Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipičen kreten ???

Tipičen kreten ???

Le kaj je narobe, če povprečnež/ica išče nekoga, ki mu/ji je kompatibilen (podoben)??
Ljudje vedno iščemo približke, ki nam ne bi povzročali velikih težav. Tako razmišljamo tisti, ki smo se spravili z določenimi dejstvi, kar pa ne pomeni, da morda občasno ne sanjamo o nečem iz krogov, ki jih ne dosegamo!!
Ne hodim v opero, vendar ne želim omejevati, kakšne “kompatibilne”, da to počne!!

Tale swinja ima prav! Kreganje okoli oslove sence je kozlovska sodba!!!!

MŠS
Če nisi razumel, kaj sem želela povedati, tudi nič zato…
Moj point je, da dobiš kar si. Če fejkaš po reglcih ala blog stil, dobiš tudi takšno bejbi. Tipson nabija, kakšen naj bo moški, da bo po najkrajši poti dobil redno jebo, ne pa, kakšen naj bo, da bo zveza dejansko laufala. Cenene fore, ki jih bo prodal in jih ona seveda ne bo izvohala, da so narejene bolj kot ne, želi pa avtor zaviti v celofan in predstaviti kot vrhunec moškega poznavanja o ženskah.
Ti pa tu meni zdaj o nekih krogih, pa oni, ki hodijo v opero pa oni, ki ne, pa delitvi na top pa manj top, kaj je tebi povprečno je drugemu lahko pa poden, kakorkoli, za to mi dol visi. Nič ni narobe, seveda ni, zato pa laufa vse tako krasno, kompatibilnosti pa vedno več.

To kar je pisec tu opisal, se v reali dogaja spontano, brez nikakršnega podrejanja ali nadvladanja, ali pretiranega izkazovanja ega, toda le, če je tvoj lasten način bivanja tak, kot ga opisuje.
Za celoten uspeh jaz vedno stremim k temu, da se enakovredno in enakomerno prilagajata oba, pošteno opravi svoj “posel”…

In če ti ženska zaupa Matkič, lahko spiješ pir ali dva, poveš kakšno mastno, gledaš tekmo,…itd, pa bo na koncu še vedno zadovoljna, ko boš prišel k njej in bo še vedno voljna….in ne bo tvoj ego nič trpel, toda le, če znaš bit tak moški.:)

Oslarija. Klasična percepcija spolnega služabnika. Zakaj neki si taki loleki domišljajo, da so upravičeni solit pamet (nezainteresiranemu) življu?

Fotrov Sine, če bi se dalo bi ti dal viktorja za te tvoje prispevke 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

V tem primeru se strinjam s tabo. Pa še vprašanje: enakovredne zveze nisi nikoli izkusil?

To kar je pisec tu opisal, se v reali dogaja spontano, brez nikakršnega podrejanja ali nadvladanja, ali pretiranega izkazovanja ega, toda le, če je tvoj lasten način bivanja tak, kot ga opisuje.
Za celoten uspeh jaz vedno stremim k temu, da se enakovredno in enakomerno prilagajata oba, pošteno opravi svoj “posel”…

In če ti ženska zaupa Matkič, lahko spiješ pir ali dva, poveš kakšno mastno, gledaš tekmo,…itd, pa bo na koncu še vedno zadovoljna, ko boš prišel k njej in bo še vedno voljna….in ne bo tvoj ego nič trpel, toda le, če znaš bit tak moški.:)[/quote]

Ampak ravno tukaj si demantiral vse kar si napisal

AHAHAHAHAHAH

kakšni smehi… torej se moram jaz prilagodit v takega moškega da bom lahko to delal

se pravi se moram jaz PRVI prilagodit da bom spil 1 ali 2 pira in gledal tekmo…

To je to… sam si se demantiral na kvadrat, pa sploh pomislo nisi 😉

Vidiš kakšna je stopnja opranoglavosti naše družbe da pišeš zadeve in potem se demantiraš pa si še vedno naučen da tako pišeš in delaš-….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

meni se pa avtor teme in vsebina zdita zelo kompatibilna … svaki se “cigo” sa svojima ponosi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Glej Matkič, to lahko napiše samo nekdo, ki se boji “prilagodit” in čaka, da bo to storil nekdo drug najprej. Tako zelo strah te je tega. Kar je razumljivo, če imaš s tem slabe izkušnje. Ampak, če imaš na drugi strani žensko, ki jo imaš res rad, ti to ni problem storit, ker veš, da bo hvaležna in od njene hvaležnosti imaš tudi sam lepe občutke, pa tudi kako drugače ti jo pokaže, če vidi, da je iskreno.

