ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu
Špela G., 13.07.2024 ob 02:15
Hvala lepa za razpravo. Malce boleče je brati. Jutri bom sigurno pojedla manj prigrizkov. Ribji krožnik s polpeti in brazilski krompir z rukolo ter sadjevec. Vsaka reklama je dobra. Tako kot pri Murku. Hvala za klike.
Špelca
Svet gre v franže. Kako so/ste se razpisali, brez kančka uvidevnosti. Vas res ni sram?
Špela bo vedno lepa, tako ali sicer. Lepota ne izvira iz videza, to pojejo že vrabci na veji. Koliko ene toksičnosti na kupu, sem iz dolgočasja tukaj prebrala.
V redu zredila se je in to je njena zasebna intimna zadeva. Veliko ljudi je (pre)močnih, njim tudi takole v obraz ali verjetno na skrivaj?
Če bi že bil kdo dobronameren tega ne bi pisal.
Posvetite se novi pesmi, njo osebno pa pustite pri miru. Itak ima pa debelo kožo in ji je najbrž dokaj vseeno, kakšne razprave se dotikate.
Ce bi pa gdč. Špela že vprašala, pa me ni, bi ji pa lahko svetovala kaj jesti, kaj početi da kg odpadajo, kot listje iz veje. Vsekakor samo 2 manjsa obroka na dan in zadnji do 18 ure, ki naj ne vsebujeta nobenih pšeničnih izdelkov, kruhov, peciv, niti sirov, mleka pač pa meso nepremastno in zelenjavo, kot prilogo in to je vse. Če je lakota prehuda zvečer zvečilne zveciti in poskrbeti za podporo im. sistemu, kot je omega 3, za čiščenje jeter (ki so vir zadrževanja nesnage) pegasti badelj v kapsulah in kakšen zeolit za detoksizacijo. Preverjeno in stestirano na večih ljudeh, človek ni bistveno lačen kile pa “letijo” dol. Bistvo je v prilogah, kruhu, zadevah iz žit ti so po 40 skoraj kot strup za telo, ko smo mlajši jih telo lazje predela.
Ker me ni vprašala, je pa za vas ostale ta nasvet, ki najbrž niste vse elegantno vitke, katere ste se tukaj razpisale. Če se tega držite mnm 3 mesece bo na tehnici minimalno 6-10 kg manj. Dobro je pa, ko izgubite odvečno težo, da te žitne razvade postanejo res bolj praznik in ne dnevna ali tedenska hrana.
In lep pozdrav.
Eva
Ohh. Pozabila bistvo, ko sem pisala dieto.
Naša pevka, bo sigurno v koliko bo njej moteče, poskrbela zase in izgubila kilograme, če bo ona tako želela in ne publika. Je pa popolna takšna kakšna je, videz je le embalaža. Za razlikonjo še nisem ujela na spletu kritizirati druge osebe, kar veliko pove o njeni čisti duši. Za razliko od vrlih komentatorjev.
🙂
Pa se vas tiče to, da takole javno.
Kaj pa o vseh teh najstnicah in zelo mladih puncah, pa ne bi? Ko smo me imele 20-30 let smo bile kot “bobipalčke” z njo vred (z oblinami seveda). Kaj se spravljate na Grošljevo. Stopite same pred ogledalo prosim bo kar nekaj za urediti!
A bo že mir! Pa morda počistite za seboj te podle besede, preden greste dol iz neta. Bi bilo lepo.
Alaria, 13.07.2024 ob 18:54
A se ti hecas, 13.07.2024 ob 14:39
Reklama, 13.07.2024 ob 14:07
Špela zna vnovčiti , narediti si reklamo tudi iz svojih viška kilogramov, glavno, da se piše in govori ,pa ve gospodinje, kako vi svoj špeh reklamirate ? Zaslužite kaj na račun masti ? Špela mastno zasluži.
Na račun preveč kil ste Špelin videospot le vsi videli, tudi tisti, ki drugače je ne sledite.
Bravo Špela.
Prvič nismo nobene gospodinje. Kaj ona zna unovčiti? Naredi beden spot, sebe obleče kot maškaro, da ne govorim kako je debela, normalno da se o njej govori, ce je zmeraj bolj bedna .
daj ti svoje superlative življenske dosežene napiši prosikm tukaj. Kaj si dosedaj doseglo v življenju? 🙂
Zakaj se tako verbalno izživljaš nad Špelo Grošelj? Kaj je tvoj življenski manjko, tvoje nezadovoljstvo s samo seboj konekoncev, da se se tako izživljaš na javnem forum u preko tiškovnice na njej?
???? Zadetek v ?
Blamaža za te ljudi, ki se niso kos pogledati v ogledalo. Kultura pod pasom.
Ne vidim v cem je problem. Ce ne znate kaj lepega povedati in ce vam videno na cloveku ni vsec se obrnite stran pa brigajte za sebe.
