Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

Jaz sem pa prav fouš ljudem, ki imajo malo več kil in se ne zredijo v obraz haha.

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem verjet, 12.07.2024 ob 11:28

Ne morem si pomagat ampak, ko sem videla novi spot, me je skoraj kap. Ženska se je zredila za vsaj 20 kg. Je pa vseeno luštkana, meni je všeč, ampak sem mislila, da ne vidim prav.

Saj je že skoz debela, zdej je pa še debelejša,  v spotu jo snemajo samo do jošk, od trebuha riti navzdol raje ne.

Ah, ta je zasvojena s hrano, to verjetno skoz je in se baše kot pujs, saj ima že skoz težave s težo. Pa skoz miga, pleše, hodi na fitnes, ima osebne trenerje, uhhh ja zasvohenost pač, njej pimaga samo še operacija želodca.

Ni čudno, da ni spackala niti enega otroka, kdo pa bi tako bajso p….?

Alaria, 12.07.2024 ob 14:12

Ja pa dobro no…

Stara je skoraj 40.  Enkrat več, kot ko je bila na vrhuncu svoje mladostniške kariere.Ni več mlada najstnica, kot je bila na vrhuncu svoje kariere in tista mladostniška postavca, ko je bilo treba vedno pazit na kile, kljub temu da so preskakali in prepeli cele nočli na špilih in pokurili vse, kar so dali vase.

Je tudi bolj nižje rasti in se ji vse  takoj pozna, če hrano samo že samo pogleda; je zrela dozorela ženska pri 40ih, ki pa zagotovo ne miga in ne skače po odrih, kot je , ko je bila stara 20…..  Ker ji tudi ni več treba…Toliko, za unega , ki jamra: bila je moja “seksbi bombica”

Uh ja, sem tud blizu 40, rodila 3 x, postavo in kile pa imam iste kot pri 20ih, jem vse normalno, nikoli pa se nisem prenajedala kot se ona.

Pa kaj se tolk ukvarjate z drugimi? U bistvu zdravite svoje komplekse!

Ko sem bila jest otrok, se noben ni ukvarjal s tem, kolk ma nevem soseda kil, razen za res obilne. Danes zenska sploh ne sme bit vec star 40+! V tem obdobju se telo prilagaja na hude spremembe- perimenopavza, enako kot v najstniski fazi. To da teza raste je u bistvu normalno. Ampak vsa ta gonja proti naravi je postala ze prav obsedena. Ni enostavno balansirat med podivjanimi hormoni, navadami iz prejsnjega obdobja, stresom…, najhujse pa je stalno obsojanje drugih, javnosti! Pa dejte ze zacet zivet svoja zivljenja in pustite druge na miru!

40 letnica s čopki???
Si je kdaj dala joške povečat?

Vedno je bila buckasta. Pri 40 lahko dkačeš in plešeš cel dan pa kile ne bojo šle dol.

Ker je predebela bo prej v menopavzi.

Anonimno 10651, 12.07.2024 ob 17:22

Pa kaj se tolk ukvarjate z drugimi? U bistvu zdravite svoje komplekse!

Ko sem bila jest otrok, se noben ni ukvarjal s tem, kolk ma nevem soseda kil, razen za res obilne. Danes zenska sploh ne sme bit vec star 40+! V tem obdobju se telo prilagaja na hude spremembe- perimenopavza, enako kot v najstniski fazi. To da teza raste je u bistvu normalno. Ampak vsa ta gonja proti naravi je postala ze prav obsedena. Ni enostavno balansirat med podivjanimi hormoni, navadami iz prejsnjega obdobja, stresom…, najhujse pa je stalno obsojanje drugih, javnosti! Pa dejte ze zacet zivet svoja zivljenja in pustite druge na miru!

A tako, kot je ona pustila druge pri miru? Ni izpustila nobene prilike, ko je bilo treba komentirati in obirati druge.

Čopki, 12.07.2024 ob 17:23

40 letnica s čopki???
Si je kdaj dala joške povečat?

Vedno je bila buckasta. Pri 40 lahko dkačeš in plešeš cel dan pa kile ne bojo šle dol.

Ker je predebela bo prej v menopavzi.

Ja si je že zgodaj, pa je mela naravne čist lepe..

