Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Stojo na glavi, da ti butne kri, potem se boš morda drugače obnašala:)).[/quote]

:))) Sem mislila, da si bolj zrela (in se zavedaš, kako se ljudje nikdar ne obnašajo tako kakor ti pričakuješ). 🙂
ps: moje obnašanje je zgledno, nadvse odlično ;)[/quote]

Glumim gljivu:).

🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Bo katera danes zvečer na klepetu? 🙂

Ne vem, če je odgovor od “it” imel kakšno povezavo s tem, da bi kdo koga užalil, ampak bolj z jokanjem EB, da se mu zdi krivično, da razni obupanci, pri katerih ženske najdejo tolažbo, pridejo do seksa, on pa ne. :)[/quote]

No, bolj je bil komentar glede tega, da je EB pisal, kako vsi priskočijo pomagat eni ženski… In potem sem pač razmišljala, da ne gre za to, ker ti je nekdo tako zelo všeč, da to ni tisti odločilni vzrok, ampak bolj za to, ker on drugim pač ni tako všeč. Da v primerih, kjer nam nekdo pošteno gre na živce, ali pa ga ne maramo, sploh pa, če nas na kakršenkoli način “ogroža”, pa je lahko to ogrožanje samo našega “videza”, dialoga z drugimi… da imamo potem neko skupno željo, močno, da tistega človeka potem poskušamo izločiti. Na določen način. Ali iz skupine, ali celo iz življenja. Torej, da ni del nekega “kroga prijateljev”. Na nek način tudi tu gor je nek “krog” somišljenikov, nekih ljudi, pa čeprav nepoznanih, ampak vseeno branih na način, da dobimo ob branju neke pozitivne občutke… in v ta krog ljudi boš težko nekga drugega spustil, še sploh takrat, ko nam ni tako všečen, in hkrati boš branil te ljudi (za besedami so vseeno ljudje), ker boš hkrati s tem branil tudi sebe, svoj način razmišljanja itd..
Ne vem, če je dober in razumljivo napisano, ampak mislim, da določene ljudi (ali pač način pisanja) tudi preko foruma ne maramo, in da te ljudi ne želimo imeti v svoji “bližini”.

Vprašanje je samo, kaj je prevladujoče, kaj nas bolj spravi k akciji. Ali delati dobro, ali se znebiti slabega.

:))) Sem mislila, da si bolj zrela (in se zavedaš, kako se ljudje nikdar ne obnašajo tako kakor ti pričakuješ). 🙂
ps: moje obnašanje je zgledno, nadvse odlično ;)[/quote]

Glumim gljivu:).[/quote]

Ni treba glumiti, bodi kar si 🙂

Glumim gljivu:).[/quote]

Ni treba glumiti, bodi kar si :)[/quote]

Saj sem, samo ne pokažem vseh svojih plati:)).

In to, kar nam kažeš, je tvoja prednja ali zadnja ali stranska plat ? 🙂

In to, kar nam kažeš, je tvoja prednja ali zadnja ali stranska plat ? :)[/quote]

To sotiste strani, ki sem jih že ven strgala:)). A dej Robi no:). Saj vidiš, da se 98,23% hecam:).

Ni treba glumiti, bodi kar si :)[/quote]

Saj sem, samo ne pokažem vseh svojih plati:)).[/quote]

Za koga se šparaš? Če si ves čas na forumu? 😉

GF mi je na ZS potrdila, da danes bo…želim vama prijetno klepetanje (pa ne obrekujta spet drugih, to res ni lepo).

In to, kar nam kažeš, je tvoja prednja ali zadnja ali stranska plat ? :)[/quote]

To sotiste strani, ki sem jih že ven strgala:)). A dej Robi no:). Saj vidiš, da se 98,23% hecam:).[/quote]
Saj vem. 🙂
Si jih ven strgala, pa se vseeno ne moreš od njih ločiti, če jih s pomočo nas vedno znova in znova obujaš. 🙂

GF mi je na ZS potrdila, da danes bo…želim vama prijetno klepetanje (pa ne obrekujta spet drugih, to res ni lepo).[/quote]

No no:). Meni na ZS ne moreš ničesar poslati, ker imam nastavljeno, da mi spam pošto skensla:). Kar poskusi. In kako spet, kakšno obrekovanje? Saj ne klepetam, lej jo. A si morda ti bila včeraj v moji vlogi in klepetala s sebatom?:) Ti ti ti lisica…

To sotiste strani, ki sem jih že ven strgala:)). A dej Robi no:). Saj vidiš, da se 98,23% hecam:).[/quote]
Saj vem. 🙂
Si jih ven strgala, pa se vseeno ne moreš od njih ločiti, če jih s pomočo nas vedno znova in znova obujaš. :)[/quote]

Saj moje početje nbenga ne moti, a ne:).

