Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipičen kreten ???

Tipičen kreten ???

Dater, kar si napisal večinoma drži, le da jaz nisem dobil občutka, da bi bil avtor članka tisti copatar, ki ga tako rad omenjaš, ženska pa kraljica, ki bi samo “ukazovala” in čakala, da ji le ta nosi darove.
Kakor ga berem, je napisal le, kako malo je dejansko treba, če imaš žensko res rad in če si dovolj samozavesten, da nimaš občutka, da se moraš neprestano prilagajat le kot moški. Kdor ni imel nikoli resnično rad, niti ne ve, o čem je govora. Če nečesa nisi doživel, ne poznaš občutka. In kdor ne sprejema sebe, ga pač ta občutek, da se mora le on prilagajat, neprestano lovi, kot senca.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak ti ne razumeš … zakaj tega ne preneseš na ensko polovico…

kako ”malo” v moških merilih je treba da ženska prilagodi da bomo srečni in kako BISTVENO MANJ zahtevni smo od povprečne ženske moški…

pravi samozavestni moški od ženske rabi razumljivost in pripravljenost za seks in deloma gospodinjstvo (kolikor ne uspe sam postorit) ter čim manj ali nič živciranja in zahtevnosti…

Kako lahko rečeš da kdor ne sprejema sebe… jaz popolnoma sprejemam sebe ampak se vseeno ne čutim dolžnega niti poklicanega da bi se prilagajal… sploh ko imam MINIMALEN občutek da se pa enska ne odreka NIČEMUR….

vbistvu je to največji problem… ženska ne spremeni svojih življenskih navad medtem ko jih moški naj bi spremenili v zvezi….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kako ”malo” v moških merilih je treba da ženska prilagodi da bomo srečni in kako BISTVENO MANJ zahtevni smo od povprečne ženske moški…

pravi samozavestni moški od ženske rabi razumljivost in pripravljenost za seks in deloma gospodinjstvo (kolikor ne uspe sam postorit) ter čim manj ali nič živciranja in zahtevnosti…

Kako lahko rečeš da kdor ne sprejema sebe… jaz popolnoma sprejemam sebe ampak se vseeno ne čutim dolžnega niti poklicanega da bi se prilagajal… sploh ko imam MINIMALEN občutek da se pa enska ne odreka NIČEMUR….

vbistvu je to največji problem… ženska ne spremeni svojih življenskih navad medtem ko jih moški naj bi spremenili v zvezi….[/quote]

Matkic, preprosto. Ti ženske v življenju še nisi imel iskreno rad.

vbistvu je to največji problem… ženska ne spremeni svojih življenskih navad medtem ko jih moški naj bi spremenili v zvezi….[/quote]

Matkic, preprosto. Ti ženske v življenju še nisi imel iskreno rad.[/quote]

Jaz mam vse ljudi iskreno rad… sploh ženske…

ti se kar tolaži da je krivda moja… ali napaka ali karkoli… napaka je v tem ker se prilagajamo ženskam PREVEČ… in vsi izpadete fuk fehtarji…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz mam vse ljudi iskreno rad… sploh ženske…[/quote]

🙂

S tem si samo potrdil moj prejšnji stavek.

Jaz mam vse ljudi iskreno rad… sploh ženske…[/quote]

🙂

S tem si samo potrdil moj prejšnji stavek.[/quote]

no ti se kar tolaži s tem… s tem nisem ničesar potrdil… če imam vse iskreno rad pač imam vse iskreno rad…. če bi me spoznal bi videl mojo filozofijo…. ampak ok morda nekoč 😉

Pa smo spet tam…

To, da naj moski prispeva levji delez prilagajanja je “normalno”. Kogar pa taksna “logika” moti, no, ta pa zenske nima dovolj rad.

No, kdor zeli naj kar fura brezpogojno ljubezen. Oops, pardon, brezpogojno prilagajanje. Saj sem ze napisal od kod vam taksna logika.

