Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

Me žalosti, ker čutim, da mate eni čudno zasnovano sliko idealnega telesa.. vprašanje o idealih in “merah” človeka, kok more zgledat…kaj je prioriteta Normalnega…. Da je srečen, zadovoljen in zdrav. Kilogrami gor ali dol! Veličina človeka in modrost je nekje drugje..ampak mislim, da tam midve ta trenutek nisva… Pa, da ne bo pomote, sem na idealni teži in me nič ne moti, kakšni so drugi. Kot rečeno, vidiš, kakor želiš in verjamem, da so razlogi proti pevki čisto drugi kot pa kilogrami?babja favšija.. in namesto, da bi človek bil boljši, motiviral nekoga, ga znal pohvaliti..ne, ne znate oz.nekateri niste zmožni tega..velika večina je samo Jaz, jaz jaz …škoda, mladina postaja ista s takimi vzorci. Želimo si boljši svet, kaj smo pa pripravljeni za to nardit?

A ti si pa una “ta sitna” k jo skos tagga po storyijih (+use ostale kvazi znane slovenke) da dobi par ogledov pa leze v rit, doma ima pa se vecjo stalo in se vec speha k Spelca? ?

Debelost pomeni, oz sporoča, da si se zanemaril in da se nimaš pod kontrolo. Telo bi moralo bit svetišče, ne smetišče. Simpl.

Načeloma me ne zanima oziroma briga, kako suh/debel je kdo. Ne ločujem ljudi po tem kriteriju. In vsak nosi svoje kile sam, tako, da jaz nimam nič pri tem, koliko jih nosi ona. Niti me to ne briga.

Je pa dejstvo, da ji je teža zelo zrasla. In to ni lepa, oblinasta oblika, ampak se prav vidi, da je to čustveno pogojeno prekomerno hranjenje. Vse nosi v trebuhu… Ko si moraš enkrat kratke hlače potegnit čez popek, da nekako izgleda, potem veš, da je preveč. Žal izgleda kot ena 50+ gospodinja iz Lidla… s temi vrečastimi tunikami… se mi zdi, da so jo v tem spotu tudi zelo nerodno oblekli. Ker se to da, ampak niso uspeli. Potem še tisto veliko oprsje… kar nerodno izgleda vse skupaj. Škoda, no. Saj pravim: not my problem, ampak če se že komentira…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno978, 16.07.2024 ob 06:36

Načeloma me ne zanima oziroma briga, kako suh/debel je kdo. Ne ločujem ljudi po tem kriteriju. In vsak nosi svoje kile sam, tako, da jaz nimam nič pri tem, koliko jih nosi ona. Niti me to ne briga.

Je pa dejstvo, da ji je teža zelo zrasla. In to ni lepa, oblinasta oblika, ampak se prav vidi, da je to čustveno pogojeno prekomerno hranjenje. Vse nosi v trebuhu… Ko si moraš enkrat kratke hlače potegnit čez popek, da nekako izgleda, potem veš, da je preveč. Žal izgleda kot ena 50+ gospodinja iz Lidla… s temi vrečastimi tunikami… se mi zdi, da so jo v tem spotu tudi zelo nerodno oblekli. Ker se to da, ampak niso uspeli. Potem še tisto veliko oprsje… kar nerodno izgleda vse skupaj. Škoda, no. Saj pravim: not my problem, ampak če se že komentira…

50+ letna gospodinja iz lidla? ? Kako pa to zgleda? Drugače kot iz špara ali Mercatorja? Kaj vse prebereš na tem monu, samo za žalit ljudi

Zmešanka primitivna. Kaj ti pomaga vitkost, če imaš slamco v glavi.

Anonimno566, 16.07.2024 ob 07:19

Zmešanka primitivna. Kaj ti pomaga vitkost, če imaš slamco v glavi.

jasno da citiram

Anonimno 978

50plus letno gospodinjo iz trgovskih centrov.

