Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SREČA V DVOJE

SREČA V DVOJE

Imam kratke nohte, nič nalakirane, sem lahko vseeno dama?

Seveda, saj nohti še vedno lahko zrastejo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, saj nohti še vedno lahko zrastejo. :))[/quote]

ampak se moraš tut inteligentno obnašat in moraš vedet kaj bi rada :))

Aha, potem pa imam šanse pri probaju. Joj, kako fajn. Mu bom kar poslala en sladek mail.

Včeraj sem slišala zanimiv komentar. ‘Ti si skoraj popolna dama’. Na vprašanje, kaj je vzrok za nepopolnost, je bil odgovor ‘iskre v očeh’. 🙂

“Iskre v očeh” so merilo (ne)popolnosti?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Japkica, torej, ker imaš iskre v očeh nisi popolna dama?
Ali zato, ker jih nimaš, nisi popolna dama?

A sem govorila o sebi? 🙂

Drugače pa zato, ker so bile iskre v očeh.

Ne vem. Vprašajte moške, če bi si kater želel popolno damo? Ampak moške, ne fantke iz tega foruma.
Sama si ne želim biti popolna dama.

Uf, pa je kak moški tu gor? Bom morala ven na svež zrak moške iskat, ne fantkov :).

Zanimivo, da se ti nobena ne javi. Babe bodo raje odprle še 10 tem, kje so dedci za njih.

Zanimive so te ženske na mon-u, tarnajo, kako ni tipov, pa d ahočejo urejenega, s službo, nad 30, to, ono..pa se javi en, pol pa ni zanimanja.

Mislim, da ima Matkič prav, ženske sploh NOČETE najti moškega, v resnici, ker človek, ki nekaj hoče, naredi vse, da se mu cilj uresniči.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zenske postavljati na pedestal je prva napaka avtorja. Druga je iskati jih na tem forumu. Kaj mu preostane, kako se lotiti “iskanja”, pa sem ze pisal. Samo, pazljivo, tudi prevec zensk je lahko problem. 🙂

Če je dama to kar išče avtor te teme, bi se ob tej priliki opravičil Z_S ker sem jo oni dan “ozmerjal” s tem pridevnikom….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah, ja… morš bit tak frajer, bad boy:))). Tistim žensk nikoli ne manjka:D.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Če je dama to kar išče avtor te teme, bi se ob tej priliki opravičil Z_S ker sem jo oni dan “ozmerjal” s tem pridevnikom….. ;)[/quote]

Hehe…”dama” je res pridevnik, ki mi ne sede – me postara (se še počutim precej mlado).
On_, tvojega nagovora nisem razumela kot zmerjanje, ne se sekirat 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Točno tako kot si napisal!!!!

Spider, ženske res iščemo moške, ampak poudarek je moške, pocukranci pa so mimo. Urejen pa res mora biti, v glavi predvsem.

Spider, ženske res iščemo moške, ampak poudarek je moške, pocukranci pa so mimo. Urejen pa res mora biti, v glavi predvsem.[/quote]

Kako pa ugotoviš kdo je pocukran?

😉

Spider, pozabila sem omenit, da ženske mogoče res iščemo moške, ampak obupane pa nismo, da bi pobrale vse kar se ponuja. Važna je kvaliteta, ne kvantiteta.

Točno tako!!!

😉

Ponavadi takih objav ne komentiram… tokrat sem se odločila, da pa tole bom.
Takega prezira do žensk, ki ga avtor izraža v svojem prvem sestavku, pa že dolgo ne.
Saj vem, da na forumih pišejo pač ljudje, kar pišejo, anonimnost in to… ampak tu človeka kar strese.
Res grozno!

Pa obstajajo tud v reali, si že spoznala kakšnega takega? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če se človek počuti izkoriščanega in nemočnega, potem tisto prezira….Je pa vprašanje ali občutek izkoriščanja pride zaradi prezira ali na podlagi prezira pride do občutka izkoriščanja…..

Ja, je en obrambni mehanizem, ki ščiti tudi pred strahom in drugimi vsebinami… ne rabiš se tako soočiti s tem, kar nosiš v sebi…

ZELO se mi smiliš, ker ne razločiš pojem besede DAMA ali MADAM!!!

Ko boš to vedel,potem piši komu ali kateri se plačuje za sex.

Dama je spoštljiv izraz za odraslo žensko. Zato Probaj123, bodi malo bolj previden s temi izrazi. Ženske mislijo, da jih s tem označuješ za stare, zato se nekatere tako zelo branijo tega naziva. :)) Saj veš, da ženske postanejo odrasle bolj pozno, zato se upravičeno posmehujejo temu nazivu. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close