Za vas :)
Misliš da mu je treba odgovorit?
Ta odgovor rad pošlje tudi po ZS, kolikor vem, to je njegov nivo.
A ga prikrajšamo za nadaljnjo debato al mu odgovorimo? :)[/quote]
Če ne boš čez tri dni jokcal kako ti je pokazal fakiča, mu odgovori. Če pa te bo to prizadelo in bomo če par dni pod temo: Naravna maska za obraz debatirali o sredincu (upam, da ima lepe roke:)), potem pa rajši ne 🙂
Oprosti ni!
Ne moreš pametovat kakšnega okusa je potica, če ves kas suh kruh glodaš….. oprosti ampak tako je.[/quote]
On_
oprosti ampak je…. ker tako kot ne more danes 80 letni dedek pametovat kak se osvaja punce leta 2014 tako ti ne moreš pametovat po XY letih zveze kako je danes osvajanje….
simpl…..
A ti misliš ker si leta 1995 osvajal pucne da je danes enako?
Vsake 2-3 generacije je čist drugač….. ko sem jaz bil 18 je blo X danes je Z ….. torej če nisi v zadnjih 3-5 letih osvajal ženske med 20-30 potem imaš toliko verodostojnosti kot jaz o 10 letni zvezi :)[/quote]Daj ne se*i klanfe!
Vse je isto, drugačne so le nianse! Včasih so se preganjali po kozolcih in si pisali (papirnata) pisma, danes si pišejo sms-je in se lovijo bogve kje, osnova je pa ostala ista.
Samo tebi in še komu, osnova ni jasna pa se ti zdi, da se je vse zamenjalo….. nič se ni zamenjalo od jamskega človeka dalje, nič.
Misliš da mu je treba odgovorit?
Ta odgovor rad pošlje tudi po ZS, kolikor vem, to je njegov nivo.
A ga prikrajšamo za nadaljnjo debato al mu odgovorimo? :)[/quote]
Če ne boš čez tri dni jokcal kako ti je pokazal fakiča, mu odgovori. Če pa te bo to prizadelo in bomo če par dni pod temo: Naravna maska za obraz debatirali o sredincu (upam, da ima lepe roke:)), potem pa rajši ne :)[/quote]A me ti izzivaš? :)))
A me ti izzivaš? :)))[/quote]
Tud drznila si ne bi glede na tvoje kardelo :D[/quote]Neke izbire pa tut nimam…. Al repliciram al pa potiho jokcam…. res si me postavila pred zid. 😉
Od dveh izberem manjše zlo, [sub]da ne izpadem prevelik bedak[/sub]? 😀 😀
On_
oprosti ampak je…. ker tako kot ne more danes 80 letni dedek pametovat kak se osvaja punce leta 2014 tako ti ne moreš pametovat po XY letih zveze kako je danes osvajanje….
simpl…..
A ti misliš ker si leta 1995 osvajal pucne da je danes enako?
Vsake 2-3 generacije je čist drugač….. ko sem jaz bil 18 je blo X danes je Z ….. torej če nisi v zadnjih 3-5 letih osvajal ženske med 20-30 potem imaš toliko verodostojnosti kot jaz o 10 letni zvezi :)[/quote]Daj ne se*i klanfe!
Vse je isto, drugačne so le nianse! Včasih so se preganjali po kozolcih in si pisali (papirnata) pisma, danes si pišejo sms-je in se lovijo bogve kje, osnova je pa ostala ista.
Samo tebi in še komu, osnova ni jasna pa se ti zdi, da se je vse zamenjalo….. nič se ni zamenjalo od jamskega človeka dalje, nič.[/quote]
hahahahaha
Vidiš ravno to je tisto… ker se maš ti za najbolj pametnega….
osnova je res ostala ista….. torej dobit punco ampak vse ostalo pa je drugače….
Čuješ…. a pol je leta 65 pred našim štetjem po tvoji logiki blo tudi VSE isto ne? samo nianse so ble lol ker baje se nič ne spreminja!
Jaz imam pa tega mlačnega vrtenja okoli vrele kaše dovolj.
Na tem čveku jedro tvorijo ljudje, ki jim je glavno zadovoljstvo v življenju podjebavat druge. Ko iz njih izmamijo kletvice in podobno, se pa zgražajo, kakšen si.
Nekoč sem napisal, žaljenje ni edini možen slab način ravnanja s sogovornikom. Veliko ne zaostaja niti podjebavanje, postavljanje nenehnih neumnih vprašanj na nivoju Pipija iz risanke, limanje tistih bedastih smeškov na koncu in podobno.
Nehajte driblat, nadlegovat in zajebavat druge in drugi ne bodo vas. Kaj naj vam še napišem.