Res se je hudo zredila. Še vedno zgleda v redu zaradi botoxa in plastike,  ni pa videti nič mlajša od svojih realnih let.

Bo lahko v videospotu od Darkota nastopala piggy miggy al kaj je blo, men direkt tja paše. Sam ja no saj.. špela radi te imamo? čist ok je kkrkol pč, nosi sama..

Špela, verjetno te je preko povezave vrglo na to stran.

In prav je tako.

Zame si carica.
Všeč mi je tvoje razmišljanje, da živiš in se ti življenje dogaja.

Taki se ne ukvarjamo z malenkostmi!

Razmazan make up, no make up, zlomljen umetni noht in manjkajoče trepke …

Lepo bodi. ???

Pustimo to da je močna. Bila je močna tudi takrat, ko je z Atomik harmonik skakala po odrih. In bila mlajša takrat. 🙂

Kaj je z njenimi lasmi?

Pustimo zgrešeno rdečo barvo las in na njena dva čopka na vsaki strani, kot začasa Foxi teens.

Kaj je z njenimi lasmi? Vsi zredčeni, štrenasti….

O komadu kot takem pa sploh škoda besed.

Pogledala sem video. Mene kile ne motijo, pač ima malo viška, ampak je pa butasta ta Špela. Sploh pa se cucke ne vodi v bolnico.

Kot je ena zgoraj rekla, Špela ni ena prodajalka v Mercatorju ali Sparu. Špela živi od svojega imidza. Pri njej je videz vse. Predstavljajte si Severino, da dobi 30 kg.  Špela ima neko hujšo motnjo prenajedanja, ker ta močna nihanja kažejo na čustveno nestabilnost, ona v hrani najde uteho. Punca ima večje težave. Je pa mlada, nima niti 40 let. Jaz imam precej več kot ona, pa sem v meni, pa pazim na težo, in ima normalno težo,  teža mi ne niha. Sedaj čakam na napade ,kako sem superiorna. In ponavadi ljudje shujšajo, kadar se spopadajo z žalostjo. Ponavadi. Pri njej je pa hrana obrambni mehanizem. Kakorkoli, ima težave.

Anonimno 3266, 12.07.2024 ob 15:11

Anonimna244, 12.07.2024 ob 14:59

Lenka se seta, 12.07.2024 ob 14:49

Babe ve ste zmesane tiste ki jo opravljate.

Zenska ma 40. Ce ne veste se takrat zacne marsikaj dogajat. Grem stavit da ne poje tolk velik ampak ji zdravje nagaja. Plus skrb za mamo.

Je pa se neki.

Ok ko si mlad si lahko suh

Ampak ko gres proti starosti. Pa ni vec ok. Da si suh. Zakaj.

Bla od pon do petka v bolnici. S kilazo v ponedeljek 75 kg. V petek torej danes sla ven iz 67kg. Povejte mi kam bi hujsala pred 20 leti s kilam 58kg.

Jz sem predebela to itak. Ampak res ne bi hotla met manj kot 65kg. Ker so leta tu. In kokr kej zbolis kile grejo dol. Bodte pametne pa ne hujsite ce vam ni treba.

Debeluška bo zmeraj zagovarjala debeluške. Špela nima niti 40 let, mislim da ima 38 let,  nikoli ni rodila. Ni v menopavzi. Živi od nastopov, od tega kako se promovira. Ni ona v Sparu prodajalka, da se lahko razlezein ji bo vseeno za izgled. Nima discipline, da ji teža tako niha. Jaz imam 49 let, dva odrasla otroka, 171 cm in 60 kg.pa sem 10 let starejša od njega in rodila sem.

Ja,bravo zate ????? kako zelo čudovita in vrhunska ženska si ? ful si boljša od nje. Si zadovoljna zdaj, ko se tako hvalis?

Nisem nobena vrhunska ženska, sem pa disciplinirana in mi teža ne niha, niti nimam znakov mene, ker živim zdravo. Ne rabiš obračati besed, pa se posmehovati iz vseh ostalih.

Kot da bi Tanji Žagar vzela lasuljo.

