Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas :)

Za vas :)

Tri dni nazaj..Misliš, da je to že predaleč ? :)[/quote]

Ne, to je sprejemljivo 🙂
Ostali?[/quote]

Pred eno uro, orgazme pa doživljam že cel večer:))).

Ne, to je sprejemljivo 🙂
Ostali?[/quote]

letos že:-))))

Keopatra pa neeeeee…?!
A si pripravljena? :)))

ps
To bodo razumeli kot, da jih ti želiš osebno odrešit teh muk, napetosti….. ;)[/quote]

če bo sila, bom Calypso na pomoč poklicala ahahaa

Pri tebi smo že navajeni, da lažeš..Tak, da nič novega. :)[/quote]
Vsaj ne furam dva personalitya, tako kot ti ( enega na zasebcu, enega na javnem )

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]
Vedno bolj me presenečate s svojimi sklepi. :)[/quote]

Iščem tvoje šibkosti:)). Saj si rekel, kakšna sem…poskušam se spraviti v to vlogo:). In povrh vsega sploh nisem lagala:).

Skuhaj kak dober čaj, lahko vinski ;), da se bomo pogreli ko premraženi družno pribrodimo k tebi na suho…. :)[/quote]

Vinski? Pa jaz sem abstinent! 😀 Jaz hodim s kurami spat (danes je izjema), lahko me pridete pogret, ker me zzzzebe.

Si prišla do napačnega sklepa in zato živiš v zmoti. 🙂
Moja ima prav tako debele prijateljice, pa suhe prav tako…

…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]

Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg 🙂

Keopatra pa neeeeee…?!
A si pripravljena? :)))

ps
To bodo razumeli kot, da jih ti želiš osebno odrešit teh muk, napetosti….. ;)[/quote]

če bo sila, bom Calypso na pomoč poklicala ahahaa[/quote]

Deal :))

Moja ima prav tako debele prijateljice, pa suhe prav tako…[/quote]

Spomni se o čem je pisala:). In ravno ona, ki…moji sklepi so točni, ne vem komu ti lažeš?

Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]

Se strinjam in to se mi zdi normalno.

Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]Pa saj 95kg je čist normalna ženska, a ni? Taka, da ni anoreksična 😉

Večina njih ima normalno težo, višina jih mal zafrkava….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja ima prav tako debele prijateljice, pa suhe prav tako…[/quote]

Spomni se o čem je pisala:). In ravno ona, ki…moji sklepi so točni, ne vem komu ti lažeš?[/quote]
Ne morejo tvoji sklepi biti točni, ker ne poznaš resnice. 🙂

Pohvalno, prekašaš vse mlajše petelinčke, ki se raje kregajo po forumih, kot če bi kakšno deklico božali. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spomni se o čem je pisala:). In ravno ona, ki…moji sklepi so točni, ne vem komu ti lažeš?[/quote]
Ne morejo tvoji sklepi biti točni, ker ne poznaš resnice. :)[/quote]

Tvoja šibkost je moje izhodišče…je moja moč:)). Ne vem zakaj mi odrekaš resnico, ki je prava, a hkrati si mi danes nadel svojo etiketo resnice.

Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]

Se strinjam in to se mi zdi normalno.[/quote]

jaz pa take, ki jim lohk zaupam marsikaj, ne glede na kilažo.

pač, gledala bi da so blondinke:-)))

Ne vem, počakaj da prilezem do 95kg pa ti nato opišem, koliko je to zares normalno 🙂

Ne vem, počakaj da prilezem do 95kg pa ti nato opišem, koliko je to zares normalno :)[/quote]

95 kg normalna teža za žensko?:))) A to je najbrž mislil na tisto, ki je visoka 2 metra. 95 kg za povprečno visoko žensko je too much in to za kakšnih 30 kg!

V čem pa je moja šibkost ? 🙂
Jaz ti ne odrekam resnice. Lahko verjameš v karkoli želiš. 🙂

Če bi božali, sploh ne bi imeli razloga za kreganje. 🙂
Ker bi imeli dovolj otipljiv in realen razlog, da je njihova pot pravilna. 🙂

Kaj pa imajo blondinke bolje opraviti z zaupanjem?

A ne , Sadni se je meni tudi zelo zasmilil, kakšno dela(jo) z njim, pa tako “kulturen” dečko je. Ti bi ga lahko malo pocartala in ga zrelaksirala, če se že žrtvuješ? 🙂 Ker je tako razdražljiv in hitre jeze, ti zagotavljam, da ne boš “trpela” več kot 10 sekund. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, počakaj da prilezem do 95kg pa ti nato opišem, koliko je to zares normalno :)[/quote]

95 kg normalna teža za žensko?:))) A to je najbrž mislil na tisto, ki je visoka 2 metra. 95 kg za povprečno visoko žensko je too much in to za kakšnih 30 kg![/quote]
To pomeni, da imaš sama 65 ? 🙂

V čem pa je moja šibkost ? 🙂
Jaz ti ne odrekam resnice. Lahko verjameš v karkoli želiš. 🙂

Če bi božali, sploh ne bi imeli razloga za kreganje. 🙂
Ker bi imeli dovolj otipljiv in realen razlog, da je njihova pot pravilna. :)[/quote]

Ne vem, ker me v bistvu ne zanimajo tvoje šibkosti.

95 kg normalna teža za žensko?:))) A to je najbrž mislil na tisto, ki je visoka 2 metra. 95 kg za povprečno visoko žensko je too much in to za kakšnih 30 kg![/quote]
To pomeni, da imaš sama 65 ? :)[/quote]

Od firbca ti bo zrasla rit:)).

A ne , Sadni se je meni tudi zelo zasmilil, kakšno dela(jo) z njim, pa tako “kulturen” dečko je. Ti bi ga lahko malo pocartala in ga zrelaksirala, če se že žrtvuješ? 🙂 Ker je tako razdražljiv in hitre jeze, ti zagotavljam, da ne boš “trpela” več kot 10 sekund. :)))[/quote]

Ne mešaj dr*** spet :)) Pa Sadni si naj sam izbere svojo lubico, jaz nisem za njega….:P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close