Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipičen kreten ???

Tipičen kreten ???

Matkič, če bi rad živel SVOJE življenje, boš moral živeti sam, ne v paru. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj vem, tako kot bomo vsi morali umreti SAMI…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic kapo dol…vidim, da nisem edini, ki tako razmišlja kot ti…

Sej nas je še mnogo več, samo, da se nekaterim ne da toliko časa ubadat z avtorji, kot so Marko & kompanija. Me sploh ne zanima mnenje drugih, jst sm svoje povedu in to je to. Itak vem, da je z določenimi avtorji nemogoče debatirat, pišeš resno, kako in zakaj si takšnega mišljenja, nazaj pa dobivaš čist random odgovore v eni vrstici. Ta čvek je čist lame forum, nekdo odpre malo bolj provokativno temo, ko jo odpreš pa zaslediš v njej samo tri avtorje, ali pa še huje, samo dva, ki se dajata medsabo že po več mesecev. Potem smo pa ostali otročji, japajade, vsak ki je vsaj malo pri zdravi pameti, bo vedel, da taka debata ne vodi nikamor in bo slej kot prej odnehal.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj tud nabijanje žoge na dva gola ne vodi nikamor, pa nekateri vseeno že dolgo uživamo v tem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res dober članek. Napisano tako kot dejansko je.. seveda obstajajo izjeme..

To me je pa nasmejalo zdaj. Marko, ti se tok lažeš na tem forumu, da se človek lahko samo čudi, kaj ti vse pričakuješ od nas, da ti bomo verjeli. Ti tekme finala lige prvakov še gledal nisi, ko je sodnik odpiskal tekmo sem namerno šel pogledat na forum, če si slučajno tudi med tekmo pošiljal prispevke, no in prav sem imel. Zdaj nam pa želiš dopovedat, kako nogomet igra veliko vlogo v tvojem življenju in da se zelo dobro spoznaš nanj, ker si ga kao tudi treniral nekoč ? Phahaha…Sorry, ampak pravi poznavalec nogometa ne bo zamudil finala lige prvakov, tak ne med tekmo visel na forumu.

Ti se resnično moraš nehat lagat človek, če ne te kmalu, zelo kmalu, tudi tisti tvoji zvesti feni na čveku ne bodo več jemali resno.

Haha Sadni… detektivska…

busted!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sadni, že teh 5% informacij, ki sem jih dal o sebi, ti povzroča kratke stike, od katerih se kar kadi tvojih analiz. Ne želi si, da napišem še kaj. :)) Priporočam pa ti vseeno, da se malo manj ukvarjaš, s tem kako živijo drugi in se bolj posvetiš sebi. Vsaj tudi bodi malo večji egoist. 😉

Še enkrat, Marko, boš začel ta nasvet upoštevati predvsem sam? Namreč, da se toliko ukvarjaš z drugimi življenji?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če človek išče nasvet, se čutim poklicanega svetovat. Ne delam pa tega, kar dela Sadni, da drugim govorim, da si izmišljujejo stvari o svojem življenju, da so lažnivci in prav tako jih ne zmerjam. Opaziš razliko?
Vedno upoštevam svoje nasvete, vprašanje pa je, kako si jih kdo razlaga.

Sam si si naredil tak renome, ne morem pomagat, če imata Matkič in Sadni tako mnenje o tebi. Manj se vpikuj v druge, pa se tudi drugi ne bodo vate. Jaz prav gotovo ne prosim za tvoj nasvet glede mene v vsaki temi, v kateri se oglasim, pa ga vseeno pokasiram, “nasvet” namreč. Žaljivka ni edini možen slab način ravnanja s človekom. nenehno vrtanje, verižno izpraševanje, pogosto čist na osebni ravni…ne zaostaja veliko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

S svojim mnenjem glede drugih, povemo več o sebi, kot o drugih. 🙂

S svojim mnenjem glede drugih, povemo več o sebi, kot o drugih. :)[/quote]

Torej je On_ mali otrok ker mi je to ene 15x povedal 😉

No dobro da vemo!