Pravijo, da je moški lovec, ampak v tem primeru ti bežiš, če čakaš, da bo najprej ona PRVA in šele potem morda ti. Kakšno igro to igraš z ženskami, ki so že po naravi bolj previdne od moških? Tako boš ujel le kako možačo, s čemer pa tudi ni nič narobe. Malo več poguma bo potrebno pokazat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej Matkič, to lahko napiše samo nekdo, ki se boji “prilagodit” in čaka, da bo to storil nekdo drug najprej. Tako zelo strah te je tega. Kar je razumljivo, če imaš s tem slabe izkušnje. Ampak, če imaš na drugi strani žensko, ki jo imaš res rad, ti to ni problem storit, ker veš, da bo hvaležna in od njene hvaležnosti imaš tudi sam lepe občutke, pa tudi kako drugače ti jo pokaže, če vidi, da je iskreno.

Pravijo, da je moški lovec, ampak v tem primeru ti bežiš, če čakaš, da bo najprej ona PRVA in šele potem morda ti. Kakšno igro to igraš z ženskami, ki so že po naravi bolj previdne od moških? Tako boš ujel le kako možačo, s čemer pa tudi ni nič narobe. Malo več poguma bo potrebno pokazat.[/quote]

Jaz ulovim žensko brez problemov, jo prilagodim svojim potrebam (brez oblek) potem pa sem bolj human od lovcev in jo spustim nazaj v divjino 🙂

Problem je ker dandanes plen želi bit doma šef in imat ubogljivega lovca 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, to pa je res problem. Na srečo ni tvoj, ampak je njen. Ali je tudi tvoj? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma kolk enega pisarjenja in dokazovanje kdo je k.ret.en od nekoga, ki mu odnos ne pomeni več kot drgnjenje spolovil ob spolovila drugega spola, zaradi pisanja nekoga, ki je želel na preprost tehničen način predstavit/približat smisel partnerske veze….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In če ti ženska zaupa Matkič, lahko spiješ pir ali dva, poveš kakšno mastno, gledaš tekmo,…itd, pa bo na koncu še vedno zadovoljna, ko boš prišel k njej in bo še vedno voljna….in ne bo tvoj ego nič trpel, toda le, če znaš bit tak moški.:)[/quote]

Ampak ravno tukaj si demantiral vse kar si napisal

AHAHAHAHAHAH

kakšni smehi… torej se moram jaz prilagodit v takega moškega da bom lahko to delal

se pravi se moram jaz PRVI prilagodit da bom spil 1 ali 2 pira in gledal tekmo…

To je to… sam si se demantiral na kvadrat, pa sploh pomislo nisi 😉

Vidiš kakšna je stopnja opranoglavosti naše družbe da pišeš zadeve in potem se demantiraš pa si še vedno naučen da tako pišeš in delaš-….[/quote]Aha Matkič, ma ti si pravi švaler, pa še tako human da spustiš plen nazaj v divjino,….. preden plen odpusti tebe, ko ne sprejme tvojih pravil igre al kako….te pa razumem ja, ziher je ziher……
Samo, ne razumem, kdo je tvojem primeru fukfehter, lovec ali plen? Ker ti plen spustiš, potem pa drugega uloviš, pa spet spustiš, pa spet uloviš, kar tko brez fehtat, ufa, švaler no…

A veš katera bi mogoče sprejela pravila tvoje igra? LaToya, si probal?

Zelo dober članek. Avtor bere tudi mon :).

Nič ti ni treba Matkic. Če pa hoče bit moški srečen, naj osrečuje svojo žensko. Ne bo samo ona zadovoljna, amapak še bolj moški sam. Vendar to ni za moške, ki vidijo samo svoje mišice in svoje potrebe, ki naj bi mu jih ženska zadovoljila. Tudi ne za tiste, ki so polni neuresničenih otroških želja, ker so morali skrbeti za neodrasle odrasle – ti naj najprej poiščejo družinskega terapevta, da malo osebnostno zrastejo; ženska pač potrebuje odraslega moškega, sebi enakovrednega, ne še enega otroka, za katerega mora povsem skrbet.

To je pa biser članka:

To, da se tako na tem forumu, kot v realnem zivljenju, ne le vecina zensk, pac pa morda celo vecina (pozenscenih) moskih, ukvarja predvsem s tem kaj bi naj moski pocel, da bo zenski godilo, bore malo pa se razpravlja/razmislja o vlogi zenske, da bo godilo moskemu, je odlicen pokazatelj pozenscenosti danasnje druzbe. Kdo se sploh se ukvarja s tem, kaksna naj bi bila zenska, kaj moskemu ustreza, ipd?

A ni logicno, da si vse vec prav najbolj zazeljenih moskih slej kot prej rece, pa kaj se je meni vedno znova treba tako zelo prilagajati in podrejeti, ce pa vidim, da so zenske ze tako “zdresirane”, da ji je vsak moski korak v to smer popolnoma samoumeven, pricakovan, na enakopravnost pa so ze davno pozabile. In, ker imamo izbiro, ker nam ni problem dobiti druge, v vezi vstrajamo dokler je kolikor toliko fer, ko pa se zacno drame, zahteve in vsestranski poskusi, da se naj spremeni v usluzne podrejene psicke, pa damo domisljave gospodicne lepo na cevelj.

