Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tipičen kreten ???

Tipičen kreten ???

Morda je tisto, kar ti želiš od zveze res malo, ampak MALO ZATE. Morda je za žensko veliko ali celo preveč, ker si želi drugih stvari. So moški za katere je povsem dovolj, da so siti, snažni in spolno potešeni. Te imam na sumu, da spadaš med te, samo vrstni red je drugačen.

Povprečna ženska pa želi mnogo več, imaš prav. To mnogo več pa želi delit s svojim moškim in če si on drugega ne želi kot 3-s, nastane problem pri obeh.[/quote]

No sum je delno utemeljen, dodal bi le še svoboden 😉 kot tako svoboden da ne rabim nobenega obveščat kam grem, kdaj pridem in zakaj grem kamor pač grem…

moja mladost ko sem mami pravil vse zakaj, kam in kdaj pridem je pač pošla in nimam nobene želje da bi si jo želel nazaj, še manj jo klical nazaj.

Tako da bodo kar 4je Sji

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Morda se ne razumeva najbolje – zmenki še niso zveze, je šele osvajanje, ni pa še odnosa, ki se začne mnogo kasneje. Ker pa vso energijo vlagaš v dodelane zmenke in dodelane izračune, koliko kdo da, do resnične zveze sploh ne prideš. Začni spreminjat svoja pravila, enkrat za spremembo naredi kaj drugače. Ko boš prebolel fazo “ženske dost vas mam”, si vzami čas za kreativnost in nikakor ne hodi na zmenke na silo.[/quote]
Prevec domnevas do koder pridem, kaksne odnose imam z zenskami, itd. Pa pustimo to, ne bom debatiral o sebi. Vedi le, da si me slabo ocenil. Sicer pa ni to nic novega; gre za popularem forumski “sport”.

Vas bom pa spomnil, da se vsaka veza enkrat zacne. In ce ze na zacetku, ko se vsak se kolikor toliko trudi pokazati v najboljsi luci, clovek lahko toliko tega opazi, da je se koliko resnice v tem kar pisem. Pac, zivimo v pozenscenem svetu. In dokler bo toliko tipov pripravljenih storiti vse za svoje “kraljice”, pa ce dobijo kaj nazaj ali ne, bodo mnoge iskane gospodicne pac primerno temu razvajene.[/quote]
Ko si že ravno omenil ta “šport” in ocenjevanje drugih. Kako pa ti veš, koliko so drugi moški pripravljeni naredit za ženske. Si prepričan, da veš ali pa si samo domišljaš oziroma je celo tako, da veš, kaj bi sam moral naredit v neki resni zvezi, pa tega preprosto ne želiš, upaš, ker se nečemu upiraš? Koliko moških resnično poznaš oziroma koliko takih zvez resnično poznaš, kjer se ti zdi, da moški naredi preveč za žensko? Kako sploh lahko rečeš, da je PREVEČ? Kaj pa če on to počne iz veselja in ga to osrečuje. Je takrat še vedno preveč ali pa je preveč le ZATE?

Prevec domnevas do koder pridem, kaksne odnose imam z zenskami, itd. Pa pustimo to, ne bom debatiral o sebi. Vedi le, da si me slabo ocenil. Sicer pa ni to nic novega; gre za popularem forumski “sport”.

Vas bom pa spomnil, da se vsaka veza enkrat zacne. In ce ze na zacetku, ko se vsak se kolikor toliko trudi pokazati v najboljsi luci, clovek lahko toliko tega opazi, da je se koliko resnice v tem kar pisem. Pac, zivimo v pozenscenem svetu. In dokler bo toliko tipov pripravljenih storiti vse za svoje “kraljice”, pa ce dobijo kaj nazaj ali ne, bodo mnoge iskane gospodicne pac primerno temu razvajene.[/quote]
Ko si že ravno omenil ta “šport” in ocenjevanje drugih. Kako pa ti veš, koliko so drugi moški pripravljeni naredit za ženske. Si prepričan, da veš ali pa si samo domišljaš oziroma je celo tako, da veš, kaj bi sam moral naredit v neki resni zvezi, pa tega preprosto ne želiš, upaš, ker se nečemu upiraš? Koliko moških resnično poznaš oziroma koliko takih zvez resnično poznaš, kjer se ti zdi, da moški naredi preveč za žensko? Kako sploh lahko rečeš, da je PREVEČ? Kaj pa če on to počne iz veselja in ga to osrečuje. Je takrat še vedno preveč ali pa je preveč le ZATE?[/quote]

