Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipičen kreten ???

Tipičen kreten ???

zakaj te določeni modeli vsi prijazni vabijo na salso in sprehode v parku. Pa delujejo kot da so vzorčni primerek iz knjige o bontonu. Na koncu se pa izkažejo za ravno enake kretene kot kakšen neotesanec, ki oblaja vsako žensko na ulici. Samo oni to delajo na bolj fin način. Tako da ženska tega ne ve. Vsaj dokler ne pokuka vnjihov mobilni telefon ali računalnik. Potem se pa hitro pokaže njihov pravi obraz. Tudi grozit in zmerjat znajo. Kdo bi si mislil! 🙂

Pač, tipični fukfehtarji, ki skrivajo svoj pravi jaz. V nedoged pa ga ne morejo skrivati.

Fauš partnerke? haha, jaz sem za vsakega vesel če je srečen, samo jaz vem da mu nebom držal štange da bom skočo ko pa bo njegova na poslovnem potovanju ali s prijateljicami na kofeju, prej pa ko sem ga 3x klical za piknike itd. pa ni mel časa, ker je bil s svojo oz. je ona hotla it tja pa tja…

takih prijateljev človek ne rabi… če smo prej bli 10+ let dobri za vsakodnevno igranje košarke, piknike, pijače, rekreacijo, zabave, in ostalo potem pa samo še takrat ko ON nima svoje bi pa rad spet mel zabavo kot nekoč, to pa jaz ne pustim… in prav si reko jebeš take prijatelje ki za punce zanemarijo prijatelje, punce pridejo in grejo prijatelji pa ostanejo za vedno samo eni se tega ne zavedajo…

Res je da moraš vedno nekoga postavit v ospredje, samo da bi jaz rekel NEKAJ ne nekoga… in ta nekaj so moje želje ki pa NE MOREJO biti planirane, tu pa nastane problem…

Ne morem jaz rečt… danes pa bo ona v ospredju, potem pa pride mimo nekdo ki bi nekaj in se mi to zazdi bolj pomembno in ker pol moram bit ”resen” odrasel moški baje ker se to tak zahteva, moram držat plan in čeprav mi je v nezadovoljstvo tak nardit… in potem postane človek nesrečen…

Veš kak gre murphy… takrat ko rečem da bom ob 10tih z gostilne, so v gostilni najboljše debate, kartanje in najboljši ljudje in pridem domov ob 3 zjutraj…

Saj maš prav glede zadnjega ampak to spoznavaš sproti, in zato take odjebemo za zmeraj, na koncu grejo z svojimi narazen nas pa nikoli več nebodo imeli za družbo…

Rekel ti bom da pomisli kaj si raje delal prvo… hodo k drugim družinam na obiske ali z prijatelji na rekreacijo/gostilno/rojstne dneve/kina

Tisto kar te je veselilo prvo je defolt 🙂 Seveda je teoretično možno da je to vseeno naučeno ampak za to so krivi starši ne prijatelj, noi in nenazadnje puberteta…

Ne to je isto stvar samo zavita v folijo in obrnjena na glavo v stilu:

ne delaj tega kar imaš rad ampak imej rad to kar delaš

češ ni važno kar se dela ti se PREPRIČAJ da ti je to všeč ne pa iskat prvo to kar ti je všeč in potem to poskusit delat…

če spremeniš prepričanja se še vedno prilagajaš samo brez občutka da se prilagajaš, torej smo samo zavedni vidik izničili ki je sicer najpomembnejši vendar pa tako prepričanje lahko čez dosti let butne nazaj ven in spomni se danes že pokojnega gospoda ki je zaradi svoje ženske ker je spremenil prepričanje v 20tih da bi odišo v Ameriko ostal doma in ko je bil gospod star več kot 70 let je enkrat dejal:

”ah kak sem bil butast da nisem takrat tega nardil, čeprav mam zdaj vnuke me muči dejstvo da nisem nardil tega kar si je srce želelo ampak to kar sem se prepričal oz. so mi pomagali da se prepričam ostali”

