Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V postelji s sovražnikom :)

V postelji s sovražnikom :)

Nihče te v nič prepričuje. Tudi vere ti ne predstavljam, da bi moral verjeti. 🙂
Torej so vsi moški slabi očetje, ali kako? Zakon ne igra nobene vloge, starševstvo je brezveze, če prav razumem? Nisi napisal svoje poante.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po tej logiki bi moral ti (v imenu kredibilnosti) dokazovati najmanj to, da si tako hud in seksi, kot rad ta pridnim (ali kakršnimkoli že) “svetuješ”, da naj bodo, če hočejo, da se jim odpre pot do žensk. Na forumu je pač tako, da je vse lahko res, po drugi strani je pa vse lahko laž.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Po tej logiki bi moral ti (v imenu kredibilnosti) dokazovati najmanj to, da si tako hud in seksi, kot rad ta pridnim (ali kakršnimkoli že) “svetuješ”, da naj bodo, če hočejo, da se jim odpre pot do žensk. Na forumu je pač tako, da je vse lahko res, po drugi strani je pa vse lahko laž.[/quote]

Meni dosti pomeni, da nam daje koristne nasvete pri osvajanju žensk.
Ni vrag, da tradicionalist ne dobi babe, če si le zapiše njegove napotke. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po tej logiki bi moral ti (v imenu kredibilnosti) dokazovati najmanj to, da si tako hud in seksi, kot rad ta pridnim (ali kakršnimkoli že) “svetuješ”, da naj bodo, če hočejo, da se jim odpre pot do žensk. Na forumu je pač tako, da je vse lahko res, po drugi strani je pa vse lahko laž.[/quote]

Meni dosti pomeni, da nam daje koristne nasvete pri osvajanju žensk.
Ni vrag, da tradicionalist ne dobi babe, če si le zapiše njegove napotke. :D[/quote]

In, boš šel trenirat nogomet, borilne veščine, ali si boš kupil motor? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nič od tega ne rabiš trenirat, dovolj je že ignorantsko, otročje obnašanje. Ženske pravijo prijateljicam, moj bivši je bil itak največji kreten, potem jim pa še 5 let gobezdajo o njem. O tistem tapridnem, ustrežljivem, ljubečem pa niti besedice, taki so jim itak samoumevni. Kdo vse ne bi cepljal za njo, pač samo še en od tisočih…

A ti si njihova prijateljica, da to vse veš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne zato, ker so samoumevni. To je tvoja zgrešena logika. Ampak zato, ker ljudje raje šinfajo in se na tak način pomilujejo ali pa celo povzdigujejo, kot pa koga pohvalijo.
Samoumevno je kritizirati.

Ne zato, ker so samoumevni. To je tvoja zgrešena logika. Ampak zato, ker ljudje raje šinfajo in se na tak način pomilujejo ali pa celo povzdigujejo, kot pa koga pohvalijo.
Samoumevno je kritizirati.[/quote]
Saj ko bo malo starejši in ko spregovoril s kako starejšo (nad 25, 26 let) žensko s kolikor toliko pospravljenim podstrešjem, bo slišal še kake druge zgodbice. Do takrat bo pač verjel, kar je slišal od “najstnic” in “frajerčkov”, ki so jih ženske vsaj enkrat nogirale.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti si njihova prijateljica, da to vse veš? :))[/quote]

Bestica… 🙂

O dobri robi se ne govori preveč na glas (posebej pa ne kar vsakemu), ker se lahko razve in nastanejo težave, ko še ostale radovednice navalijo. Niso ženske tako neumne, kot ti misliš, da si pameten. 😉

Ja kot da je 26 letnica, ki šteje 2 leti več od 24 letnice, je pa že ful dozorela, izkušena ženska lol Sem že ne vem kolikokrat napisal, da se tu ne gre za nobeno zrelost. 24 letnica točno ve kaj počne, ve da je atraktivnega videza in da ima možnost izbire. V bistvu ima ravno v tistih letih največjo izbiro, izbira pa vsi vemo kakšne. Vi se kar zgovarjate na njihovo nezrelost, če vam paše, dejstvo pa ostaja, da vas ženske začnejo šmirglat šele, ko pridete do svojega prvega rednega šihta, stanovanja, avta … Brez tega bi bili še vedno na suhem. Če se nisi naseksal pri 20ih, ko si bil še reven študentek, potem niti slučajno nisi nek magnet za ženske. Za seks ni potrebno nikomur plačevat. Jaz zadnji nisem niti pijače plačal, pa se je vseeno slekla pred mano. Toliko o vaši serijski samozavesti, karizmi, izkušenosti, zrelosti,…Eni navadni pimpeki ste.

Točno tako. Vse svoje bad boye iz mladosti si dobro zapomnijo.

