Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas :)

Za vas :)

To je pa lepo od tebe. Da iščeš dobre lastnosti, kot jih sam.

Sem pa mislil, da že gradiš svojo moč na mojih šibkostih, pa čeprav ne veš v čem je moja šibkost. 🙂

Še nisi omedlela ? :)))

Še nisi omedlela ? :)))[/quote]

A to je to?:)) A veš, da nisem vedela od kod omedlevice:)).

Kaj pa imajo blondinke bolje opraviti z zaupanjem?[/quote]

Z zaupanjem nič, intelektualno bomo pr nekak glih, pa komot bomo šle v šoping kyline parfume kupovat:-)

Sem pa mislil, da že gradiš svojo moč na mojih šibkostih, pa čeprav ne veš v čem je moja šibkost. :)[/quote]

Si se pač prenaglil s svojo resnico o meni:). Sicer mi je vseeno…ustvarjaj si svoja mnenja, nočem vplivat na karkoli.

Malo še lahko. 🙂
Če ima ženska s povprečno višino 65 kil, je to zame povsem sprejemljivo.

Sem pa mislil, da že gradiš svojo moč na mojih šibkostih, pa čeprav ne veš v čem je moja šibkost. :)[/quote]

Si se pač prenaglil s svojo resnico o meni:). Sicer mi je vseeno…ustvarjaj si svoja mnenja, nočem vplivat na karkoli.[/quote]
Sem napisal, da je to moje mnenje. Za resnico rabim več podatkov in to realnih. 🙂

Si se pač prenaglil s svojo resnico o meni:). Sicer mi je vseeno…ustvarjaj si svoja mnenja, nočem vplivat na karkoli.[/quote]
Sem napisal, da je to moje mnenje. Za resnico rabim več podatkov in to realnih. :)[/quote]

Oh, kaj se vlečeš ven?:))) Robi, tukaj je virtuala, svojevrstna resnica.).

A ne , Sadni se je meni tudi zelo zasmilil, kakšno dela(jo) z njim, pa tako “kulturen” dečko je. Ti bi ga lahko malo pocartala in ga zrelaksirala, če se že žrtvuješ? 🙂 Ker je tako razdražljiv in hitre jeze, ti zagotavljam, da ne boš “trpela” več kot 10 sekund. :)))[/quote]

Ne mešaj dr*** spet :)) Pa Sadni si naj sam izbere svojo lubico, jaz nisem za njega….:P[/quote]

Mari tolažnica in zaščitnica “hudobnih fantkov”? :))) Kočno si našla svoje poslanstvo! 😀
Objemi jih, pogladi jim lase z roko, nihče jih ne razume, zapostavljeni…. Ah, le kaj bi brez tebe. 😉
Zdaj te bodo imeli radi in častili kot kraljico, ker se zavzemaš za šibke in preganjanje. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne mešaj dr*** spet :)) Pa Sadni si naj sam izbere svojo lubico, jaz nisem za njega….:P[/quote]

Mari tolažnica in zaščitnica “hudobnih fantkov”? :))) Kočno si našla svoje poslanstvo! 😀
Objemi jih, pogladi jim lase z roko, nihče jih ne razume, zapostavljeni…. Ah, le kaj bi brez tebe. 😉
Zdaj te bodo imeli radi in častili kot kraljico, ker se zavzemaš za šibke in preganjanje. ;)[/quote]

a tooo te žuli 🙂 Narobe si razumel, ampak imam občutek da nima smisla še 1x vse razlagat 😉

Kleopatra, še malo, pa te bo kontaktiral na zasebca in te pričel osvajat. To je njegovo poslanstvo na Monu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zdaj te bodo imeli radi in častili kot kraljico, ker se zavzemaš za šibke in preganjanje. ;)[/quote]

a tooo te žuli 🙂 Narobe si razumel, ampak imam občutek da nima smisla še 1x vse razlagat ;)[/quote]

Želim si, da bi bil tudi sam hudoben fantek, da bi me vzela pod svoje okrilje in mi namenila prijazno tolažilno besedo, da čeprav sem nekulturen in nevzgojen, so “drugi” hudobni. :))) Kako ti pristaja pokroviteljska starševska figura! 🙂

če me pa k tebi naganja, nisi videl? 🙂

a tooo te žuli 🙂 Narobe si razumel, ampak imam občutek da nima smisla še 1x vse razlagat ;)[/quote]