Večinoma itak tu komentirajo v glavo prtišjene trole. Lepotni ideal na družbenih omrežjih, fotke skozi filtre. V resnici pa, ko se vas sreča v živo obup, kot odslužene prostitutke. Žal je to resnic, ki vas boli.

Sem zadnjič na javnem portalu kliknila eno, zobje na fotki beli kot sneg, v resnici sivi in gnili od cigaret. Gubasta in pri svojih letih postarana   a na omrežju vsa popravljena. Ja to so te popolne dame, ki tu komentirajo par kil viška hahaha.

Men je pa nje ful zav, zenska si ni predstavljala lanfa tak kot je zdaj izpadel sploh ker je njena srcna zelja bit mamica, a zdaj nima niti partnerja pa si ga tako zeli

Kritizirate komad…to ni njen avtorski, je iz Zanzibarja, s slovenskim besedilom, je dobila dovoljenje. Kritizirate debelost…zdaj je ful shujšala. Kritizirate stajling…komad je posnela v celoti sama, s svojimi prijatelji v njem. Tu ni zadaj neke produkcije bilo. Res ji rdeča barva ne paše, saj zdaj je spet blond. Svoje lase ima slabe, vedno je nosila podaljške…

Hvala Špela 🙂

In punce, kaj dogaja?

Vidim da komentarje o Špelini debelosti, slabem videospotu,  neprimernemu in nedoraslemu obnašanju pišejo ljudje ki znajo pravilno oceniti osebo in imajo realen life in so z nogami na tleh.

No, so pa tukaj tudi Špelini neiskreni prijatelji ki jo tu zagovarjajo da ni debela. In isto ji delajo ko so v njeni bližini. Lažejo ji v faco. Pravi iskreni prijatelj bi ti rekel da se vzemi v roke in uredi svojo propadajočo psiho in se nehaj tako zblojeno obnašati ter shujšaj ker si res predebela. Pravi prijatelj bi ti povedal da imaš motnjo prenažiranja in se nehaj smiliti sama sebi.

Prijatelji ti govorijo tisto kar ti želiš slišati ker ne preneseš kritike ker si mali narci, tukaj ti pa govorijo tisto kar moraš slišati. In to je bistvena razlika.

So pa eni komentarji res malo grobi ampak fuck it, that’s life. Ampak ni panike saj praviš da te komentarji ne prizadenejo.

Zdaj ima Špela 60 kg, je zelo koščena v obraz. Zgleda starejša. Bolj ji pase 10 kg več zaradi face. Mi se vidimo v Noe (Veterina Domžale) velik rat. Za kužka pa res lepo skrbi..

Vidla, 20.02.2025 ob 13:47
    Zdaj ima Špela 60 kg, je zelo koščena v obraz. Zgleda starejša. Bolj ji pase 10 kg več zaradi face. Mi se vidimo v Noe (Veterina Domžale) velik rat. Za kužka pa res lepo skrbi..

Dvomim da ima 60 kg

Sem jo videl ta teden. Nima 60 kg niti pod razno! Psa sta lepa ampak dela z njima kot bi bila otroka. Predvidevam da nekatere ženske boli dejstvo da so brez otrok. S tem nisem mislil na žalitev.

Spela, to ti pises?

Spela?, 21.02.2025 ob 18:46

Spela, to ti pises?

Če mene misliš, nisem Špela. Imam luleka ?

Trener, 22.02.2025 ob 09:56

Če mene misliš, nisem Špela. Imam luleka ?

Ne, mislila sem uporabnico Vidla. ?

Ampak ta forum niti citira vec ne. ?‍?

Kam se je skrila Špela? Prej je skoz blebetala na instagramu, zdaj je izginila. Pa tako me je zmeraj nasmelala s svojimi dogodivščinami 40 letne najstnice

Prevec jo tule ogovarjamo in nam noce dati kosti za glodati. ?

Vrž kost Špela. Bomo pomagal in glodal, pa bojo šle kile hitrej dol ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close