Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolni višek

spolni višek

Da bi bila stvar še slabša imajo nekatere ženske poleg moža še ljubimca. Zakaj se uboge reve tako trpinčijo. To mi ne bo nikoli jasno…[/quote]
Mogoče po nekem čudnem naključju, ljubimec ne spada med tisto večino neprivlačnih moških. :)[/quote]

Najbrž ja. Sicer nekako ni logično :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zakaj nelogično? Če si že umisliš ljubimko ali ljubimca bo pa ja vsaj ta izstopal od tega kar imamo?

Naj pohvalim tale MON. To je edini prostor, kjer me dojemajo kot zrelo, samoobvladljivo, resno …
Drugje me nenehno opozarjajo na to. Da bi bil menda že čas …

20% moških seksa z 80% ženskami. Tudi če se kak jebach odloči in neha kavsat, ženske povprečnim dripcem niso nič bolj dostopne.

No, nekako nelogično je, da si ženske poleg moža omislijo še ljubimca. Če je nam ženskam sex tako odvraten kot trdi Kučko, potem tega gotovo ne bi počele. Bi rekla, da si on tisto jamranje napačno razlaga :)))

No, nekako nelogično je, da si ženske poleg moža omislijo še ljubimca. Če je nam ženskam sex tako odvraten kot trdi Kučko, potem tega gotovo ne bi počele. Bi rekla, da si on tisto jamranje napačno razlaga :)))[/quote]
Ja no… enim so v rani mladosti res tovrstne izkušnje priskutili.. ampak to so redke ženske 🙂

Glejte, pobje, stvar je zelo preprosta: če bi imele ženske interes za spolnost z vami, vi ne bi fuka stradali. Moram napisat vulgarno, da se me bo razumelo. Če bi hotele z vami kavsat, bi kavsale. Zakaj torej ne? Ker nočejo! Niste jim všeč. Ne vidijo v tem zadovoljstva. Seveda so že izurjene v izgovorih, da vas ne prizadanejo preveč. Ženske so sposobne retoričarke. Mimogrede te z besedami okoli prinesejo. Ampak na koncu nič ne pomaga. Moški bi radi seks z njimi, one ga pa ne želijo ravno z vami. Če bi ga želele, bi to počele in ne bi bilo nobenega problema. Tako je pa večni problem…

Dokler se mi je še dalo, nisem imel ma nobenega problema dobit ženske za kavs. Niti blefirat nisem rabil, sem kr rekel, da hočem samo seks in druženje. Nič plačevat. Nič okoli prenašat.

Ampak meni se to več ne da. In odkar se meni več ne da, tipi, ki ne dobijo, nič lažje ne pridejo do kavsa. Preprosto, ženske pokasirajo drugi, ki to znajo in so že prej znali.

Meni je čist jasno, da je večina tipov ženskam bednih. ker so neumni, naivni, pasivni zanemarjeni, ali na sploh brezvezni. Nekoč sem čutil celo poslanstvo, da bi take tipe na forumih malo prepričeval. Ampak sem nazaj kasiral samo žaljivke in da nimam pojma.

Jaz sem še kr tak, kot sem, ženske se dobro počutijo v moji družbi, ko se srečam, to jim takoj razberem v očeh.

Zdaj, ko ne seksam več, me taki tipi označujejo za drkađijo, seksajo pa še kr ne, tudi ne bodo kaj dost več seksali, pa če vsak dan 100 takih, kot sem jaz neha seksat.

Si jim že bil zaradi nečesa močno privlačen, če je bilo tako. Zelo privlačen moški lahko z žensko dela, kar hoče. V vsem mu bo ugodila in vse mu oprostila. Milijonom povprečnim moškim pa ne oprostijo ničesar. Obtožujejo jih še za tisto, česar niso zagrešili. Povprečno privlačni moški so za ženske še vedno grdi. In tega jim ne oprostijo. Da morajo živeti skupaj z množico neprivlačnih moških, to ženske zaračunajo svojim možem v obliki večnega nezadovoljstva in zadirčnosti.

Pol pa tko povej! Da si ti smotan. Ne pa da babe ne uživamo v sexu. :))

Pol pa tko povej! Da si ti smotan. Ne pa da babe ne uživamo v sexu. :))[/quote]
Pa saj on je to govoril za svoje babe, samo malo nerodno se izraža. Vi ga ne razumete. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pol pa tko povej! Da si ti smotan. Ne pa da babe ne uživamo v sexu. :))[/quote]

Margot, ne tečnari! Če si ti kot osvobojena ženska fasala privlačnega tipa, je to eno, večina ostalih tipov ni privlačnih, so pa poročeni ali po koruzah z ženskami, ki jih je groza večera, ko bodo v spalnicah zahtevali svoje. Ve, “ta pametne ženske” vidite samo svojo realnost in se norčujete iz ostalih. Daj, ostanite, kjer ste, in ne komentirajte, česar ne poznate!