Če relativiziraš do te mere potem lahko gremo relativizirat enako in rečt da je Hitler pobila PREVEČ ljudi samo za določene ljudi, morda pa za koga ne…. nenazadnje je on (Hitler) to počel iz veselja in ga je to osrečevalo mnogo let….

PREVEČ je takrat ko/če pride za njim drugi moški ki pa zaradi subjektivne ocene ženske, ker je prej imela nivo razvajanja 10 nato pa 7 je PREMALO to… ampak za moškega ki pa je prišel za njim pa je PREVEČ.

Zakaj ti misliš da se vsi nečemur upiramo je boljše vprašanje… če pa se že čemu upiramo pa je to definitivno copatarstvo moških ki bi morali prvi prilagodit sebe šele potem na slepo upat da bo to naša boljša polovica pravilno razumela in se tudi ona prilagodila…

Odraz tega in tvojega vprašanja koliko so drugi moški pripravljeni storiti za svoje ”kraljice” pa se vidi v temah kjer ženske zahtevajo za svoje bodoče moške VRSTO lastnosti ki nimajo VEZE z ljubeznijo ampak izključno racionalnim mišljenjem… to pa zato ker je nekje ena mela za sebe PREDOBREGA (vendar njej je bil ravno pravi) in je potem raztrobila to prijateljicam, te svojim nadalje, potem je ena o tem spisala blog ki ga je prebrala smotana MATI ki je imela otroka pri 19tih in je tako mentalno stanje vcepljala zavedno ali NEZAVEDNO skozi otroštvo svoje hčerkice ki ni razumela zakaj njena super mami nima dečka ki si ga zasluži in je pobrala visoke standarde od nje…

In tako je pot ponesla našo zgodbo, zadnjih 20 let, do današnjih dni ko pa ženske pri 20-30 nimajo pojma zakaj ne dobijo tipa ki si ga želijo medtem ko jim biološka urica tiktaka, pa tudi nič lepše nebodo pri 40tih kot so bile pri 25tih… z redkimi izjemami seveda.

Ženske so danes bolj samostojne kot kdajkoli, ampak one še vedno BOLJ potrebujejo in nezavedno iščejo toplino objema in varnost moških rok ter fiično prisotnost, samo v zaslepljenosti svojega uspeha zadnjih 20 in več let so postale ”prezahtevne” (NAREKOVAJI) za povprečnega moškega.. In to svojo prezahtevnost dandanes plačujejo z slabimi zvezami in zakoni (ker dobijo v zakone in zveze PREDVSEM fukfehtarje in copatarje) kjer so srečne prvih nekaj let zato ker so pač ugodile družbi po družinskem življenju ki se iz 70tih let ni bistveno reformirala in je pač pritisk na žensko še vedno višji kot na moškega.

Če imajo standarde in nekaj svoje samozavesti pa res visoko pa pri običajnih paritvenih letih za enske (med 25-30) NE vzamejo fukfehtarje (ker niso dovolj dobri) in ne vzamejo tistih ki so jih želele (ker se nočejo ženit ampak še uživat) in potem pridejo v leta po 30tem ko pa več ni dosti heca sploh 35+…

in potem začnejo jamrat in se spraševat kaj je narobe z moškimi da jih NOČEJO čeprav so one sploh tak oh in ah tipi pa se je naveličajo po parih mesecih/letih…

