spolni višek
Iz preračunljivosti? Če se je to zgodilo tebi, še ne pomeni da se to dogaja vsem ;)[/quote]
Dogaja se večini! In večina žensk s spolnostjo manipulira. Je pa jasno, da ženske tega ne boste priznale, ampak se sprenevedale ter pleteničile o ljubezni in podobnem. To je del te privzgojene taktike.[/quote]
In zakaj se ti s tem tolk obremenjuješ (in pisariš to ves čas), če one manipulirajo? Komu mar?
Dogaja se večini! In večina žensk s spolnostjo manipulira. Je pa jasno, da ženske tega ne boste priznale, ampak se sprenevedale ter pleteničile o ljubezni in podobnem. To je del te privzgojene taktike.[/quote]
In zakaj se ti s tem tolk obremenjuješ (in pisariš to ves čas), če one manipulirajo? Komu mar?[/quote]
On bi rad (dobronamerno) povedal vsem, ki dobijo, da so itak zmanipulirani. To je njegova privzgojena taktika. :))
In zakaj se ti s tem tolk obremenjuješ (in pisariš to ves čas), če one manipulirajo? Komu mar?[/quote]
On bi rad (dobronamerno) povedal vsem, ki dobijo, da so itak zmanipulirani. To je njegova privzgojena taktika. :))[/quote]
Na tvojem mestu bi se kaj vprašal o lastni taktiki. Toliko let se že dobrikaš babam po forumih, pa še vedno brez pičke.
Samo ozavešča nas. Mar bi pa morali biti nam, če želimo biti ozaveščeni. 🙂
On bi rad (dobronamerno) povedal vsem, ki dobijo, da so itak zmanipulirani. To je njegova privzgojena taktika. :))[/quote]
Na tvojem mestu bi se kaj vprašal o lastni taktiki. Toliko let se že dobrikaš babam po forumih, pa še vedno brez pičke.[/quote]
Če bi ti bil na mojem mestu, se ne bi spraševal tega. No, pa saj zdaj tudi že poznaš odgovore, kakor kaže. :))
Pa katera baba bo gledala copatarja, da bo skoz na računalniku visel, pa še brez službe, lepo te prosim? Kdaj bo pa kosilo skuhal? A bo generalno čiščenje stanovanja prek interneta izvedel? Ob nedeljah hočejo babe od copatarjev na izlete. Ta bo pa spet cel dan na računalniku. Nobenemu loleku na svetu baba tega ne dovoli. Ko bo ta izginil s foruma, trakrat se bomo lahko vprašali, ali je končno babo fasal ali pa umrl.
kdo bi si mislil,da si tako hudo občutljiva,(če nisi provokator) ,to bi pa res rad videl ,kako ti zadeva reagira.
piši mi na zasebno sporočilo ,da izpeljeva manever.[/quote]
Ti si pa res šolski dokaz, da ste kronični fukfehtarji primati pomanjkljive inteligence.[/quote]
Nisem nobena kronična fukfektarca. Seksam samo s fantom, s katerim sva že 8 let skupaj. A zato, ker lahko doživim toliko orgazmov, sem pa “primat pomanjkljive inteligence”?
Fant pač ve, na katero strunco zaigrat. Če njega ne bi imela, si ne bi nobenga bedaka navesila na vrat.
Posebno takšnega, kot si ti – ne!
Ker sva prijazna. :))[/quote]
Zdolgočasena in vsiljiva , to ja, prijazna pač ne.[/quote]
Mogoče za tebe, ampak ti itak nisi ženska. Menda te ne moti? 🙂
Iz preračunljivosti? Če se je to zgodilo tebi, še ne pomeni da se to dogaja vsem ;)[/quote]
Nekako v naravi cloveka je, da poskusa cim bolj vnovciti to s cimer razpolaga. Glede na to, da je zenska seksualnost eden najmocnejsih atributov s katerim razpolaga, je razumljivo, da je v napisanem (tudi) kar nekaj resnice. In manj, ko konkretna zenska v spolnosti s konkretnim moskim uziva, bolj bo le ta sredstvo za manipuliranje z njim. Vsak vezan pa se naj vprasa koga ima doma…
Ja, motiš se, popolnoma in totalno. Še nisem imel ženske, da ji ne bi prišlo. Tud take, ki so trdile, da njim pač ne pride….[/quote]
Na splosno bi naj bile starejse bolj sproscene in pomirjene same s sabo kot 20-letnice. V povprecju. Tudi svoje telo in kaj jim pase so imele cas bolje spoznati. Recimo temu, da so (tudi) v spolnosti bolj izkusene. Spet govorim za neko povprecje. Dalec od tega da to za vse velja.
Kar se pa zenskega orgazma tice… vcasih sem bil strasno ponosen na to, da sem zensko “zadovoljil”, impresioniral, itd, lol. Z izkusnjami pa sem najprej ugotovil, da obstaja marsikaj. Zenske, ki jim pride in ne pride na tak in drugacen nacin. Tudi taksne, ki jim se nikoli v zivljenju ni prislo. In tudi taksne, ki ti ne pustijo, da bi se z njimi ukvarjal. Morda tudi zato, ker jim vec pomeni nek “tvoj” uzitek, da jih tako kot tebi pase. Zato menim, da se tako motiviranega “jebaca” pocasi mine veselje “osrecevati” vse kar leze in gre. Le dovolj zensk mora srecati. In tudi mene je. “Zadovoljevanje” za vsako ceno? Prosim lepo.
Ja, motiš se, popolnoma in totalno. Še nisem imel ženske, da ji ne bi prišlo. Tud take, ki so trdile, da njim pač ne pride….[/quote]
Na splosno bi naj bile starejse bolj sproscene in pomirjene same s sabo kot 20-letnice. V povprecju. Tudi svoje telo in kaj jim pase so imele cas bolje spoznati. Recimo temu, da so (tudi) v spolnosti bolj izkusene. Spet govorim za neko povprecje. Dalec od tega da to za vse velja.
Kar se pa zenskega orgazma tice… vcasih sem bil strasno ponosen na to, da sem zensko “zadovoljil”, impresioniral, itd, lol. Z izkusnjami pa sem najprej ugotovil, da obstaja marsikaj. Zenske, ki jim pride in ne pride na tak in drugacen nacin. Tudi taksne, ki jim se nikoli v zivljenju ni prislo. In tudi taksne, ki ti ne pustijo, da bi se z njimi ukvarjal. Morda tudi zato, ker jim vec pomeni nek “tvoj” uzitek, da jih tako kot tebi pase. Zato menim, da se tako motiviranega “jebaca” pocasi mine veselje “osrecevati” vse kar leze in gre. Le dovolj zensk mora srecati. In tudi mene je. “Zadovoljevanje” za vsako ceno? Prosim lepo.[/quote]
Tud s tabo se strinjam… Po svoje žal, po drugi strani pa je došlo doba.. kot pravi Stavros “..da uz nekog život živimo…”
Forum je zaprt za komentiranje.