Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vprašanje za ljubice, ki imajo poročene moške

Vprašanje za ljubice, ki imajo poročene moške

Zanima me, ali imate zraven vašega poročenega moškega, ki ima čas za vas samo, ko uide ženi, tudi kakšnega samskega prijatelja/ljubimca, s katerim ste med vikendi, prazniki, ostalimi dnevi pač?

Nekateri poročeni ljubimci imajo tudi ob praznikih čas, ob vikendih čas, za dopust čas, še celo za novo leto preživijo z družino le od 21-24. ure, prej in potem pa z ljubico!

Niso vse ljubice uboge, ki jemljejo drobtinice z ženine mize! Nekaterim je super, nekatere ljubimec prosi, da naj bodo z njim, pa one nočejo!

v vsakem primeru se meni vse skupaj zdi nehigienično, bljak!

Ljubice so top zadeva, lepo skrbiš za njih in so vsi srečni…, sicer pa itak vsak počne to kar mu paše. Sigurno ima ljubica več od deca kot pa žena doma….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Zraven fabnta (25) imam tudi poročenega ljubčka (41).
Fant za ljubčka ne ve, ljubček za fanta pa in ga spravlja ob živce, da me mora deliti – zato toliko bolj gleda, da se mi odkupi za ves čas, ko sem sama, ker če me ne pošlje v toplice sem pač toliko več časa s svojim fantom, kakšno leto ali dve še tako, potem bova pa šla s fantom živet skupaj in bo počasi čas za otroke 😉

Uboge žene, kar tu berem. In verjamem, da je res tako. Ljubica dobi najboljše, žena pa doma trpi kot kristus na križu.
Neumne žene?

ja, ljubice so vlačuge

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ženo pa poštar servisira. Ne delajte žrtev iz sebe. Akcija! 😀

da te ni sram

take bi morali kamenjati

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz vsaj fuka ne stradam. 😀

Moj mož je novo ljubico pripeljal kar domov. Ime ji je Televizija.

A si jim fouš?:) Poroči se in boš tudi sam lahko imel kakšno ljubico al pa dve:))).

tega ne bo nikoli

ker eni smo obsojeni na osamljenost in samoto

Tole je pa zelo nagravžno;v prvi vrsti zato, ker “sediš” na dveh stolih, pardon, k ****h in nisi čisto nič drugega kot navadna prodana sponzorska – ker si priznaš, da to delaš zaradi denarja.

Verjeto se (še ne) zavedaš, da je Slovenija zelo zelo majhna in ko boš splezala iz tega zajedalskego-okoriščevalnega obdobja, bo marsikdo za teboj, ko se boš sprehajala s svojimi otroki s prstom kazal in govoril, da to je pa tista, ki je vedno na vsaj dveh sedela naenkrat, ker si v glavi ni znala pošlihtat, kaj sploh hoče v življenju doseči. Bo dobila kar velik “pečat”, ki te bo spremljal cel preostanek življenja. In brez skrbi, da imaš že sedaj veliko bremena na svojem telesu. Ko boš starejša, ko bo lepota in čvrstotst in vonj po mladem telesu minil in te ne bodo več povohali tako, kot morda sedaj, se boš tega še zelo zavedala. In verjetno tudi obžalovala, če boš imela vsaj malo spoštovanja do svojega takratnega partnerja, s katerim boš imela potomce.

Pa nisem eden/ena izmed razočaranih poročenih, da ne bo pomote, samo ne toleriram takih zajedalskih radodajalk, ki so navajane , da s p ***o v življenju lezejo naprej.

in potem misliš, da ti bo fant dovolj, ali kaj?

Ja, tako si se odločil…ne štekaš? To si izbral:).

tako ste se ženske odločile

Zaenkrat imam samo poročenega,ker nimam svojega moškega.
ko pa bom spoznala nekoga ki bo samo moj ,bom pa lupčka zapustila.