In potem vso to krivdo da nimajo partnerja skrivijo (pričakovano) na moškega oz moško populacijo ki ni DOVOLJ DOBRA za njo, ampak resnica pa je ravno nasprotna, za takega moškega oz moške kot si jih kvazi samozavestna in samostojna obupanka pri 35 +/- par let želi ravno ONA ni dovolj dobra, ker je zagrenjena ženska ki je najlepša leta dala jebačom in jebivetrom ki nikdar niso naredili ničesar razen mešali drek

Problem pa je ker se enske pri 30-40 ki so samske in iščejo partnerja, nikoli ampak res NIKOLI ne vprašajo zakaj jim ne uspeva oz kaj točno one prinesejo moškemu….

in ta blog je odraz tega kar sem napisal… v celem blogu ni niti ENKRAT postavljenega vprašanja ZAKAJ pa bi naj to vse moški naredil kar je napisano… Generičen odgovor je zato ker imaš ženska road/jo ljubiš boš to naredil ker si to ona želi… ampak nikjer pa noben ne vpraša … zakaj nebi enska potrpela in se prilagodila moškemu stilu življenja, in spet bo najbolj logičen odgovor copatarjev in ensk zato ker ona ima v mislih rojstvo in naraščaj, ampak a mislite da ljudje ki odrastejo v drugačnem okolju (torej ne po diktatu ženske vizije) da so kaj manj kot ljudje, no te raziskave ni postavil nobeden.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, a se nimaš ti za tega jebača, pri katerih ženske zapravljajo svoje življenje? Vsaj jaz te tako vidim sodeč po tem, kar pišeš. Zakaj si tak do njih in jim dovoliš, da zapravljajo življenje s teboj? Nisi rekel, da jih imaš rad? 😉
Kdaj pa bi ti rekel, da neki ženski ali pa moškemu uspeva?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne jaz se nimam za tega jebača, oziroma lahko me kdo vstavi tja ampak jaz povem ženski VNAPREJ kaj se bo zgodilo pa je trmasta (kot ženske so, češ ”mu bom pokazala da mam JAZ PRAV”) in potem vztraja dokler ne obupa po parih mesecih ko pa vidi da je mel prav, ampak potem namesto da bi mi dala prav reče da se egoist in kaj jaz vem še kaj…

Kot da hočejo pozabit kaj so slišale prvih par dni/tednov, krivdo pa pripišejo seveda meni za svoje neuspehe ki so bili napovedani vnaprej.

Jaz bolj tja dajem moške ki NAČRTNO zapeljujejo žensko z mislijo izključno na seks medtem ko njej govorijo tiste sladke besede in prazne obljube….

Jasno jim uspeva ko najdejo to kar hočejo ampak problem tiči drugje in je to vprašanje malo napačno

Problem ki je tudi JASNO viden na MONu je to da vsak govori o tem kaj HOČE noben pa se ne vpraša kaj on nudi…

Jaz bi prav rad vido slike vseh teh žensk ki pravijo kako ni smaskih takih pa takih moških okrog 35 let…

Verjamem da če pokažejo svoje slike že samo obraza bo dogovor pri 35-50% na sliki, pri 35% ostalih pa ko pokažejo svoje postave v bikinkah….

nobena ni presežek lepote in seksipilnosti, vse nekje tam v povprečnem razredu 5-7/10 (kjer je 5 ” komaj zadostno”)

iščejo in navajajo pa ”zahteve” in želje za moške ki jih ni niti 10% ne v Sloveniji ne po Svetu…. pa sem radodaren… (verjetno jih ni niti 5%)

Torej tiste NAJBOLJŠE bodo dobile take kot si jih 70% želi oz. menijo da manj si ne zaslužijo, medtem ko ostale pa so obsojene