To je res, samo jaz to počnem samo pri enem uporabniku, Matkić tudi, katenjka tudi, Dater tudi, Spider tudi,…Nek dober razlog mora bit za tem zakaj je vedno on tista “žrtev”, ki na koncu nastrada. Sam provocira in se vtikuje v življenja drugih, potem se pa čudi, ko dobi porcijo nazaj. Marko niti ni tako nedolžen, kot se na prvi pogled zdi, samo nekateri ga boste zagovarjali tudi takrat, ko tega ne bo opravičen. Kot je že Spider omenil, žaljivka ni edini način slabega ravnanja s človekom, so še drugi, morda še dosti hujši. Jaz npr. dosti raje vidim, da mi nekdo izreče žaljivko, kot pa da plete mrežo okoli mene še dve leti in mi najeda s “prijaznimi”, neumestnimi, offtopic pripombami, s katerimi se na vso moč trudi, da bi me nekega dne sprovociral. Vemo mi dobro kaj ti njegovi “smajliji” pomenijo na koncu vsake vrstice. To so prci, podjebavanja, misli da je car, če to počne prek neta. Če bi kaj podobnega počel še v živo bi verjetno vsak dan obležal na tleh z zlomljenim nosom, ker ljudje tega ne maramo, da nam nekdo ves čas diha za ovratnikom in nas na vsak način poskuša prikazati v najslabši možni luči.

Prištej še 15x zame, pa 15x za Spiderja, pa 15x za Daterja,…

Aja ok, za piknikarje to pravilo ne velja. Dvojna merila ya’ll

Prištej še 15x zame, pa 15x za Spiderja, pa 15x za Daterja,…[/quote]Repetitium est mater studiorum….

Ni vrag, da se tudi vas enkrat ne prime nekaj! … pa čeprav vzamete vse to pisanje dobesedno 😉 😀 😀

To je res, samo jaz to počnem samo pri enem uporabniku, Matkić tudi, katenjka tudi, Dater tudi, Spider tudi,…Nek dober razlog mora bit za tem zakaj je vedno on tista “žrtev”, ki na koncu nastrada. Sam provocira in se vtikuje v življenja drugih, potem se pa čudi, ko dobi porcijo nazaj. Marko niti ni tako nedolžen, kot se na prvi pogled zdi, samo nekateri ga boste zagovarjali tudi takrat, ko tega ne bo opravičen. Kot je že Spider omenil, žaljivka ni edini način slabega ravnanja s človekom, so še drugi, morda še dosti hujši. Jaz npr. dosti raje vidim, da mi nekdo izreče žaljivko, kot pa da plete mrežo okoli mene še dve leti in mi najeda s “prijaznimi”, neumestnimi, offtopic pripombami, s katerimi se na vso moč trudi, da bi me nekega dne sprovociral. Vemo mi dobro kaj ti njegovi “smajliji” pomenijo na koncu vsake vrstice. To so prci, podjebavanja, misli da je car, če to počne prek neta. Če bi kaj podobnega počel še v živo bi verjetno vsak dan obležal na tleh z zlomljenim nosom, ker ljudje tega ne maramo, da nam nekdo ves čas diha za ovratnikom in nas na vsak način poskuša prikazati v najslabši možni luči.[/quote]
Če ne bi ti teh debat jemal preveč resno, ne bi imel problemov.
Seveda imaš korist, da se lahko nad nekom zgražaš. In to je tvoj del odgovornosti.

Meni ta forum ne predstavlja nobene zabave, sem že zadnjič lepo napisal zakaj sem se gor prijavil, kaj od njega pričakujem. Zabavam se raje na kašnem drugem forumu, kjer ni vse tako strogo, resno, kjer ne poteka tekmovanje kdo bo izpadel bolj razgledan, izkušen, čustveno inteligenten itd. To se npr dogaja na Mn3njalniku, samo tam so zate gor otroci, ki se ne znajo obnašat. Preberi si še enkrat temo, ki jo je odprl Spider, mogoče se boš našel v njej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close