Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zeeh, točno to. 5+. Se vedno se najde za vsak lonec poklopac.Bolj ko hodim po ulicah, bolj (manj) se čudim.[/quote]

S hojo po ulici in opazovanjem kvantitete poparčkanosti se kvalitete poparčkanosti namreč ne da ugotoviti, z obdelavo statističnih podatkov o porokah in ločitvah pa se kvaliteto ugotovi zlahka. Kvantiteta in kvaliteta…., sta – kaj? Različna pojma?

Včasih dobiš manj od tega, kar ugotavljaš naknadno.

Konec koncev, kaj je narobe s samskostjo? kdor je za poparčkanost, je že poparčkan..

Jaz pa to ne bi dala na začetek. Najprej je samski stan. Ker najbolj neprijetno je, če ti je nekdo všeč, vse super in fajn pa ugotoviš, da ni samski. Bolje že prej to preprečiti in se z nesamskimi ne zapletati.[/quote]

Kaj naj bi potem to pomenilo? V primeru razgrajanja biološke ure reči bolje vrabec v roki kot golob na strehi?

Tudi to, kaj tebe dogočasi in kaj ne, zanima zelo malo ljudi.[/quote]

Tudi tvoje mnenje zanima zelo malo ljudi…Gnjavatorka, misliš, da imaš monopol nad pisanjem svojih mnenj?

Tebe noče nihče. Niti luzerji, niti neluzerji, niti stari, niti mladi..kdo pa bo prenašal teko velepametno gnjavatorko, ki drugim meče pod nos, da so njihova mnenja nerelevantna, sama pa si domišlja, da o vsem vse ve..

Jaz pa to ne bi dala na začetek. Najprej je samski stan. Ker najbolj neprijetno je, če ti je nekdo všeč, vse super in fajn pa ugotoviš, da ni samski. Bolje že prej to preprečiti in se z nesamskimi ne zapletati.[/quote]

Kaj naj bi potem to pomenilo? V primeru razgrajanja biološke ure reči bolje vrabec v roki kot golob na strehi?[/quote]

To bi pomenilo tudi v primeru razgrajanja biološke ure ostati zvest sam sebi in svojim načelom in se z nesamskimi ne zapletati ; ok?

starunkljica.. faca.. največja ;)[/quote]
Mogoče bo pa bo izkušnji ugotovila, da je kriterij v resnici dvignila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne dojameš poante. Namen je bil povedati, da na portalih ženske dobimo ogromno ponudbe,ampak kvalitete pa skoraj ni. Iz mojega seznama je razvidno, da po starosti ustreza samo 11 tipov od vseh 125ih. Samo od teh 11 je večina poročenih. Tako, da v bistvu sploh ni izbire.[/quote]
V trgovini dobra roba tudi hitro zmanjka s polic. 🙂
Kvaliteta se poparčka v reali ali pa v nekaj dnevih izgine s portala.[/quote]
Se spomnim teh časov. Portali so imeli tudi funkcijo, rubriko za prihod novih članov/članic na portal. To je bilo zanimivo kot sveže pečene žemljice v trgovini. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Babe, ki visijo gor, dedca niti nočejo. Če bi se kakšen dejansko pojavil pred njimi, ne vedo, kaj bi si z njim počele. Rade pa imajo pozornost, če druge ne, vsaj virtualno. Sej se jim zdijo bedni f.ukfehtarji tam gor, samo dopisovale si pa bodo z njimi v prazno v neskončnost , kaj jim pa drugega ostane, če pa so to edini moški, ki jim naklonijo pozornost. Tipi pa pač, kot tipi, potrebneži, zafrustriranci in slabi avanturisti. Če pride do srečanja, se srečata dva z nerealnimi pričakovanji in še bolj nerealno samopodobo, si izmenjata nekaj praznih besed in gresta vsak svojo pot.

Izjeme seveda zagotovo obstajajo, gotovo pa izjeme ne visijo na teh portalih dolgoročno.

Tebe noče nihče. Niti luzerji, niti neluzerji, niti stari, niti mladi..kdo pa bo prenašal teko velepametno gnjavatorko, ki drugim meče pod nos, da so njihova mnenja nerelevantna, sama pa si domišlja, da o vsem vse ve..[/quote]

al pa tebe, k tud z desetimi različnimi nicki eni sami Skeli nisi kos….
revček patetični….

Ti povem kaj to pomeni? To pomeni da si še slabša če že na teh dveh enostavnih kriterijih nobenega ne zanimaš

Žal je to resnica…. [/quote]
Daj no, ne bit tako “smotan”. Če bi tole trajalo 5 let, potem bi to res morda veljalo, pa še takrat pogojno.Če pa je te čas leto ali dve, pa je treba bit samo malo bolj potrpežljiv in vsega stavit na druge. Je pa res, da v tem času ni nič narobe delati na sebi malo bolj zavestno, kot sicer in ne obupavati.
Mogoče je stara 80 let, teh vrstnikov pa verjamem, da ni veliko in pridejo bolj poredko, če sploh. :))

Eni so raje v zvezi. Kdor je za poparčkat, mora znati včasih tudi malo počakat (potrpet v nekem smislu).

Kaj naj bi potem to pomenilo? V primeru razgrajanja biološke ure reči bolje vrabec v roki kot golob na strehi?[/quote]
Ne, ravno obratno.