1. na upanje da se ga bo ženska naveličala in odšla ali obratno
2. da bo ovdovel
3. na znižanje standardov
4. večno samskost

zdaj 4. jim seveda po naravi ne paše, 3 nočejo ker so emancipirane in vztrajne ampak vztrajnost pa jih popušča ko uvidijo da niso z leti nič lepše ampak kvečjemu vedno bližje podobi babic in mam zato jim 1 in 2 ne diši ker jim ne da ZAGOTOVILA da bo takega moškega dobila…

Ne ker slika pri ženskah je taka…

90% žensk si ŽELI najboljših 20% moških… (torej tistih res top 5% in 15% zelo dobrih moških…

Seveda to ni možno poparit razen če si jih bodo delile kar pa danes ženske spet nočejo ker hočejo vse za sebe…

Saj enak problem imamo moški… 99% moških si želi top 5% žensk po lepoti in ostalih kriterijih, samo da smo mi VELIKO bolj realni in racionalni in vemo da so izven našega nivoja in lastne lepote in se potem raje zadovoljimo z tistimi 6-8 eni pa celo z 5kami ali 4kami….

Tako kot ne more vsak moški met 9tke po postavi in seksapilnosti ne more vsaka ženska met svojega princa sanj, razlika je pri tem da mi sanjamo Jennifer Aniston, Katy Perry, Megan Fox, Gisele Bundchen itd na koncu pa razumemo in gremo v realni Svet kjer jih pač nihče na MoNu nebo nategnil in vemo da bomo primorani vzeti kaj drugega.

Ženske pa sanjajo in sanjajo naprej…

Pa to niti ni tisti glavni problem… glavni problem je da so potem toliko predrzne da OKRIVIJO moške za to da one ne najdejo princov svojih sanj….

Običajno jih iz sanj zbudijo leta po 30tem… ko uvidijo da jih VEČINA ne postaja vsak dan LEPŠIH (koža pač ni enaka kot pri 20tih) in se več ne morejo primerjat z najbolj seksi puncami v 20tih..

potem pa naenkrat panika in za vse to je kriv moški…

rešitev: islam, mnogoženstvo … ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zahtevnost in perfekcionizem sta res problem. Razlog pa je, da človek sam sebe ne mara in ni zadovoljen s sabo, zato posledično ne najde takšnega, ki bi njega maral.

Zahtevnost in perfekcionizem sta res problem. Razlog pa je, da človek sam sebe ne mara in ni zadovoljen s sabo, zato posledično ne najde takšnega, ki bi njega maral.[/quote]

Kaj pa če je neka oseba tako zadovoljna z trenutnim življenjem (samskim) da sploh ne potrebuje nekoga ob sebi ker je življenje te osebe polno in obogateno z polno ostalimi zadevami

Ne jaz se nimam za tega jebača, oziroma lahko me kdo vstavi tja ampak jaz povem ženski VNAPREJ kaj se bo zgodilo pa je trmasta (kot ženske so, češ ”mu bom pokazala da mam JAZ PRAV”) in potem vztraja dokler ne obupa po parih mesecih ko pa vidi da je mel prav, ampak potem namesto da bi mi dala prav reče da se egoist in kaj jaz vem še kaj…

Kot da hočejo pozabit kaj so slišale prvih par dni/tednov, krivdo pa pripišejo seveda meni za svoje neuspehe ki so bili napovedani vnaprej.

Jaz bolj tja dajem moške ki NAČRTNO zapeljujejo žensko z mislijo izključno na seks medtem ko njej govorijo tiste sladke besede in prazne obljube….

Jasno jim uspeva ko najdejo to kar hočejo ampak problem tiči drugje in je to vprašanje malo napačno

Problem ki je tudi JASNO viden na MONu je to da vsak govori o tem kaj HOČE noben pa se ne vpraša kaj on nudi…

Jaz bi prav rad vido slike vseh teh žensk ki pravijo kako ni smaskih takih pa takih moških okrog 35 let…

Verjamem da če pokažejo svoje slike že samo obraza bo dogovor pri 35-50% na sliki, pri 35% ostalih pa ko pokažejo svoje postave v bikinkah….