Mislim, da je hudo dosti resnice v napisanem. Samo kdo si bo to priznal? Kvecjemu clovek, ki je pomirjen sam s sabo. Zenske ze vedo, da jih vecina moskih niti malo seksualno ne privlaci.

Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.

Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.[/quote]Mislim, da je hudo dosti resnice v napisanem. Samo kdo si bo to priznal?

he,he,he…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženski orgazem je neke vrste kapitulacija pred glupim descem.

Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.[/quote]

Morem se strinjat z Ribico….. edino treba je povedat da ni drobec vsaj ne pri moškemu ampak je vsaj KOS….. pri ženski pa bi znal res bit le drobec.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.[/quote]

Morem se strinjat z Ribico….. edino treba je povedat da ni drobec vsaj ne pri moškemu ampak je vsaj KOS….. pri ženski pa bi znal res bit le drobec.[/quote]

A ni to isti shit?:) Del ali kos ali drobec ali ščepec pogače:). Če ni, potem imam v mislih enako KOS.

Ne ni isti shit. Drobec ali kos je gromozanska razlika.
Kot skodelica kave in kad za kopanje…

Morem se strinjat z Ribico….. edino treba je povedat da ni drobec vsaj ne pri moškemu ampak je vsaj KOS….. pri ženski pa bi znal res bit le drobec.[/quote]

A ni to isti shit?:) Del ali kos ali drobec ali ščepec pogače:). Če ni, potem imam v mislih enako KOS.[/quote]

kos je lahko kos kot kos pice…. drobec ali ščepec so za mene drobtine pa sol ko primeš med dvema prstoma 🙂

del pa je univerzalno… vsaj za mene…..

recimo v kuharskih receptih ščepec soli pomeni nekaj čist drugega kot pomeni kos pice kajne? 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A ni to isti shit?:) Del ali kos ali drobec ali ščepec pogače:). Če ni, potem imam v mislih enako KOS.[/quote]

kos je lahko kos kot kos pice…. drobec ali ščepec so za mene drobtine pa sol ko primeš med dvema prstoma 🙂

recimo v kuharskih receptih ščepec soli pomeni nekaj čist drugega kot pomeni kos pice kajne? :)[/quote]

Seveda je odvisno od konteksta. Ali govoriš o pici ali o čem manjšem in je potem težko razdeliti na dele, če ti ostanejo le drobci nečesa.

recimo v kuharskih receptih ščepec soli pomeni nekaj čist drugega kot pomeni kos pice kajne? :)[/quote]

Seveda je odvisno od konteksta. Ali govoriš o pici ali o čem manjšem in je potem težko razdeliti na dele, če ti ostanejo le drobci nečesa.[/quote]

Pač za mene v kateremkoli kontekstu pomeni DEL največ(oz je najbolj relativen), kos malo manj, ščepec pa drobec pa najmanj…..

Ni pa nujno da mam tukaj prav…. samo drobec sem i je zdelo tak malo (tudi v tem kontekstu) da tak malo pa nevem če vpliva to, vsaj ne pri moških 🙂

Pri moškem igra fizična privlačnost oz ženska lepota dobršen del privlačnosti ženske, potem pa so seveda drugi atributi…

Saj ja…. samo da pol fizična privlačnost hitro zbledi (vsaj gledano iz stališča za kaj več kot 1 mesec….) če ima punca naslednjih par atributov zanič (humor, samozavest, sproščenost, komunikativnost razgledanost…..)

Pri nas lahko ženska zgleda za 9/10 pol pa odpre usta pa se z njo pogovarjaš 10 min pa pade ocena na 6/10…… še vedno pa je po štelu za 9/10 samo to ni kaj dosti več kot za par noči pol… če se ti seveda da 😀

Saj ja…. samo da pol fizična privlačnost hitro zbledi (vsaj gledano iz stališča za kaj več kot 1 mesec….) če ima punca naslednjih par atributov zanič (humor, samozavest, sproščenost, komunikativnost razgledanost…..)

Pri nas lahko ženska zgleda za 9/10 pol pa odpre usta pa se z njo pogovarjaš 10 min pa pade ocena na 6/10…… še vedno pa je po štelu za 9/10 samo to ni kaj dosti več kot za par noči pol… če se ti seveda da :D[/quote]
Seveda. Potrebno je še kaj več kot postavca in kjut obrazek. Ampak bistvo je, da je za nas fizična lepota veeeeliko bolj pomembna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close