Debela Špela je zakon, jaz bi jo takoj povabil v mojo zidanico, ve  pa se požrite  od fovšije.  Pa ne se primerjati z Špelo, ve ste samo navadne gospodinje, site vsega, pa norite  po Špeli svoje frustracije.

Nalijte si čistega vina.

Pogledala sem njen video. Izvedba in sama pesem  obup, Špela pa res kot vzhajan buhtelj. Obupno debela. Lasje tanki, uničeni. Njo psiha zgleda uničuje .

VESELI JANEZ, 12.07.2024 ob 20:37

Debela Špela je zakon, jaz bi jo takoj povabil v mojo zidanico, ve  pa se požrite  od fovšije.  Pa ne se primerjati z Špelo, ve ste samo navadne gospodinje, site vsega, pa norite  po Špeli svoje frustracije.

Nalijte si čistega vina.

mislim da je ravno obratno. Ona bi se morala zgledovati po vsakdanjih ljudeh. Ženska dela travme iz vsakdanjih stvari. Nekaterim umrejo otroci, pa pol manj travmirajo kot ona za mamo , ki je bolna. Ženska je cudna. Če so tebi take všeč, super zste. Samo zanimiv da je taka tedna, pa se jo noben ne prime. Samska . Sicer nismo vse gospodinje, imamo pa nekatere normalno težo in kljub nefiltrom izgledajo dosti bolje od Špele. Ti pa verjamem da bi jo povaljal, to je to kar lahko dobiš. Sedaj si pa fajn zmasiraj korenjaka ob ogledu cenenega videa z debelo Špelco. Naj ti močno spricne. Aja do zmenka dvomim da pride, prej Lili Sorum preveri če se numerolosko ujameta glede na rojstne dneve

Eh ja, 12.07.2024 ob 22:00

mislim da je ravno obratno. Ona bi se morala zgledovati po vsakdanjih ljudeh. Ženska dela travme iz vsakdanjih stvari. Nekaterim umrejo otroci, pa pol manj travmirajo kot ona za mamo , ki je bolna. Ženska je cudna. Če so tebi take všeč, super zste. Samo zanimiv da je taka tedna, pa se jo noben ne prime. Samska . Sicer nismo vse gospodinje, imamo pa nekatere normalno težo in kljub nefiltrom izgledajo dosti bolje od Špele. Ti pa verjamem da bi jo povaljal, to je to kar lahko dobiš. Sedaj si pa fajn zmasiraj korenjaka ob ogledu cenenega videa z debelo Špelco. Naj ti močno spricne. Aja do zmenka dvomim da pride, prej Lili Sorum preveri če se numerolosko ujameta glede na rojstne dneve

Še ena užaljena gospodinja , ki ni videla korenjaka že lep čas, ker ji mož raje hodi k mladi ljubici. Požri se razočarana gospodinja.

VESELI JANEZ, 12.07.2024 ob 22:12

Še ena užaljena gospodinja , ki ni videla korenjaka že lep čas, ker ji mož raje hodi k mladi ljubici. Požri se razočarana gospodinja.

Trdega korenjaka sem pa videla ravno danes zjutraj, sva z možem imela en fajn seks pred službo.  In moški ki ima doma vse kar želi, ne vara, ker je nor na ženo.  Verjamem pa da bi si Špela želela marsikaj kar imamo mi. Družino, dobrega sopotnika, močno psiho, ki tudi kaj prenese in ne travmira. Oba starša sem pokopala, to je normalni življenjski cikel.  Nenaravno je ko ti otrok umre, tisto je hudo . Ne bi želela biti pet minut v njeni kozi , ter živeti Spelino življenje. Nima nič, razen denarja. Tega pa imam tudi jaz , poleg družine, dobrega moža in lepšega videza.

ajoj, 12.07.2024 ob 18:17

Pustimo to da je močna. Bila je močna tudi takrat, ko je z Atomik harmonik skakala po odrih. In bila mlajša takrat. 🙂

Kaj je z njenimi lasmi?

Pustimo zgrešeno rdečo barvo las in na njena dva čopka na vsaki strani, kot začasa Foxi teens.

Kaj je z njenimi lasmi? Vsi zredčeni, štrenasti….

O komadu kot takem pa sploh škoda besed.