Ampak eni se imajo tu za neke avtoritete in mislijo, da imajo pravico srat drugim po glavi.
Daj ne se*i klanfe!
Samo tebi in še komu, osnova ni jasna pa se ti zdi, da se je vse zamenjalo….. nič se ni zamenjalo od jamskega človeka dalje, nič.[/quote]
hahahahaha
Čuješ…. a pol je leta 65 pred našim štetjem po tvoji logiki blo tudi VSE isto ne? samo nianse so ble lol ker baje se nič ne spreminja![/quote]
ko dve stari babi
Daj ne se*i klanfe!
hahahahaha
Čuješ…. a pol je leta 65 pred našim štetjem po tvoji logiki blo tudi VSE isto ne? samo nianse so ble lol ker baje se nič ne spreminja![/quote]Matkic, to ni tema te teme.
To tvoje osvajanje, ki si ga prikazal, s tisto “hčerko od Missonke” ima isto osnovo kot leta 65 – bit všečen dekletu. Kakšne besede uporabljaš, kaj ji ponujaš, da bi v njej vzbudil prijetne občutke je postranskega pomena.
Včasih si ujel ribo, jelena, merjasca… danes se šopiriš z nečim drugim, osnova je ista – želja vzbudit v izbranki lepe občutke ob tebi – izkazat se.
On_, nevem kolikokrat moram še tebi razložit, da se mi ne da več ukvarjat s tabo. Čemu ne razumeš tega, bimbo ? Sorry, ampak ti si mi še najbolj zaostal forumaš, ki sem ga imel priložnost “spoznati” na Monu ( da, še hujši si od matjažka in marka ). Na forumu “Ljubezenski nasveti” si bil že neštetokrat ownan. Kar spomni se kaj sva z Matkićem počela s tabo lol
Mi je poznano. 🙂
Se spomnim, da sem včasih prav tako pri drugih iskal šibke točke in podiral njihove meje strpnosti…Idealni so bili ljudje s šibko samozavestjo, občutljivi, razdražljivi….Vsak, ki ni bil sposoben s svojim egom in iluzijami, zaščititi svojo šibko točko in čustveno rano.
Bolj je ob tem nekdo jokal in stokal, bolj sem bil nase ponosen, da mi je uspelo nekoga špikati v njegovo rano, da je potem še bolj stokal in se branil…..Dokler ni popustil in obupal…
Sčasoma sem spoznal, da je resničen smisel tega, le bildanje lastnega ega in dokazovanje moči in se hraniti na račun tuje bolečine in ranljivosti.
In iz te izkušnje pride spoznanje, da ne želim vsrkavati tuje bolečine in negativne energije, da bi iz tega gradil svoj ego…V tem preprosto ni prave sreče in pristnega zadovoljstva, ki bi zadovoljilo moje resnično bistvo.
Misliš Sadnega ?
Mogoče še bo. Opozorjen je že bil. “Stari” je prav tako bil kar nekajkrat opozorjen, preden je prišlo do sankcije.
Mi je poznano. 🙂
Se spomnim, da sem včasih prav tako pri drugih iskal šibke točke in podiral njihove meje strpnosti…Idealni so bili ljudje s šibko samozavestjo, občutljivi, razdražljivi….Vsak, ki ni bil sposoben s svojim egom in iluzijami, zaščititi svojo šibko točko in čustveno rano.
Bolj je ob tem nekdo jokal in stokal, bolj sem bil nase ponosen, da mi je uspelo nekoga špikati v njegovo rano, da je potem še bolj stokal in se branil…..Dokler ni popustil in obupal…
Sčasoma sem spoznal, da je resničen smisel tega, le bildanje lastnega ega in dokazovanje moči in se hraniti na račun tuje bolečine in ranljivosti.
In iz te izkušnje pride spoznanje, da ne želim vsrkavati tuje bolečine in negativne energije, da bi iz tega gradil svoj ego…V tem preprosto ni prave sreče in pristnega zadovoljstva, ki bi zadovoljilo moje resnično bistvo.
Misliš Sadnega ?
Mogoče še bo. Opozorjen je že bil. “Stari” je prav tako bil kar nekajkrat opozorjen, preden je prišlo do sankcije.[/quote]
Mislila sem na SVOJE meje. Na tisto, kar lahko vplivam. Tega kar si počel ti nekoč…to mi je nepredstavljivo in hkrati žalostno.
Že v naprej vam povem, da imam statični IP, tako da se me lahko za večno znebite 😉
Eo, še zate enega strahopetec
………. . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /
. . . . /¯`/’. .’/¯¯/
. . . /’/. /. . /. . /. /¯
. . .(‘. (. . ( . . /. .’. .I
. . . . . . . . . . . .’. ./
. . . . ‘……………/
Pa še Primožu ga skopiraj, če češ 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.