Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

Odgovor na objavo uporabnika
Alaria, 12.07.2024 ob 23:41

Dežurni starš, 12.07.2024 ob 23:37

Si lahko priznamo resnico?

Kot prvič je bajsika, pobarvana in v imenu skladbe izpostavlja ELA ROSE. Očitno ima neke probleme z identiteto, starost pritiska, stas se izmika, treba vsebine pa ne gre. Vmesna reklama je katastrofa, poceni in sramota, komerciala na nizkem nivoju. Očitno noče delat za trak pa raje prodaja neke farmacevtske izdelke.

Pesem je pofel. Stare punce, zanič avto, slabo sporočilo. To ni nič od nič napram slovenski klasiki Orion, Poletna noč, Čuki, Kingston tudi njeni časi v Atomik. Nima za burek z to produkcijo.

Sploh pasivna agresija nad navideznim nekim moškim. Kazanje sredinca. To ni ljubezen, če je prej bil dober sedaj je sovražnik. Ni prebolela? Koga prepričuje? Gospa, prestara ste za mladostne romance, prestara da te nekdo “naserje”, prestara za trapanje okrog. Poglej si svojo generacijo, vzgaja otroke, ima kariero, preboleva raka. Špela prosim poišči si pomoč in izbriši ta video. Če pač ne gre ne gre, pusti moške na miru.

Njej za trak ni potrebno it delat. Zaenkrat (še) ne.

Žaljivi ste, ko jo nazivate z bajsiko. Ja, kamera doda precej kg, vendar vseeno – nimate se kaj tako izživljat verbalno nad njo, kot javno osebo. Ni vam apetitlih – ampak desci to  se morate pri svojih letih pa ja že  naučit zadržat zase 🙂

Pa nisem nobena zavaljena Miss Piggy, da ne bo pomote 🙂

In koliko kamer jo je snemalo, da so ji nabile tolk kg?

Tako kot se je zredila bo tudi shujšala. Delate dramo brezveze.

Sandra217, 12.07.2024 ob 23:51

Beden videospot, sigurno ukraden nek afriski komad, o njenem stajlingu bols da ne govorim vse kar je lahko narobe je narobe. Ona bi si mogla totalno ekipo okoli sebe zamenjat plus dieta “manj žri.” Pa vsi mamo probleme v zivljenju stil pa mas al ga pa nimas in ce ga nimas je treba poiskati ljudi ki to obvladajo.ce si javna oseba se pac ispostavis javnosti in mi vsi ki imamo pet min casa ce zelimo pac lahko povemo svoje mnenje.Skratka, vse skupaj men osebno polom. Pa se neki tut ona pa o vsakem in o vsem mnenje zakaj ga mi ne bi imeli…

A bi raje videla, da golta psihofarmake in snifa koko ?  Kaj bi ša potem ti šele špisarila tukaj ? 🙂

Pač “papca” hrano, kar je   manjša kolateralna škoda.  Njeno telo, njena odločitev, ne tvoja. Pustite jo že  pri miru. Zase se brigajte 🙂

Ne potem bi bila ze v polju. Tut za snifanje koke mors bit karakter. Pa bistveno ni to da je postala mocnejse postave ampak da pac butasto zgleda ker se ne zna ok oblect. Pac na zivce mi gre k jo gledam. Moj problem .Pa debelost  resno skoduje zdravju. Naj bo zdrava in mocna za mamo. Zato dieta ” manj žri” ne pa to neko spektakularno 5 krat z osebnim trenerjem in vse je potihnilo.

Sandra217, 13.07.2024 ob 00:06

Ne potem bi bila ze v polju. Tut za snifanje koke mors bit karakter. Pa bistveno ni to da je postala mocnejse postave ampak da pac butasto zgleda ker se ne zna ok oblect. Pac na zivce mi gre k jo gledam. Moj problem .Pa debelost  resno skoduje zdravju. Naj bo zdrava in mocna za mamo. Zato dieta ” manj žri” ne pa to neko spektakularno 5 krat z osebnim trenerjem in vse je potihnilo.

Dej darlin’, nalepi ti svoj “provizorij, falsifikatorij in realtorij” svoje vizuale tukaj – da te ocenimo, ali lahko upravičeno tako pljuvaš po Špeli Grošelj, tako kot to počneš, ali pač ne 🙂

Popolnoma neodvisno od teme. Drzite se teme, mati Tereza.

Lp

Sandra217, 13.07.2024 ob 00:25

Popolnoma neodvisno od teme. Drzite se teme, mati Tereza.

Lp

Kakšna mati Tereza, darlin, kaj si užaljena sedaj, ko ti nekdo realno resnico napiše ? Dej sllikce,  da vidimo, ali sploh lahko upravičeno komentiraš Špelo Grošelj, kot si žaljivo in poniževalno tudi  jo 🙂

Rzmisli, predno tapkaš žalitve  na javni forum  o javno znanih osebah.

Lepo prosim vsakega od vas, da se gospe Špeli opraviči za žaljenje ali pa se podpiši z imenom in priimkom ter krajem od kod prihajaš. Ona je samo človek, ki ima čudovite lastnosti kot tudi mi. Ne delaj drugemu tistega, kar sem ne bi želel, da ti drugi storijo.

