Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas :)

Za vas :)

V skupno dobro….. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bom žalil še naprej, takšen je pač moj odziv na vaše provokacije. Jaz človeku raje direkt povem kaj si mislim o njemu, za tiste smajlije in prikrit zaničevalski humor mi pa dol visi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

V skupno dobro….. 😉 :))[/quote]

Naj se glasovanje prične:).

Nič jaz nobenemu ne očitam alo… Jaz sem hotela izluščit problem, zakaj se vi ne znate normalno kregat. Nič drugega. Meni je vseeno, če ti vsem tu pišeš, da so debeli, če te bodo oni prenašali. Napisala sem, da zato vsako novo temo popačite in tudi za milimeter ne pridete skupaj v strinjanju.
Za smajlije sem napisala, da nekateri pri provokacijah to čečkajo zraven. Prosim ne jemlji tega tako osebno no 🙂
Kaj pa sem napisala Calypso? Da je pujsa pepa? Ona pa meni, da bi rajš spoznala mojega psa kot mene. Ja in? To pa je daleč od zmerjanja. To je angleški humor 🙂 hahaa

In On_ je lepo razložil še drugo plat, ki je jaz nisem. Ampak kako te lahko na internetu nekdo, ki mu še imena ne veš, spravi na takšen nivo? Ne mi rečt, da je to zabava? Ker meni to ne deluje kot zabava, ampak se skoz napadate.

Daj prepričaj me, da 20. letnik ima tisto modrost in izkušnje, kot jo ima 50. letnik?[/quote]

Ne morem te, kot ti mene ne moreš, da je obratno. Vse je odvisno od človeka. Nekateri so v 30tih letih doživeli več kot drugi v 80tih. Sama veš, da tega ne gre posploševat.[/quote]

Se strinjam s tabo, da so res redke izjeme, ki imajo več izkušenj kot kak starejši človek, pa tudi da ne morem zdaj posploševat, ampak v večini smo tam kjer smo.

Ti še ničesar nisi direkt povedal, (lol, je zgolj prispodoba), razen takrat ko si napisal, da ti prvi ne pišeš puncam, pa še to si se zlagal….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej, nekdo odpre temo, ti napišeš (utemeljen) odgovor, vsaj trudiš se, nato pride nekdo in ti kontrira s tem, da to nič ne drži, ker si si ti našel punco prek neta in ker ona peče piškote….bla bla bla (karikiram) in vse to kar si napisal ne more bit nič vredno…. Ok.
Pišeš v drugo temo in spet isti argument in v tretji isto….itd…. pa ajde komu potem resno odgovarjat, da je bila punca v bistvu tvoja soseda ? Nima smisla.

pa takih se najde x primerkov….

Očitno moje vprašanje moderator ignorira ??

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja pa ignoriraš takšen beden post in se pogovarjaš z ostalimi… Če virtuale ne jemlje človek resno, ga 1000 takšnih komentarjev ne more spravit s tira. In potem tudi druga stran popusti… Pa zakaj sploh razpravljate tukaj kje si je kdo našel partnerja?
Izgubila se bom počasi 🙂

Ker se delajo norce iz tega, ker je to nek argument, kao, na osnovi katerega se diskreditira sogovornika…kao. Druga pač ne znajo najt v napisanih besedah, nimajo znanja, da bi kotrirali, potem jim pride prav vsaka rešilna bilka, da se obdržijo v debati. Ko pa se debata prelevi v vsesplošno obtoževanje so pa itak na konju, to je njihov nivo v katerem so domači….
Na koncu potem javkajo moderatorju, ko dobijo po nosu, ko se kdo iz njih norce dela…

Evo, ravno to sem želela, da nekdo napiše (da zadane bistvo):
Ko pa se debata prelevi v vsesplošno obtoževanje so pa itak na konju, to je njihov nivo v katerem so domači…

Napajajo se tam, kjer jim vi daste piti… Sem v eni debati opazovala enega (imena ne bom napisala:)), ki je bil ignoriran z brezvezno pripombo. In če se je želel vključit v debato, se je moral normalno. In potem se je zgodilo, da je komentiral zelo pametno, pa je nekdo drug sprožil s svojim napadom nanj isto kar je očitno bilo že v štartu namenjeno… Medalja ima vedno dve plati.

Ampak če damo roko na srce, drugače sploh nočete ane? 🙂 Tako vam je všeč in naj bo tako.

Glej, nekdo odpre temo, ti napišeš (utemeljen) odgovor, vsaj trudiš se, nato pride nekdo in ti kontrira s tem, da to nič ne drži, ker si si ti našel punco prek neta in ker ona peče piškote….bla bla bla (karikiram) in vse to kar si napisal ne more bit nič vredno…. Ok.
Pišeš v drugo temo in spet isti argument in v tretji isto….itd…. pa ajde komu potem resno odgovarjat, da je bila punca v bistvu tvoja soseda ? Nima smisla.

pa takih se najde x primerkov….[/quote]

Ja sajidentično kontro dobim(o) jaz(mi) ko napišemo kak je bedno v zvezi….