Vemo, vemo. Ponavadi napačne. :))

O dobri robi se ne govori preveč na glas (posebej pa ne kar vsakemu), ker se lahko razve in nastanejo težave, ko še ostale radovednice navalijo. Niso ženske tako neumne, kot ti misliš, da si pameten. ;)[/quote]
Seveda pa se v zagovarjanju takšne filozofije skriva opravičevanje lastnih težav in neprilagojenosti. Saj takšna oseba v tem najde nek plus zase, če o njem veliko govorijo ženske. Pa čeprav v negativnem smislu. 🙂
Kot to prakticirajo razni estradniki in ostali, ki so željni pozornosti. Če se o njih nič ne govori, pač naredijo kakšno neumnost, da so spet v igri. 🙂

Točno tako. Vse svoje bad boye iz mladosti si dobro zapomnijo.[/quote]
Ker se ne morejo osvoboditi psihičnih travm. 🙂
Zato pa potem iščejo pomoč pri strokovnjakih in razumevanje pri tistih pridnih in mirnih fantih.

Znano je, da si človek največje bolečine dobro zapomni. Kar je dobro, da ne ponovi več istih napak. 🙂

..kar pa ne pomeni, da so jim ti pridni fantje kakorkoli v osnovi privlačni.

Priden jo bo tolažil, ona bo jokala. Potem bo mimo prišel nov frajer in ona bo šla z njim. Že stokrat videl, vedno iste scene.

Vemo, vemo. Ponavadi napačne. :))[/quote]
Zgoraj si pisal, da ženske niso niti približno tako neumne, kot se meni zdi. Zakaj potem pri 24ih še vedno ravnajo tako nepremišljeno, nespametno ? A se ti ne zdi, da bi pri 24ih človek že moral imet nekaj v glavi ?

Pa pišeš kako pri tistih letih izbirajo napačne. A to zato, ker tebe ni bilo nikoli med izbranci ? 😀

..kar pa ne pomeni, da so jim ti pridni fantje kakorkoli v osnovi privlačni.

Priden jo bo tolažil, ona bo jokala. Potem bo mimo prišel nov frajer in ona bo šla z njim. Že stokrat videl, vedno iste scene.[/quote]
Po eni strani so privlačni, ker imajo nekaj, česar razni bad guy-i nimajo. Napačni vzorci lahko marsikoga pripeljejo do neželenih izušenj. Ni pa se lahko tega osvoboditi. Zato takšna ženska ni z nobenim zadovoljna, dokler zadev ne razčisti pri sebi.

Ženske, dokler so mlade, kr naprej “delajo iste napake”.

Tam nekje pri 30 pa se spomnijo, da bi bilo fajn imet doma en servis v obliki copatastega dedca in začnejo oprezat za kandidati.

Njihovi kandidati so običajno klasika. Tihi, mirni, sramežljivi tipi, že od nekdaj lačni ženske bližine. In potem se enemu takemu končno nasmehne sreča. Normalno, da jo bo zagrabil z obema rokama! In normalno, da se bo prilagodil do konca in naprej.

Spet Spider…mislim, to je živ obup.

Vemo, vemo. Ponavadi napačne. :))[/quote]
Zgoraj si pisal, da ženske niso niti približno tako neumne, kot se meni zdi. Zakaj potem pri 24ih še vedno ravnajo tako nepremišljeno, nespametno ? A se ti ne zdi, da bi pri 24ih človek že moral imet nekaj v glavi ?[/quote]
Saj nekaj ima, ni pa to nujno dovolj. Zgoraj nisem pisal o 24 letnicah, če te je morda zavedlo. Verjamem pa, da obstajajo tudi izjeme, ki že takrat znajo dobro izbrati.
Zakaj tako ravna? Na to vprašanje ni preprostega odgovora, ampak če bi že moral, bi rekel, da še ne ve točno, kaj išče oziroma kako to poiskati. V bistvu pa to sploh ni tako simpl.

Ker se ne morejo osvoboditi psihičnih travm. 🙂
Zato pa potem iščejo pomoč pri strokovnjakih in razumevanje pri tistih pridnih in mirnih fantih.[/quote]
To je pa tudi vse kar jim ti pridni, mirni fantki lahko nudijo.

Daj še tebi, ki me kr naprej zasleduješ po forumu, odgovorim.

Meni ni treba nič dokazovati. Mojo poanto dokazuje reala. Odkar sem v “penziji” glede žensk, pridni in tihi ne seksajo nič bolj, kot prej. Ženske se še kar lepijo na iste vzorce, kot prej. In to se ne bo spremenilo, pa lahko gre vsak dan 100 bad boyev v penzijo.

Meni je vse skup pač smešno, ko me tu neki malinovec prepričuje, kaj je odgovorno življenje, da je “treba biti dober mož in oče”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close