Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Ženske, dokler so mlade, kr naprej “delajo iste napake”.

Tam nekje pri 30 pa se spomnijo, da bi bilo fajn imet doma en servis v obliki copatastega dedca in začnejo oprezat za kandidati.

Njihovi kandidati so običajno klasika. Tihi, mirni, sramežljivi tipi, že od nekdaj lačni ženske bližine. In potem se enemu takemu končno nasmehne sreča. Normalno, da jo bo zagrabil z obema rokama! In normalno, da se bo prilagodil do konca in naprej.[/quote]
Saj se tudi ženske potem umirijo in imajo dovolj nekega avanturističnega življenja.
Zato iščejo resnega in zrelega moškega, ki bi bil sposoben ustvariti varno družinsko okolje.
Če bi bile zadovoljne s copatarji, kot sam praviš, potem sploh ne bi vedeli za njih, ker jih ženske ne bi kritizirale.

Živ obup, ker sem si po 3 tednih morja spet drznil priti sem, ne?

Za razliko od tebe, ki si tukaj kr naprej, cele dneve.

Ej, ampak še kr se družiš z obupi, vidim? kaj tebi pomaga tvoja nadpamet, še evdno je tvoja realnost ta čvek in druženje s Sopiderjem, sadnim, en tipom, sebo itd. Mi smo edini moški, ki ti nudimo pozornost, vsaj virtualno!

Bodi nam hvaležna, saj te kr naprej hranimo s provokativnimi sporočili, prebiranje tujih blodenj pa je itak bistevo tvojega nadlajfa.

Zgoraj si pisal, da ženske niso niti približno tako neumne, kot se meni zdi. Zakaj potem pri 24ih še vedno ravnajo tako nepremišljeno, nespametno ? A se ti ne zdi, da bi pri 24ih človek že moral imet nekaj v glavi ?[/quote]
Saj nekaj ima, ni pa to nujno dovolj. Zgoraj nisem pisal o 24 letnicah, če te je morda zavedlo. Verjamem pa, da obstajajo tudi izjeme, ki že takrat znajo dobro izbrati.
Zakaj tako ravna? Na to vprašanje ni preprostega odgovora, ampak če bi že moral, bi rekel, da še ne ve točno, kaj išče oziroma kako to poiskati. V bistvu pa to sploh ni tako simpl.[/quote]
Če človek pri 24ih še vedno ne ve kaj išče, potem tudi pri 34ih ne bo. Je pač zabit, ko točak.

Saj sem napisal, da so tudi izjeme. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res, kateri pa je to? Upam, da ni kak nevidni prijatelj iz otroštva. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Živ obup, ker sem si po 3 tednih morja spet drznil priti sem, ne?

Za razliko od tebe, ki si tukaj kr naprej, cele dneve.

Ej, ampak še kr se družiš z obupi, vidim? kaj tebi pomaga tvoja nadpamet, še evdno je tvoja realnost ta čvek in druženje s Sopiderjem, sadnim, en tipom, sebo itd. Mi smo edini moški, ki ti nudimo pozornost, vsaj virtualno!

Bodi nam hvaležna, saj te kr naprej hranimo s provokativnimi sporočili, prebiranje tujih blodenj pa je itak bistevo tvojega nadlajfa.[/quote]

Ne, tvoj prihod je prostovoljen in nihče te pri tem ne ovira. Samo takoj se začuti ta tvoj notranji bes, razočaranje nad svetom, pesimizem in pametovanje o absolutni resnici.
V reali mi ne manjka pozornosti, zato se nikoli ne pritožujem. Občudujem pa vas, ki ste tako nezadovoljni, kako sploh lahko živite. Še nben ni vzel štrika, to me čudi.

Zdaj, če ti v desetih letih nisi posal nič modrejši in izkušenejši, to še ne velja nujno za vse ostale.

Zdaj, če ti v desetih letih nisi posal nič modrejši in izkušenejši, to še ne velja nujno za vse ostale.[/quote]
Eno je se spremeniti pri 14ih, drugo pa pri 24ih. Daj si raje še kak dokumentarec poglej, ker vidim, da se ti še sanja ne o čem blebetaš.

Ti kar svoje poste beri. Kr naprej se tukaj zgražaš nad vsem, kar ni po tvoji šabloni.

V resnici pa se ti s tem čvekom hraniš. To je bistvo tvojega lajfa. Edini tvoji stiki z moškimi intimnimi mnenji so posti marihuance, sebe, sadnega, en tipa. Iz neke hlinjene distance se delaš, da ti kao nisi del scene, visiš pa tu cele dneve. Ti rabiš naša provokativna mnenja, kot vampir kri. Svojih izkušenj itak nimaš, saj posedanje za računalnikom pač ne more voditi do nekih dramatičnih spoznanj.

Ti nas enostavno rabiš. Rabiš naše blodnje, provokacije, mnenja, da se lahko zgražaš, moraliziraš in si bildaš neko virtualno samopodobo.