Poznam par primerov (+ lastna izkušnja), nobena ni bla ljubica kar tako, za šport in razvedrilo, da bi si za zapolnit preostali čas omislila še koga za zraven. Ženske so (smo) si želele več kot samo občasnih obiskov in srečanj, čustva so bila vmes in pol si res ne moreš omislit še kar enega za zraven, če imaš nekoga rad. No, vsem se na koncu ni izšlo … Meni na srečo ja, je moj kar hitro postavil stvari na svoje mesto.

Tole je pa zelo nagravžno;v prvi vrsti zato, ker “sediš” na dveh stolih, pardon, k ****h in nisi čisto nič drugega kot navadna prodana sponzorska – ker si priznaš, da to delaš zaradi denarja.

Verjeto se (še ne) zavedaš, da je Slovenija zelo zelo majhna in ko boš splezala iz tega zajedalskego-okoriščevalnega obdobja, bo marsikdo za teboj, ko se boš sprehajala s svojimi otroki s prstom kazal in govoril, da to je pa tista, ki je vedno na vsaj dveh sedela naenkrat, ker si v glavi ni znala pošlihtat, kaj sploh hoče v življenju doseči. Bo dobila kar velik “pečat”, ki te bo spremljal cel preostanek življenja. In brez skrbi, da imaš že sedaj veliko bremena na svojem telesu. Ko boš starejša, ko bo lepota in čvrstotst in vonj po mladem telesu minil in te ne bodo več povohali tako, kot morda sedaj, se boš tega še zelo zavedala. In verjetno tudi obžalovala, če boš imela vsaj malo spoštovanja do svojega takratnega partnerja, s katerim boš imela potomce.

Pa nisem eden/ena izmed razočaranih poročenih, da ne bo pomote, samo ne toleriram takih zajedalskih radodajalk, ki so navajane , da s p ***o v življenju lezejo naprej.[/quote]

nisem ne ena ne druga, ne ona ne on, samo tako moraliziranje me pa na tešče malo moti. Kdo bo s prstom kazal nanjo? Taki kot si ti.
Koliko žena pa še tistega edinega k¤¤¤a zavrača in si zatiska oči tudi pred tem, da ga mož potem pač drugje namoči, samo da je fasada nepoškodovana? Take po tvojem niso zajedalke, ki s poročnim prstanom lezejo naprej? In možje, mar niso zajedalci, da odžirajo zvestobo ženam in spoštovanje ljubicam? Takih stereotipov je kot trave, rastejo pa v omejenih glavah. Je tudi tvoja med njimi?

Pa nisem eden/ena izmed razočaranih poročenih, da ne bo pomote, samo ne toleriram takih zajedalskih radodajalk, ki so navajane , da s p ***o v življenju lezejo naprej.[/quote]

nisem ne ena ne druga, ne ona ne on, samo tako moraliziranje me pa na tešče malo moti. Kdo bo s prstom kazal nanjo? Taki kot si ti.
Koliko žena pa še tistega edinega k¤¤¤a zavrača in si zatiska oči tudi pred tem, da ga mož potem pač drugje namoči, samo da je fasada nepoškodovana? Take po tvojem niso zajedalke, ki s poročnim prstanom lezejo naprej? In možje, mar niso zajedalci, da odžirajo zvestobo ženam in spoštovanje ljubicam? Takih stereotipov je kot trave, rastejo pa v omejenih glavah. Je tudi tvoja med njimi?[/quote]