Anonimno4761 dejte se zbrat.?

Kaksne so pa to nejavno znane osebe? ?

Sandra217, 13.07.2024 ob 01:55

Anonimno4761 dejte se zbrat.?

ti pa se zavedaj, da puščaš svoje “oslovske dlake” s svojim napisovalsko nahepanim žaljenjem Špele Grošelj po javnem forumu… S kakšno pravico torej ti tako omalovažuješ Špelo Grošelj in jo opisljivo  poniževalno žališ, kot si jo? Kaj ti je naredila?  Ja, si se dolžna tukaj javno opravičit za to tvoje obrekovanje. Ima avtor Anonimno 4761 popolnoma prav.

O cem sploh vi bluzite? Beden komad ma grozn stil in dieta ki pomaga proti debelosti je ” manj zri”. To je moje osebno mnenje. Pika. To je anonimen forum jst nisem nobenmu dolzna racunov polagat imam pa pravico do svobodnega govora in svojega mnenja. Zdej pa odpeketaj ker se mi ne da s tabo ukvarjat. Pa kaj bos ti tle red delala pr seb doma ga deli ne pa tle cakat da nekdo reagira na tvoje irelevantne komentarje. In resno ti povem to je moj zadnji odgovor zate. Chill out modelka! Pika.

Hvala lepa za razpravo. Malce boleče je brati. Jutri bom sigurno pojedla manj prigrizkov. Ribji krožnik s polpeti in brazilski krompir z rukolo ter sadjevec. Vsaka reklama je dobra. Tako kot pri Murku. Hvala za klike.

Špelca

Pa koga briga za to babo. Da se pa pretvarjaste da ste ona pa tut ni vse poslihtan na podstresji.  kdu normaln bi sel sploh semle brat o sebi kaj pisejo neki ljudje ku te sploh ne poznajo.

Bo treba začeti drug vir zaslužka iskati pocasi…

Se strinjam

Plehka pesem, Spela kljub kilam lustna. Naj dobro je, bolje bolj okrogla kot bolna, kot so njene bolj vitke kolegice. Od Tanje do Rebeke, ki so imele raka. Tudi hrana je zdravilo

Koliko zlobe je na tem forumu. Nič čudnega, da nas tujci ne marajo.

Bajda je bila vedno. Le kratko obdobje je imela normalno postavi,a še to skoz ja tanki meji z debelostjo,ko je bila s tistim fitneserjem in pila proteine. Vsaj tako se je reklamirala. Nikoli privlačna. Če imaš starše boljše,ne rabiš bit debel,to so izgovoru za lenuhe in slabiče.

Ogojila se je ko pujsa in ji to pač ne paše. Višek kil pomeni, da se telesno zanemariš. Leta nimajo prav nobene veze, kot ene trdite tukaj …goske neumne! Da ne bom začela cel dan argumentov naštevat! Mi je pa drugače Špela všeč, da ne bo pomote. Vse dobro njej in njeni mami želim!

Špela je javna oseba, pa še ženska.  Ne bi smela dovoliti, da ji teža narašča za 20 kg in to se pred menopauzo..Če si na sceni, daš vse od sebe, da si všečen širši publiki .

Anonimno 3944, 13.07.2024 ob 06:50

Bajda je bila vedno. Le kratko obdobje je imela normalno postavi,a še to skoz ja tanki meji z debelostjo,ko je bila s tistim fitneserjem in pila proteine. Vsaj tako se je reklamirala. Nikoli privlačna. Če imaš starše boljše,ne rabiš bit debel,to so izgovoru za lenuhe in slabiče.

Zakaj je vsake toliko časa post s Špelo Grošelj in njenimi kilami? Naj jih ima kolk jih ima, saj jih sama nosi. Tudi druge znane osebnosti imajo kg, zakaj pa oni niso zanimivi za kost obirat? Spravljate se na to revo, verjetno ker se preveč sekira s svojo samopodobo. Poglejte se v ogledalo če ste perfektni, itak niste, mate dovolj svojih problemov, in jo pustite

Ma mene bolj motijo lasje. Ne paše jo barva 😀 nevem no, nek čuden odtenek.

Anonimno 3841, 13.07.2024 ob 07:55

Zakaj je vsake toliko časa post s Špelo Grošelj in njenimi kilami? Naj jih ima kolk jih ima, saj jih sama nosi. Tudi druge znane osebnosti imajo kg, zakaj pa oni niso zanimivi za kost obirat? Spravljate se na to revo, verjetno ker se preveč sekira s svojo samopodobo. Poglejte se v ogledalo če ste perfektni, itak niste, mate dovolj svojih problemov, in jo pustite

A ni vodila oddajo o hujšanju? Jah, potem si še bolj na očeh s kilami.

Vsekakor se ni kam skrila in poniknila, ker mora za medije in instalacije biti fit in top za izbrance in skupek izbrane publike.

Še zaplesala je in razblinila tabu popolne ženske za v kader.

Zakaj mislite, da je toliko pregorevanj, non stop sledenje normativom popolnosti in hlastanje za biti všečen vas slej, ko sesuje.

Ta, Sandra je kalup za sesutje. Ne ji slediti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close