A je tu sploh kdo, ki tebi ne gre na živce. Nekaj si se tudi na it spravila. Ti enostavno rabiš konfrontacijo, če razloga za kreg ni, si ga pač izmisliš.

Zdaj, če ti v desetih letih nisi posal nič modrejši in izkušenejši, to še ne velja nujno za vse ostale.[/quote]
Eno je se spremeniti pri 14ih, drugo pa pri 24ih. Daj si raje še kak dokumentarec poglej, ker vidim, da se ti še sanja ne o čem blebetaš.[/quote]
Dobro, po tvoje je pač 24 letnik enako izkušen, kot nek 60 letnik. Tudi prav.

S tabo komunicirat je res izguba časa.

Ti kar svoje poste beri. Kr naprej se tukaj zgražaš nad vsem, kar ni po tvoji šabloni.

V resnici pa se ti s tem čvekom hraniš. To je bistvo tvojega lajfa. Edini tvoji stiki z moškimi intimnimi mnenji so posti marihuance, sebe, sadnega, en tipa. Iz neke hlinjene distance se delaš, da ti kao nisi del scene, visiš pa tu cele dneve. Ti rabiš naša provokativna mnenja, kot vampir kri. Svojih izkušenj itak nimaš, saj posedanje za računalnikom pač ne more voditi do nekih dramatičnih spoznanj.

Ti nas enostavno rabiš. Rabiš naše blodnje, provokacije, mnenja, da se lahko zgražaš, moraliziraš in si bildaš neko virtualno samopodobo.

A je tu sploh kdo, ki tebi ne gre na živce. Nekaj si se tudi na it spravila. Ti enostavno rabiš konfrontacijo, če razloga za kreg ni, si ga pač izmisliš.[/quote]

Večina ljudi na forumu mi ne gre na živce. Veš kaj je pa zanimivo. Vse tisto, kar pripisuješ meni, enako razmišljam zate. Poglej, kaj počneš, komu odpisuješ, ob Markotovih postih doživljaš ovacije, nad čim se ti sploh ne zgražaš? Ti si sebe razgalil, meni niti na kraj pameti ne pride, da bi buhteljem razlagala o svojem lajfu, ki ni dolgočasno kot je tvoje.

Še včeraj si napisala na forum, da so vsi vaši sestanki, poročila, na šihtu, v angleškem jeziku. Cel čas nam samo o svoji službi nakladaš, pa te noben nič ne sprašuje o njej. Zakaj se tako grdo lažeš ? Opraviči se zdaj, trapa.

Še včeraj si napisala na forum, da so vsi vaši sestanki, poročila, na šihtu, v angleškem jeziku. Cel čas nam samo o svoji službi nakladaš, pa te noben nič ne sprašuje o njej. Zakaj se tako grdo lažeš ? Opraviči se zdaj, trapa.[/quote]

Ja, to sem pa res napisala, da sem tebi naredila uslugo, ker očitno ne veš kje živiš. Kdaj sem še kje omenila svojo službo? Nikoli, nikdar!

S tabo komunicirat je res izguba časa.[/quote]
Če ne znaš brat, potem res. 🙂

Marko & Goldfish. Zakaj se ne poročita ?

Kdo pa pravi, da že nisva? 🙂

Ker imam svoj lajf in on svojega. Kje je tvoj lajf??

Am, forum se ne šteje pod life.

O mojem lajfu ne veš…ama nič. Torej?

Ja saj, ker ta tudi ne obstaja.

Daj še tebi, ki me kr naprej zasleduješ po forumu, odgovorim.

Meni ni treba nič dokazovati. Mojo poanto dokazuje reala. Odkar sem v “penziji” glede žensk, pridni in tihi ne seksajo nič bolj, kot prej. Ženske se še kar lepijo na iste vzorce, kot prej. In to se ne bo spremenilo, pa lahko gre vsak dan 100 bad boyev v penzijo.

Meni je vse skup pač smešno, ko me tu neki malinovec prepričuje, kaj je odgovorno življenje, da je “treba biti dober mož in oče”.[/quote]

Hahaha, zasledujem te? Pretiravaš. Tvoj komentar je bil med zadnjimi objavami, tako da te nisem ekstra iskala po forumu, če si to mislil. 🙂
Poleg tega nisem napisala, da moraš karkoli dokazovati – saj štekaš razliko med velelnim in pogojnim naklonom, a ne?

Mantro mi pa prihrani.

Hvala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Začni živet, zase in ne za druge.

Začni živet, zase in ne za druge.[/quote]
A je od tukaj prisotnih morda kdo neživ? 🙂

Začni živet, zase in ne za druge.[/quote]
A je od tukaj prisotnih morda kdo neživ? :)[/quote]

Če dihaš, še ne pomeni, da dejansko živiš:). Lahko si rastlinica in vegetiraš. Za nekatere tukaj imam res tak občutek. Izgubili so smisel oz. ga sploh nikoli niso imeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close