Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

ŠPELA GROŠELJ +20 kg v novem videu

Špela zna vnovčiti , narediti si reklamo  tudi iz svojih viška kilogramov,  glavno, da se piše in govori  ,pa ve gospodinje, kako vi svoj špeh  reklamirate ? Zaslužite kaj na račun masti  ? Špela mastno zasluži.

Na račun preveč kil  ste  Špelin videospot le vsi videli, tudi tisti, ki drugače je ne sledite.

Bravo Špela.

Odgovor na objavo uporabnika
Reklama, 13.07.2024 ob 14:07

Špela zna vnovčiti , narediti si reklamo  tudi iz svojih viška kilogramov,  glavno, da se piše in govori  ,pa ve gospodinje, kako vi svoj špeh  reklamirate ? Zaslužite kaj na račun masti  ? Špela mastno zasluži.

Na račun preveč kil  ste  Špelin videospot le vsi videli, tudi tisti, ki drugače je ne sledite.

Bravo Špela.

Prvič nismo nobene gospodinje. Kaj ona zna unovčiti? Naredi beden spot, sebe obleče kot maškaro, da ne govorim kako je debela, normalno da se o njej govori, ce je zmeraj bolj bedna .

A se ti hecas, 13.07.2024 ob 14:39

Prvič nismo nobene gospodinje. Kaj ona zna unovčiti? Naredi beden spot, sebe obleče kot maškaro, da ne govorim kako je debela, normalno da se o njej govori, ce je zmeraj bolj bedna .

Bolj  je bedna bolj jo gledate in se ukvarjate z njo , potem pa je res tako zelo pomembna , vam gre res toliko v nos , ste zelene od fovšije.

Če niste gospodinje, pol pa ste na socialki, ki imate čas se cele dneve ukvarjati se s Špelo, ženska, ki hodi v šlužbo se ne bo ukvarjala z neumnostmi.

Reklama, 13.07.2024 ob 15:35

Bolj  je bedna bolj jo gledate in se ukvarjate z njo , potem pa je res tako zelo pomembna , vam gre res toliko v nos , ste zelene od fovšije.

Če niste gospodinje, pol pa ste na socialki, ki imate čas se cele dneve ukvarjati se s Špelo, ženska, ki hodi v šlužbo se ne bo ukvarjala z neumnostmi.

Niti dneva nisem bila nikoli Brezposelna niti na socialni. Niti dneva. Vse življenje skrbim uspešno  za svoje finance . Pri Špeli pa res ne rabim biti zavistna. Kaj točno naj ji zavidam? Denar? Imam svojega,to kar delam me veseli , sem cenjena kot uspešna ženska. Imam družino, ona jo nima. Imam precejjjj manj kilogramov. In imam dosti lepše lase kot ona. Predvsem pa sem čustveno precej bolj stabilna kot je ona . Ne bi bila v njeni koži in takemu ne zavidas, kvečjemu se ti smili. Zavida se tistemu ki tebi predstavlja nekaj, kar ti nimaš , si pa to želiš. Jaz si Spelino življenje ne želim. Ne maram medijskega izpostavljanja, ker nisem tak človek. Sem pa uspešna v “ozadju” in dobro služim. Imam družino in dobrega partnerja, s katerim sva več kot pol življenja in dva povezana. Tako da prosim povej kaj naj ji zavidam? Res me zanima, pa me razsvetli.

Sem šla gledat spot: 1.res je, preveč se je zredila 2.rdeči lasje ji NE pašejo, čopki še manj 3.oblačila so tudi obupna….nič posebnega .Škoda truda, res.Bo treba precej shujšat, se pobarvat na blond in se lepo obleči.Pesem: še kar.Poje tudi dobro.Škoda no, ker se ne zna prijeti v roke!

Anonimno 3266, 12.07.2024 ob 15:11

Anonimna244, 12.07.2024 ob 14:59

Lenka se seta, 12.07.2024 ob 14:49

Babe ve ste zmesane tiste ki jo opravljate.

Zenska ma 40. Ce ne veste se takrat zacne marsikaj dogajat. Grem stavit da ne poje tolk velik ampak ji zdravje nagaja. Plus skrb za mamo.

Je pa se neki.

Ok ko si mlad si lahko suh

Ampak ko gres proti starosti. Pa ni vec ok. Da si suh. Zakaj.

Bla od pon do petka v bolnici. S kilazo v ponedeljek 75 kg. V petek torej danes sla ven iz 67kg. Povejte mi kam bi hujsala pred 20 leti s kilam 58kg.

Jz sem predebela to itak. Ampak res ne bi hotla met manj kot 65kg. Ker so leta tu. In kokr kej zbolis kile grejo dol. Bodte pametne pa ne hujsite ce vam ni treba.

Debeluška bo zmeraj zagovarjala debeluške. Špela nima niti 40 let, mislim da ima 38 let,  nikoli ni rodila. Ni v menopavzi. Živi od nastopov, od tega kako se promovira. Ni ona v Sparu prodajalka, da se lahko razlezein ji bo vseeno za izgled. Nima discipline, da ji teža tako niha. Jaz imam 49 let, dva odrasla otroka, 171 cm in 60 kg.pa sem 10 let starejša od njega in rodila sem.

Ja,bravo zate ????? kako zelo čudovita in vrhunska ženska si ? ful si boljša od nje. Si zadovoljna zdaj, ko se tako hvalis?

zagovarjanje debelink je narobe. Debela je, ker žre in pika. in to velja za vse ostale, ki ste debele. Preprosto. Same si pa iščete neke izgovore: stres, bolna mama, šef, mož, otroci, mena in ne vem kaj.