Želim si, da bi bil tudi sam hudoben fantek, da bi me vzela pod svoje okrilje in mi namenila prijazno tolažilno besedo, da čeprav sem nekulturen in nevzgojen, so “drugi” hudobni. :))) Kako ti pristaja pokroviteljska starševska figura! :)[/quote]

??? bože 🙂

če me pa k tebi naganja, nisi videl? :)[/quote]

Sadni je že našel očeta v Spiderju (menda je posebna edicija), končno mu je prišla naproti tudi mamica. Zdaj samo lahko molimo, da bo odslej razumljen, pomirjen in spravljen s svetom, ki mu nenehno meče polena pod noge. 🙂

če me pa k tebi naganja, nisi videl? :)[/quote]

Sadni je že našel očeta v Spiderju (menda je posebna edicija), končno mu je prišla naproti tudi mamica. Zdaj samo lahko molimo, da bo odslej razumljen, pomirjen in spravljen s svetom, ki mu nenehno meče polena pod noge. :)[/quote]

Aha, torej mi je sedaj spider namenjen?? Ti kar sestavi družinsko drevo ja 🙂

Poslanstvo, ki ga ne opravlja ravno najbolje…

Sadni je že našel očeta v Spiderju (menda je posebna edicija), končno mu je prišla naproti tudi mamica. Zdaj samo lahko molimo, da bo odslej razumljen, pomirjen in spravljen s svetom, ki mu nenehno meče polena pod noge. :)[/quote]

Aha, torej mi je sedaj spider namenjen?? Ti kar sestavi družinsko drevo ja :)[/quote]

Pajkova samica požre samca. Mu želiš tako slabo? 🙂

ne da se mi več 🙂

Ni zastonj izgubil nedolžnost s konjem.

Kako ne, če so pa 3 strani popisane? Malo se je perje med kuricami kadilo… 🙂

Se se, samo morda se nisi pri tem vprašala, da ene to zabava in tega ne jemljemo kot problem. Sicer pa rešitve morata iskati obe strani nekega “spora”, ne le ena. Saj veš, kako gre v odnosu, če se trudi samo eden, ne pomaga kaj veliko, dokler drugemu tako ustreza. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebe je pa zdaj tako zelo potegnilo noter, da sploh ne opaziš, kako jih braniš. Saj ne, da je s tem kaj narobe. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brezveze, da tam pišem, zato bom kar novo temo odprla.

Vi se sploh ne zavedate, kje je vaš glavni problem. Ni v tem, da ima vsak svoje mnenje- ker če bi vsi isto mislili, bi bilo že malo čudno. Ni problem niti v letih (mogoče malo, ko je ego ranjen, ampak to je zanemarljivo), niti ni problem v tem, da hoče nekdo nekaj nekomu vsilit.
PROBLEM JE V NAČINU IZRAŽANJA!
Sploh se ne poznate, pa se zmerjate s smrdljivci??, debeluhi??, staruhlami??, pa da vam gre na bruhanje ob branju nasprotih postov, da ne govorim naprej. In nekateri replicirajo podmuklo- z enim stavkom in milijon smajliji. Kao ja ja….NOT. Namesto da bi se napisala cela replika. Potem pa to spet sproži kontra napad. In vmes nekdo malo ozmerja. In čisto vsaka tema se pri vas zaključi isto. Ni važno kakšen je naslov jao 🙂
TU JE VAŠ PROBLEM.
In ko se to enkrat začne tako nizkotno, sploh več ni važno a ima nekdo nekaj prav, mu boste kontrirali. Vsaka teza ima lahko repliko in ta spet repliko itd. Sploh ni point, da se morate razumet, ampak da se kulturno ne razumete.

Preveč ste napeti vsi 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=EzmF8OCFyuM%5B/quote%5DSe strinjam, to je prava virtualna orgija;)

Marko midva se lahko sedaj mečeva po trepalnicah, pa se mi res ne da. Ti rabiš svoje prepričanje in jaz ga bom spustila mimo, da bova lažje “dihala” 🙂
Pisala sem za vse in če bi ti sedaj rekla, da mi iz citiranega dela, ki si ga izluščil razloži kje ti vidiš, da sem na kogaršnji strani, bi nastala cela scena…
Tam sva z GF pisale o tem koliko kdo resno jemlje virtualo- to je bilo bistvo. Ne to kdo je tarča raznoraznih besed.
Jaz nimam proti nobenemu nič in ne rabim bit na nobeni strani. Zdaj pa iz tega vzemi kar ti paše 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close