Zakaj biti samski
Po kakšni logiki samotar uživa “nenaravno stanje”, če ne zadovoljuješ osnovnih potreb po (intimnem in čustvenem) stiku, ki nam ga je vcepila narava? Verjetno pri tebi ni bilo nič drugače na prehodu v puberteto, ko so ti začeli “zizki” rasti, moškim pa dlačice poganjat :))) , da se pojavi naravna težnja skozi zanimanje za nasproten spol – in ta gon je naravni, zelo močan. In vsa narava je tako “tempirana”, razen, po tvoje, tistih “samotarjev užitkarjev”, ki preslišijo klic narave, ker je verjetno z njihovo hormonsko sliko kaj narobe. ;)[/quote]
Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?
Po kakšni logiki samotar uživa “nenaravno stanje”, če ne zadovoljuješ osnovnih potreb po (intimnem in čustvenem) stiku, ki nam ga je vcepila narava? Verjetno pri tebi ni bilo nič drugače na prehodu v puberteto, ko so ti začeli “zizki” rasti, moškim pa dlačice poganjat :))) , da se pojavi naravna težnja skozi zanimanje za nasproten spol – in ta gon je naravni, zelo močan. In vsa narava je tako “tempirana”, razen, po tvoje, tistih “samotarjev užitkarjev”, ki preslišijo klic narave, ker je verjetno z njihovo hormonsko sliko kaj narobe. ;)[/quote]
Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?[/quote]
Goldfiševa, kaj te spet gloda in se toliko zaletavaš, nekam aktivna si zadnje čase, ti scenerija na čatu več ne zadošča in si zato aktivnejša na forumu? ;))
Veš, da se absolutno strinjam s tabo, ne rabiš pisati 10 postov. Hvala za tvojo analizo, saj veš, da si vse vzamem k srcu, kar ti napišeš s svojo nezmotljivo “intuicijo” in žilico za psihološke vede iz področja Jaz imam vedno prav. :))))
Si kdaj govoril s tipičnim samotarjem? Si ga poslušal, slišal? Ti veš, da to ni isto kot biti osamljen? Tebi se zdi naravno, da živiš v partnerstvu, si želiš vsakodnevne bližine, jo tudi dobiš in deliš samega sebe. Aja, pri tebi ni čist tko, v teoriji, a ne:)). Ostal si na stopnji pubertete, ko so to le tvoje težnje, a vendar se obnašaš kot samotar. Tebi se to zdi “naravno”?[/quote]
Goldfiševa, kaj te spet gloda in se toliko zaletavaš, nekam aktivna si zadnje čase, ti scenerija na čatu več ne zadošča in si zato aktivnejša na forumu? ;))
Veš, da se absolutno strinjam s tabo, ne rabiš pisati 10 postov. Hvala za tvojo analizo, saj veš, da si vse vzamem k srcu, kar ti napišeš s svojo nezmotljivo “intuicijo” in žilico za psihološke vede iz področja Jaz imam vedno prav. :))))[/quote]
Znam pritisnit, a ne:). Ej stara sablja, ni za kaj, še drugič:)).
Ni to zgolj šport, to je lov, to je strategiuja, načrtovanje, potrpljenje, čakanje! V moškem prebudi prainstinkt lovca. 😀 Takšne imajo ženske rade, saj zato vozijo in smukajo okrog mene, ker so zavohale mojo vabo. :)))[/quote]
z neplodnim črvom … he he he …. no ja, vsaka tolažba je menda dobra
Viš, o tem sem govorila. Ne živijo vsi v posesivnih in plitkih vezah. Imaš tud svobodomiselne osebke, morda niti ne živijo skup ali pa veliko potujejo (skupaj ali posebej), in se ne nažirajo z bednimi forami nimaš-me-rad/a, ker si storil to in to, ampak se kulturno pomenijo, kadar pride do težav.
Če svobodo jemlješ kot nekaj, kar absolutno pripada indvidualcem, pol ja, partnerski odnosi so manj svobodni. Ampak načeloma pa nihče ne gre v vezo zato, da se bo slabše počutil kot se je prej, ane? 😉 In nenazadnje imaš vedno možnost izstopit.
Tebi je vrednota to, da ima svobodno izbiro spolnih partneric in da “ti nihče ne teži”, drugemu pa je vrednota to, da z eno osebo zgradi neke temelje in vztraja z njo “v dobrem in slabem”, torej ne s.pizdi ob prvem nesoglasju.
Svoboda je – zame – da lahko povem, kar mi leži na duši al se porodi v glavi, brez da pričakujem kak kontraudarec (predvsem mislim tu psihološko).
Moj ribnik je velik in sprejme veliko ribic! 😀
Kaj si pa ti za sorte ribica? Neka čudna pasma. :)))
SIcer pa jaz imam ribico, ki jo cukam za brkice. :D[/quote]
he he he … sanja svinja kukuruz ☺
polje je lahko neskončno … ampak če nima niti krta, deževnika, čebele — je MRTVO ☺
Ko sem bila samska, sem veliko potovala. Prišla sem do Avstralije, kjer sem nekaj časa tudi živela. Sicer mi ne bo nikoli jasno zakaj sem prišla nazaj, ker sem imela vse pogoje da ostanem in če bi bila še vedno samska, bi mogoče razmišljala o kakšnem takšnem “premiku”. Ne pogrešam ničesar iz samskega življenja. Ovira me le šolski urnik, ki bi lahko bil prijaznejši do nomadsko razpoloženih mam.
Forum je zaprt za komentiranje.