Lahko da se ti prepričaš in taka prepričanja v tebi spijo dolgo let ampak nekoč se boš zaloto da razmišljaš o tem da pa kaj bi bilo če bi bilo, sploh je to večja verjetnost če boš delal tako da boš ”nasilno” spremenil razmišljanje in prioritete.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jah, malce pozno se ti prižge lučka!
Tisti vzorčni primerki plešejo samo na gasilskih veselicah, potem ko imajo dobro podlago.
Čevapi, pa pir!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jah, malce pozno se ti prižge lučka!
Tisti vzorčni primerki plešejo samo na gasilskih veselicah, potem ko imajo dobro podlago.
Čevapi, pa pir!![/quote]

Kaj morem. Sem bila pač naivna. 🙂
Ampak tudi moja naivnost ni neskončna. Pa očitno obstajajo še bolj naivne kot sem jaz.
Saj spregledala sem kar hitro. Malce dlje je trajalo, da sem opravila s samoobtoževanjem. Včasih je težko verjet,da se nekdo čez noč v vsem spremeni kot dan in noč in človek išče razloge za to v sebi.

No, to je lep primer človeka, ki pravi, da nekomu privošči, ko pa to priliko pokazat, pa se pokaže, kaku mu v resnici ne privošči. Če mu res privoščiš srečo, zakaj mu potem ne dovoliš, da je z njo in se takrat veseliš zanj in mu posvetiš svoj čas takrat, ko ga ima tudi on? Ali ti daš čas kolegu, če imaš takrat kake zase bolj pomembne stvari za opravit? Kaj če si zmenjen za košarko in te drug kolega rabi? Boš ustregel obema hkrati? enega boš moral pustit “na cedilu”. Le nerazumevajoč človek se tako obnaša, kot ti. In to ni prijatelj. Seveda pa velja enako za drugo stran. Normalno se mi zdi, da če nekoga trikrat povabiš in se ne odzove, da ga potem več ne vabiš. Takrat se mora on sam povabit. Samo hudič je, če ga takrat “prijatelj” zavrne. Tvoj prijatelj je potem lahko samo nekdo, ki nima partnerke ali pa je pri njemu vedno na drugem mestu.

Najprej sem najraje kakal v pleničke in se cmeril za vsak drekec. Potem pa sem sčasoma svoje navade in prioritete spreminjal, med drugim tudi začel obiskovati družine, prijatelje. Še vedno pa hodim v kino, na rojstne dneve in na rekreacijo.

Če nimaš občutka, da se prilagajaš, potem to pomeni, da ga PAČ NI in to pomeni, da to počneš iz veselja. Saj vse kar počnemo, počnemo z neko mero veselja ali pa z nekim odporom. Odpor ali pa veselje pa izhaja iz tega, kar (ob)čutimo.
Jaz poznam tudi gospoda, ki se celo življenje bluzil in na stara leta jokal, ker nikoli ni posvetil svojega srca eni in edini in je ostal sam. Zdaj se pa odloči. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Današnje ženske niso ženske????

Punčare nikoli niso bile ženske, so bile le punčare. Prej in danes.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti hodiš v kino, japajade. V vsaki temi se razpišeš, ko pa tema dejansko naleti na filme, kot je npr tale – “za filmoljubce” ( http://med.over.net/forum5/read.php?124,7851553,page=2 ) – pa nisi znal naštet niti dva dobra filma. Ti še iz stanovanja hodiš bolj malo, sodeč po tem koliko ur porabiš za pisanje komentarjev.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če nisem pisal v tisto temo, še ne pomeni, da ne gledam filmov oziroma, da ne hodim v kino. Sadni, tvoje sklepanje je tako preprosto, da je prav neumno včasih.