nobena ni presežek lepote in seksipilnosti, vse nekje tam v povprečnem razredu 5-7/10 (kjer je 5 ” komaj zadostno”)

iščejo in navajajo pa ”zahteve” in želje za moške ki jih ni niti 10% ne v Sloveniji ne po Svetu…. pa sem radodaren… (verjetno jih ni niti 5%)

Torej tiste NAJBOLJŠE bodo dobile take kot si jih 70% želi oz. menijo da manj si ne zaslužijo, medtem ko ostale pa so obsojene

1. na upanje da se ga bo ženska naveličala in odšla ali obratno
2. da bo ovdovel
3. na znižanje standardov
4. večno samskost

zdaj 4. jim seveda po naravi ne paše, 3 nočejo ker so emancipirane in vztrajne ampak vztrajnost pa jih popušča ko uvidijo da niso z leti nič lepše ampak kvečjemu vedno bližje podobi babic in mam zato jim 1 in 2 ne diši ker jim ne da ZAGOTOVILA da bo takega moškega dobila…

Ne ker slika pri ženskah je taka…

90% žensk si ŽELI najboljših 20% moških… (torej tistih res top 5% in 15% zelo dobrih moških…

Seveda to ni možno poparit razen če si jih bodo delile kar pa danes ženske spet nočejo ker hočejo vse za sebe…

Saj enak problem imamo moški… 99% moških si želi top 5% žensk po lepoti in ostalih kriterijih, samo da smo mi VELIKO bolj realni in racionalni in vemo da so izven našega nivoja in lastne lepote in se potem raje zadovoljimo z tistimi 6-8 eni pa celo z 5kami ali 4kami….

Tako kot ne more vsak moški met 9tke po postavi in seksapilnosti ne more vsaka ženska met svojega princa sanj, razlika je pri tem da mi sanjamo Jennifer Aniston, Katy Perry, Megan Fox, Gisele Bundchen itd na koncu pa razumemo in gremo v realni Svet kjer jih pač nihče na MoNu nebo nategnil in vemo da bomo primorani vzeti kaj drugega.

Ženske pa sanjajo in sanjajo naprej…

Pa to niti ni tisti glavni problem… glavni problem je da so potem toliko predrzne da OKRIVIJO moške za to da one ne najdejo princov svojih sanj….

Običajno jih iz sanj zbudijo leta po 30tem… ko uvidijo da jih VEČINA ne postaja vsak dan LEPŠIH (koža pač ni enaka kot pri 20tih) in se več ne morejo primerjat z najbolj seksi puncami v 20tih..

potem pa naenkrat panika in za vse to je kriv moški…[/quote]

Kako lep dan! Končno smo prišli stvari do dna oz. je to naredil Matkič!
Res je tako. Kdor se ne zaljubi do 25 leta (narava je poskrbela, da so takrat merila pri ženskah in moških nižja), težko najde sorodno dušo. Da ne govorim o nas v srednjih letih, ko je vlak že zdavnaj odpeljal…..
Časi so se spremenili; iz nuje ljudje pač ne živijo več skupaj in vsak bi rad zase samo najboljše. Potrošniška miselnost pač.
Jaz pa se nekaj sprašujem. Kaj pa ljubezen? Zakaj ljudje ne čutijo(mo) več potrebe po ljubezni?

Seveda čutimo. Če ne bi čutili, ne bi trpeli zaradi razočaranj.

Le zaradi slabih izkušenj in strahu pred ponovnim razočaranjem, raje več ne tvegamo. Potreba pa še vedno ostaja v nas.

Seveda čutimo. Če ne bi čutili, ne bi trpeli zaradi razočaranj.

