Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

LoL kaka luzerka, ni ji dovolj forum, pa potem še na klepet hodi 😀

Čak mal – ti si meni poslala ZS, da boš danes zvečer na klepetu in da se naj kaj prijavim, da boš imela vsaj s kom pametnim klepetati, a ti bom že kar od tu odgovorila, da ne klepetam…nikdar :)[/quote]

Zdaj tole vajino metanje ne vem česa s sebatom, ne pelje nikamor. Nisem ti poslala ZS in nikogar ne vabim v nikakršen chat, ki je na forumu. Je zdaj jasno?[/quote]

Fiši, ne se jezit no, ta lastnost se ti čist nič ne poda 🙂

Nekateri pred posteljo, nekateri si jih pa ustvarite šele v postelji :)))

Nekateri pred posteljo, nekateri si jih pa ustvarite šele v postelji :)))[/quote]
Iz čigave postelje si se pa ti sedaj skobacala? Sovražnikove? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaj nimaš strahu, da bi te kdo varal. 🙂

Nekateri pred posteljo, nekateri si jih pa ustvarite šele v postelji :)))[/quote]

Ja, eni smo ustvarjalni :-)))

Iz čigave postelje si se pa ti sedaj skobacala? Sovražnikove? :))[/quote]

Iz svoje! In lej ga no, v njej ni nikogar….
Pišuka ! Zdaj sem pa v konfliktu – ne vem ali se naj prazne postelje veselim ali žalostim 😉

Ja, eni smo ustvarjalni :-)))[/quote]

Če drugje ne rata, je tudi postelja dovolj dobra :)))

Zdaj tole vajino metanje ne vem česa s sebatom, ne pelje nikamor. Nisem ti poslala ZS in nikogar ne vabim v nikakršen chat, ki je na forumu. Je zdaj jasno?[/quote]

Fiši, ne se jezit no, ta lastnost se ti čist nič ne poda :)[/quote]

Punci jaz vama poklanjam tole muziko ki jo imam spodaj. Na naše prijateljstvo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj se ne jezim, samo ne pustim, da se mi podtika ZS-je, chatanje desno spodaj in podobno. Tukaj pa no mercy:).

Punci a gremo v Prago septembra? 🙂

Oh kako veliko denarja mi je ostalo od prejšnje preživnine 🙂

Kaj je tu za razumet. narava je naredila tako, da ženske seksualno rajca moška pokvarjenost. Katera pa si jo je že kdaj glancala ob misli na pridnega fantka?

Aha, narava je polna esktremov in se ravna klišejsko, ker to, da imajo ženske rade “slabe fante” je stereotip.
Ravno nasprotno, v naravi so ekstremi redki, kar pomeni, da večina ljudi funkcionira podobno.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pridni pobje ste lahko družinski očetje, vašim partnerkam, če jih boste imeli, ne boste nikoli kaj dosti seksi.

Seksi jim bodo nogometaši, frajerji, fajterji, šminkerji, jebachi, avanturisti..

Postani malo bolj priden, pa boš tudi ti videl. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Noben od vas pridnih ni doživel niti 10% mojih dogodivščin z babami..

Narava je naredila tudi tako, da se človek celo življenje uči. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prazne teoretične flance.

Nobena mantra ni dobra in miselno pribiti ustaljeni enolični pogledi.
Za en del žensk velja tudi to, torej EN DEL. Celoto pa sestavljajo posamični deli.

Tvoj problem
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Generalization_process_using_trees_PNG_version.png[/img]

Problem je ,da govoriš v pretekliku, kot veteran, ki je za vedno odložil puško.
Mi “pridni” smo še vedno na bojišču, ti si pa odpisan, če prav razumem? 😀

Daj ti prvo najdi žensko, pol naredi otroke, pol dokaži, da si dober oče in zvest mož in ostalo, kar promoviraš, potem pa bova dalje.

Ljudem, ki mi razlagajo neke teoretične floskule, res nimam kaj verjeti.

Kakor za koga. Za nekoga, ki je prepoln stereotipov, verjetno res.

tebi manjka izkušenj, zato verjameš stvarem, ki jih pišejo ljudje, ki imajo še manj izkušenj od tebe.

Kako ti veš, kaj jaz verjamem? Od kod ti te informacije? To je spet nek tvoj “stereotip”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close