Mi imamo vnaprej zmenjene ure ko se dobivamo na tarokiranju/šahiranju košarki itd….

torej je vsak teden ENAK čas… torej veš vnaprej za par MESECEV! (poletje zima se termin zamenja logično…

In če si prej lahko 5 let bil VEDNO ali pa 95% časa na teh terminih, potem pa ne moreš niti 1x na 2 tedna prit te mi več ne rabimo, ker za tarok in šah sta potrebna fiksno število ljudi in če se na človeka ne moreš zanest da pride kot vedno dotlej se igralca menja…

ne moj prijatelj je lahko nekdo ki se nebo družil z mano samo tako dolgo dokler nebo nekaj boljšega prišlo mimo…

Jaz ko se družim z mojimi prijatelji lahko piše ženska da me doma čaka naga za seks pa nebom odišo bom reko ”sori nimam cajta mogoče jutri al pa čez 5 ur”

no tisti ki bi v takem primeru odišo (v moj primer lahko vstaviš da kliče žena ker nekaj rabi” pač ne more bit moj prijatelj…

Nimaš ti pojma kaj si takrat NAJRAJE delal ker se sploh nisi zavedal tega… navade in prioritete se po koncu pubertete in srednje šole lahko zamenjajo samo če oseba sama tako želi oz ”zahteva” od sebe.

Dokaz za to so množice ljudi ki svojih navad niso spremenili in so enaki pri 35 kot pri 18tim… le redki pa so enaki pri 35 kot pri 7…

spreminjanje navad ima svoj konec v nezavednem delu ki poteka skozi odraščanje, ampak ne tako odraščanje kot ga pojmuješ ti da si potem odgovoren ampak fizično odraščanje 😉

Nekaj je subjektivna ocena nekaj pa objektivna Marko…. Če imaš ti občutek da nekaj je ali ni to ne pomeni da je ali ni, to samo pomeni da ti sam sebi rečeš da je ali ni…

nič več in nič manj…

Ali so tisti ki so imeli občutek da je Svet ploščat imeli prav?

odpor in veselje izhajata veliko večkrat od tega kar mislimo kot kar čutimo…. če bi človek nehal mislit popolnoma bi odpor nastal samo takrat ko bi bila prisotna fizična bolečina ker bi nam dajala občutek nelagodja in nagonskega odmika.

Ironično ga ravno ti poznaš kot kontro na moje besede 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In za merila katera je ženska, katera pa punčara, si seveda kompetenten ti?

Bolj pomembno je, da mi spoštujemo nekoga, ki nas doma čaka.
Če ga ne spoštujemo, potem nam vsaka njena ali njegova želja predstavlja napor ali neka zahteva po prilagajanju.

Saj s partnerko si se tudi vnaprej zmenil, potem pa si srečal kolega in si šel raje z njim na pijačo. Dvojna merila?

Nekaj je subjektivna ocena nekaj pa objektivna Marko…. Če imaš ti občutek da nekaj je ali ni to ne pomeni da je ali ni, to samo pomeni da ti sam sebi rečeš da je ali ni…

nič več in nič manj…

Ali so tisti ki so imeli občutek da je Svet ploščat imeli prav?
Matkič, če jaz čutim veselje in radost ob nečem, kar počnem, potem ne bom šel menda spraševat tebe in ostalih, da bom dobil objektivno mnenje. Haha. 🙂

In Matkič, kakšno je to fizično odraščanje? Kaj to pomeni, da fizično zrasteš iz 170 cm na 176 cm? Kaj si sploh hotel povedat s tem?

In za merila katera je ženska, katera pa punčara, si seveda kompetenten ti?[/quote]
Seveda, ko izbiram zase, sem kompetenten jaz. Kdo pa bo, moja mama?

Če ga ne spoštujemo, potem nam vsaka njena ali njegova želja predstavlja napor ali neka zahteva po prilagajanju.[/quote]
Ni bolj pomembno. Pomembno je, da spoštujeta drug drugega. Če jaz spoštujem nekoga, ki me doma čaka, ona pa mene ne spoštuje, me bo, ko bom prišel domov, nadrla ali pa mi bo tečnarila, kje sem hodil. Kaj mi potem koristi to, da jo jaz spoštujem?

Če ga ne spoštujemo, potem nam vsaka njena ali njegova želja predstavlja napor ali neka zahteva po prilagajanju.[/quote]
Ni bolj pomembno. Pomembno je, da spoštujeta drug drugega. Če jaz spoštujem nekoga, ki me doma čaka, ona pa mene ne spoštuje, me bo, ko bom prišel domov, nadrla ali pa mi bo tečnarila, kje sem hodil. Kaj mi potem koristi to, da jo jaz spoštujem?[/quote]
Bolj pomembno je v tem smislu, da lahko le sam pri sebi kaj spremenim, če želim, da najdem osebo, ki me spoštuje. Ne pa se zgražati nad tem, da najdem samo tiste, ki me ne spoštujejo.

