Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

Najbolj se strinjam z objavo pod “Joj, Špela”. Bolj kot najstniški videz, ki ji res ne paše, ker je njena adolescenca že mimo, bode v ušesa in oči njen zanič spot in totalno neprebavljiv komad. Popolna blamaža njene infantilnosti pri 40., ki naredila vse, samo, da jo opazijo. Ona in še njej podobne razne Osenarce se niti ne zavedajo, da v poplavi raznih književnih in pevskih skropucal samo poudarijo svojo bedo in nedoraslost.

Shit in še enkrat shit.

Najlepša v Sloveniji, ima obline, joške, dobra je, tisti kilogrami ji lepo pristojijo, ženska mora imeti obline, shiranke so out, obline so in!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimni397, 15.07.2024 ob 13:10

Alaria, 15.07.2024 ob 13:01

Po, 15.07.2024 ob 10:46

Se pravi, da baba za svoje monologe črpa teme s tega foruma. Jih tudi ona sama odpira? Oh, patetika….

Dej odjebi…

Ko boš ti imel/a  tako obnemoglega in bolnega starša, skrbel/a zanj,  se pa oglašaj… Oziroma, nisi nikoli imela  očitno pristnega stika s svojim roditeljem, da tako čustbevno hladno in poniževalno  na javnem forumu za anonimka vzdevkom pisariš take umazanije – ker drigače bi: razumel/a….

Špeli je trenutno prioriteta tudi skrb za njeno mamo v odhajanju. In njena zadnja stvar sop njeni kilogrami. Ona se bo že porihtala, ko bo čas za to.. Še vedno se je…

Aparia

Lansko leto sta mi umrla oba starša, en za rakom, drug od žalosti. V razmaku treh mesecev. Vmes se je sin poškodoval na motorju in bil na urgenci, k sreči je vse v redu, ne bodo posledice, zlom se je popravil, nima pa notranjih poškodb.  Od vseh skrbi in preživetega časa za bolna starša sem zaprl s.p., ker nisem mogel delati, sem šel na zavod.  Pa sem preživel , kvečjemu shujšal , pa tudi psihično sem  v redu. Špelini kilogrami me ne zanimajo, sicer mi je zanimivo, da se nekdo ki je odvisen od imidza in živi od tega, tako zapusti, ampak ajde. Stvar nje, niona moja zena. Bolezen mame je pa samo izgovor. Če to ne bo preživela, je bolje da nikoli nima otrok. Tam se šele začnejo skrbi in odgovornosti.

Iskreno sožalje zatvoho izbubo… Vendar:

določeni ljudje drugače sočustvujejo,  se soočajo z bližnjim koncem s in bližanjem konca vojega najbližjega. Ker so morda čustveno bolj empatični morda celo od tebe. Manj močni , manj čustveno stabilni morda od tebe, v tovji situaciji  Zmoreš to razumeti ? Zato tvoje posploševanje tvojega stanja z njenim ni nikakor primerljivo. Ljudje smo si različni in prav je tako….

Javna oseba vodi z zgledom. Hote ali nehote. Ja? Vplivajo hote ali nehote. Ja? Zato tudi z namenom javne osebe povabijo v reklamne oglase.

Njeno sporočilo v spotu je: It’s ok to be fat. Let us be fat.

Em…ne…

Promotorji, 15.07.2024 ob 14:56

Javna oseba vodi z zgledom. Hote ali nehote. Ja? Vplivajo hote ali nehote. Ja? Zato tudi z namenom javne osebe povabijo v reklamne oglase.

Njeno sporočilo v spotu je: It’s ok to be fat. Let us be fat.

Em…ne…

pa matr ste tečne, a ste same grizalke proporcionalnuh meric 90-60-90 ali kaj … je že večkrat shujšala.. in še bo. Trenutno je pa v zelo stresni žvljenski  situaciji.  Spoštujte to in ne glodajte umazano obrkljivo. Bo hujšala, ko bo ta faza mimo in ko/če bo sama to želela… Ja ?