Nisem vedela, da se je z Domnom K. skregala. Oziroma jo je on razočaral? Mogoče je pa zato žalostna in se prenajeda. Pa tko sta luštna v tistem komadu:

– S tabo je vedno lepo –

Škoda, skupaj prav zažigata.

Rit in Srajca, 13.07.2024 ob 18:08

Nisem vedela, da se je z Domnom K. skregala. Oziroma jo je on razočaral? Mogoče je pa zato žalostna in se prenajeda. Pa tko sta luštna v tistem komadu:

– S tabo je vedno lepo –

Škoda, skupaj prav zažigata.

Ahhhh.. Z Domnom Kumrom sta imela  “lepotnokirurgni fajft”- ona je njemu takrat  očitala  elpoteni popravek  njegovega nosu, on pa njej povečavo njenih prsi…  javno, v enem od posnetkov v njunem “kavs fajtu” – poišči na YT 🙂

Ta komad pa še za na veselico ni.

Torej ti ne hodiš v službo?

Namenjeno Reklami, ki pravi, da se ženske s službami ne ukvarjajo z neumnostmi

daj ti svoje superlative življenske dosežene napiši prosikm tukaj. Kaj si dosedaj doseglo v življenju? 🙂

Zakaj se tako  verbalno izživljaš nad Špelo Grošelj? Kaj je tvoj življenski manjko, tvoje nezadovoljstvo s  samo seboj konekoncev, da se se tako izživljaš  na javnem forum u preko tiškovnice na njej?

Ena in ista zafrustrirana ali zafrustriran vsak dan odpre nekaj tem o teži žensk. Res dolgočasno. Obsedeno.
Špela je zelo lepa in postavna ženska in tudi pesmica je prijetna.

Tudi če se sploh ne ozremo na kg, oblačila, ki ji ne pristojijo, ponesrečeno barvo las in otročje kazanje sredinca….. pesem je katastrofa. Dajmo no ženska, 40 let si stara, že 20 let (približno) na sceni. Kot prvo si prestara za prepevanje pesmic v stilu razočarane in užaljene najstnice. In kot drugo, da po tolikih letih ustvarjanja in izkušenj, ko bi človek pričakoval eno rast, napredek, dozorelost….. spacaš skupaj eno tako teenagersko pesem, kot bi jo ena najstnica na hitro napisala med dolgočasno uro zgodovine…. Žalostno. Res. To je vse, kar z vsemi svojimi izkušnjami in pri svojih letih zmoreš? Mene bi bilo pošteno sram.

Špela je lepa in debela, lahko shujša, kaj pa boste ve suhice ki ste grde navzven in navnoter po vaših objavah sodeč? 🙂 Tudi sama sem podobna Špeli, ampak midvi sma obe lepi v srčku in navzven.

A se ti hecaš citiram

Imam imam imam. Pa kaj nas briga kaj ti imaš.

Ti nisi Špela in si nek anonimni za frustriran osebek. Ne zanima bas kaj imaš in kaj nimaš.

Predvsem imaš v glavi slamo.

Špela je lepa in dobra v svoji notranjosti, vi ostale, ste pa zelo nezadovoljne same s sabo, vse kar ste namenile Špeli v resnici ste to same. Samo projecirate  svoj gnev na ubogo Špelo. Malo se zamislite same nad sabo, kakšna gniloba je v vas, a vas ni nič sram?

Pa si upate vse to reči Špeli v živo , če bi jo srečale,ali bi bile kot polizani cucki ?

Faraonka, 13.07.2024 ob 17:51

zagovarjanje debelink je narobe. Debela je, ker žre in pika. in to velja za vse ostale, ki ste debele. Preprosto. Same si pa iščete neke izgovore: stres, bolna mama, šef, mož, otroci, mena in ne vem kaj.

Mene niti ne poznaš, tako da nisem debela in mi ne pametuj

Anonimno 5965, 13.07.2024 ob 18:58

Ena in ista zafrustrirana ali zafrustriran vsak dan odpre nekaj tem o teži žensk. Res dolgočasno. Obsedeno.
Špela je zelo lepa in postavna ženska in tudi pesmica je prijetna.

Ce je pa Špela postavna, pa res rabim očala. Hahaha, kaj vse človek ne prebere.

Zakaj takšna gonja proti Špeli?

Kaj takega vam je Špela naredila?

Ali vam je hišo zažgala, vam je avto razbila, vam je moža speljala ?

Napišite samo eno stvar kaj vam je Špela naredila, da jo tako sovražite?

Pa da Špela to bere, in zaradi vas naredi samomor,  a bi se vsaj malo čutile krive, ali ste mrtve v sebi? Vam je vseeno, če nekoga pahnete  čez rob?

No odgovorite ?

Ona ima nihanha s težo, kit swm razunela. Pa potem hitri hzhšanha promovira. Pa potem še pospešeno rejenje bazaj takim bi bilo prepovedano pet, da sw posvetijo kolapsom teže.

Nič nam ni naredila.

Lahko pa pokomentiramo izredno slab komad  in slab stajling. Kile gor al dol.

Katastrofa!

Za vse’kaj pa vam je Spela naredila’. Doticna se javno izpostavlja in na ta racun sluzi.  Trenutno z videom, ki ji ni v cast, kakor tudi ne soustvarjancem.

Če bi bili vsi tako lepi in suhi kot si ti, bi bil svet zelo dolgočasen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close