Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas :)

Za vas :)

Razumem. Tu velikokrat natane scena iz heca, to je pa res. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Različni smo in eni to težko sprejmejo.

Prvi del je super, da je tako, drugi del pa je tukaj nujen, da debate očitno lahko tečejo 🙂

Prvi del je super, da je tako, drugi del pa je tukaj nujen, da debate očitno lahko tečejo :)[/quote]
Seveda. Kakšne debate pa bi to bile, če bi se vsi strinjali ? Sploh jih ne bi bilo. 🙂

Tu ni nobenih debat, samo še prcanje.

Prcanje pa izhaja iz dejstva, da nihče noče razumeti, da obstajajo ljudje, ki imajo različne želje.

Pol pa nehaj prcat že enkrat al niti tega ne razumeš kar si pravkar napisal?

Zakaj bi nehal? Lušno vas je malo prcat, indijance.

Prcanje prihaja s strani tistih, ki jih debate ogrožajo.
Pa ne glede na sam stan in naravnanost. Da ne boš mislil, da koga poveličujem.

Grozno je, če imaš opravka s človekom, ki ima bipolarno motnjo, shizofrenijo in manično depresijo. Potem še vsi drugi zbolimo.

Robi, nismo se vsi, tako kot ti, rodili za tipkovnico, pa na pisarniškem stolu. Nam je to še vse na novo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Torej ne dojameš, da imamo različni ljudje različne želje?

Ti pa si patron, sam sebe si povozil…ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tri dni nazaj..Misliš, da je to že predaleč ? :)[/quote]

…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]

Goldfish,

od kod ti pa to?

Seveda, zato so pa nekateri primorani, da označujejo druge s “tradicionalisti” in podobno. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Podobno, kot vi nas za nezrele in podobno. ;))

Če se obnašaš 14-letni fantek, ti bo težko kdo rekel da si zrel, še posebej ženska, ki rabi ob sebi moškega, roko na srce? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]

Goldfish,

od kod ti pa to?[/quote]

:)))) Zate bi bilo bolje, da se ne bi oglasila:).

Goldfish,

od kod ti pa to?[/quote]

:)))) Zate bi bilo bolje, da se ne bi oglasila:).[/quote]A zate je pa bilo, da si se? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:)))) Zate bi bilo bolje, da se ne bi oglasila:).[/quote]A zate je pa bilo, da si se? :)[/quote]

Spravila sem se nad šibkega, da sem nahranila svoj ego. Tako mi je rekel Robi.

Goldfish,

od kod ti pa to?[/quote]

:)))) Zate bi bilo bolje, da se ne bi oglasila:).[/quote]
Ja nič, zdaj pa bo treba pojasniti. Kar si skuhala, je treba pojest, stran ne bomo metali. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)))) Zate bi bilo bolje, da se ne bi oglasila:).[/quote]
Ja nič, zdaj pa bo treba pojasniti. Kar si skuhala, je treba pojest, stran ne bomo metali. :)[/quote]

Sem pojasnila. Kaj tebi ni jasno?

Ja nič, zdaj pa bo treba pojasniti. Kar si skuhala, je treba pojest, stran ne bomo metali. :)[/quote]

Sem pojasnila. Kaj tebi ni jasno?[/quote]
Ni mi jasno, zakaj te It sprašuje, kljub pojasnilu. Kje pa je, mimogrede?

Sem pojasnila. Kaj tebi ni jasno?[/quote]
Ni mi jasno, zakaj te It sprašuje, kljub pojasnilu. Kje pa je, mimogrede?[/quote]

:))) Provociraš, a ne. Ti se udeležuješ vseh srečanj in bi moral vedeti iz prve roke:).

A zate je pa bilo, da si se? :)[/quote]

Spravila sem se nad šibkega, da sem nahranila svoj ego. Tako mi je rekel Robi.[/quote]Ok…. ampak mislim, da je prezrl, da si takoooo sestradana… :)))

Ni mi jasno, zakaj te It sprašuje, kljub pojasnilu. Kje pa je, mimogrede?[/quote]

:))) Provociraš, a ne. Ti se udeležuješ vseh srečanj in bi moral vedeti iz prve roke:).[/quote]
Srečanj? A sta se srečali med 20:11 (ko je It vprašala) in 20:20, ko si ji odpisala? Ti pa bliskovito rešuješ dvome. 🙂

Če se obnašaš 14-letni fantek, ti bo težko kdo rekel da si zrel, še posebej ženska, ki rabi ob sebi moškega, roko na srce? ;)[/quote]
Če ti jaz razbijem nos in ti padeš po tleh, potem si ti 14 letna punčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close