SREČA V DVOJE
Lep dan vsem!
Odločil sem se, da z vami delim svoje občutke in pač želje. – MAMO PA RES SILNO SREČO :))
Veliko tukaj na forumu prebiram, da moški ne najdejo žensk ali ženske moških za resno vezo, kar se drži tudi mene. MOGOČE SI SE POLIL S KAKIM SEKUNDNIM LEPILOM IN SE ZDEJ TO LEPI, AL KAKO :))
Tudi sam sem poskušal preko portalov,tudi agencije mi niso tuje,bil sem tudi na dogodkih za samske in, če potegnem črto vidim, da je to bila izguba časa in seveda posledično tudi denarja.
SKRATKA, NI GA ČEZ POTREBE IN SKRAJNI OBUP…. ZAKAJ PRI VSEM TEM LEPILU SE TE KAKA NE PRIME…? MOGOČE SI ŽE PREVEČ KIČAST IN IZSTOPAŠ IZ POVPREČJA – HM?
Sem oče enega otroka,skrben in poštene osebnosti. POŠTENE OSEBNOSTI…. ZANIMIV IZRAZ Upal sem, da bom nekako res spoznal pošteno žensko, ampak nikakor, da pride v moje življenje. Vse kar spoznaš so ženske, katere enostavno NE VEDO, – TE “NE VEDO” SO TISTE, KI TE NISO MARALE kaj si sploh želijo,pač imela bi te za nekakšno trofejo s katero bi si mogoče 1 krat na teden krajšala čas,pa uživala v razvajanju tvojega denarja,..hmmm…….ja veliko takšnih dam sem spoznal.
DRAGI MOJ, NE VEM KAKA TROFEJA BI BIL TI, MOGOČE IMAŠ EDINO KAKIH 200KG PA BI TE MELE ZA KAPITALCA IN GLEDE NA TO, DA JOKAŠ NAD 40€, KI SI JIH INVESTIRAL V DOGODKE ZA SAMSKE, POL SI RES NEKA DOBRA PARTIJA…. IN MOGOČE JIM PAČ DELUJEŠ KOKER DA NE ZMOREŠ VEČ KOT ENKRAT NA TEDEN :))
Res je, da želim imeti ob sebi damo,damo katera ve se obnašat kot ženska,katera ve, da kot dama lahko premika gore,,….DAMA, KI PREMIKA GORE – ZANIMIVO – DAMA FIZIKALKA :)) Ne rečem, da nisem spoznal lepih,urejenih dam, ampak če ne veš pokazati ali imeti ženskega pristnega šarma,me žal ne pritegneš. MIŠEK – TEBE BI PRITEGNILA VSAKA, KI ŠE TOPLO LULA, TKO DA DEJ NO :)) IN KO BEREM TVOJE PISANJE, NE BI O KAKI SILNI INTELIGENCI, KI PA PRITIČE GOSPODU…
Spoštovane dame, zelo vas cenim in spoštujem, ste nekaj najlepšega kar je na planetu in zaslužite si vso spoštovanje,…AMPAK,……bodite dame in se tako tudi nosite,….MOŠKIM pa prepustite, da to tudi ostanejo….
Štejem 36 pomladi,samski par let z višjo izobrazbo,športne postave in pozitivne energije.
Spoštovana dama,če te ne moti, da sem oče zlati hčerki,bom vesel tvojega ZS sporočila.
CELO OTROKA IMA ZLATEGA…. STE PA RES OD HUDIČA PR VAS DOMA, SREČNA VSAKA, KI TE BO ZGREŠILA
Naj vas sreča spremlja!
TEBE PA PAMET IN SAMOKRITIKA
Evo, jaz sem ga zgoraj že pribila na križ. :)) On bo kriterije postavljal, madonca. ;))[/quote]
Ha ha ha,…………….lep sonček je zunaj 😉 , me bo sonček lepo grel na križu..;)))[/quote]
Ti bom dala oceno kot pri umetnostnem drsanju – za umetniški vtis: 5,7, za tehnično izvedbo: 5,3. Še nekaj vaje bo potrebno za šestico. :)))
Potem delaš sramoto nežnejšemu spolu, da se tako neinteligentno obnašaš,..se ti ne zdi?[/quote]
:)))) neinteligentno obnašanje?????
mislim da manj kot boš pisal, manj boš razjasnil stvari o sebi. tržno gledano – čim manj piši in čakaj, da se plen sam oglasi. v kolikor se boš še bolj razkril, bojo pobegnile…..dame :))
Potem delaš sramoto nežnejšemu spolu, da se tako neinteligentno obnašaš,..se ti ne zdi?[/quote]
:)))) neinteligentno obnašanje?????
mislim da manj kot boš pisal, manj boš razjasnil stvari o sebi. tržno gledano – čim manj piši in čakaj, da se plen sam oglasi. v kolikor se boš še bolj razkril, bojo pobegnile…..dame :))[/quote]
Glej, naj pobegnejo, ni panike. Če bom katero zamikal bo že pisala,je pa VELIK PLUS, da ene že prej odpeketajo..::)))
Dama je ženstvena in ve kaj hoče.Predvsem pa je tako da Dama preprosto si ali pa nisi.Nemoreš tega zaigrat ali pa se trudit to biti. To očarljivo prefinjenost preprosto imaš ali pa nimaš v sebi, lahko bi rekla, da se s tem tako rekoč rodiš. In če je ženska fina, lepo hodi in se zna obnašati še ne pomeni, da je “finoča”. Ker tu je velika razlika. Tako imenovane finoče pa so zame tiste ženske, ki so polne same sebe in na vsak način vzbujajo pozornost. Hočejo da jih vsi gledajo, ter same sebe hvalijo kako so lepe in mlade.In te wnb dame seveda ne pijejo piva ampak le šampanjec in to obvezno v temu namenjenemu kozarčku ipd. In to z gostilnami nima veze, saj če si dama si dama, neglede na to ali sediš v gledališču, poslušaš opero s prekrižanimi nogami…ali pa sediš za barskim stolčkom ob šanku in piješ pivo s kolegi.
Probaj2013,vedno uspe!SREČNO!
Forum je zaprt za komentiranje.