Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tip teži po telefonu

Tip teži po telefonu

Drugič pa ne deli svoje telefonske vsem povprek.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, daj malce preberi višje gor kar sem napisala: moja številka je službena in javno objavljena, ne delim jo jaz, ampak moji šefi. Je ttako težko to razumet?

Latissa, po mojem ni nevaren, je pa nadležen, se strinjam s tem, kar je napisal Marko.

No, men se pa zdi, da ti kar paše da te nadleguje in se imaš za žrtev.

Pojdi na policijo, pokaži klice in SMS-e pa ti bodo stvar uredili. Men je mož 20x klical iz psihiatrije in me nadlegoval tudi z SMS-si, sem mu rekla parkarat da naj neha, nazadnje sem šla vprašat na policijo kaj naj in so se oni pomenli z njim, tako da je bil potem sam še po en klic na dan. Vse se da, če se hoče – kot so ti že napisali!

Trola, nekajkrat sem že napisala, da ne bom hodila na policijo. Če se s krajo niso ukvarjali, se tudi z osladnimi smsi ne bodo. Ti imaš še en klic na dan, je to res pomagalo? Če bi imela jaz en klic na dan, potem bi res šla na policijo. Jaz bom raje po svoje uredila z obiskom pri njemu doma.

Pa pojdi že enkrat na tisto kavo, morda pa te čaka ljubezenska zgodba življenja.

ha ha ha

Torej, ne moreš zamenjati telefonske, nočeš iti na policijo, nočeš ga popolnoma ignorirati…

In se sprašuješ, kdo je, kje živi, kaj če ti greš tja in kaj gre takim ljudem po glavi….

Če ti še ni jasno, tip ni čisto pri pravi in moraš se ga čim prej rešiti. S teženjem po forumu ne boš nič naredila, dobila si kar nekaj dobrih nasvetov, ki jih pa nočeš sprejeti. Zakaj ne pokličeš na policijo in vprašaš? Drugega kot da se s tem ne ukvarjajo, ne morejo reči. Lahko ti pa pomagajo s kakšnimi dobrimi nasveti ali da ga oni pokličejo in prestrašijo. Žal se moram strinjati z enim zgoraj da ti mogoče to ustreza. Ker če bi ti res šlo tako na živce, bi enostavno naredila nekaj orng, da se tipa rešiš. S tem pa ne mislim, da boš hodila njemu na dom, ker mu boš s tem dala popolnoma napačne signale.

Na policijo? Če pa nimam nič oprijemljivega: to, da mi nekdo teži, da naj grem na kavo z njim in je ves osladen, ni ravno nekaj s čimer bi se policija ukvarjala.

Seveda ne bom šla na pijačo z nekom, ki ga ne poznam in ki mi teži, čeprav sem mu povedala, da naj neha. Pa ne more mimo tega, da bi še naprej težil.

Ne morem zamenjat, je službena številka, ne moja privat.

In glede na to, da vem kje sem doma, mi bo to kaj koristilo? Da ve mojo domačo številko, moj domači naslov, našel kontakte mojih kolegov in tako naprej?

Sem razmišljala, da bi jaz k njemu domov poklicala in mu malce posvetila: mogoče pa ima koga zraven sebe doma.

kokrica, to sem že poskušala pa ima stalno nedosegljivo številko. Očitno vklopi telefon le takrat, ko želi koga nadlegovat. 

Ne morem zamenjat telefonske, ker je službena. 

Domenvam kdo bi lahko bil (če sem ugotovila pravo ime in priimek, nisem pa prepričana). 

policija pa se res ne ukvarja s temi stvarmi. Sem enkrat prijavila krajo pa se tudi niso želeli sploh pogovarjat o tem. Še kraje jih ne zanimajo, kako jih bo zanimalo to, da en tip eno žensko vabijo na pijačke? 

Vseeno pa me firbec matra kaj se suče po glavi takim tipom?

Trola, nekajkrat sem že napisala, da ne bom hodila na policijo. Če se s krajo niso ukvarjali, se tudi z osladnimi smsi ne bodo.

Jaz bom raje po svoje uredila z obiskom pri njemu doma.

Daj ti še men svojo telefonsko, ti bom še jaz težil, tako, kot težiš ti temu forumu. Jah, izgleda, da ti to paše.

Zanima te, če ima še koga zraven sebe doma. Zakaj pa te to tako zanima?

oj!

ignoriraj…ne beri samo briši..čez čas se bo naveličal…vsakič ko se odzoveš dobi novo veselje..edini recept je ignoriraj…čez en čas mu bo postalo dolgočasno in bo nehal…samo 1X se odzoveš in kaj napišeš pa si spet naredila veselje…govorim iz izkušenj..imela take težave…on poslušala kolegico začela stvar ignorirat in po parih mesecih se je naveličal…cifre ne bom menjala zarad idiota…ignoranca je ednini pameten nasvet…pa ne klič ga to mu da še dodatno voljo, da te gane…
lpa

