spolni višek
Saj ja…. samo da pol fizična privlačnost hitro zbledi (vsaj gledano iz stališča za kaj več kot 1 mesec….) če ima punca naslednjih par atributov zanič (humor, samozavest, sproščenost, komunikativnost razgledanost…..)
Pri nas lahko ženska zgleda za 9/10 pol pa odpre usta pa se z njo pogovarjaš 10 min pa pade ocena na 6/10…… še vedno pa je po štelu za 9/10 samo to ni kaj dosti več kot za par noči pol… če se ti seveda da :D[/quote]
Seveda. Potrebno je še kaj več kot postavca in kjut obrazek. Ampak bistvo je, da je za nas fizična lepota veeeeliko bolj pomembna[/quote]
Seveda, ker je od privlačnosti odvisno delovanje hidravlike, ki povleče orodje v pravo smer. 🙂
Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.[/quote]
Pri Daterju je zagotovo to “intelekt”, ki ga dela neizmerno privlačnega pri prostitutkah in drugih ženskah. 😀
Toliko seksa, kot gaje Goldfish tukaj deležna, ga nihče nima, tudi če cele dneve na roke meče. Ona se že zjutraj pride sem gor kregat, in bolj, ko jo napizdiš, raje nazaj prihaja po repete. Ne prideš ji do konca. Ko ji že poveš vse, kar ji je treba, ko ji jebeš vse po spisku, uničuješ jo s svinjsko izbranimi besedami, zatolčeš jo dol, nateraš jo v solze, pa ti pride čez pol ure spet nazaj vsa sveža, kot da ni bilo nič. Moramo ji priznat, da je Goldfish en spletni vaški posebnež od babe.
Pol pa tko povej! Da si ti smotan. Ne pa da babe ne uživamo v sexu. :))[/quote]
Margot, ne tečnari! Če si ti kot osvobojena ženska fasala privlačnega tipa, je to eno, večina ostalih tipov ni privlačnih, so pa poročeni ali po koruzah z ženskami, ki jih je groza večera, ko bodo v spalnicah zahtevali svoje. Ve, “ta pametne ženske” vidite samo svojo realnost in se norčujete iz ostalih. Daj, ostanite, kjer ste, in ne komentirajte, česar ne poznate![/quote]
Seveda ti bom tečnarila. Vidiš, ko pa nisi privlačen. Tako bi se ti pa dobrikala :)))
Daj grdoba stara kakšne neumnosti govoriš. Če ti misliš, da je dober sex v zvezi odvisen od tega koliko sta partnerja lepa in privlačna, se bolj s slabim izgovorom tolažiš, da veš. Pa prav dobro poznam situacije v tujih posteljah, si (prepogosto) sposojajo mojo ramo za objokovanje, še misliti si ne moreš koliko. Ne vem kako si ti to zamišljaš kako lep mora biti moj dedc, da se ga še po tolikih letih nisem naveličala??? In obratno. Se ti ne zdi, da bi tudi moje “lepote” moralo enkrat zmanjkati? Pa za boga dragega saj se tudi okusne južne enkrat preobješ. Zdaj pa, če se hočeš o tem pogovarjati prav, če pa ne, pa lahko še naprej tuliš kako grozna sem …
Medeni2, zakaj sprašuješ za srečanje? Zakaj ne odgovoriš na moje vprašanje? Glede na to, kako pišeš in v katere “boxe” uvrščaš ženske moraš biti najlepši moški na svetu. Objavi sliko, da te vidimo in da vidimo, če si kos temu kar pišeš.
Nisem provokator vendar me tej moški (dedki) spravljajo ob živce s takšnimi vprašanji in trditvami. V epoki v kateri si verjetno ti odraščal se niso moški verjetno posvečali ženskam tako kot se danes. Morda zaradi tega nisi nikoli zadovoljil žensko. Žalostno ni kaj …
when medeni comes to town……..
Je tebi sploh jasno, da zunanji videz predstavlja le drobec privlačnosti pri nasprotnem spolu? Tisti pravi push dajejo popolnoma drugi elementi, ki naredijo človeka prijetnega, privlačnega ali za odmet. Malo si zamešal, preveč se oziraš po prostitutkah, kjer je važna le zunanjost (saj so še nastavljene kot v izložbah) in kasneje tudi tehnika, če bi večkrat prišel k isti osebi.[/quote]Mislim, da je hudo dosti resnice v napisanem. Samo kdo si bo to priznal?
he,he,he…..[/quote]
Meni bosta razlagala kaj naredi moskega privlacnega? lol
On, ki je s svojo prvo in edino ze 30 let. Depresivna GF, ki je se pes v reali ne poscije. Pa se matjazko, ki samo se o prostitutkah razmislja, se vama je pridruzil. Res ste pravi dream team.
