Tip teži po telefonu
Jaz bi se tu vprašala, kakšni so razlogi, da sploh pride do tega, da ti nekdo reče, da te noče videti oz. da ga ne smeš klicati…[/quote]
Jaz bi se tudi. Nekateri pa niso toliko samokritični oziroma raje igrajo neko žrtev, ker jim je pomembno le to, kako se sami počutijo. Že to ti lahko pove, koliko je nekomu mar zate, če ni sposoben upoštevat tvojih želja (npr. to, da ne želi ničesar slišat). Verjetno se je ženska naveličala njegovega jamranja ali obljub, ki niso bile nič drugega, kot prazne besede.
Aja pa Katenjka, hvala ker si me pripeljala na ta forum. Prvo zaradi tega, ker sem odkril tvoj super okus za glasbo, saj si nikoli nebi mislil, da je lahko nekomu, ki bere Slavko Gruma všeč komad migi prasica migi. Kot drugo pa, da sem spet imel priliko se menit s tema dvema, kakšna čast res.
Najejte se vsi dickov. papa
Zato, ker bi se tega naveličal vsak človek, ki se vsaj malo ceni. To ne velja samo za ženske. Kaj mi bo nekdo, ki oblublja nekaj, stori pa potem povsem nekaj nasprotnega? Tak človek nima lastne hrbtenice in bo moral še malo zrasti, da bo lahko ustregel mojemu okusu. Naj gre svojo pot.
To, kar se pa tebi zdi Sadni, pa je tvoja pravica, saj to so tvoji občutki. Lepo, da jih deliš z nami. 🙂
Marko, treba je biti malo kritičen in fair–v situaciji, kot jo je opisal sadni, se znajdeta lahko samo dva prilično ekvivalentno psihotično-nevrotično osebka. Punca je mogoče celo še bolj, samo da tip tega ne ve.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Imaš prav, tam mi je še lepše. Še dobro, da ne pišem več tako redno gor, kot sem včasih. Terapevti my ass, tem ljudem jaz pravim po besedah Zdravka Mamića – mučki provokatorji. Misli, da mu bo uspelo te sprovocirat z enim postom, ki ga bo objavil na forum lololol.
Jst bi prej reku – odrastt bo treba in se začet še s čim drugim ukvarjat v življenju, kot pa pametovat po forumih in se tekmovat kdo bo imel bolj prav. Kje imate sploh kakšne hobije, aje to vse kar znate delat ? Get a life seriously.
Pa citiraj si mamico, sploh ne bom odgovarjal več, ker mi je škoda časa za take debilčke.
Ni nujno. Glede na to, da se je ona umaknila, bi prej rekel, da je bila zrelejša in je spoznala, da ima opravka s “težkim” osebkom. Sicer pa ne morem bit kritičen do obeh, ker ne poznam njene zgodbe, lahko sem samo do tipa, ki je svojo situacijo opisal zelo nesamokritično.
Sadni, žal mi je, da imaš občutek, da jaz provociram. Ampak ti ves čas pišeš žaljivke in provokacije.
Strinjam se pa s tistm, da bo treba odrast in se ukvarjat še s čim drugim, kot pametovanjem po forumu. Veliko preveč se obremenjuješ s tem, kaj drugi počnejo s svojimi življenji. Drugim ves čas diktiraš kako naj živijo in kaj naj počnejo. Si ti tak, da počneš to, kar ti drugi rečejo, ali počneš to, kar te veseli?
Nima veze, kakšni so razlogi. Tisti, ki reče ne, ima veto. Verjetno se je že vsega preveč nabralo. Še vedno pa obstajajo mejli, ko lahko v miru prebereš (ali pa vržeš v koš), samo na žalost je ponavadi tako, da je vedno en tisti, ki ne more (noče) dojet, potem pa najeda in najeda in želi biti slišan in se ful trudi … jah, 2 late, mate.
Nima veze, kakšni so razlogi. Tisti, ki reče ne, ima veto. Verjetno se je že vsega preveč nabralo. Še vedno pa obstajajo mejli, ko lahko v miru prebereš (ali pa vržeš v koš), samo na žalost je ponavadi tako, da je vedno en tisti, ki ne more (noče) dojet, potem pa najeda in najeda in želi biti slišan in se ful trudi … jah, 2 late, mate.[/quote]
Temu mojemu prijatelju ni rekla tega – nehaj me klicariti, ker mi greš na k*. On je samo hotel dobiti razlog zakaj je zdaj temu tako. Temu bi pa zadostoval samo en kratek pogovor. Ona se mu je pa izmikala in mu poleg tega še celo dala svojega tipa na telefon, da se je ta namesto nje pogovarjal. Ne moreš pa zdaj rečt – če ji ni bilo do pogovora potem bi jo moral pustiti pri miru. Zakaj že ? Glede na to, da je hodil z njo 5 let si je zaslužil vsaj tistih 5 minutk pogovora, da ve kje ga je sral in čemu je zdaj temu tako.