Le zaradi slabih izkušenj in strahu pred ponovnim razočaranjem, raje več ne tvegamo. Potreba pa še vedno ostaja v nas.[/quote]Ne da ne tvegamo, razni “Matkici” bi jo raje zapakirali v njim razumljivo obliko odnosa, ker jim je zadeva prekompleksna in se jim ne da potrudit jo vsaj poizkušat razumet [sub](razume ji itak ne nihče…..cccccc)[/sub]

No ja, tvegano je res se podati v nekaj tako neoprijemljivega…. 😉

Takšne cagavce bi nekoč že davno požrl medved in niti slučajno ne bi nadaljevali vrste, ker takrat jih niti pod razno nobena “samička” ne bi pustila blizu, danes pa………. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni narava poskrbela da so merila nižja ampak ljudje sami….

ko smo/ste bili stari okrog 18-23 ste si ženske želele MOŠKEGA, torej tistega igrivega moškega, ki vas je nasmejal, dobro nategnil in da ste se z njim počutle fajn, tudi če je zamudo 15 min….

Samo pomisli kake so ble tvoje zahteve ko si bla stara 20, ali pa zahteve večine tvojih vrstnic… bile so preproste…

”HOČEMO MOŠKEGA”

Zdaj ko pa ste 30+ pa naenkrat ni več MOŠKI dovolj ampak to pa ono pa tretjo pa četrto pa pridemo na ene 10+ lastnosti….

Ampak moški pa v osnovi še vedno hočemo samo lepo žensko ki nebo težila in da zna kuhat(gospodinjit) in je higienična….

Se pravi medtem ko se je pri moških dodala po 30tem letu 1 lastnost se pri ženskih zahtevah doda 10 lastnosti… ali celo več

Ne da se nam NE DA… ni POTREBE….

HAHA… kera primerjava, ker nekoč je bilo važno da si ljubil žensko da te ni požrl medved kajne…. takrat so se štemali gor pa dol pa levo pa desno pa še nagi so skoz bli ali odeti v kože…. taki sramežljivci ki lahko imate hollywoodsko idealno ljubezen za večno ste ravno tisti ki bi vas v davnini izločili iz družbe ali pa ubili ker bi se pizdili na svoje kaj se fukajo z vsakim okrog 😉

Mislim, da ne bi toliko govorili o tem, če bi to bilo res. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkič, a ni logično, da si ženska pri 30-tih želi nekaj drugega, bolj resnega, kot pri 23-tih, ko še živi pri starših, je verjetno tudi odvisna od njih finančno, zaradi česar niti ne razmišlja o družini (otrocih).
Lahko bi rekel, da se ženska pri 30-tih zresne, medtem, ko se nekateri moški pač ne. In ti spadaš med, ki se (še) niso in zdaj se pritožuješ nad ženskami, ki so se in ne ustrezaš več njihovim kriterijem. Če boš želel neresno, si pač pač dobil 23-letnico, če pa boš želel starejšo, se boš pač moral zresnit tudi sam in prispevat še kaj POLEG TEGA, da jo občasno nasmejiš in dobro “nategneš”. Tu si ti tisti, ki mu nekaj manjka do resnosti in ne ženska, zato se boš ti moral prilagodit. Ti pa pričakuješ, da bodo ženske postale manj resne, zato da se tebi ne bo treba prilagodit.

Danes pa, kaj? Kaj ti spet jokaš? Te tvoja samička pusti blizu, ali ne? Ali ti tvoja ni dovolj? Te slučajno moti, da lahko “kreteni” več kandidatk porivajo, ti pa samo eno?

Ne razumeš dobro Matkiča. On niti noče kandidirat za neke 30-letnice, on samo 30-letnicam, ki se tukaj dnevno pritožujejo, razlaga, zakaj težko dobijo moškega. Matkič je že večkrat povdaril, da mu zadostujejo neresni odnosi z ženskami tako, da kaj bluziš.