GF, da bos vedela, ti si tako zoprna, da te se tak videz ne bi iz dreka potegnu. Ostale pa si naj zapomnejo, da ce moskemu niso fizicno dovolj vsec, jim bodo se taki “drugi elementi” en kura.c pomagali.
Obratno pa je stvar bistveno bolj kompleksna kot bo vecina kdaj v zivljenju dojela. Vkljucno z zenskami, ki v svojih custveno labilnih glavah niti same sebe ne stekate.
Mislim, da je hudo dosti resnice v napisanem. Samo kdo si bo to priznal?
he,he,he…..[/quote]
Meni bosta razlagala kaj naredi moskega privlacnega? lol
On, ki je s svojo prvo in edino ze 30 let. Depresivna GF, ki je se pes v reali ne poscije. Pa se matjazko, ki samo se o prostitutkah razmislja, se vama je pridruzil. Res ste pravi dream team.
GF, da bos vedela, ti si tako zoprna, da te se tak videz ne bi iz dreka potegnu. Ostale pa si naj zapomnejo, da ce moskemu niso fizicno dovolj vsec, jim bodo se taki “drugi elementi” en kura.c pomagali.
Obratno pa je stvar bistveno bolj kompleksna kot bo vecina kdaj v zivljenju dojela. Vkljucno z zenskami, ki v svojih custveno labilnih glavah niti same sebe ne stekate.[/quote]Razen užaljenosti zaradi pohojenega kompleksa večvrednosti nisi sposoben spravit skupaj?
Kako te ni sram?
Aja, ti si itak amoralen…. :/
Jaz se s tabo strinjam. Pa saj ne more biti privlačen – v glavnem so ali takšni, ki lazijo za tabo ali pa v sebe zagledani bedniki. Npr če naredim statistiko iz našega podjetja – recimo je okrog 50 moških od tega sta mogoče dva, ki sta pogojno zanimiva. To je ralnost cca 5% je ok. Med temi 5 % pa se seveda najde tudi kdo, ki se zna uredit, kaj pamentega povedat ter oddaja energijo. No takšnega pač ne spustim iz rok!
Kok ste se razpisali….pa je bil zapis samo še en (ne preveč posrečen) oglas za seks…
“Joj, a bi kera probala če lahko takoj doseže orgazem”….ma ja. Dol mu visi njen orgazem, on bi
ga rad namoču, pol pa če njej ne pride pa …UPS…
Izvirno. Aja, pa tiste mi grejo še posebej na jetra : “A bi se kera UPALA”…kot češ, POGUMA je treba,
izziv je to ziher, dosežek za dol past, da greš z enim nedoj…im revčkom v posteljo.
Berem tlele bisere fuk.fehtanja, pa še niti enga ni bilo, ki bi bil vsaj izviren ali od daleč zanimiv….
(Saj ne, da je fuk.fehtanje lahko kadarkoli privlačno)
se vidi da sem dregnil v različna doživljanja pri spolnosti,moškemu pride skoraj kadarkoli hoče,tudi pri grdi in neprivlačni ženski,ženske pa bi naj rabile obvezno privlačnega moškega (nekoga ob katerem kar dol pade) ,da ji bi prišlo, če ji… ,mislim pa da mnogi ne vidite,da celo tukaj na forumih jamrajo ženske,kako ne doživijo višek,čeprav imajo resnega -stalnega partnerja(mogoče pa jim ni všeč partner ?) všeč pa so mi hude kritike Skele in drugih,če bi bila tako arogantna v postelji ,sumim da se bi ti sploh pridružil…
tukaj na forumih je precej nekih hudobnih piscev,mogoče pa jim pomagamo da se znesejo nad nami in si olajšajo živce..
Ženske velikokrat svoje težave brez sramu lažje izražajo, kot pa tipi. Pa tudi na drugačen način. Tipi so pogosto preponosni, da bi jih priznali, pa če tudi je anonimno.
Forum je zaprt za komentiranje.