Za vas :)
…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]
Vedno bolj me presenečate s svojimi sklepi. :)[/quote]
Iščem tvoje šibkosti:)). Saj si rekel, kakšna sem…poskušam se spraviti v to vlogo:). In povrh vsega sploh nisem lagala:).
Tri dni nazaj..Misliš, da je to že predaleč ? :)[/quote]
…s partnerko, ki ima več kg kot ti, a vendar ona ne bi imela debele prijateljice:))). Kakšna ironija…vesela sem, da nikogar osebno ne poznam.[/quote]
Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg 🙂
Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]
Se strinjam in to se mi zdi normalno.
Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]Pa saj 95kg je čist normalna ženska, a ni? Taka, da ni anoreksična 😉
Večina njih ima normalno težo, višina jih mal zafrkava….. :)))
Spomni se o čem je pisala:). In ravno ona, ki…moji sklepi so točni, ne vem komu ti lažeš?[/quote]
Ne morejo tvoji sklepi biti točni, ker ne poznaš resnice. :)[/quote]
Tvoja šibkost je moje izhodišče…je moja moč:)). Ne vem zakaj mi odrekaš resnico, ki je prava, a hkrati si mi danes nadel svojo etiketo resnice.
Čak mal – vsak se zase odloča, kakšne prijatelje želi imeti in kakšnih ne. Če imam jaz npr 95 kil, še ne pomeni, da bi se želela družiti s sebi podobnimi, še vedno bi raje samo imela prijateljice zmernih ali normalnih kg :)[/quote]
Se strinjam in to se mi zdi normalno.[/quote]
jaz pa take, ki jim lohk zaupam marsikaj, ne glede na kilažo.
pač, gledala bi da so blondinke:-)))
A ne , Sadni se je meni tudi zelo zasmilil, kakšno dela(jo) z njim, pa tako “kulturen” dečko je. Ti bi ga lahko malo pocartala in ga zrelaksirala, če se že žrtvuješ? 🙂 Ker je tako razdražljiv in hitre jeze, ti zagotavljam, da ne boš “trpela” več kot 10 sekund. :)))
A ne , Sadni se je meni tudi zelo zasmilil, kakšno dela(jo) z njim, pa tako “kulturen” dečko je. Ti bi ga lahko malo pocartala in ga zrelaksirala, če se že žrtvuješ? 🙂 Ker je tako razdražljiv in hitre jeze, ti zagotavljam, da ne boš “trpela” več kot 10 sekund. :)))[/quote]
Ne mešaj dr*** spet :)) Pa Sadni si naj sam izbere svojo lubico, jaz nisem za njega….:P
Forum je zaprt za komentiranje.