GF mi je na ZS potrdila, da danes bo…želim vama prijetno klepetanje (pa ne obrekujta spet drugih, to res ni lepo).[/quote]

Gf je prav vsak dan zvečer na klepetu. Včeraj me je prav grdo žalila.

Gf je prav vsak dan zvečer na klepetu. Včeraj me je prav grdo žalila.[/quote]

Si moten? Govoril si s kom drugim, z mano ne!

No no:). Meni na ZS ne moreš ničesar poslati, ker imam nastavljeno, da mi spam pošto skensla:). Kar poskusi. In kako spet, kakšno obrekovanje? Saj ne klepetam, lej jo. A si morda ti bila včeraj v moji vlogi in klepetala s sebatom?:) Ti ti ti lisica…[/quote]

Čak mal – ti si meni poslala ZS, da boš danes zvečer na klepetu in da se naj kaj prijavim, da boš imela vsaj s kom pametnim klepetati, a ti bom že kar od tu odgovorila, da ne klepetam…nikdar 🙂

Si moten? Govoril si s kom drugim, z mano ne![/quote]

Potem se pa opravičujem, če nisi bila ti. Ja kdo pa je potem mene žalil včeraj? Calypso si bila ti?

No no:). Meni na ZS ne moreš ničesar poslati, ker imam nastavljeno, da mi spam pošto skensla:). Kar poskusi. In kako spet, kakšno obrekovanje? Saj ne klepetam, lej jo. A si morda ti bila včeraj v moji vlogi in klepetala s sebatom?:) Ti ti ti lisica…[/quote]

Čak mal – ti si meni poslala ZS, da boš danes zvečer na klepetu in da se naj kaj prijavim, da boš imela vsaj s kom pametnim klepetati, a ti bom že kar od tu odgovorila, da ne klepetam…nikdar :)[/quote]

Zkaj pa jaz ne dobim nobenega ZS?

Ah, bejž no 🙂 Ti si si žaljenje napačno razlagal…., a ni tako GF?

Čak mal – ti si meni poslala ZS, da boš danes zvečer na klepetu in da se naj kaj prijavim, da boš imela vsaj s kom pametnim klepetati, a ti bom že kar od tu odgovorila, da ne klepetam…nikdar :)[/quote]

Zdaj tole vajino metanje ne vem česa s sebatom, ne pelje nikamor. Nisem ti poslala ZS in nikogar ne vabim v nikakršen chat, ki je na forumu. Je zdaj jasno?

Ah, bejž no 🙂 Ti si si žaljenje napačno razlagal…., a ni tako GF?[/quote]

Sorry, mene ni bilo zraven.

No kaj sedaj? Kdo je komu poslal ZS in kdo ga komu ni? Dejstvo je, da me je včeraj oseba ženskega spola na klepetu pred širnim občinstvom prav grdo žalila.

No kakorkoli bom obema spregledal in ostanemo kolegi. Ampak samo zaradi starih časov in ker se že toliko časa poznamo.

Meša se ti. Nisem klepetala s tabo, kaj ti ni jasno. Tudi nisem poslala ZS Calypso.

Saj vem. 🙂
Si jih ven strgala, pa se vseeno ne moreš od njih ločiti, če jih s pomočo nas vedno znova in znova obujaš. :)[/quote]

Saj moje početje nbenga ne moti, a ne:).[/quote]
Mene ne moti. Če pa nobenega ne bi, bi pa bilo preveč dolgočasno. 🙂

Seba pa tako ali tako samo ženske provocira. 🙂

Očitno tu dobiš sovražnika, še preden greš v posteljo:-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close