Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolni višek

spolni višek

najbrž se tukaj ne išče ženske za prijateljevanje in seks, toda jaz imam eno posebno željo in izziv za ženske:kolikor vem ,ženske v srednjih letih ,od 30 do 45 let zelo težko ali pa sploh ne morejo sebe pripraviti do takšne sproščenosti ob naključnem intimnem srečanju ,z kakršnim koli moškim(tudi neprivlačnim), da bi jih on ,ali se bi ob njem same privedle do spolnega viška.je kakšna ki to zmore in se bi srečala z menoj ? mislim da bi to bil čudež ! saj po nekih naravnih zakonitostih ,ni to ravno uresničljivo,moškim skoraj vsem pride na ukaz, (višek), ženskam pa skoraj nobeni.se motim?

Kake gluposti govoris, a ti mislis, da bos pri tvojih letih zadovoljil zensko ali kako?! Zenski vedno pride, če je moški ta pravi in če zna dobro opraviti svoje delo.
Vidim pa, glede na to da to sprašuješ, da nisi nikoli zadovoljil ženske …
Prav rada bi se dobila s teboj in videla kakšen si in česa si sposoben … sem pa že sedaj razočarana!

V glavnem se res motiš.
Ob pravem moškem, lahko skoraj vsaka doživi orgazem.

Ženskam pride in to še kako, z moškim, ki jim je fizično ful všeč, ali pa so vanj ful zatrapane. Z običnim prdcem jim pride bolj kilavo. Potem jim je boljše z vibratorjem.

Normalno je, da ženske ne čutijo ful želje seksati z nekom, ki na nek forum napiše, da bi rad seksal. če jim je do seksa, si poiščejo nekoga, ki jim je všeč.

Precej nerealen cilj. Da bi ženska doživela pristen orgazem s tabo, moraš biti najprej nadpovprečno privlačen tip (kar so redki) in najti vseh mogočih predsodkov, frustracij in običajne vzgoje osvobojeno žensko (kar je še redkeje). Torej so tvoje možnosti verjetno okoli ničle. Veliki večini žensk velika večina moških ni privlačnih. Z njimi gredo v spolne odnose samo zaradi preračunljivosti, sam seks jim je pa z njimi prej odvraten kot ne.

Se strinjam popolnoma z vama. Medeni2, koliko pa si ti star pravzaprav?

jaz 48 ,pa ti?

a bi se res upala kar tako dobiti z nekom -menoj? eno je pisanje po spletu,drugo pa stvar v živo. da ponovim vprašanje:koliko let šteješ in kakšna si?
lp.

52 in sem dobra riba.

medeni, mene pa preseneča, da uvrčaš ženske od 30-45 med “srednja leta”. PO 40 res mogoče, ampak med 30-40 pa spada to še vse pod mladost:)

Pa dobro drkanje želim, ker jaz s takšnim tipom kot si ti (res že srednja leta) ne bi šla nikoli v posteljo, mogoče če bi fajn plačal, pa še to bi komaj čakala, da je konec.

Danes grem pa ven raje s 30-.letnim fantom:)))

LP

Zakaj niso ženske po 35 v srednjih letih? To je glih neko leto ko lahko rečeš da se začnejo srednja leta….. to so leta, ko bi naj že nekaj ustvaril, ko bi naj mel tudi že sposobnost preživljat otroka in si ustvarit družino itd…..

Lahko se počutiš mlad pri 35 letih po duši kar je čisto ok in prav celo zaželjeno ampak to ne spremeni dejstva da pri 35 letih nekje se začnejo srednja leta za človeka… ki trajajo tam nekje do 55tega mogoče 60tega če si vitalen in še vedno zelo zdrav…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Iz preračunljivosti? Če se je to zgodilo tebi, še ne pomeni da se to dogaja vsem 😉

Iz preračunljivosti? Če se je to zgodilo tebi, še ne pomeni da se to dogaja vsem ;)[/quote]

Dogaja se večini! In večina žensk s spolnostjo manipulira. Je pa jasno, da ženske tega ne boste priznale, ampak se sprenevedale ter pleteničile o ljubezni in podobnem. To je del te privzgojene taktike.

zato, ker se 35-letnice tolažijo, da one pa še niso stare :))) mlad si na faxu in par let potem…do 25….27-ega, mi po 30-em pa ziher nismo več mladi, kvečjemu dobri samo še za v župo 😉

ni čudno da imate tipi probleme z ženskami, če obstajajo za vas za seks samo 2 možnosti, preračunljivost in ljubezen do nezavesti….

nehajte bit 100 let za lopato in pogruntajte že, da ženske seksajo tudi iz ljubezni – do seksa (ne do moškega). res ne vem, kolk stoletij bo še trajalo, da boste ovce šle čez cerkveno vcepljene dogme o tem, da je seks dober samo za razmoževanje in kot “produkt ljubezni”, drugače je to nekaj groznega…

js imam sex partnerja, ki bo kmal 50 in je kar nekaj let starejši od mene. seksava iz užitka, vsak živi v svojem stanovanju, noben ne rabi denarja od drugega in noben od naju ni manekenkega izgleda. on trenutno zasluži celo mal manj kot jaz, pa se noben za to ne sekira. 🙂 bistvo: ima lepega trdega… 😉 in se je fajn pogovarjat z njim ker se veliko heca in ni zoprn in zatežen.

in odpušča grehe

neumnosti pa tudi hudoč ne mara

To se pa sliši resno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To se pa sliši resno. :)[/quote]

jep … tako kot na ZS poslani poškoti od tvoje ☺
Čizs … smo na netu ne pa na swinganju ☺
btw: Lepolaska je desc ☺

lep & pameten, če ne boš priden, te bom pretepla s svojim lulčkom

To se pa sliši resno. :)[/quote]

btw: Lepolaska je desc ☺[/quote]
Nimam nič proti gejem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A je pomembno koliko sem stara in kako izgledam Medeni2? Drguace pa sem precej mlajša od tebe.

srečanje?

btw: Lepolaska je desc ☺[/quote]
Nimam nič proti gejem. :)[/quote]

A imaš kaj proti svoji mami?

No no, toliko o teh super duper nadstandardnih moških, za katere si se zadnjič bahala, da te obkrožajo.

No no, toliko o teh super duper nadstandardnih moških, za katere si se zadnjič bahala, da te obkrožajo.[/quote]
Saj pa je povedala same lepe stvari o njemu. :))

Kmal bo 50. Dedku se nastavla hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close