Pred katerimi mlini na veter se vidva borita Dater, Matkic? V eni drugi temi piše en model, naj bi ženska podpirala 4 vogale, ne le 3. Pa za vas je hotel mama, ne pa partnerska zveza! Trobite o nekem prilagajanju, ki ga nočete živet. Pa kdo vas sili? Hočete nek drugačen red, da bi nekdo (kdo?) ženske že končno prepričal, da moškim delajo neznansko krivico, če od njih karkoli sploh pričakujejo. Pa da ljubite vse ženske. Ha ha. Samo svoje ne. A to ste vi že nova generacija indigo, y ?

Resnica boli, a ne? Le zakaj bi se kdo moral proti komu boriti, ce opise stanje v danasnji druzbi? Vsi tako naredimo kot nam najbolj ustreza. Sicer pa bi si drznil ugibati, da je med copatarji visji delez odraslih otrok, ki potrebujejo nekoga (mamo, zeno, punco), da zanj skrbi. 🙂

Med “mlajšimi”, manj izkušenimi (št. partnerjev ni merilo izkušenj) je pa tako ali tako v modi, da se upirajo. Samo ne vedo točno proti čemu. Pride čas, ko spoznajo, da so se proti sebi. :))
Dater, ne skrbi za to, kar se dogaja okrog tebe in z ostalimi. Saj je med njimi še vedno veliko izjem, ni se treba zgledovati po “najslabših”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Resnica boli predvsem tebe, ker infantilnih potreb in zahtev ne bo nobena ženska kaj dolgo prenašala. Sploh pa ne opisuješ stanja v današnji družbi, ampak izključno svoje stanje in bi rad, da se družba oziroma ženske toliko zasukajo, da boš ti zadovoljen. Svet pa se vrti naprej.

Moški, ki se odloči, da bo s svojo žensko dober in bo z njo ustvarjal kvaliteten odnos, kar pomeni, da ji bo tudi prisluhnil, česa si želi in ona njemu prav tako, zame pač ni copatar. Copatar bi bil tisti, ki ne želi ničesar prispevati v odnos, rad pa bi samo usluge na nivoju daj-dam. Morda sedaj razumem, kaj nekateri tu gor troblate, da se morate poniževat: če je odnos le daj-dam in če hočete, da kaj dobite, morate nekaj dat od sebe in morate dat to, kar ženska želi, to pa je za vas višek ponižanja in prilagajanja. Hudoooo.

Kazej, natanko tako. 🙂

Resnica boli predvsem tebe, ker infantilnih potreb in zahtev ne bo nobena ženska kaj dolgo prenašala. Sploh pa ne opisuješ stanja v današnji družbi, ampak izključno svoje stanje in bi rad, da se družba oziroma ženske toliko zasukajo, da boš ti zadovoljen. Svet pa se vrti naprej.

Moški, ki se odloči, da bo s svojo žensko dober in bo z njo ustvarjal kvaliteten odnos, kar pomeni, da ji bo tudi prisluhnil, česa si želi in ona njemu prav tako, zame pač ni copatar. Copatar bi bil tisti, ki ne želi ničesar prispevati v odnos, rad pa bi samo usluge na nivoju daj-dam. Morda sedaj razumem, kaj nekateri tu gor troblate, da se morate poniževat: če je odnos le daj-dam in če hočete, da kaj dobite, morate nekaj dat od sebe in morate dat to, kar ženska želi, to pa je za vas višek ponižanja in prilagajanja. Hudoooo.[/quote]

Narobe, jaz rade volje DAM da dobim ampak problem je ker sem jaz toliko manj zahteven da njej ni všeč da tako malo želim in posledično tako malo tudi dam 🙂

ni problem v dajanju in prejemanju problem je v tem ker večina žensk pričakuje od odnosa bistveno (pre)več kot pa pričakujem jaz in jaz pač nisem pripravljen dat toliko več ker se počutim potem kot da jaz dajem več kot dobivam, ker si pač več ne želim 🙂

Samo to je višja znanost za vas ki znate prešteti le do 5 kot zgoraj citiran…

Matkič, mogoče pa si tako malo želiš samo zato, ker še nisi srečal prave. Take, ki ti bo veliko dala, brez da karkoli zahtevaš, pričakuješ. :))

Morda pa več v življenju niti ne potrebujem(o)

Nekaterim je dovolj, da gre avto naprej, levo, desno in v rikverc. Samo to.
Nekateri hočejo še več. Jaz npr. hočem imeti še gretje sedežev. Rada imam ritko na toplem.
Drugi trdijo, da to ni dobro, da od tega lahko dobiš hemoroide.

