Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Če ne bi bilo usmiljenih sester tipa Lepolask, se ne bi imeli kje učiti.
Tako pa se vedno kakšna najde, kjer mladi fantje malo ‘povežbajo’. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti si pa prvi v vrsti, ane?
Žal ti ne bo uspelo, vtakneš ga lahko kvečjemu v auspuh, tolk obupana baba se še ni rodila.

V 1. vrsti za napenjat ‘staro fračo’? 🙂 hehe
Saj si pa pisala, da mladeniči ‘ne znajo’, da si jim dajala ‘brezplačne inštrukcije’. 😀
Lahko samo upaš, da so kaj odnesli, dobro delo sestre usmiljenke, da jih ne rabi punca potem uvajat. :)))

Si pač še en nekompetenten luzer, ki se sliniš name in na moje poste. Pa kaj, izmed mnogih. Čakaš, da se pojavim, laziš za mano in na kolenih prosiš, da se ukvarjam s tabo, četudi s tem dokazuješ, kako si skrajno beden. Le kaj si misli tvoja nezaposlena kokoš doma, ko se namesto z njo ukvarjaš z mano in se sliniš okrog drugih mladih punc po internetu? Pričakuješ, da bo stregla v neskončnost vsakemu bebcu, ki ji dovoli dlje časa prespat, kot ji ti?

Lepolaska
TI Si pač še en nekompetenten luzer, ki se sliniš name in na moje poste. Pa kaj, izmed mnogih. Čakaš TI, da se pojavim, laziš za mano TI in na kolenih prosiš, da se ukvarjam s tabo, četudi s tem TI dokazuješ, kako si skrajno beden. Le kaj si misli tvoja nezaposlena kokoš doma, ko se TI namesto z njo ukvarjaš z mano in se TI sliniš okrog drugih mladih punc po internetu? Pričakuješ, da bo stregla v neskončnost vsakemu bebcu, ki ji dovoli dlje časa prespat, kot ji ti?

ampak gremo raje po liniji najmanjšega miselnega angažmaja s kratkimi stavki proti osebnosti v obliki zmerljivk na TI, kar je značilno za otroke: ‘ti si neumen, ti si ubog, ti si…’.

Zabit je tisti, ki nekaj citira in pri tem nima bralnega razumevanja, da ne razume, kaj sploh je prečital.

Še, še malo, pa bo ti morda potegnilo… Da si blond, TI žal ne morem šteti v opravičilo, ko ti poskušam nakazati, kaj je s tvojimi sestavki narobe. Glej podčrtano in odebeljen tisk. Ne vem, kako bi ti narisal drugače? 🙂

Bežen pogled na ena sam tvoj komentar pove, da gre za pleteničenje, bluzenje pod ohoho nicki, morda to bere samo kakšen duševno prizadet občan in ostane brez besed, nikar da bi komenitral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close