Vprašanje za ljubice, ki imajo poročene moške
Se strinjam.
Nasilje povzroči prevelika navezanost na neka prepričanja. Če mislimo, da nekaj mora nujno tako biti, kot mislimo, da bi moralo biti in če se nam tisto zdi življenjskega pomena, potem se začnemo boriti in postanemo do drugega nasilni, saj pričakujemo, da bo delal tako, kot sami mislimo, da mora biti.
Hej, Robi, sem samo ženska in ne sužnja… ;-)[/quote]
A moški pa bi moral biti suženj…Oziroma, če ne sprejme te vloge, pa lahko gre….
[/quote]
Ne, sploh ne mislim tega. So pa “stvari”, katere ne moreš sprejeti. Občutki, ki so ob takih “stvareh” v tebi, kot je bolečina napr., pa tudi nemir, dvom – strah … , pa so tako močni, da si jih ne želiš občutit, naprimer. Ob takih “stvareh” je zaželjeno (ne pa zahtevano), da teh stvari več ni (torej ni v odnosu). Mislim, da ti to imenuješ ultimat, jaz pa, kot sem že pisala, rešitev – razpad odnosa, namreč. Tu ni nič suženjstva. Če je, je le uvid, da ti je odnos pomembnejši od tiste “stvari”, je pa lahko tudi uvid, da je tista “stvar” pomembnejša od odnosa…
Se pravzaprav ne spomnim več. To je bilo, ko sem bila še najstnica pa sem prilično dosti chatala z neznanci. Ob neki drugi priliki sva se pogovarjala o načinu prehranjevanja.. sem mu povedala da sem vegetarijanka, ampka jaz, Robi, pa zate bi isto rekla, res nisem nestrpna vegetarijanjka… pač naj vsak je svoje a ne… no in mi je pisal, da je malo prej jedel tofu… in da mu je slabo. In potem je še pisal, da je jedel, ne vem, pomaranče, banane, gobe, krompir, pecivo, solato, papriko paradižnik, riž… in da zraven pije pivo in kako mu je slabo. Aja potem mi je pa poslal slikico onih bučk, a veš, tistih, ki so kot ježki, in se hotel odkupiti. A je bilo to nasilje? Še zdaj ne vem…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Se pravzaprav ne spomnim več. To je bilo, ko sem bila še najstnica pa sem prilično dosti chatala z neznanci. Ob neki drugi priliki sva se pogovarjala o načinu prehranjevanja.. sem mu povedala da sem vegetarijanka, ampka jaz, Robi, pa zate bi isto rekla, res nisem nestrpna vegetarijanjka… pač naj vsak je svoje a ne… no in mi je pisal, da je malo prej jedel tofu… in da mu je slabo. In potem je še pisal, da je jedel, ne vem, pomaranče, banane, gobe, krompir, pecivo, solato, papriko paradižnik, riž… in da zraven pije pivo in kako mu je slabo. Aja potem mi je pa poslal slikico onih bučk, a veš, tistih, ki so kot ježki, in se hotel odkupiti. A je bilo to nasilje? Še zdaj ne vem…[/quote]
Ti imaš opravka s samimi čudaki! Kaj te na njih privlači? Komplementarnost – duševna skladnost? :)))
Se pravzaprav ne spomnim več. To je bilo, ko sem bila še najstnica pa sem prilično dosti chatala z neznanci. Ob neki drugi priliki sva se pogovarjala o načinu prehranjevanja.. sem mu povedala da sem vegetarijanka, ampka jaz, Robi, pa zate bi isto rekla, res nisem nestrpna vegetarijanjka… pač naj vsak je svoje a ne… no in mi je pisal, da je malo prej jedel tofu… in da mu je slabo. In potem je še pisal, da je jedel, ne vem, pomaranče, banane, gobe, krompir, pecivo, solato, papriko paradižnik, riž… in da zraven pije pivo in kako mu je slabo. Aja potem mi je pa poslal slikico onih bučk, a veš, tistih, ki so kot ježki, in se hotel odkupiti. A je bilo to nasilje? Še zdaj ne vem…[/quote]
Ti imaš opravka s samimi čudaki! Kaj te na njih privlači? Komplementarnost – duševna skladnost? :)))[/quote]
Ne vem, zakaj bi me moral tip privlačiti, če se z njim pogovarjam preko interneta. Pa ne da po sebi sodiš? A tebe privlači vsaka, ki ji tu repliciraš? In kaj na to pravi tvoja punca?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ti imaš opravka s samimi čudaki! Kaj te na njih privlači? Komplementarnost – duševna skladnost? :)))[/quote]
Ne vem, zakaj bi me moral tip privlačiti, če se z njim pogovarjam preko interneta. Pa ne da po sebi sodiš? A tebe privlači vsaka, ki ji tu repliciraš? In kaj na to pravi tvoja punca?[/quote]
Ja ne vem, od kdaj te tako fascinirajo prehrambene navade moških. In kaj na to pravi papež? Da je s kondomom greh, pardon, pri hrani sva – ne vem, kaj pravi. 🙂
Meni bi tudi bilo slabo, če bi jedel takšen mix.
To še ni bilo nasilje. Bi pa večkrat doživljala nasilje, če bi s takim živela. Zgleda, da je bil preccej zmeden in ni vedel, kaj bi rad.
Sam sebe je silil v nekaj, in takšni potem tudi izražajo nasilje.[/quote]
Kaj pa če je bil samo lačen? 😀 A iz prehrambenih navad se da sklepati o osebnosti človeka? Se strinjam z Aleksandro, preveč si se družil z jasnovidko iz Postojne. :))))
Kaj pa če je bil samo lačen? 😀 A iz prehrambenih navad se da sklepati o osebnosti človeka? Se strinjam z Aleksandro, preveč si se družil z jasnovidko iz Postojne. :))))[/quote]
Pa ne da zagovarjaš tistega tipa s tistimi zbluženimi predstavami… ali pa mogoče imata kaj skupnega?!
Seveda je bilo nasilje in sicer njega samega nad svojim telesom… potem pa še nad mano, itak.
Robi , jaz s takim ne bi mogla nikoli živeti… mislim spričo takega nasilja… aja… pa veš kaj je še pisal… da če bi slučajno midva živela skupaj, dabi morala imeti plastični pribor.. ker s pravim bi si, ne vem kaj je imel v mislih… rezala vene!?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] No da še svojo zgodbo povem. Sedaj sem že v 30, srečno samska. Ko se spomnim svojih zgodnjih 20, sem hodila veliko na zmenke, in ogromno tipov je bilo poročenih ali v vezi tam na začetku 30 let stari, nisem vedela da so v vezi. Če bi vedela ne bi nikoli šla na zmenek s takim. No in ko se tam pogovarjamo so mi potem kazali po mobitelu ali pa v denarnici slike svojih otrok in žensk, kar me je totalno šokiralo. In govorili ja poglej kako je lepa, ja vidiš imava svojo firmo otroke bla bla. Skratka groza me je bila koliko tipov je varalo svoje ženske.
Prav tipično se mi je zdelo klasika, par se spozna tam okoli 25 leta, potem sta skupaj nekaj let naredita 2 otroka, potem je še nekako dobro 1, 2 leti. Ko pa tip opazi da je ženska že ujeta, dobi zopet tisti instinkt za nov lov, in mu žena postane premalo.
Ahh ja, saj ne pravim da vsi moški varajo, jaz verjamem da so tudi v redu tipi ki imajo visoko moralo in ne varajo, samo dejstvo je da jih veliko vara, tudi žensk seveda, very sad.
Forum je zaprt za komentiranje.