Ok, koliko takšnih tem bomo še odprli?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kavlj je, da je “pamet” porazdeljena v obliki stožca … in potem masa 90% folka misli, da je kdo, ki je na vrhu za njih “nesprejemljiv”, vreden “šinfanja”, stigmatiziranja … pa ta masa one na vrhu potrebuje zato, da niso več na drevesih, kotanjah … in, da se kdo v njihovem imenu pogovarja predno, da maso na bojišče.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moški, ki se odloči, da bo s svojo žensko dober in bo z njo ustvarjal kvaliteten odnos, kar pomeni, da ji bo tudi prisluhnil, česa si želi in ona njemu prav tako, zame pač ni copatar. Copatar bi bil tisti, ki ne želi ničesar prispevati v odnos, rad pa bi samo usluge na nivoju daj-dam. Morda sedaj razumem, kaj nekateri tu gor troblate, da se morate poniževat: če je odnos le daj-dam in če hočete, da kaj dobite, morate nekaj dat od sebe in morate dat to, kar ženska želi, to pa je za vas višek ponižanja in prilagajanja. Hudoooo.[/quote]
Kot prvo, svojo infaltilnost kar lepo za sebe ohrani, tako kot prejsnjo pripombo o mama hotelu. Nisem podal NOBENIH “potreb in zelja” do zenske, niti vidim, da bi se o njih kak “somisljenik” razpisal, tako da… Ironija, ker prav pozensceni z zenskami ze kar tekmujete v zahtevah do MOSKIH. Samo toliko…

Moske, ki pisete in zagovarjate iskljucno zenske potrebuje v odnosu, kaj bi naj moski naredil, ispolnil, se prilagodil, itd imam za skrajno pozenscene primerke, ki se iz taksnih ali drugacnih razlogov krcevito oklepate svoje “kraljice”, kot pijanec plota.

To pa se ne pomeni, da zagovarjam drugo skrajnost, odnos v katerem se zenska razdaja, moski pa prejema. Tudi take veze obstajajo. Nedvomno. Motenih ljudi vsekakor ne manjka. Pravzaprav, zame se pozensceni tipi enako moteni.

Zagovarjam, sila preprosto, fair play! Prilagajata se OBA. Sodelujeta oba. Prispevata oba. Ne 80:20, ne nujno niti 50:50, odvisno od situacije seveda.
Skoda casa pisati zivljensko zgodbo sebe in bliznjih iz katere se to nesorazmerje lepo vidi. Vecina moskih tega tako ne razume, ker ce nimas izbire, si se na slepo zaljubil, bos pac storil vse kar lahko, da obdrzis tisto, ki si te je izbrala, in bos nasel nacin kako to racionalizirati. Tak tip moskega bo brez pomisleka v vezi vztrajal s partnerko, ki mu ga npr. ne bo nikoli pofafala, ki… En tak dober primer je podal MARINEC. In podobnih primerov je se pa se, vecina seveda v blazji, bolj prikriti obliki.

Preprican si, da sem sebicen relativno neizkusen infantilen? “jebac”, ki samo na svojo rit misli. Pa se hudo motis. Za mano je dosti vec, kot domnevas. Tudi vec kot dovolj razdajanja. Rezultat pa je sila predvidljiv. Partner scasoma vse to vzame “zdravo za gotovo”. Se navadi. In malo pa malo, iz leta v leto, postanejo “zahteve”, pricakovanja, vse vecja. Pogosto brez, da bi se tega partnerja sploh zavedala. Tudi zato je pomembno, da je veza ze od zacetka zasnovana na fair play-u. Naivni ste, ce verjamete, da je brezpogojno razdajanje, prilagajanje in sprejemanje ‘all that’.