češ prvo bodi več kot 1 teden v zvezi in potem pametuj 🙂

To je oboje enako 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma ne saj mi bi…. samo najprej moramo vsi k spovedi in opravit pokoro….potem pa začnemo s čistimi dušami dalje od začetka…. 😉 :)))

Kleopatra bi ti…. bi ti…..bi ti…. bila naša spovednica? 🙂

V debati nas več sodeluje. Vsak vidi tisto, kar želi. In vedno se bo našel nekdo, ki ga bo to zmotilo. To je tako kot v realnem lajfu. So pacienti in zdravniki. Mislim, da nihče ni prisiljen v sodelovanje.

pa takih se najde x primerkov….[/quote]

To je oboje enako :)[/quote]Oprosti ni!
Ne moreš pametovat kakšnega okusa je potica, če ves kas suh kruh glodaš….. oprosti ampak tako je.

Ma ne saj mi bi…. samo najprej moramo vsi k spovedi in opravit pokoro….potem pa začnemo s čistimi dušami dalje od začetka…. 😉 :)))

Kleopatra bi ti…. bi ti…..bi ti…. bila naša spovednica? :)[/quote]

Pa da me še hudič ne bi hotel k sebi vzet?! 😀

To je res, ampak če želimo nek nivo debate se moramo držat nekih pravil, sami!
Ampak men se včas glih ne da…… 😀

Ja in “vas več” ste kot dve plemeni, ki se skoz po gozdu lovijo z loki- ti in Sadni sta pa poglavarja! 🙂

Ampak men se včas glih ne da…… :D[/quote]

Katerih pravil? Za nekoga je obtoževanje način funkcioniranja. Sploh si ne želim nikakršnega nivoja debate, ker bi se s tem posegalo in usmerjalo samo debato. Danes sem tukaj, jutri vprašanje kaj bo. Tudi nisem plačana, da se bom držala omejitev in me bodo drugi vsakodnevno preparirali. Ves čas poslušam o revoluciji, o tem, da se slovenclni končno osamosvojimo in zoperstavimo črednemu nagonu. In zdaj od mene pričakuješ, da bom igrala violino po notah?

Ja in “vas več” ste kot dve plemeni, ki se skoz po gozdu lovijo z loki- ti in Sadni sta pa poglavarja! :)[/quote]

Kaj zdaj? Nisem vedela, da prevladujejo posti, ki so namenjeni indijancu Frutolinu. Ne bom se spremenila, tudi ne pričakujem, da sprejmeš mojo drugačnost. Torej je obvoz nujna pot.

Ampak men se včas glih ne da…… :D[/quote]

Katerih pravil? Za nekoga je obtoževanje način funkcioniranja. Sploh si ne želim nikakršnega nivoja debate, ker bi se s tem posegalo in usmerjalo samo debato. Danes sem tukaj, jutri vprašanje kaj bo. Tudi nisem plačana, da se bom držala omejitev in me bodo drugi vsakodnevno preparirali. Ves čas poslušam o revoluciji, o tem, da se slovenclni končno osamosvojimo in zoperstavimo črednemu nagonu. In zdaj od mene pričakuješ, da bom igrala violino po notah?[/quote]
Ma ja, to je sedaj druga skrajnost….

Mislil sem na pravila v smislu, da ne mahaš indijancu pred nosom s svojim preresom, ker ga to sili na kihanje in potem kihne vate in si vsa slinasta, ker itek ne zna držat roke pred usti, niti noge ne….. :))

Ja in “vas več” ste kot dve plemeni, ki se skoz po gozdu lovijo z loki- ti in Sadni sta pa poglavarja! :)[/quote]

Kaj zdaj? Nisem vedela, da prevladujejo posti, ki so namenjeni indijancu Frutolinu. Ne bom se spremenila, tudi ne pričakujem, da sprejmeš mojo drugačnost. Torej je obvoz nujna pot.[/quote]

Spet vidiš stvari samo tako kot jih ti hočeš… Nimam jaz namena kakšnih pravil tu pisat, niti govorit kaj naj kdo piše. Samo povedala sem svoje mnenje, ker se skoz sprašujete zakaj so eni tako krivični do drugih itd… Mi pa dol visi, če vam to paše- meni je samo pasalo o tem malo debatirat. 🙂 Jaz sprejemam vsakršno drugačnost, ker so vsi tu gor drugačni od mene (malo logično razmišljaj), ne bom pa prenašala nesramnosti (to je pač kultura in ni važno če je virtualna). Tu pa mora bit obvoz ja, če ne gre drugače- pa ni važno a obvoz naredim jaz al ti.

To je oboje enako :)[/quote]Oprosti ni!
Ne moreš pametovat kakšnega okusa je potica, če ves kas suh kruh glodaš….. oprosti ampak tako je.[/quote]

On_

oprosti ampak je…. ker tako kot ne more danes 80 letni dedek pametovat kak se osvaja punce leta 2014 tako ti ne moreš pametovat po XY letih zveze kako je danes osvajanje….

simpl…..

A ti misliš ker si leta 1995 osvajal pucne da je danes enako?

Vsake 2-3 generacije je čist drugač….. ko sem jaz bil 18 je blo X danes je Z ….. torej če nisi v zadnjih 3-5 letih osvajal ženske med 20-30 potem imaš toliko verodostojnosti kot jaz o 10 letni zvezi 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tole je Sadni odgovoril v tej temi:
http://med.over.net/forum5/read.php?124,9430333,9436319,quote=1#REPLY

Misliš da mu je treba odgovorit?
Ta odgovor rad pošlje tudi po ZS, kolikor vem, to je njegov nivo.
A ga prikrajšamo za nadaljnjo debato al mu odgovorimo? 🙂

Nastavi mu še drugo lice, da boš ohranil nivo pravilnega izražanja:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close