Če ti čutiš radost in veselje ob pobijanju mimoidočiš boš dobil OBJEKTIVNO zapor…

ni važno kaj ti čutiš, to spremeni samo pogled s tvoje perspektive ne spremeni pa ultimativne resnice….

Če je nekdo čutil da je bil Hitler dober še ne pomeni da je dejansko bil dober a ti je to jasno al ne?

Torej če greva zdaj nazaj na primer.

Če ti z veseljem greš domov in ne piješ dalje sp rijatelji ker te doma čaka draga je POPOLNOMA identično prilagajanje kot če jaz NE grem z veseljem domov ker me doma čaka draga ker bi raje ostal s prijatelji na pijači.

Razlika je samo da se ti počutiš dobro jaz pa slabo, prilagajava pa se še vedno oba, najini ČUTENJI do dogodka ne vplivata končnega dejstva da se prilagajava, spremenita samo počutje…

Čakaj malo, kaj se ti ne hvalisaš ves čas, da si že izbral? Debato sem imel z Njim in to o ženskah na splošno. Ti pa zdaj o nekakšnem izbiranju?

Čakaj malo, kaj se ti ne hvalisaš ves čas, da si že izbral? Debato sem imel z Njim in to o ženskah na splošno. Ti pa zdaj o nekakšnem izbiranju?[/quote]
Seveda sem izbral. Ampak samo odgovoril sem na tvoje vprašanje. A, če sem že izbral, mi to ni dovoljeno? :))

Današnje ženske niso ženske????[/quote]Ko dekleta nekoč (slučajno;) postanejo mame, se hočeš nočeš spremenijo, takrat (če ne že prej) resnično spoznajo kaj je ljubezen in če moški ob njej tega ne vidi, ne dojame naredijo iz njega copato ali ga pa zapustijo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Današnje ženske niso ženske????[/quote]Ko dekleta nekoč (slučajno;) postanejo mame, se hočeš nočeš spremenijo, takrat (če ne že prej) resnično spoznajo kaj je ljubezen in če moški ob njej tega ne vidi, ne dojame naredijo iz njega copato ali ga pa zapustijo.[/quote]

Ali če prevedemo za vse da boste razumeli…

Če moški ne dojame/razume da mora postat copata prostovoljno te bo naredila ona ali šla.

To ni izbira to je ali bo po žensko ali pa grem…

in točno to je tisto kar je nepravično 😉 in proti čemur se je potrebno aktivirat.

Ko dekleta nekoč (slučajno;) postanejo mame, se hočeš nočeš spremenijo, takrat (če ne že prej) resnično spoznajo kaj je ljubezen in če moški ob njej tega ne vidi, ne dojame naredijo iz njega copato ali ga pa zapustijo.[/quote]

Če moški ne dojame/razume da mora postat copata prostovoljno te bo naredila ona ali šla.

in točno to je tisto kar je nepravično 😉 in proti čemur se je potrebno aktivirat.[/quote]Ali še drugače, ker nekaterim nikakor ne potegne, če je ni sposoben imet (vsaj) rad naredi iz njega copati ali pa gre…
Zdej pa izbiraj 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

in točno to je tisto kar je nepravično 😉 in proti čemur se je potrebno aktivirat.[/quote]
Ali še drugače, ker nekaterim nikakor ne potegne, če je ni sposoben imet (vsaj) rad naredi iz njega copati ali pa gre…
Zdej pa izbiraj ;)[/quote]

haha imeti rad se lahko kaže na MNOGO načinov eden izmed teh je da pustiš da človek živi svoje življenje ne da bi se konstantno moral prilagajat na pričakovanja ženske.

slab prevod, moj je še vedno edini pravilen…

Matkic

najdi si deda, ženske niso zate. Boš vse, katerih se boš dotaknil, uničil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close