Jaz imam recimo par pravil. Zenska, ki niti na tretjem dejtu nic ne placa, je adijo, pa ce zasluzi 10x manj od mene. Koliko sem jih ze zaradi tega dal na cavelj. Podobno kar se tice lokacije zmenka, kolikor se mora kdo potruditi, da se dobimo. Ce punca tudi tretjic pricakuje, da se jaz “potrudim”, jo nogiram.
Ce punca pricakuje, da jo vedno znova jaz okoli prevazam, medtem ko ona v garazi “spara” svojega, ne glede na to kaj vozi, bo ravno tako prej kot slej odletela. Enako velja za seksualno sebicnost, ipd. Sem jih za par zaradi tega skensla. To so le primeri, ker trunutno imam tako prevec zensk, da bi z novimi hodil ven. Koliko je zensk, ki tipe, fante, prijatelje, izkoriscajo za vse zivo.

tipični kreten vodi bejbo na drinke, v kino, na prireditve … 2 – 3 mesece, predno mu ona da. In je celo “samski”.
Netipični pa ta čas eno dela bivšo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Morda je tisto, kar ti želiš od zveze res malo, ampak MALO ZATE. Morda je za žensko veliko ali celo preveč, ker si želi drugih stvari. So moški za katere je povsem dovolj, da so siti, snažni in spolno potešeni. Te imam na sumu, da spadaš med te, samo vrstni red je drugačen.

Povprečna ženska pa želi mnogo več, imaš prav. To mnogo več pa želi delit s svojim moškim in če si on drugega ne želi kot 3-s, nastane problem pri obeh.

Kot prvo, svojo infaltilnost kar lepo za sebe ohrani, tako kot prejsnjo pripombo o mama hotelu. Nisem podal NOBENIH “potreb in zelja” do zenske, niti vidim, da bi se o njih kak “somisljenik” razpisal, tako da… Ironija, ker prav pozensceni z zenskami ze kar tekmujete v zahtevah do MOSKIH. Samo toliko…

Moske, ki pisete in zagovarjate iskljucno zenske potrebuje v odnosu, kaj bi naj moski naredil, ispolnil, se prilagodil, itd imam za skrajno pozenscene primerke, ki se iz taksnih ali drugacnih razlogov krcevito oklepate svoje “kraljice”, kot pijanec plota.

To pa se ne pomeni, da zagovarjam drugo skrajnost, odnos v katerem se zenska razdaja, moski pa prejema. Tudi take veze obstajajo. Nedvomno. Motenih ljudi vsekakor ne manjka. Pravzaprav, zame se pozensceni tipi enako moteni.

Zagovarjam, sila preprosto, fair play! Prilagajata se OBA. Sodelujeta oba. Prispevata oba. Ne 80:20, ne nujno niti 50:50, odvisno od situacije seveda.
Skoda casa pisati zivljensko zgodbo sebe in bliznjih iz katere se to nesorazmerje lepo vidi. Vecina moskih tega tako ne razume, ker ce nimas izbire, si se na slepo zaljubil, bos pac storil vse kar lahko, da obdrzis tisto, ki si te je izbrala, in bos nasel nacin kako to racionalizirati. Tak tip moskega bo brez pomisleka v vezi vztrajal s partnerko, ki mu ga npr. ne bo nikoli pofafala, ki… En tak dober primer je podal MARINEC. In podobnih primerov je se pa se, vecina seveda v blazji, bolj prikriti obliki.

Preprican si, da sem sebicen relativno neizkusen infantilen? “jebac”, ki samo na svojo rit misli. Pa se hudo motis. Za mano je dosti vec, kot domnevas. Tudi vec kot dovolj razdajanja. Rezultat pa je sila predvidljiv. Partner scasoma vse to vzame “zdravo za gotovo”. Se navadi. In malo pa malo, iz leta v leto, postanejo “zahteve”, pricakovanja, vse vecja. Pogosto brez, da bi se tega partnerja sploh zavedala. Tudi zato je pomembno, da je veza ze od zacetka zasnovana na fair play-u. Naivni ste, ce verjamete, da je brezpogojno razdajanje, prilagajanje in sprejemanje ‘all that’.

