Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SREČA V DVOJE

SREČA V DVOJE

Črnogledost? Prej bi rekel realnost!
Črnogledi so bolj vaši komentarji, ki vam je namenjen “oglas” ;)[/quote]Ah On_ čisto si ga diskreditiral s svojim, kako ‘dvomiš, da mu bo tako zlahka uspelo’, kako je že tisto z darovi danajcev…?? drugi del je pa prispeval matkič s svojim GREMO GREMO cccccc[/quote]Veš kaj, če ga pa tole zagreni, pobije na tla potem pa res ne vem kako bi/bo zdržal z “nežnejšim spolom” 😉

Sploh pa tale opis, ki ga je sedaj podal….. Kat. daj malo premisli…. razpon let mogoče ni ravno zadel, bi pa lahko zadevo kompenzirala z zrela, samostojna in predvsem, da je iskrena in poštena, pa kosilo bi tudi skup spravila, a ne bi? :)))
Kaj pa sladico? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bom tole prevedla v naš ženski jezik:

Avtor je pri iskanju partnerice popustil na tistem področju, na katerem je tudi sam “šibek”. Torej, ne moti ga, da ima ženska od prej otroka. Zaostril pa je pogoje drugje – od ženske pričakuje, da je športnica, da rada potuje in da je vitka. Nam ženskam se pogosto očita, da imamo neke kriterije, moškim se zdijo celo nerazumni. Avtor pa je kot kriterij postavil, da ženska “športa”. To je tako, kot če bi jaz, ki imam rada glasbo, kot kriterij postavila, da moški lepo poje in igra še kak inštrument (npr. kitaro, da mi bo zapel podoknico :)))). No, meni je vseeno, če je moški nadarjen za glasbo in če hodi v opero ali gledališče, če mi drugače ustreza. Tudi, če ima kak kilogram več ali manj od idealnega, bo o.k., če je sicer v redu.

Da je stara nekje 30-45, samska, lahko tudi ločena z otroki.Da ima poštimano preteklost.Zaposlena. Da je urejena oseba,čista, da ji dobro kosilo ni odveč narediti. Všeč so mi ženske katere imajo v sebi vsaj malo športnega duha,ker sem tudi sam športnik.Da rada potuje.Da je zrela, samostojna in predvsem, da je iskrena in poštena. Sam sem visok 176 cm,vitke postave,kar seveda pričakujem tudi od ženske, da je vitka.

Evo,toliko.

;)[/quote]

KaJ pa izgled ženske? Ok, biti mora vitka. Ves čas poudarjaš kaka dama mora biti. Torej stil oblačenja, stil ličenja, frizura?

Da je stara nekje 30-45, samska, lahko tudi ločena z otroki.Da ima poštimano preteklost.Zaposlena. Da je urejena oseba,čista, da ji dobro kosilo ni odveč narediti. Všeč so mi ženske katere imajo v sebi vsaj malo športnega duha,ker sem tudi sam športnik.Da rada potuje.Da je zrela, samostojna in predvsem, da je iskrena in poštena. Sam sem visok 176 cm,vitke postave,kar seveda pričakujem tudi od ženske, da je vitka.

Evo,toliko.

;)[/quote]

KaJ pa izgled ženske? Ok, biti mora vitka. Ves čas poudarjaš kaka dama mora biti. Torej stil oblačenja, stil ličenja, frizura?[/quote]

Jaz sem dobila občutek, da tale dama zajema predvsem dobro gospodinjo, ki s svežim predpasnikom in žarečim nasmehom kot v reklami poskrbi za moža, otroke, dom in psa.

Avtor je pri iskanju partnerice popustil na tistem področju, na katerem je tudi sam “šibek”. Torej, ne moti ga, da ima ženska od prej otroka. Zaostril pa je pogoje drugje – od ženske pričakuje, da je športnica, da rada potuje in da je vitka. Nam ženskam se pogosto očita, da imamo neke kriterije, moškim se zdijo celo nerazumni. Avtor pa je kot kriterij postavil, da ženska “športa”. To je tako, kot če bi jaz, ki imam rada glasbo, kot kriterij postavila, da moški lepo poje in igra še kak inštrument (npr. kitaro, da mi bo zapel podoknico :)))). No, meni je vseeno, če je moški nadarjen za glasbo in če hodi v opero ali gledališče, če mi drugače ustreza. Tudi, če ima kak kilogram več ali manj od idealnega, bo o.k., če je sicer v redu.[/quote]

Starost sredi 30ih, športam, potujem, zaposlena, vitka, skoraj vse izpolnjujem.
Samo tisto ponavaljanje o damah, hja taka pa nisem. Sem normalna ženska, ne neka frajlica, ki pol dneva preždi pred ogledalom, da bo prava dama.