Ampak neeee tipicno slovensko je treba popluvat cloveka in mu zbiti samozavest na poden…pa dobro a vi nosite njene kilograme vrjetno ne kajne?
Da je Spela naredila speven/poletni komad in pa da sije od pozitive to pa ni vazno.
Vsak od nas ima nekaj kar mu manjka bodisi vizualno bodi si psiholosko.
In naslednjic ko komentirate ljudi glede teze se vprasajte ce mogoce to bere tudi vas otrok, ki lahko ima na koncu probleme z anoreksijo in bulimijo ker zeli ustrezat “vasim” standardom.
Ne vem koliko si stara/star. Povem pa, da se motiš. Izbira živil pri izgubi teže ima še kako veliko vlogo sploh pri ženskah po 40 , še večjo po 50 letu. Saj presnova ni več enaka, kot v mlajši dobi.
Žitna hrana, gluten, mlečni proizvodi vse to fino dviga krvni sladkor, povzroča celo sladkorno tipa 2, masti jetra, tvori vnetne procese. Seveda tudi zaradi kaloričnega deficita.
In zato fasting, da se po 18 uri ne vnaša vase več hrane. Telo inbcelice v telesu,se pa v času spanja in času brez hrane regenerira .
Preiskusite pa boste opazili kako kilogrami izginjajo.
Bo sedaj lažje razumljivo gdč/godč?
Sansa400, 14.07.2024 ob 18:54
Nekatere z umetnimi joškami z pridobljenimi kilogrami sanirajo nagubane vsadke. Lahko je načrtno debela.
U pišku majčinu – si ji ti investirala v to lepotno operacijo, ki jo omenjaš, da tako umazano, pritlehno glodaš po njej?
Ni čudno, da je ta frum postal zbirališče degeneriranih odpadnikov, ki se skrivajo za animnostjo in tipkarijo ostudno bolne komentarje.
Ljudje??? Wtf???
Forum naredite, da lahko Špelo Grošelj popljuvate??? A ste normalni?? Pustite človeku naj živi, kot mu najbolj ustreza! A vas je kdo kaj vprašal? A mislite, da takšni komentarji človeka ne prizadanejo! Pa kje ste pustili svoje vrednote?? Spoštovanje, razumevanje, sočutje?! (Ne leti na vse). Poglejte se v ogledalo in sami sebe vprašajte, če je to ok kar počnete! DA VAS NI SRAM! Lp
Po, 15.07.2024 ob 10:46
Se pravi, da baba za svoje monologe črpa teme s tega foruma. Jih tudi ona sama odpira? Oh, patetika….
Dej odjebi…
Ko boš ti imel/a tako obnemoglega in bolnega starša, skrbel/a zanj, se pa oglašaj… Oziroma, nisi nikoli imela očitno pristnega stika s svojim roditeljem, da tako čustbevno hladno in poniževalno na javnem forumu za anonimka vzdevkom pisariš take umazanije – ker drigače bi: razumel/a….
Špeli je trenutno prioriteta tudi skrb za njeno mamo v odhajanju. In njena zadnja stvar sop njeni kilogrami. Ona se bo že porihtala, ko bo čas za to.. Še vedno se je…
Alaria, 15.07.2024 ob 13:01
Dej odjebi…
Ko boš ti imel/a tako obnemoglega in bolnega starša, skrbel/a zanj, se pa oglašaj… Oziroma, nisi nikoli imela očitno pristnega stika s svojim roditeljem, da tako čustbevno hladno in poniževalno na javnem forumu za anonimka vzdevkom pisariš take umazanije – ker drigače bi: razumel/a….
Špeli je trenutno prioriteta tudi skrb za njeno mamo v odhajanju. In njena zadnja stvar sop njeni kilogrami. Ona se bo že porihtala, ko bo čas za to.. Še vedno se je…
Aparia
Lansko leto sta mi umrla oba starša, en za rakom, drug od žalosti. V razmaku treh mesecev. Vmes se je sin poškodoval na motorju in bil na urgenci, k sreči je vse v redu, ne bodo posledice, zlom se je popravil, nima pa notranjih poškodb. Od vseh skrbi in preživetega časa za bolna starša sem zaprl s.p., ker nisem mogel delati, sem šel na zavod. Pa sem preživel , kvečjemu shujšal , pa tudi psihično sem v redu. Špelini kilogrami me ne zanimajo, sicer mi je zanimivo, da se nekdo ki je odvisen od imidza in živi od tega, tako zapusti, ampak ajde. Stvar nje, niona moja zena. Bolezen mame je pa samo izgovor. Če to ne bo preživela, je bolje da nikoli nima otrok. Tam se šele začnejo skrbi in odgovornosti.
Forum je zaprt za komentiranje.