Alaria, 15.07.2024 ob 14:58

pa matr ste tečne, a ste same grizalke proporcionalnuh meric 90-60-90 ali kaj … je že večkrat shujšala.. in še bo. Trenutno je pa v zelo stresni žvljenski  situaciji.  Spoštujte to in ne glodajte umazano obrkljivo. Bo hujšala, ko bo ta faza mimo in ko/če bo sama to želela… Ja ?

Ne. Nismo manekenke. Nobeno obrekovanje ni to. Ne ločiš obrekovanje z dejstvi. Zmoreš sprejet tuje mnenje, če ni enak tvojemu?

Če Špela Grošelj štopa, ga ni Slovenca, ki ji ne bi ustavil. Marsikatera suhica bi izvisela, Špela pač ne.

Promotorji, 15.07.2024 ob 15:06

Ne. Nismo manekenke. Nobeno obrekovanje ni to. Ne ločiš obrekovanje z dejstvi. Zmoreš sprejet tuje mnenje, če ni enak tvojemu?

Kkšanimi dejstvi? Kakpšnoi oravico imaš ti na javnem forumu tako ponievat neko javno osebo, glede njene pokjave, njenih kilogramov, ki niso po tvojem “osebnem dejstvu  in tvojih osebnih merilih” ?

koliko vstopnic, kart si plačala za njene nastope, si jo sploh poslušala kdaj, da bi imlea iz tega razloga morda argument? Samo otresap torej hijenski ghobec, poljuvaš po  neki znani osebi, ker si se zapičila v njen videz – ker te doma čotni niuhčen ne upošteva in posluiša, pa znašaš svojo jezo in nemoč na tebi nič krivo javno osebo, jo obiraš na javnem forumu? Hijena z umazanim jeziukom si, niuč drugega.

Ali pa se splet zapenjaš v moje  poste, ker tudi drugače serješ tukaj po me ni 🙂  Might be…. Kaj ti je naredila Šoela Grošelj, da tako serješ po njej ? Zmoreš to razumet?

Pa dejte se ze umirit. Tisti ki vam ni vsec in tisti ki vam je. Zivljenje tece naprej. Samo se pogrevate v tri krasne.A ni nobenga da bi zaklenil to temo? Lahko pa odprete temo javne osebe in nihanje teze ker tole vec nima nobene veze z doticno osebo ampak z vasimi egi, moraliziranjem…Sej ste vsi povedal svoja mnenja, samo se ponavljate se. Zivjo. Zdravo. Zakljucena tema.

Alaria, 15.07.2024 ob 15:14

Kkšanimi dejstvi? Kakpšnoi oravico imaš ti na javnem forumu tako ponievat neko javno osebo, glede njene pokjave, njenih kilogramov, ki niso po tvojem “osebnem dejstvu  in tvojih osebnih merilih” ?

koliko vstopnic, kart si plačala za njene nastope, si jo sploh poslušala kdaj, da bi imlea iz tega razloga morda argument? Samo otresap torej hijenski ghobec, poljuvaš po  neki znani osebi, ker si se zapičila v njen videz – ker te doma čotni niuhčen ne upošteva in posluiša, pa znašaš svojo jezo in nemoč na tebi nič krivo javno osebo, jo obiraš na javnem forumu? Hijena z umazanim jeziukom si, niuč drugega.

Ali pa se splet zapenjaš v moje  poste, ker tudi drugače serješ tukaj po me ni 🙂  Might be…. Kaj ti je naredila Šoela Grošelj, da tako serješ po njej ? Zmoreš to razumet?

Pojej škatlo piškotov, pa kak kos torte, povrh, da ne boš tako živčna. Cuker ti je padel, zato že haluciniraš o mojem privat lajfu. Zaradi tvojega primitivzma sem primorana s tabo debato zaključit. Pa pa na ignor.