Pa se prej najej česa, preden pišeš, bo manj žgalo po tvojem želodcu 😛

V tem primeru gre za dekle, ki si bo svoje gnezdo z mladiči šele ustvarilo in očitno ji njen mladec=fant za pojavo v javnosti in določeno varnost in kuliso za starše še kako ustreza po vseh trenutno zadanih ciljih, razen po finančni ne, zato za razkošno drugo živeljenje potrebuje financarja, ki na tak način plačuje za praznenje jajc in si potrjuje svoj ego, da pri svojih letih lahko dobi pol mlajšo od sebe. In lako v večini primerov verjamemo, da gre takim poročenim samo za potešitev spolne sle in izživetje fantazij, ker so slabiči in niso sposobni morda ceniti, kaj imajo doma – beri polikano, skuhano in počiščeno, čeprav intima že nekaj let ne špila več.
In, ne to dekle še nima poročnega prstana, čeprav živi nv partnerski zvezi, ki je prav tako nek spoštljiv in pošten odnos med dvem apartnerjema, je v intimni zvezi z nekom, ki misli, da je njuna zveza iskrena, pristna. Je pa na dobri poti, ja, da bo celo živeljenje sedela na dveh, tako kot sedaj, ker je/bo postala to njena navada in potreba-ker je sei je živeljnje že tako napeljala in se navadila. Tisti, ki varajo/te se ne rodijo/te kot varajoči, ampak taki postanete, ker mislite, da je tako čisto prav in pošteno, zato da zadovoljite svoje spolne potrebe in finančni primankljaj – ne glede na to, ali je prevarani partner popolnoma naiven, ima občutek, da je vse v najlepšem redu, ali pa je odvisnež/pdvisnica, nasilnež/nasilnica in za zunanjo fasado in starše in taste in tašče raje ostane v stanju s poročnim prstanom na prstu, ker ni večjega škandala, kot to, da se loči/ta. Morda tudi zato, ker je poroka prinesla veliko denarcev ali pa morda preveč koštala staše. Vse za javnost seveda. Taki ljudje so zame slabiči , dvoličneži, neodločni v živeljnju, ki sploh ne vedo, kaj pravzaprav hočejo in pričakujejo in ne znajo ceniti čustev partnerja in niso zreli za partnerske zveze, niti za potomce. Si jih niti ne zaslužijo.

Poročena trinajst let, imava tri otroke, ki počasi postajajo samostojni. V zakonu sem povprečno srečna, seksa nikakor ne manjka.
In…DA…od decembra naprej sem tudi jaz ena izmed tistih, ki imajo ljubimca. No, to pa ni kdorkoli, ampak je moja prva ljubezen izpred dvajsetih let. Ko sva se čisto slučajno srečala je spet preskočila tista iskrica, ki pri nobenem od naju ni nikoli ugasnila in se razplamtela v pravi požar.
Ampak, ker sva oba poročena, z družinami so skupni trenutki zelo redki.

Za take lahke frajlice pa že ne!!!! 8 let poročen, ženo imam rad, otrok še nimava, a načrtujeva.
Čaki, če imam na tacni prinešeno, pa menda ja ne bom zavrnu. Slinjo se okol mene, ko bi bil najlepši dec, pa žal nisem. Kaj hočejo od mene, me ne zanima, sam da dobim. Če babe izkoriščajo, dejmo jih še mi bolj.
Da bi zapustil ženo za kakšno ljubico? Ne, ne. Se je ena bivša ljubica poročila, pa sva še vedno veliko skupaj.
Pamet mi je povedala, če bi ženo zapustil zaradi nje, evo bi bil zdaj prevaranec. Ne vse, ampak nekatere res ne morejo brez poročenih.
Če se v nas zatreskajo, so si same krive, saj so vedele, v kaj se spuščajo. Bom še naprej izkoriščal priliko, ampak spoštujem jih pa NE.

Kaj, bi te motilo, če bi bil prevaranec? Pa saj ti imaš vendar fejst liberalne nazore. Mislim, menda jih tvoja žena ne bo zavrnila, če se ji že ponujajo.

ženske so preveč obremenjene z varanjem in kolko moških ima ženska naenkrat….moške to niti ne zanima……moški je lahko z žensko ki je imela sto ljubimcev če je o.k. ženska….ženska pa ima predsotke do takih žensk….torej ženske same ste največje sovražnice sami sebi …..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close