Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
Da se predstavim:
debela, zamaščena, stara (vsaj z vidika monovcev sem stara), psihično nestabilna, redno na tabletih, samska, obupana, zagrenjena, brez frendov, brez socialnih stikov.
Ja, pa grda sem seveda tudi.
Tu gor so mi edini stiki z ljudmi. Včasih si mislim, da sem moški.
Še koga kaj zanima?
Zdaj pa pomislite kaj bi bilo, če mene ne bi bilo tu gor?
Zdaj imajo enostavni bogovi in njemu podobni vsaj nekoga, ki je bolj pogosto tu gor, ki je bolj labilen, bolj neumen, bolj len, bolj grd. Si predstavljate kako hudo je bogu, če bi bil vse to on naj, zdaj je pa na drugem mestu, ker ga jaz prehitevam v vsem naštetem.
Ne,ker sem psihični bolnik. Samo toliko pa vseeno nisem butasta, da bi mislila, da se sedaj pobira krompir. Kako to, da tega ne veš kdaj se pobira krompir?[/quote]
Potem se te moški bojijo.
Krompir? Krompir, veš ne tisti krompir za jest, iz njive. Jaz iščem oni krompir in ne vem, če pri vas tudi kdaj rečete : jaz pa imam krompir.
Krompir je srečati dobrovoljno, kaj si že? Aha. Debela starunkla.
Haha kaksne debate. Jaz pecam vsako, al je to 25 let stara al pa 45, če dobro zgleda. Ne vem sicer kako pri vas to deluje, jaz jih v živo, zunaj, ne pa na intetneti. In potem se najde tukaj par pametnih bab, ki si nabijajo ego in mislijo, da mladci iscejo nekoga, da jim bo kuhal in pral. 3/4 samskih 40 letnic vas to itak niti ne zna.
Ne,ker sem psihični bolnik. Samo toliko pa vseeno nisem butasta, da bi mislila, da se sedaj pobira krompir. Kako to, da tega ne veš kdaj se pobira krompir?[/quote]
Potem se te moški bojijo.
Krompir? Krompir, veš ne tisti krompir za jest, iz njive. Jaz iščem oni krompir in ne vem, če pri vas tudi kdaj rečete : jaz pa imam krompir.
Krompir je srečati dobrovoljno, kaj si že? Aha. Debela starunkla.[/quote]
Da se ne boš kam sam vase zaplezal.
Daj povej, da bi ti gledala za Nemci in se mu prisesala.
Jaz pa nisem taka, da bi se komu zastonj obesila za vrat, zato mi je na prvem mestu služba.
Tako, da me ne zanimajo tujci, ki se hočejo prislinit ženski v Slovenijo. Niti ni moj namen to početi tujcem, torej se ne bi jaz prislinila njim.
Ozkogledost?[/quote]
Kakor gledaš. Ampak s temi kriteriji potrebuješ nekoga iz svojega domačega kraja, kar je gledano zemljepisno res precej ozko. Stvar odločitve pač, posledica itak nosiš sama. Če ti rata, je lahko super, ni pa to nobeno pravilo. Še vedno se, četudi živita v istem kraju, na koncu nekdo mora seliti, če želita živeti skupaj.
Jaz pa nisem taka, da bi se komu zastonj obesila za vrat, zato mi je na prvem mestu služba.
Tako, da me ne zanimajo tujci, ki se hočejo prislinit ženski v Slovenijo. Niti ni moj namen to početi tujcem, torej se ne bi jaz prislinila njim.
Ozkogledost?[/quote]
Kakor gledaš. Ampak s temi kriteriji potrebuješ nekoga iz svojega domačega kraja, kar je gledano zemljepisno res precej ozko. Stvar odločitve pač, posledica itak nosiš sama. Če ti rata, je lahko super, ni pa to nobeno pravilo. Še vedno se, četudi živita v istem kraju, na koncu nekdo mora seliti, če želita živeti skupaj.[/quote]
Ne, ni nujno, da je iz istega kraja. Tega nisem napisala.
Recimo imaš službo v KP, živiš v Piranu, fanta iz Portoroža, preselita se v recimo IZolo. Še vedno lahko hodiš v službo v KP. Nobenih težav. Ne, ko še nista skupaj, ker iz Pirana v Portorož enostavno redno hodiš.
