Tip teži po telefonu
Ah kaj sem spet zagrešila, bog mu odpusti. Sicer pa nikoli nisem mislila o kaki stvari, da jo dobro razumem. In zdaj še manj, ko vidim, kako dobro pravzaprav ti razumeš prav vsako zadevo,. Saj bi še napisala, da ti zavidam, če bi bila sposobna tega čustva… pa nekak še tega nimam,…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] S tistim prvim delom se absolutno strinjam. :))
Ogladal je pa več vrst. Hudič je ko nikoli ne moreš vedet v katerem je tvoj pravi odsev. Saj veš kaj dobiš iz ukrivljenega ogledala :/
Lahko se nasmehneš, lahko se zjočeš in se žereš…
Vedo tudi ni vse za verjet kar se odseva v (enem) ogledalu…
Vedno res ni za verjet, ampak če se nekaj ves čas ponavlja, je velika verjetnost, da je podoba odsev nas. Posebej, če se pojavlja v različnih ogledalih, se pravi ko opažaš neko lastnost, ki te zelo moti, pri večini ljudeh. Ali pa če obsojaš večino ljudi za neko lastnost (posebej brez argumentov). 🙂
To je počel eden tip meni. Najbrž pa pedros. Močno domnevam in da me je s kom zamenjal. Trajalo je pa to tedne in mesece nato sem stopil v akcijo saj ni pomagala nobena lepa beseda in dopovedovanje. Izvedel sem preko sledilca kje se nahaja nato čim bliže njega, ga poklical, da sem lahko videl ko je dvignil tel na moj klic, da je to res on, nato pa do njega in sem ga nalomil, da mene bo nikdar pozabil.
Pa kaj se to pravi, da je v eni tako majhni deželici kot je naša daleč nadpovprečno nenormalnih in zafrustriranih teroristov. To kar počnejo je prikriti terorizem. Zaradi tega se jim sme vzeti skalp.
Forum je zaprt za komentiranje.