Hahaha, to bi pa tudi jaz predlagala. Samo, zmeni se podnevi, v fajn obljudenem lokalu, k sosednji mizi montiraj svoje frende za vsak slučaj, če je tip res psihopat, da se vmešajo, če bo kaj narobe.
Ampak, fajn se grdo zrihtaj, obleci eno bedno staromodno opravo, imej kake piflarske špegle in fajn se najej česna. Potem pa naroči pasulj in pivo in žri kot pujsa, zraven mljaskaj in govori s polnimi usti in ga radodarno popljuvaj, glej da bo čimveč čšž-jev. Potem še parkrat ljubko rigni in se seveda opraviči, češ prvo zdrauje, pol pa kultura in trapasto pomežikni zraven. Pol pa reč, da si ti ful iskrena in nežna dušca in da te zanima, kdaj seuta kej poročila pa to, pa kolk otrok pa to in da tvoja mama komi čaka, da bo enga oreng zeta dobila, da jo bo vsak vikend u hoferja pelou.
Mislim, vse se da, če se hoče, pa tud loverboja odgnat, al pa dobit. Samo izbrati moraš 😉

Hudo, ful sem se nakrohotala.

Zadeva je že en čas rešena :).

Na kak nalin? Moja prijateljica ima namreč identičen problem. Sta se že srečala, on ji pa vsaka 2 dni pošlje cel kup smsov, jo kliče, celo v njeno služb je že prišel. Rad bi se pogovoril, zakaj ga ne mara. Pa sta se že vse večkrat zmenila.

Ozmerjala sem ga ko takega smrkavca. Od takrat naprej imam mir.

Sta postala par, tako hitro? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, iz srca sem si želela biti partnerka psihotu.

Evo, ženska ima jajčnike in stil.

Evo, ženska ima jajčnike in stil.[/quote]
POLICIJO BOM POKLICALA, ČE NE NEHAŠ KLICARITIIIIIIIIIII

Zakaj tega moški ni sposoben naredit ? Aja, ker imamo jajca in ne jajčnikov 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Poznam primer, ko je prijatelja zapustila bivša. On je bil čist v painu, jo klicaril, hotel je samo 5 minutk, da se pogovorita, tako kot se spodobi, da ji pove kar čuti do nje. Ona je pa kričala nanj, da bo poklicala policijo, če ne bo odnehal. Šla je celo tako daleč, da si je izmislila, da ji je grozil, da jo bo ubil, ter da ima kao na msn-ju shranjene njune pogovore, ki bi jih lahko predložila policiji kot za dokaz. Na telefonu se je potem še njen dragi oglasil in mu rekel, da ji verjame kar govori in se začel nekaj šopirit, pa čeprav ni mel blage kaj se je med njima dogajalo. Da, tako daleč so sposobne iti nekatere.

sadni, če bi dobro prebral, bi vedel, da sem že 100x zavrnila te zadeve s policijo.

Pomemben podatek. On je hotel “samo 5 min”, zato jo je nenehno klical in hotel izsilit pogovor, to pa drugemu, ki jasno pove, da ne želi met kontakta, pomeni stres in dušenje.

To je nadlegovanje. In taki morajo dobit al drugo žrtev al pa kaj hujšega. Ker ne dojamejo, da je konec, da ni več šanse za pogovor, da so nadležni, da pritiskajo, da so obupani. Svoje stiske ne znajo sami shendlat, zato pritiskajo na drugega. Tako se ne dela.

Pomemben podatek. On je hotel “samo 5 min”, zato jo je nenehno klical in hotel izsilit pogovor, to pa drugemu, ki jasno pove, da ne želi met kontakta, pomeni stres in dušenje.

To je nadlegovanje. In taki morajo dobit al drugo žrtev al pa kaj hujšega. Ker ne dojamejo, da je konec, da ni več šanse za pogovor, da so nadležni, da pritiskajo, da so obupani. Svoje stiske ne znajo sami shendlat, zato pritiskajo na drugega. Tako se ne dela.[/quote]
Normalno, da gre za nadlegovanje in predvsem nespoštovanje drugega. Če je ni zanimalo, kaj ji ima za povedat, kakšen smisel potem sploh ima j karkoli govorit. Tu ni šlo za nič drugega, kot egoizem oziroma obup. Njena reakcija je meni čist razumljiva. Sadni ti pa upoštevaj, da ti ta pkolega ni povedal vsega, ampak le toliko, da je dobil zaveznika, tebe. Zgodba pa ima vedno dve plati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če meni nekdo reče, da me noče videti ali da naj ga ne kličem, tudi ne bom. Kaj je tu težko razumeti, ker drugo je potem že nadlegovanje. In ne “samo 5 min”, niti sekunde, saj ne pomeni ne.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Waw, zakaj me ne preseneča, da sta se prva odzvala na to Marko in Matjažko ? Kaj pa če jaz ne želim slišat vajino mnenje ? Kot da sta zaljubljena vame. Vse kar napišem takoj citat na to pa odgovor že čez par minutk. Smehi prisežem lol

Jaz bi se tu vprašala, kakšni so razlogi, da sploh pride do tega, da ti nekdo reče, da te noče videti oz. da ga ne smeš klicati…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close