Avtor je pri iskanju partnerice popustil na tistem področju, na katerem je tudi sam “šibek”. Torej, ne moti ga, da ima ženska od prej otroka. Zaostril pa je pogoje drugje – od ženske pričakuje, da je športnica, da rada potuje in da je vitka. Nam ženskam se pogosto očita, da imamo neke kriterije, moškim se zdijo celo nerazumni. Avtor pa je kot kriterij postavil, da ženska “športa”. To je tako, kot če bi jaz, ki imam rada glasbo, kot kriterij postavila, da moški lepo poje in igra še kak inštrument (npr. kitaro, da mi bo zapel podoknico :)))). No, meni je vseeno, če je moški nadarjen za glasbo in če hodi v opero ali gledališče, če mi drugače ustreza. Tudi, če ima kak kilogram več ali manj od idealnega, bo o.k., če je sicer v redu.[/quote]

Starost sredi 30ih, športam, potujem, zaposlena, vitka, skoraj vse izpolnjujem.
Samo tisto ponavaljanje o damah, hja taka pa nisem. Sem normalna ženska, ne neka frajlica, ki pol dneva preždi pred ogledalom, da bo prava dama.[/quote]

Zdravo

Kje sem pa omenil, da mora ženska preždeti pol dneva pred ogledalom?

Frajlice ne iščem,beseda dama pa pri meni pomeni osebo,katera razmišlja s svojo glavo in se obnaša kot ženska.

;)))

Sicer pa, piši na ZS ali na moj mail:

probaj2013@gmail.com

Pozdravček

Probaj, kaj pomeni, da se obnaša kot ženska? Saj se vsaka ženska obnaša kot ženska :)? To moraš točno definirat, ker to damo si ves čas ponavljal :). Jaz sem si to predstavljala kot, da mora biti vedno lepo naličena, elegantno oblečena, se pravi s primerno službo, da ne bo hodila v kavbojkah ali celo kaki halji okrog :).

Medenka, zdaj ga pa že biksaš. Idealna sta drug za drugega, ti pa kompliciraš. :))) Hitro v akcijo!

Ah, antilopa, jaz nisem dama :).

Važno je, da sva prišla glede tega na pravo pot.

Saj pravim,javi se na mail, če želiš.

😉

Pa smo ženske tiste, ki veljamo za preveč zahtevne:). Tisto kolerabco iz sosednje teme ste/so pa skoraj na križ pribili, ker je napisala kaj si želi od moškega;).

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

😉

Saj nima nobenih hudih zadev, razen to z damami ne vem kaj misli. Vse ostalo niso neke hude zahteve. Meni se ne zdi noben kriterij hud. Razen, da ne vem kaj misli s tem, da se mora obnašati kot ženska, saj vendar žesnka se obnaša kot ženska :).

Zdravo

Saj mene bodo tudi,………..

;)))

Glede dam,mislim, da sem ti povedal kaj mislim.

Razen, da ne vem kaj misli s tem, da se mora obnašati kot ženska, saj vendar žesnka se obnaša kot ženska 🙂

Tu pa se zelo motiš,mogoče kot ženska tega ne vidiš, ampak verjemi v moških očeh je drugi kot.

🙂

Moj nasvet je da ne išči,prepusti se toku vsakdanjega življenja in nekega dne slučajno spoznaš osebo,ki ti je pisana na kožo. Tako je bilo pri meni,bila sem udova z otrokom,sedaj pa znova srečna ne samo v dvoje, pet nas je. LP srečno

Hvala in seveda želim ti uspešno pot!

😉

Razen, da ne vem kaj misli s tem, da se mora obnašati kot ženska, saj vendar žesnka se obnaša kot ženska 🙂

Tu pa se zelo motiš,mogoče kot ženska tega ne vidiš, ampak verjemi v moških očeh je drugi kot.

:)[/quote]

Torej napiši. Res nimam pojma kaj imaš v mislih. Velik poudarek si dal na temu pa nisi razložil kaj s tem misliš.
Vsi ostali kriteriji so jasni in meni se ne zdijo nič posebnega. Čisto neki splošni kriteriji. Razen tega, ki ga nočeš razložit.
Zame recimo ni žensko obnašanje, če ženska pijana okrog lavdra.

:)[/quote]

Torej napiši. Res nimam pojma kaj imaš v mislih. Velik poudarek si dal na temu pa nisi razložil kaj s tem misliš.
Vsi ostali kriteriji so jasni in meni se ne zdijo nič posebnega. Čisto neki splošni kriteriji. Razen tega, ki ga nočeš razložit.
Zame recimo ni žensko obnašanje, če ženska pijana okrog lavdra.[/quote]

Evo,nekaj si že sama ugotovila….;)

Si na dobri poti.

Grem zdaj na kratek sestanek.

😉

Še vedno skrivnosten. Pa naj človek ve kaj išče.

Zato pa sem ti mail napisal ;))

še dobr, da nimam sladkorne, ker bi mela resne težave po branju tega :))))))

dame… pa ti veš kaj dama je?

res je, da ena posebna sorta tipov, ki so daleč od gospodov ta izraz uporabljajo, ker mislijo, da bodo bolj fini izpadli, ampak….

Aleksandra, tudi jaz mislim, da imaš prav. Ker tako poudarja te dame in niti pod razno noče povedat kaj misli s tem… ostali kriteriji so pa res taki čisto enostavno. PO mojem večina žensk pade na njegovem damskem kriteriju :).

Torej avanturist ali pa mogoče obiskovalec bordelov, da si se spoznal s toliko takimi damami?

Zdravo

Saj mene bodo tudi,………..

;)))[/quote]

Evo, jaz sem ga zgoraj že pribila na križ. :)) On bo kriterije postavljal, madonca. ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close