Ma bere ona strokovne članke malo sutra. Zmeraj eno in isto. Vsake toliko prilepi kak feminističen video, ko ji je dolgčas se začne prepirat, potem pa vstraja pri svojem čeprav nima prav. Na koncu se pa kar sama zakopa v drek, sogovornik je pa nerazgledan, ker jo ne razume ? lol

Točno take ženske na koncu ostanejo samske. Trmaste, vase zagledane, z visokimi idiotskimi standardi. Ženska, ki se tako rada meša v prepire ni ne po obnašanju ne po izgledu kaj preveč ženstvena. To so ti možače, točno takih se moški izogibamo, pa ne zato, ker jim nismo kos, ampak ker nas ne privlačijo.

Narobe je v tem, ker si ti nesrečen v samskosti.

Mislim, da to potem pomeni, da ko se enkrat poročiš ti ne sme bit nihče več nikoli niti malo všeč, če ne si nakoplješ na glavo nejevoljo partnerja in dobiš pod nos v podpis pole za ločitev… 😛
Taki bolje, da so kar skoz samski, dokler tako razmišljajo. Je bolje za oba.

To bi pomenilo tudi v primeru razgrajanja biološke ure ostati zvest sam sebi in svojim načelom in se z nesamskimi ne zapletati ; ok?[/quote]

Ni OK, ker ne vidim nobene zveze s tem, da je to že v samem začetku tretji pogoj. Razen v primeru slabega samozaupanja ali filanja ega s pozornostjo nekoga, ki v osnovi nima šans. Res pa je tudi, da je biti zvest sebi in svojim načelom malce lažje kadar te nekdo ne privlači. :-))

To bi pomenilo tudi v primeru razgrajanja biološke ure ostati zvest sam sebi in svojim načelom in se z nesamskimi ne zapletati ; ok?[/quote]

Ni OK, ker ne vidim nobene zveze s tem, da je to že v samem začetku tretji pogoj. Razen v primeru slabega samozaupanja ali filanja ega s pozornostjo nekoga, ki v osnovi nima šans. Res pa je tudi, da je biti zvest sebi in svojim načelom malce lažje kadar te nekdo ne privlači. :-))[/quote]
Ona je samo želela povedati, da se ne zapleta z vezanimi, pa tudi, če ji na prvi pogled delujejo všečni, kar se meni zdi čist prav oziroma je stvar osebnih kriterijev. Lahko bi rekel, da kriterij všečnost ni na tretjem mestu, ker bi se lahko kdo ob tem počutil manjvrednega, pač pa je kar ob boku, torej vzporedno s kriterijem o samskosti.

Ni OK, ker ne vidim nobene zveze s tem, da je to že v samem začetku tretji pogoj. Razen v primeru slabega samozaupanja ali filanja ega s pozornostjo nekoga, ki v osnovi nima šans. Res pa je tudi, da je biti zvest sebi in svojim načelom malce lažje kadar te nekdo ne privlači. :-))[/quote]
Ona je samo želela povedati, da se ne zapleta z vezanimi, pa tudi, če ji na prvi pogled delujejo všečni, kar se meni zdi čist prav oziroma je stvar osebnih kriterijev. Lahko bi rekel, da kriterij všečnost ni na tretjem mestu, ker bi se lahko kdo ob tem počutil manjvrednega, pač pa je kar ob boku, torej vzporedno s kriterijem o samskosti.[/quote]

Kolikor jo berem, zanika ravno to.

Tule gor smo taki, ki priznamo, da smo oz. smo bili na teh portalih. In so taki, ki vedo vse detajle o teh portalih pa trdijo, da niso bili nikoli gor :).

Moja izkušnja s portalov je pa taka, da so tipi totalno zgroženi, ker imam napisano, da ne bom imela otrok.
Se najdejo 45letniki, ki pišejo cela predavanja, da kako sem grozna, ker še nimam otrok. Potem jih opomnim na njihovo starost pa jim nič ne pomaga. Eni pa se hvalijo, da oni so pa super, ker imajo otroke in ženo (ter visijo na kupidu).
Še celo 20letniki so čisto zgroženi, ker nimam otrok.
A res nobenmu tipu ni jasno, da obstajamo tudi ženske brez otrok in da jih tudi ne bomo imele?

Še hujše od takih 45-letnikov so 45-letnice, ki niso bile še nikoli v zvezi, a imajo zapisano v oglasu, da sanjajo in SI želijo otrok.:-) Sanjajo.:-)

Seveda obstajate ženske brez otrok in take, ki jih tudi ne boste imele. To ni nič posebnega. In obstajajo nekateri moški, enega poznam osebno:-), ki iščejo natanko tako žensko, seveda primerno staro, samsko, simpatično, razgledano, karakterno ustrezno, urejeno in še kaj… Dejansko pa so take v manjšini in če naletiš nanjo, ni rečeno, da ti je tudi všeč.

Morda se res najdejo sem pa tja tudi 45-letniki in tudi kakšen 20-letnik:-), ki se zgražajo nad tem, da nimaš otrok, vendar so v manjšini, saj, kot praviš, “se najdejo…”, zato tako osamljeno mnenje tebe, kot žensko brez otrok in odločeno ne imeti otroke, gotovo ne moti… Ali pa te in če te, zakaj pa? Morebiti ni bilo kaj v redu s to tvojo odločitvijo? Samo vprašam.

Čudno mi je, da se tipi stari 45, 50 let vpikujejo vame in mi govorijo, da bi morala imeti otroke, da je čudno, da jih še nimam, potem se začnejo še tudi žaljenja na ta račun. Pa, da sem že tako stara, da bi morala imeti otroke (vsekakor pa 10, 15 let mlajša od njih).
Čudi me, da je toliko psihično motenih moških. To so res psihično moteni.

.. če bi bila jaz samska, se absolutno ne bi “omejila” samo na naše državljane ;)) punce mogoče je čas, da začnete razmišljat v tej smeri 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close