Zakaj biti samski
Depresijo lahko človek deloma prikrije… sploh ko ima drugačen cilj pred sabo … problem je v tem ker depresija prej ali slej spet butne ven čim je nekaj kontra njegovim/njenim pričakovanjem…[/quote]
Se pravi, da so kriva pričakovanja, ne pa depresija. Depresija je le posledica nekih neuresničinih pričakovanj. Pa sem ti rekel, da imaš visoka pričakovanja. :)[/quote]
možno ne pa nujno vedno… depresija je lahko tudi posledica marsičesa!
Sam o tem sem pisala da nekdo ki je deprast, mora bit tolk odgovoren, da se sam spopade z njo, gre k terapevtu, na tablete, nekaj pač, ne da si dobi partnerja, ki bo zdravilo za njegove težave. Klinična slika depresije (postavi jo psihiater) se zdravi.
Je to, da se v nekoga zaljubimo, dovolj dober razlog, da gremo v zvezo z njim/njo? Za mene ne. Za mene je veza tudi razumska odločitev, ki temelji na postopnem spoznavanju in odpiranju. Zgolj to da mi je nekdo všeč, me privlači, ni dober razlog za vezo. Je pa povod za spoznavanje 🙂
pejt ti svojo suho pi.zdo probat nasadit na trdega curaka .. pa boš čutila “razumsko” odločitev, ko te bo pi.zda bolela že tsti hip in par naslednjih dni ☺
NOBEN PSIHIATER TI JE NE BO TAKRAT OPLJUVAL, DA BI BILA MASTNA ☻
podvprašanje: po čem prodajaš svoj junfer??
Forum je zaprt za komentiranje.