Imaš drug primer: služba v KP, fant iz MS. Kako pogosto se vidita? Redko, ker je razdalja kar dolga, časa pa bolj malo. Potem on hoče, da se seliš v MS. Iz MS ne moreš hoditi v KP v službo. Če ne najdeš službe v MS, je logično, da se tja ne seliš, ker boš brez službe. Če najdeš službo je seveda super. Samo v današnjiš časih je težka.
Ozkogledost?[/quote]
Kakor gledaš. Ampak s temi kriteriji potrebuješ nekoga iz svojega domačega kraja, kar je gledano zemljepisno res precej ozko. Stvar odločitve pač, posledica itak nosiš sama. Če ti rata, je lahko super, ni pa to nobeno pravilo. Še vedno se, četudi živita v istem kraju, na koncu nekdo mora seliti, če želita živeti skupaj.[/quote]
..ja, geografsko gledano.. pa še kako drugače 😉
– v slo je približno 1mio moškega prebivalstva
– v starosti kategoriji 30-45 let: 254.000 moških
– od tega cca 84.000 samskih
– od tega 16.800 tistih, ki iščejo resno vezo
– od tega 336 “normalnih” (ne psihičev, ne pijancev….)
– od tega 10 iz tvojega kraja
– od tega si všeč le 1 ;)) on pa tebi ne 😉
no, ok saj nekaj promilov možnosti, da srečas pravega zase obstaja 🙂
no, ok saj nekaj promilov možnosti, da srečas pravega zase obstaja :)[/quote]
Od 254.000 jih je kar 84.000 samskih? Od kje ti to?
In če to drži, kako veš, da jih samo 16.800 išče nekaj resnega? In samo 336 od teh so normalni? Hm, si prepričana? Od 84.000 samskih je samo 336 normalnih?
Od 254.000 jih je kar 84.000 samskih? Od kje ti to?
In če to drži, kako veš, da jih samo 16.800 išče nekaj resnega? In samo 336 od teh so normalni? Hm, si prepričana? Od 84.000 samskih je samo 336 normalnih?[/quote]
ja recimo, da jih je tretjina samskih (veliko jih je že ločenih ;))
to so moje lastne kalkulacije.. ki so bolj optimistične, pomoje je realnost še dosti hujša 🙂
Meni pa starsi ze 10 let nic ne naredijo, ker sem na svojem. Vidim pa, da ste tukaj neke samovsecne bejbe, ki mislijo da so vecvredne. Samo ne zastopim zakaj se potem zadržujejo na kakih spoznavnih straneh. Verjetno ker pri svojih 40,45ih še vedno mislijo, da bodo našle princa na belem konju…tisti princi so že zdavnaj oddani. In tiste princeske prav tako.
Ne, ni nujno, da je iz istega kraja. Tega nisem napisala.
Recimo imaš službo v KP, živiš v Piranu, fanta iz Portoroža, preselita se v recimo IZolo. Še vedno lahko hodiš v službo v KP. Nobenih težav. Ne, ko še nista skupaj, ker iz Pirana v Portorož enostavno redno hodiš.
Imaš drug primer: služba v KP, fant iz MS. Kako pogosto se vidita? Redko, ker je razdalja kar dolga, časa pa bolj malo. Potem on hoče, da se seliš v MS. Iz MS ne moreš hoditi v KP v službo. Če ne najdeš službe v MS, je logično, da se tja ne seliš, ker boš brez službe. Če najdeš službo je seveda super. Samo v današnjiš časih je težka.[/quote]
Je že res, služba je lahko ovira (ko se gre za daljše razdalje), posebej če je nekdo zaposlen na delovnem mestu, kjer se je našel in mu je prijetno. Ampak ljubezen ne pozna ovir, pravijo. :))
Dostikrat je tako in takrat je pač treba malo počakati, da se kdo na novo preseli, izgubi službo (išče novo) ali pa se loči itn ali pa tvegati malo več in pogledati širše.
Reka “Ljubezen ne pozna ovir” se držijo predvsem ženske, ki so že po naravi domišljave in rade sanjarijo o vsem nemogočem, nedosegljivem. O princu na belem konju, kako jo pride iskat, jo odpelje k sebi domov in jo napumpa tako konkretno, da ji pride najmanj 5krat.
Vmes se valda najde še kak poženščen moški oz. boljša beseda bi bila neizkušen, ki nasede vsaki besedi, obljubi, karkšnokoli sranje že pride ženskih ust, vzame to kot neko zagotovilo, dokaz, potem ga pa obračajo in se norčujejo iz njega kadarkoli jim zapaše.
Forum je zaprt za komentiranje.