Logicno pa, da si povprecen tip, vec srecen, da se ga je ena koncno usmilila, tega niti v sanjah ne upa narediti. Raje najde nacin, da racionalizira svojo ponizno usluznost, svoje copatarstvo, in v zvezde kuje svojo “zrelost”.

Hudic pa je, da se povprecna domisljavka po parih letih navelica se tako krasnega osebnega sluzabnika brez lastne hrbtenice. Otrocki rastejo njej pa se kolca po _moskem_. Vecina kuzkov do ljubice tako ne more, ker ga nobena noce, zato logicno vstraje v takrat ze vezi brez seksa, topline, in kvecjemu placajo za usluge kaksni profesionalki. Gospa pa si, ce le kolikor toliko normalno zgleda, brez preblema najde vsaj ljubimca, ce se ze ne odloci za locitev. Ce pa sta oba podobno nesamozavestna, pa pac le vstrajata v pogosto ze davno mrtvem zakonu brez ljubezni, zavoljo otrok, menda.

Dater stresa knowledge folk.

Točno to Dater to hočem povedat skoz in skoz se govori kaj moramo moški nardit za ženske in NIKOLI ampak res nikoli pa obratno!

Na tem forumu, kjer je 99 % tipov poženščenih res ne.

Kaj bo tebi koristil nasvet o tem, kaj “mora” ženska naredit? Bi rad zamenjal spol, vlogo in delal to, kar bi naj ženska?

LOL, lej kakšen odgovor si dobil nazaj, haha.

Saj če sva odkrita a smo lahko kaj drugega pričakovali?

Saj če sva odkrita a smo lahko kaj drugega pričakovali?[/quote]
Na takšno vprašanje, ki si ga postavljaš, res ne. :))

Vsaj na tem forumu, kolikor sem zasledil, “zahtevnega” moskega, ceprav si lahko zeli le enakopravnost v vezi, vecina zensk in pozenscenih tipov oznaci za nezrelega pobalina, ki mora se malo zgancev pojesti. Nekaj podobnega so tudi meni ocitali. Ko bi me le poznali… 🙂
Kakorkoli ze, taksno razmisljanje ustreza tako povprecni zenski kot povprecnemu tipu, pa ce sta samska ali vezana. Namrec, kot sem ze zgoraj napisal, pozensceni moski s tem racionalizirajo usluzno copatarsko obnasanje, edini nacin, da obdrzijo prvo, ki je pokazala zanimanje. Povprecna zenska pa se ob podanih kriterijih, ce jih morebiti ne izpolnjuje, pac pocuti ogrozena. Posledicno laja…
Vseeno pa lahko obcasno zasledimo osamljeno podporo redke samozavestne zenske, ki se zaradi moskih “zahtev” ne pocuti nic ogrozena. Zgoraj omenjeni ji predvidljivo seveda ne oporekajo. Prikladneje jo je ignorirati. Kar seveda kaze na to, da se podzavestno dobro zavedajo obstoj moskih, katerih domet presega lastno sivino. Dejstvo, da ne manjka tako zensk kot moskih z nerealnimi pricakovanji, pa je ze druga tema.

Zakaj pa se ne govori o zenskah, kako bi se naj one obnasale, itd?
Le kako naj taka debata zazivi, ce pa oboji, copatarji, kot vecina zensk, zivijo v prepricanju, da je na moskemu, da se zenski prilagodi in podredi, na zenski pa le odlocitev, koliko mu bo prisla naproti. Ali, ce ilustriram, na moskemu je da placa, zenska pa se bo odlocila, ce kdaj tudi sama kaj primakne. V kaksnem drugem kontekstu se taksni miselnosti rece “entitlement mindset”. In kdor je za to ze slisal, nemara ve, da taksnim ljudem enostavno ne mores ugoditi, ker vedno zelijo se vec. Skratka, zguba casa in denarja.

Osebno se zavedam, da obstajajo tudi cisto korektna dekleta pri katerih nimas obcutka, da ne vedo kaj je to fair play. Tudi taksne sem ze spoznal. Samo kaj ko se mora se marsikaj poklopit, da bi si clovek zazelel trajno vezati.
Seveda, manj ko si samozavesten, bolj ko te skrbi, ce bos lahko se kaksno “dobro” “nasel”, dlje bos vstrajal, poskusal, se prilagajal, tudi podrejal, ce je treba. Pac, se en vidik, ki ga povprecen fukfekter ne razume, ker gleda na svet skozi svoje oci, brez moznosti izbire. Nikakor da dojame, da pomankanje zelje “vezati se, ne glede na ceno”, ni nujno odraz neresnosti in/ali nezrelosti, ampak prej obratno, zavedanja, da ni vsak za vsakega, in da njihovo tipicno mosko prilagajanje redko vodi v trajno srecno vezo. Te zgodbe, da nekdo ze v prvo naleti na tako oh in sploh partnerja, so pravljice za male otroke.

a lahko to napišeš v 1/10 znakih … kar je napisano je neberljivo.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close