Je pa stvar že sama po sebi logična in razumljiva, da ji ni bilo do pogovora z njim, čene se mu niti nebi izmikala. Ja nam je to lahko za razumeti, če bi pa mi bili v tisti situaciji namesto njega bi bili pa ravno toliko izgubljeni kot je bil on.
Nimaš pojma o pojmu o čem pišeš, ker se kaj takšnega tebi še nikoli ni zgodilo. Enako velja tudi za ostale. Sedite za kompom in pametujeto o stvareh, o katerih se vam še sanja ne.
Sadni
Sadni, vsi vemo, ki smo te čitali, kdo je ta “tvoj prijatelj”, to sem zdaj še toliko bolj prepričan, ker si reagiral tako obrambno, ogroženo na nedolžen post. In pa ja, spet pišeš o njej. Če te nekdo ne j*** 5 posto, če gre z drugim, veš, da ti ne bo razlagala in pojasnevala, zakaj ti je dala košarico, če ti je že prej verjetno natikala cel časoslovska ušesa, ko je bila z drugim, saj večina si ne zmisli kar čez noč, da gre in ne reče niti adijo. Rešil si se je, hvala bogu, in tu se stara zgodba konča, da se lahko začne nova. Vsak bi po moje moral imeti toliko ponosa v sebi, da ne bi capljal za nekom, ki se te na tak grd način rešil, da bi res klicaril to osebo, ampak to je pač odvisnost.
Gre se za prijatelja, ki ga poznam že od osnovne šole. Samo kaj bom zdaj jaz tebi tukaj nekaj dokazoval. Že odkar hodim na ta forum, me želiš sprovocirat. Verjetno si samo ljubosumen name, ker sem za razliko od tebe vsaj imel punco.
In ja vem, resnica boli.
Aja, no ti si pa cipa zahojena, pa pičkica ti zihr smrdi na kilometer, ker dvomim da pri prhi uporabljaš milo.
Sadni, če še ne veš, je uporaba mila pri prhi samo komercialni nateg. Sploh tam spodaj pogosto povzroča težave, ki pripeljejo do tega, da potem pa res ni prijeten vonj.
Ma smejim se tem ljudem. Matjazko še nikoli ni imel punce in se namesto tega hvali s tem koliko prijateljic ima, Marko pa si jih išče na portalu Ona-On . No zdaj nam je pa še zaupal, da zaudarja, saj pri prhi ne uporablja mila. Na drugi strani pa Katenjka, ki še vedno jokca za tipom, ki ga je izgubila že leta nazaj. To je ta trio adijo. Jonny pa mora biti še en account od Matjazka, saj ta uporablja enake besede in tvori podobne stavke kot on. How lame, how lame 🙂
Terapevti, ki bi morali samemu sebi nudit terapijo, ne pa da pomagajo drugim.
http://www.youtube.com/watch?v=lb8fWUUXeKM
😀
Sadni poglej, da se ti počutiš “dobro”, moraš žaliti in očrniti druge, češ, kako neuspešni so. Kaj pa če je to samo tvoja domišljija, da so neuspešni. Kako pa ti veš, kakšno je moje življenje? Kaj pa če sem srečen v svojem življenju, ki ga delim s svojim dekletom, ki je prav tako presrečna? Ali to kaj spremeni zate? Je pomembno zate, kako drugi živijo? A ni to pravzaprav žalostno, da se primerjaš s “slabšimi” od sebe, da se ti bolje počutiš? Pa v resnici to sploh ne deluje a ne.
Ne vem, zakaj nas označuješ s terapevti. Imaš občutek, da hodiš k nam na terapije? Namreč mi te nismo vabili. 🙂
Hm ne jaz sem ga povabila, gor nalepila filmček migi prasica migi, da si ga bo ogledal, da ne bo več mislil, da so take nezanimive, vse iste in dolgočasne punce samo na internetnih portalih… namreč v rl jih pa ni…
Marko ti si pač imel srečo, ne vem, zakaj zdaj to oglašuješ, bolj kot boš pisal, bolj neverjetno se bo to komu zdelo– ampak ok to je zdaj že offtopic– na ona ona so sami freaki z napakami. No mene ni tam, sem pa zato tu. ccc :))))
aja saj ta tema sploh ni ona on– no torej lahko pišem offftopice :)))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Imel sem srečo? Kaj pa to sploh pomeni? Da mi je nekaj v roke padlo samo od sebe, medtem ko sem se čohal po riti? Kaj pa je sreča Katejnka? Ali ti verjameš, da se za neko stvar, ki si jo želiš, ni potrebno potrudit? Da je odvisno od “sreče”? Je res tako, da imaš ali pa nimaš sreče?
Forum je zaprt za komentiranje.