Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SREČA V DVOJE

SREČA V DVOJE

Oj

Kaj sreče?

🙂

Jp, zanimivo. Človek je čist iskreno napisal, kaj si želi. Pa se najdejo tiste pametne, ki sikajo pa do nezavesti filozofirajo kaj je sploh dama.
Dama je za vsakega moškega samo ženska, ki ji je v teh današnjih časih ostalo še kaj nežne ženske plati v komunikaciji z moškim, preprosto a ne in, če se nekatere ne vidite v tem, bi bilo prav lepo, če nebi komentirale želje avtorja. Že s tem bi pokazale, da je še nekaj od “dame” v vas.

ZELO LEPO SI NAPISAL.

UPAM,DA BO AVTOR SPOZNAL PRIJETNO OSEBO.

;))))

ZELO LEPO SI NAPISAL.

UPAM,DA BO AVTOR SPOZNAL PRIJETNO OSEBO.

;))))[/quote]

ŽAL SE MI NI JAVILA NOBENA ZENSKA.

Hvala vsem za tople besede.

Lp

Zgleda na trnek ne prijemljejo več…bo treba v roke puško vzet in si sam ujagat kak plen. Al se ti pa to ne dopade? Če bi tu malo več pisal pod stalnim nickom, bi te takoj vzljubile 😀

To je pa včasih res škoda. Moški (še) ne vejo, da je pri ženski bolj pomembna vsebina, kot pa lupina.

Če nič ne pokažeš, ni nič videt.

probaj2013
začetni oglas je bil OK napisan. Žal mi je, da nisi uspel z njim. Mogoče bi se pa pridružil našemu naslednjemu MON pikniku… 🙂

To je pa včasih res škoda. Moški (še) ne vejo, da je pri ženski bolj pomembna vsebina, kot pa lupina.

probaj2013
začetni oglas je bil OK napisan. Žal mi je, da nisi uspel z njim. Mogoče bi se pa pridružil našemu naslednjemu MON pikniku… :-)[/quote]

greš na promenadni del svoje vasi, trga, mesta … in prvo (po možnosti v kikli), ki ti je všeč (in ni tipa poleg nje) potegneš v teman kot, zaližeš, strgaš z nje gate in nasadiš.
Če te bo vprašala za mail, gsm … je taprava.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

probaj2013
začetni oglas je bil OK napisan. Žal mi je, da nisi uspel z njim. Mogoče bi se pa pridružil našemu naslednjemu MON pikniku… :-)[/quote]

greš na promenadni del svoje vasi, trga, mesta … in prvo (po možnosti v kikli), ki ti je všeč (in ni tipa poleg nje) potegneš v teman kot, zaližeš, strgaš z nje gate in nasadiš.
Če te bo vprašala za mail, gsm … je taprava.[/quote]

… ali je pa “taprav” on…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close