Promotorji, 15.07.2024 ob 15:20

Pojej škatlo piškotov, pa kak kos torte, povrh, da ne boš tako živčna. Cuker ti je padel, zato že haluciniraš o mojem privat lajfu. Zaradi tvojega primitivzma sem primorana s tabo debato zaključit. Pa pa na ignor.

dej  dej – kaj bluzakađ sedaj in se nazaj vležeč, ker si vrgla kost, joi pa še sama požri , pa naj se ti zatakne  med prsti – ker ti je zmanjkalo argumentov, pa piškote, torte cuker meni  ponujaš, hahahah.  Nažri se tega sama, da bo mir pred teboj 🙂  Ker ne zmoreš preskočit in načrtno pikiraš in orcariš po postih, za BZVZ.  Meni je v užitek s takimi hijen am i obračunati, ki se zapičijo vame in serjejo klamfe in žalijo  na javnem forumu in osirajo in obirajo  tudi javno znane osebe, kot je magari Špela Grošelj, ki je niti osebno ne poznajo.

Alaria, 15.07.2024 ob 15:23

dej  dej – kaj bluzakađ sedaj in se nazaj vležeč, ker si vrgla kost, joi pa še sama požri , pa naj se ti zatakne  med prsti – ker ti je zmanjkalo argumentov, pa piškote, torte cuker meni  ponujaš, hahahah.  Nažri se tega sama, da bo mir pred teboj 🙂  Ker ne zmoreš preskočit in načrtno pikiraš in orcariš po postih, za BZVZ.  Meni je v užitek s takimi hijen am i obračunati, ki se zapičijo vame in serjejo klamfe in žalijo  na javnem forumu in osirajo in obirajo  tudi javno znane osebe, kot je magari Špela Grošelj, ki je niti osebno ne poznajo.

V kateri vrtec hodiš?

IQ539, 15.07.2024 ob 15:29

V kateri vrtec hodiš?

Koliko vzdevkov boš še zamenjalo ?   Imam čas, ti samo pingpingiraj s tvojo primitivnostjo tukaj 🙂 Let’ play….

Alaria, 15.07.2024 ob 15:42

Koliko vzdevkov boš še zamenjalo ?   Imam čas, ti samo pingpingiraj s tvojo primitivnostjo tukaj 🙂 Let’ play….

Pure waste of time…you poor lonely soul.

IQ168, 15.07.2024 ob 15:45

Pure waste of time…you poor lonely soul.

dej pizdunček – ne kopuniraj po meni….

Dosti je Špele, naslednja kost za obiranje;   Jan Plestenjak in njegove babe,  ali Ķatja Tratnik, saj se je tudi ona poredila  in postarala čez noč.

Gremo naprej je še dosti drugih javnih oseb, pa dajmo jih raztrgati, s Špelo ste že dosadni , ste ji naredili še preveč reklame, Špela se veselo sonči na Bahamih, in se smeji ,  vi babe pa se kregate, butare .

Alaria, 15.07.2024 ob 14:39

Iskreno sožalje zatvoho izbubo… Vendar:

določeni ljudje drugače sočustvujejo,  se soočajo z bližnjim koncem s in bližanjem konca vojega najbližjega. Ker so morda čustveno bolj empatični morda celo od tebe. Manj močni , manj čustveno stabilni morda od tebe, v tovji situaciji  Zmoreš to razumeti ? Zato tvoje posploševanje tvojega stanja z njenim ni nikakor primerljivo. Ljudje smo si različni in prav je tako….

A boste že nehali enkrat s tole bolno mamo? Špela je debela že odkar je na sceni, 20+ let. Vmes kako kratko obdobje, ko je malo shujšala, potem pa nazaj vsi kg gor. Mama ni že desetletja bolna, zato to več kot očitno ni razlog za njene kile.

