Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolni višek

spolni višek

Kolikor jaz vem, se gre pri seksu predvsem za užitek, do katerega prihaja zaradi trenja okrog ta spodnje glavice. Če ti njena špranjica enkrat odgovarja, ne vem, zakaj ti ne bi tudi jutri. Razen, če je v zgornji glavi kaka težava. ;)[/quote]
Tvoje filozofiranje je res samo sebi namen…[/quote]
Če se najdeš kaj v njem, je tudi malo tebi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tvoje filozofiranje je res samo sebi namen…[/quote]
Če se najdeš kaj v njem, je tudi malo tebi. ;)[/quote]
Sam si napisal, da pises iz svoje perspektive. “Kolikor jaz vem…”. Sedaj vidim, da v napisano res verjames. In na sreco se v tvojem tekstu res ne najdem. Tvoj pogled na saksualnost je dalec od mojega.

Če se najdeš kaj v njem, je tudi malo tebi. ;)[/quote]
Sam si napisal, da pises iz svoje perspektive. “Kolikor jaz vem…”. Sedaj vidim, da v napisano res verjames. In na sreco se v tvojem tekstu res ne najdem. Tvoj pogled na saksualnost je dalec od mojega.[/quote]
Ja iz katere pa ti pišeš, če ne iz svoje? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close