Špela je uporabljala keratinske podaljške –  na svoje genetsko šibke lase. So ji keratinski podaljški uničili laxe. Zato pri 40ih nima gostote.

Inkaj potem ?=

Naj uživa in živi življenje. Je skoraj 40 letnica ( januarja je dopolnila 39 let) se sooča z vsemi tegobami ženske v teh letih. Ni več mlada in tega se dobro zaveda.

Vsi  drkađija moralisti pa  – najdite si drugo kost za glodanje. Tako glede njenih kil, njenih las, karkoli.

Samo komade naj dela  sedaj bolj svojim  letom primerne – ker tale zadnji “najstniški” ni več zanjo.

Si lahko priznamo resnico?

Kot prvič je bajsika, pobarvana in v imenu skladbe izpostavlja ELA ROSE. Očitno ima neke probleme z identiteto, starost pritiska, stas se izmika, treba vsebine pa ne gre. Vmesna reklama je katastrofa, poceni in sramota, komerciala na nizkem nivoju. Očitno noče delat za trak pa raje prodaja neke farmacevtske izdelke.

Pesem je pofel. Stare punce, zanič avto, slabo sporočilo. To ni nič od nič napram slovenski klasiki Orion, Poletna noč, Čuki, Kingston tudi njeni časi v Atomik. Nima za burek z to produkcijo.

Sploh pasivna agresija nad navideznim nekim moškim. Kazanje sredinca. To ni ljubezen, če je prej bil dober sedaj je sovražnik. Ni prebolela? Koga prepričuje? Gospa, prestara ste za mladostne romance, prestara da te nekdo “naserje”, prestara za trapanje okrog. Poglej si svojo generacijo, vzgaja otroke, ima kariero, preboleva raka. Špela prosim poišči si pomoč in izbriši ta video. Če pač ne gre ne gre, pusti moške na miru.

Dežurni starš, 12.07.2024 ob 23:37

Si lahko priznamo resnico?

Kot prvič je bajsika, pobarvana in v imenu skladbe izpostavlja ELA ROSE. Očitno ima neke probleme z identiteto, starost pritiska, stas se izmika, treba vsebine pa ne gre. Vmesna reklama je katastrofa, poceni in sramota, komerciala na nizkem nivoju. Očitno noče delat za trak pa raje prodaja neke farmacevtske izdelke.

Pesem je pofel. Stare punce, zanič avto, slabo sporočilo. To ni nič od nič napram slovenski klasiki Orion, Poletna noč, Čuki, Kingston tudi njeni časi v Atomik. Nima za burek z to produkcijo.

Sploh pasivna agresija nad navideznim nekim moškim. Kazanje sredinca. To ni ljubezen, če je prej bil dober sedaj je sovražnik. Ni prebolela? Koga prepričuje? Gospa, prestara ste za mladostne romance, prestara da te nekdo “naserje”, prestara za trapanje okrog. Poglej si svojo generacijo, vzgaja otroke, ima kariero, preboleva raka. Špela prosim poišči si pomoč in izbriši ta video. Če pač ne gre ne gre, pusti moške na miru.

Njej za trak ni potrebno it delat. Zaenkrat (še) ne.

Žaljivi ste, ko jo nazivate z bajsiko. Ja, kamera doda precej kg, vendar vseeno – nimate se kaj tako izživljat verbalno nad njo, kot javno osebo. Ni vam apetitlih – ampak desci to  se morate pri svojih letih pa ja že  naučit zadržat zase 🙂

Pa nisem nobena zavaljena Miss Piggy, da ne bo pomote 🙂

HahA

Beden videospot, sigurno ukraden nek afriski komad, o njenem stajlingu bols da ne govorim vse kar je lahko narobe je narobe. Ona bi si mogla totalno ekipo okoli sebe zamenjat plus dieta “manj žri.” Pa vsi mamo probleme v zivljenju stil pa mas al ga pa nimas in ce ga nimas je treba poiskati ljudi ki to obvladajo.ce si javna oseba se pac ispostavis javnosti in mi vsi ki imamo pet min casa ce zelimo pac lahko povemo svoje mnenje.Skratka, vse skupaj men osebno polom. Pa se neki tut ona pa o vsakem in o vsem mnenje zakaj ga mi ne bi imeli…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close