Ne razumeš dobro Matkiča. On niti noče kandidirat za neke 30-letnice, on samo 30-letnicam, ki se tukaj dnevno pritožujejo, razlaga, zakaj težko dobijo moškega. Matkič je že večkrat povdaril, da mu zadostujejo neresni odnosi z ženskami tako, da kaj bluziš.[/quote]Ma kakega MOŠKEGA?????
To ni vredno, da nosi hlače in se naslavlja z moškim….. daj nehaj no…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej On_, ravno take zjokane cmere in neki pomehkuženci, kot sta ti in Marko, so v starih časih, ki jih promoviraš, najslabše prišli skoz pri ženskah. Premalo poznaš zgodovino, pa nekaj bluziš. Včasih, ko so bile ženske bolj odvisne od moških, je bilo predvsem važno, d aje bil moški fizično močan in sposoben preživeti družino. Nobena romantična sranja niso bila prav nič pomembna. Tako da, bodi hvaležen, da živiš v novi dobi, da imaš tudi ti možnost imeti žensko, ker v srednjem veku takega zjokanega ne bi nobena povohala.

Glej On_, ravno take zjokane cmere in neki pomehkuženci, kot sta ti in Marko, so v starih časih, ki jih promoviraš, najslabše prišli skoz pri ženskah. Premalo poznaš zgodovino, pa nekaj bluziš. Včasih, ko so bile ženske bolj odvisne od moških, je bilo predvsem važno, d aje bil moški fizično močan in sposoben preživeti družino. Nobena romantična sranja niso bila prav nič pomembna. Tako da, bodi hvaležen, da živiš v novi dobi, da imaš tudi ti možnost imeti žensko, ker v srednjem veku takega zjokanega ne bi nobena povohala.[/quote]Ti in Matkic pa promovirata “romantično sranje”?…. 😀 😀 😀

Ne ti ga, znaš brati za sabo?

Ti znaš, brat je pa nepismen, a ne? 😀
Razumevanje prebranega ti pa še malo peša.

Potem sta se vidva “neandertalca” malo prepozno rodila, al kaj bi rad povedal? 😉 :))))))

Rad bi povedal, da ti ne verjamem da imaš srečno zvezo, ker se ful preveč obremenjuješ z drugimi, z Matkičem, s stem kdo s kom seksa, kako, zakaj. Rad bi povedal, da tudi tvoje poznavanje zgodovine peša.

Ne razumeš dobro Matkiča. On niti noče kandidirat za neke 30-letnice, on samo 30-letnicam, ki se tukaj dnevno pritožujejo, razlaga, zakaj težko dobijo moškega. Matkič je že večkrat povdaril, da mu zadostujejo neresni odnosi z ženskami tako, da kaj bluziš.[/quote]
Za vsak slučaj, če se slučajno vmes kaj premisli. :)) Po tej logiki se potem tako nihče ne pritožuje, vsak samo opisuje svojo resnico. Tako da ne vem, zakaj jim potem to govori. :))

A te to kaj boli, če jaz nimam tega kar ti misliš, da ne morem imet al ti samo oči trpijo, ko me bereš? 😀

A to kar pišeš v prvem delu da bi blo logično? Niti ne, logično je da hočeš uživat, čim manj delat, se zabavat, nasmejat, bit dobre volje, te zadeve so logične ker so po naravi logične, to da pa se ”zresniš” pa je neki moderni način kjer govorimo da je zresnenje nekaj ko se NEHAŠ obnašat logično ampak nelogično…

Niti ne, nenazadnje če pogledava LOGIČNO ane ;), kdo jamra da nima partnerja….

jaz naredim 1 klic in jo bom imel….

Nenazadnje sem vedno mislo da se mora prilagodit TISTI ki NEKAJ HOČE, torej v tem primeru ženska ki jamra da ni tipov, naj se prilagodi…

Nenazadnje če bi nekdo tu napisal da ma 200 kil in ne najde ŽENSKE bi mu ti napisal da naj se začne malo gibat in trenirat ter delat na sebi… tega nikjer ne vidim da bi kdorkoli napisal ženski ki jamra da nima tipa… a so vse te ženske tako super seksi?

DVOMIM!

to je tista DVOLIČNOST na MoNu in vsepovsod drugod ki je jaz ne maram… da moškemu napišete to, žensko pa zagovarjate…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close