Sem videla en video na instagramu. Zdi se mi čedalje bolj podobna Britney Spears. Obe se čisto neuštimane, vse črne okrog oči se dajeta na splet in imata nerazrešene osebne stvari, o katerih javno razpredata na nek infantilen način.

Vmes je zaklela npr. pejte v p’zdo materno vinske mušice. Očitno je ona Kumru napisala besedilo za tisto primitivno pesem.

Težko je skrbet za nepokretnega, ker iz dneva v dan delaš eno in isto in ni nekega bistvenega napredka. Vesel si lahko, če vzdržuješ status quo.

Se mi pa zdi, da ji je vse skupaj na psiho udarl in ne razrešuje ustrezno (snemanje videov za kao instagram skupnost, kjer govoriš, kaj si včeraj pil, kdaj si vstal, kam z mušicami, osebne, družinske težave, kakšne nohte imaš … in si obenem ves zdelan, pač ni ustrezno reševanje težav).

[/quote

Pusti ga, tip ima duševno bolezen, zato pa ima čas tu klevetati javne osebe, ki jim do gležnjev ne seže. Ignor pa bo odnehal.

Meni je Špela super oseba. Nekako je spet na vrhu v javnem življenju in je zavzela prostor mnogim ljubosumnicam.

S to temo ji delate samo še večjo uslugo. Kile gor ali dol, marsikomu niso merilo zlagane popolnosti družbenih omrežij.

Kakšnih 38? 40 bo cez pol leta

Rdeči ruj, 15.07.2024 ob 17:44

Meni je Špela super oseba. Nekako je spet na vrhu v javnem življenju in je zavzela prostor mnogim ljubosumnicam.

S to temo ji delate samo še večjo uslugo. Kile gor ali dol, marsikomu niso merilo zlagane popolnosti družbenih omrežij.

Na koga točno bi lahko bil ljubosumen? Na pse?

Po mojem misliš zavisten? Spet. Na kaj točno? Na kile?

Bolna mama bla bla, 15.07.2024 ob 16:17

A boste že nehali enkrat s tole bolno mamo? Špela je debela že odkar je na sceni, 20+ let. Vmes kako kratko obdobje, ko je malo shujšala, potem pa nazaj vsi kg gor. Mama ni že desetletja bolna, zato to več kot očitno ni razlog za njene kile.

Tako.

Že pri Atomikih je bila šunka.

U kur*c ste šli eni res.. kok znate slabe stvari videt ob delu in trudu nekoga. Ampak problem itak ni v njej in komadu, ampak v vsakem posamezniku s kakšnim pristopom in očmi je pogledal komad oz. Bolj podrobno njo. Nič novega za ene frustrirane zdolgočasene, polnih samih sebe ljudi, ki mislijo, da pa so oni idealni..ma ja.. vsak piše svojo zgodbo in v zgodbi življenja, se ljudje spreminjamo. Normalen proces. In hvala bogu, da se zna cenit..kot kaže ste eni precenjeni?

Hvala bogu za drugače mišleče, ker tu se pa ločimo?

BarBara✌️, 15.07.2024 ob 23:43

U kur*c ste šli eni res.. kok znate slabe stvari videt ob delu in trudu nekoga. Ampak problem itak ni v njej in komadu, ampak v vsakem posamezniku s kakšnim pristopom in očmi je pogledal komad oz. Bolj podrobno njo. Nič novega za ene frustrirane zdolgočasene, polnih samih sebe ljudi, ki mislijo, da pa so oni idealni..ma ja.. vsak piše svojo zgodbo in v zgodbi življenja, se ljudje spreminjamo. Normalen proces. In hvala bogu, da se zna cenit..kot kaže ste eni precenjeni?

Hvala bogu za drugače mišleče, ker tu se pa ločimo?

Ok, sploh nismo opazili, da je ratala vidno debela oz tolsta. Oz nismo niti opazili očitno razgaljenega vampa. Boljše?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close