Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

No ja. To bi te tudi jaz prepričevala, pa nisem malinovka. Ampak ko in če postaneš.
Do takrat pa … aaaa :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Goldfishka, daj povej mi, a ti grem jaz tudi kaj na živce? Hehe

Nop, popolnoma nič. In to je bilo napisano brez smajlijev.

Dobro. Ker sem se že res sekirala [sup]:)))[/sup]

A je od tukaj prisotnih morda kdo neživ? :)[/quote]

Če dihaš, še ne pomeni, da dejansko živiš:). Lahko si rastlinica in vegetiraš. Za nekatere tukaj imam res tak občutek. Izgubili so smisel oz. ga sploh nikoli niso imeli.[/quote]
Smisel za humor ali za kaj več? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A je od tukaj prisotnih morda kdo neživ? :)[/quote]

Če dihaš, še ne pomeni, da dejansko živiš:). Lahko si rastlinica in vegetiraš. Za nekatere tukaj imam res tak občutek. Izgubili so smisel oz. ga sploh nikoli niso imeli.[/quote]
Smislov je lahko toliko, kolikor je ljudi.
Ni tvoj smisel referenca za ostale. 🙂

Smislov je lahko toliko, kolikor je ljudi.
Ni tvoj smisel referenca za ostale. :)[/quote]

Smisel brez smisla zame ni smisel.

Verjamem. Le vsak izmed nas ima svoja merila za osmišljanje svojega življenja.

Stara,sori, ampak ti si odkar te berem že ene 100-ič ponovila, kako zanimiv lajf imaš. Ti meni deluješ prav ko en alkoholik, ki ponavlja, da ne pije. Ti prav morš nakladat, kako imaš zanimiv lajf, da bi začela mogoče sama sebi verjet.

Zaman tebi vihanje nosu nad “buhtelji” foruma, s temi buhtelji se vsakodnevno prostovoljno družiš in kregaš.

Ne ti meni tralala, kako je okoli tebe polno kao kvalitetnih tipov. teh tipov ni nikjer, obstajajo le v tvoji domišljiji. Tvoja realnost so marihuanca, seba, en tip. To so edini moški, ki ti nudijo določeno vsaj virtualno dozo čustvene potešitve.

Lepo si jo pošolal tule, haj fajf.

Stara,sori, ampak ti si odkar te berem že ene 100-ič ponovila, kako zanimiv lajf imaš. Ti meni deluješ prav ko en alkoholik, ki ponavlja, da ne pije. Ti prav morš nakladat, kako imaš zanimiv lajf, da bi začela mogoče sama sebi verjet.

Zaman tebi vihanje nosu nad “buhtelji” foruma, s temi buhtelji se vsakodnevno prostovoljno družiš in kregaš.

Ne ti meni tralala, kako je okoli tebe polno kao kvalitetnih tipov. teh tipov ni nikjer, obstajajo le v tvoji domišljiji. Tvoja realnost so marihuanca, seba, en tip. To so edini moški, ki ti nudijo določeno vsaj virtualno dozo čustvene potešitve.[/quote]

Še vedno ne dojameš. Meni ni treba razgrinjati svojega lajfa na pladnju, da si boste drugi ustvarili pravo sliko. Če se že kdo vtakne, mu napišem, da imam bogat lajf in nisem zagrenjena kot recimo ti, ki si že vse povedal o sebi, ki si v preteklosti podajal zgodbe iz real lajfa, nas osveščal, se zatekal na forum…skratka delil si del sebe, ki je izven dometa foruma. Jst tega ne počnem. Lahko se vsi zaganjate sto na uro, mene to ne gane. Ne potrebujem virtualnega občinstva. Tukaj sem, da vas buhtelje “drmam”:)).

Ne ti meni tralala, kako je okoli tebe polno kao kvalitetnih tipov. teh tipov ni nikjer, obstajajo le v tvoji domišljiji. Tvoja realnost so marihuanca, seba, en tip. To so edini moški, ki ti nudijo določeno vsaj virtualno dozo čustvene potešitve.[/quote]

Še vedno ne dojameš. Meni ni treba razgrinjati svojega lajfa na pladnju, da si boste drugi ustvarili pravo sliko. Če se že kdo vtakne, mu napišem, da imam bogat lajf in nisem zagrenjena kot recimo ti, ki si že vse povedal o sebi, ki si v preteklosti podajal zgodbe iz real lajfa, nas osveščal, se zatekal na forum…skratka delil si del sebe, ki je izven dometa foruma. Jst tega ne počnem. Lahko se vsi zaganjate sto na uro, mene to ne gane. Ne potrebujem virtualnega občinstva. Tukaj sem, da vas buhtelje “drmam”:)).[/quote]
Sumim, da imajo že kar pretres možganov…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še vedno ne dojameš. Meni ni treba razgrinjati svojega lajfa na pladnju, da si boste drugi ustvarili pravo sliko. Če se že kdo vtakne, mu napišem, da imam bogat lajf in nisem zagrenjena kot recimo ti, ki si že vse povedal o sebi, ki si v preteklosti podajal zgodbe iz real lajfa, nas osveščal, se zatekal na forum…skratka delil si del sebe, ki je izven dometa foruma. Jst tega ne počnem. Lahko se vsi zaganjate sto na uro, mene to ne gane. Ne potrebujem virtualnega občinstva. Tukaj sem, da vas buhtelje “drmam”:)).[/quote]
Sumim, da imajo že kar pretres možganov…. :P[/quote]

Jaz sem popolnoma zdrav 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

To pa absolutno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj je f.ukfhetarček, ti pa ne zamudiš nobene šanse, d abi ženskim uporabnicam v rit lezel in “črnil” moške forumaše, a?

Tako srečno vezan, pa še vedno samo en internetni f.ukfehtar..

Kaj je f.ukfhetarček, ti pa ne zamudiš nobene šanse, d abi ženskim uporabnicam v rit lezel in “črnil” moške forumaše, a?

Tako srečno vezan, pa še vedno samo en internetni f.ukfehtar..[/quote]

Resnicoljub, si že pomislil kdaj, da si zelo napačno razlagaš ljudi, kaj kdo hoče, želi, in relacije med njimi oz. drugimi? Da si po domače povedano morda malo preveč neohlapen oz. zategnjen, če ne dojemaš šaljivega podtona napisanega? 😉

Meni On deluje kot družinski človek, oče, mož, da si išče ženske za seks, sem mislil, da lahko do takšne ‘umne’ pogruntavščine pride le EnBog. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa sej taki družinski loleti so najbolj željni ženskih pohval, ker jih doma ne dobe. Zato s pljuvanjem po “napačnih moških” iščejo vsaj virtualno pohvalo drugih žensk. Poznamo mi take..

Heh… , če bi imel smisel za humor, bi bile tvoje razlage precej manj enoznačne, stroge in toge. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tole ti res ne gre.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako se ugajalci ženskam počutite ob misli, da vam mogoče nekdo žensko vun popravlja?

Pa jaz mislim, da se to moraš pogovorit s tistim, kateremu si jo popravljal. On te lahko namreč isto vpraša, saj oba “popravljata” drug drugemu isto žensko. V resnici le sebe, ampak to je že druga zgodba.

Nimam teh misli. Sicer pa to vprašaj tiste, ki se s tem ukvarjajo, da povedo svoje izkušnje.
Mogoče potem še sami sebi poiščejo kakšno za popravljat. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close