Jaz imam recimo par pravil. Zenska, ki niti na tretjem dejtu nic ne placa, je adijo, pa ce zasluzi 10x manj od mene. Koliko sem jih ze zaradi tega dal na cavelj. Podobno kar se tice lokacije zmenka, kolikor se mora kdo potruditi, da se dobimo. Ce punca tudi tretjic pricakuje, da se jaz “potrudim”, jo nogiram.
Ce punca pricakuje, da jo vedno znova jaz okoli prevazam, medtem ko ona v garazi “spara” svojega, ne glede na to kaj vozi, bo ravno tako prej kot slej odletela. Enako velja za seksualno sebicnost, ipd. Sem jih za par zaradi tega skensla. To so le primeri, ker trunutno imam tako prevec zensk, da bi z novimi hodil ven. Koliko je zensk, ki tipe, fante, prijatelje, izkoriscajo za vse zivo.[/quote]

Se strinjam. Tudi moški so samo ljudje. Zanimivo pa je v praksi to, da se moški, ki ve, da je bila ženska že z dvema samo zaradi materialnih koristi (in tretji je na vrsti on) slepi, da ga ima rada…
Tvoja pravila so v redu, ampak tam, kjer jih izvajaš, ti najbrž tudi do ženske ni bilo veliko. Izvajaj jih tudi takrat, ko ti je.

Morda se ne razumeva najbolje – zmenki še niso zveze, je šele osvajanje, ni pa še odnosa, ki se začne mnogo kasneje. Ker pa vso energijo vlagaš v dodelane zmenke in dodelane izračune, koliko kdo da, do resnične zveze sploh ne prideš. Začni spreminjat svoja pravila, enkrat za spremembo naredi kaj drugače. Ko boš prebolel fazo “ženske dost vas mam”, si vzami čas za kreativnost in nikakor ne hodi na zmenke na silo.

Morda se ne razumeva najbolje – zmenki še niso zveze, je šele osvajanje, ni pa še odnosa, ki se začne mnogo kasneje. Ker pa vso energijo vlagaš v dodelane zmenke in dodelane izračune, koliko kdo da, do resnične zveze sploh ne prideš. Začni spreminjat svoja pravila, enkrat za spremembo naredi kaj drugače. Ko boš prebolel fazo “ženske dost vas mam”, si vzami čas za kreativnost in nikakor ne hodi na zmenke na silo.[/quote]
a lahko kakšno nagrado podeljujemo s tvojim imenom???
A. Nobel jebil vsaj toliko brihten, da je ugotovil, da se s purflom pobija ljudi ☺

Se strinjam s Sadnim, edino glede tega citiranega se pa strinjam z avtorjem bloga. Če se tip razkazuje, že tako ni apetitlih, v reali ne poznam nobene ženske, ki bi hodila na moške striptize, če bi pa že ob kateremu skakale pa je to bolj zaradi žura, kot pa da bi res katero zapalil. Mogoče obstajajo izjeme, samo jih moraš verjetno bolj z lupo iskat. Če se tip razkazuje in zraven še ni urejen, je pa sigurno nagnusen.

Morda se ne razumeva najbolje – zmenki še niso zveze, je šele osvajanje, ni pa še odnosa, ki se začne mnogo kasneje. Ker pa vso energijo vlagaš v dodelane zmenke in dodelane izračune, koliko kdo da, do resnične zveze sploh ne prideš. Začni spreminjat svoja pravila, enkrat za spremembo naredi kaj drugače. Ko boš prebolel fazo “ženske dost vas mam”, si vzami čas za kreativnost in nikakor ne hodi na zmenke na silo.[/quote]
Prevec domnevas do koder pridem, kaksne odnose imam z zenskami, itd. Pa pustimo to, ne bom debatiral o sebi. Vedi le, da si me slabo ocenil. Sicer pa ni to nic novega; gre za popularem forumski “sport”.

Vas bom pa spomnil, da se vsaka veza enkrat zacne. In ce ze na zacetku, ko se vsak se kolikor toliko trudi pokazati v najboljsi luci, clovek lahko toliko tega opazi, da je se koliko resnice v tem kar pisem. Pac, zivimo v pozenscenem svetu. In dokler bo toliko tipov pripravljenih storiti vse za svoje “kraljice”, pa ce dobijo kaj nazaj ali ne, bodo mnoge iskane gospodicne pac primerno temu razvajene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close