Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
kolk ste babe naivne. 28-letniki vas ne pecajo. je dosti bolj simpl – iščejo goli fu.k 🙂
28-letnice si v večini že histerično želijo mulce, resne zveze, itd. 40-letnicam pa na kraj pameti ne pade, da bi se dale oplodit 28-letniku in oni se tega dobro zavedajo. če je ženska poročena ali vsaj v zvezi iin že ima otroke – tolk boljše.
večina moških 30-letnikov je nezrelih smrkavcev in bežijo od resnih punc kot hudič od križa. zato pecajo 40-letnice. ko sami pridejo v 40-a leta pa navalijo na 20-letnice, da bi eno oplodili in šele takrat se začne za “pravega moškega” iskanje babe, ki jim bo gate prala. ne pa pri 30-ih, lepo prosim. takrat so še pri mamicah. :)))
Tudi te 40-letnice so nekoč bile 28, ki so se po oploditvi naveličale dedca (preživnine pa najbrž ne), ga odpikale in se zdaj zabavajo z mlajšimi. Ali pa ga varajo. Zakaj bi bilo z “resnimi” 28-letnicami čez 10 ali 15 let kaj bistveno drugače? Mogoče pa današnji 25-30 letniki le niso tako nezreli, ampak le manj naivni?
Če moški ne more dobit punce je kriv kdo?
Moški
Če ženska ne more dobit fanta je kriv kdo?
Moški seveda
Dajte ženske nehat krivit nasprotni spol pa se malce vase zazrite.
Ali se vrtite v narobe družbi med samimi avanturisti…
Ali nasedate napačnim.
Kure
Ali pa nimaste dovolj kvalitet, da bi vas moški rad imel za ženo in mati njegovih otrok.
Hint: Tisti kos poscanega mesa med nogami ni dovolj velika kvaliteta.
Kar se tiče pa starejših žensk. Je 20 let starejša sodelavka mene pecala. Sicer bila pri tem nerodna 100 na uro, ampak ok.
Pa sem si rekel zakaj pa ne. Slabo ni zgledala. Pa sma imela kar nekaj avanturic.
Koncala sma ko sem si najdel resno punco.
Zakaj?
Nic komplikacij, vedelo se je za kaj se gre.
Mlajse pa veliko veliko prevec komplicirajo. Toliko da resne sovrstnike mine, Se preprosto ne splača.
Potem pa pride en prodajalec megle. Ji bluzi 100 na uro pa hitro grejo noge narazen. Jo nategne in pobegne.
Samo jeba je punce, ker fantje vse opazujejo in punce, ki jih pozna pol mesta pač niso popularne.
To mi je jasno, da ti muloti iščejo samo seks (no eni tudi finančno pomoč), ampak v takih letih ženske iščemo izkušene ljubimce. Ne pa neizkušenih mladcev, ki nimajo pojma kako se stvari streže.
Saj je čisto fajn koga imeti samo za seks, samo ne nekoga neizkušenega. Ti 20, 25letniki so pa na tem področju čisto nebogljeni. Rabijo učiteljico. Samo ženske pa rabimo izkušenega moškega, ne pa mulota, ki ga je treba vsega naučiti.
Treba je upoštevati, da je v teh letih največ samskih, zato je procentualno največji naval moških omenjenih starosti.[/quote]
Ja, ampak tudi največ samskih žensk.
Samo ni ravno pohvalno, če ti pisarijo in ti pihajo na dušo le 18-25 letniki ali pa 60+ letniki. Nič mi ne zraste samozavest, če samo taki navalijo.
Ma ja. Smrkavci imajo take fajn predstave v glavi (pa ne vem, a to prehaja iz roda v rod, al to tisti, ki
so nasedli prodajajo naprej mlajšim generacijam iz žlehtnobe)…..
In vsi mislijo da
– vsaka starejša kumej čaka nanjga, ker revca ne dobi in je obupana in vsakemu da
– ker je tako zelo zelo zelo obupana, bo gotov pustila tudi kakšne zadeve, ki pri mlajših ne grejo skozi
– itak da je to krasen material za nakladat o svpojih zmagah ob šanku
– ob tem pa še bonus, da se bo mladec naučil vsega, kar naj sposoben je*ač zna, da bo v bodoče
fasciniral mlade punce z novim znanjem…
Ja ni kej…..sami plusi.
In tisti zgoraj, ki jim podvig ni ratal (o hudiča, le zakaj ne? ) tukaj pljuvajo po kislem grozdju….v resnici
bi si pa oblizali prste na rokah in na nogah, če bi jih katera hotela.
Tko pač je.
Ne rečem, da katera ne vzame mlajšega…ampak ne 20 letnika… to pride kasneje, bolj ene 40 letne vzamejo
kakšnega v poznih dvajsetih…..za popestritev…
Ob tem pa si še sam domišlja, da je zaradi svoje mladosti bolj iskana in vrednejša roba, kot pa kakšen 40-letnik, ki je nesposoben in ga za vsak večji gib že utrga v križu. 🙂
To sem se naučil od EB-ja. 🙂
Bolj deluješ obupano, bolj privlačiš takšne tipe, ker menijo, da se ne ceniš in ti je vseeno kakšen moški je.
Če boš čakala, da ti bodo drugi dvignili smaozavest, pa se boš načakala do konca življenja.
Spremembo je treba narediti pri sebi in ne čakati, da bodo drugi tebe spremenili.
Ja, točno tako pisarijo. Jim napišeš, da te zanimajo 40 in ne 20, 25letniki pa začnejo na temo, da so oni mladi in super in da so 40letniki starci in da niso za nobeno rabo in tako naprej. Cele romane so sposobni napisati na temo, da so 40letniki starci oni pa so oh in sploh super in fajni in fit in sploh lepotci :).
Samo nekaj pa je res dejstvo. 20, 25letniki iščejo eno, da jih nauči seksat, 40letniki pa to že znajo.
No k si tok pameten, dej si ustvari en profilček kukr od ene “koke”…pa čakej na odzive…ene pet minut..
bo čist dost…
Praksa te povozi…tko pač je, pa če nakladaš ure in ure, še zmeri ne boš imel prav….[/quote]
in koliko ste imele od piskanja ekonoma in žvižganja gradbincev … in ekonom lonec in gradbinec od vas
ker je zgodba znana ni potrebe za odpiranjem profilov … je vse že jasno.
Sesuj moje mnenje tako, da se mi javiš na tukaj (že večkrat) objavljen mail –ups, a sem te prehitel že zdavnaj
No k si tok pameten, dej si ustvari en profilček kukr od ene “koke”…pa čakej na odzive…ene pet minut..
bo čist dost…
Praksa te povozi…tko pač je, pa če nakladaš ure in ure, še zmeri ne boš imel prav….[/quote]
in koliko ste imele od piskanja ekonoma in žvižganja gradbincev … in ekonom lonec in gradbinec od vas
ker je zgodba znana ni potrebe za odpiranjem profilov … je vse že jasno.
Sesuj moje mnenje tako, da se mi javiš na tukaj (že večkrat) objavljen mail –ups, a sem te prehitel že zdavnaj[/quote]
Pa ti res misliš, da smo ženske vesele žvižgov neotesancev, ki nimajo kaj bolj pametnega početi?
Če bi imel vsaj delček razgledanosti in pameti, bi vedel, da se ženskam taki tipi gnusijo. Oni seveda mislijo, da so frajerji, ker oblajajo vsako, ki mimo pride, v resnici se pa ženskam gnusijo.
Forum je zaprt za komentiranje.