Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

no jaz recimo še nisem šla tkole ven, da se prej ne bi slišala z nekom…. rabim slišat glas in se po telefonu pogovarjat prej, drugač sploh nikamor ne bi šla

Ko sem imela še profil na Facebooku, in so mi moški klikal, pisal: “joj, kok maš lepe učke,…joj, kok maš lepe ustnce,…jok kok maš…”, v glavnem na bruhanje mi je šlo. Pa sem imela sliko obraza s profila, brez dekoletja itd…različne, ker sem jih menjavala.

Ampak, ok, prjatli na Facebooku so bili eno. Ostali, padalci, pa so tako začeli težiti, da sem se počutila, kot da imam profil na Ona-on.

Ej, res nisem nobena miss, čisto povprečna bejaba sem. Ampak, potem, ko vidiš, da te nekdo klikne in se slini okoli tebe, da je ful fajn, prijazen in srčen moški…a v resnici kreten od kretena, ki tako obvladuje na tisoče žensk, se ti pa kar bruha.

Ne vem no, na živce mi gre to, da nekateri moški sklepajo prijateljsva na podlagi videza (ne mislim nate Spider) ne pa pač, kako se res samo ujameš.

To s telefonom je pametno…Ko slišiš glas, že imaš feeling, s kom govoriš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

no jaz recimo še nisem šla tkole ven, da se prej ne bi slišala z nekom…. rabim slišat glas in se po telefonu pogovarjat prej, drugač sploh nikamor ne bi šla[/quote]

Spider, verjetno sta oba “zaštekala”, ker nista bila vajena osebne komuniacije. Škoda…

Aleksandra, jaz tudi, ne grem nikamor, dokler se prej ne slišim z nekom. Uf, ni šans…glas tudi nekako pove več o osebi oz. ti da zaupanje.

Če bove midve kdaj šle, ti bom prej definitivno prej posredovala svojo gsm številko. 🙂

ja, predvsem to, al se je nazadnje smejal v zibki, ko so ga tete žgečkale po podplatih… eni povejo mal dones mal jutr in to tko k da umirajo ….

ko sem se nazadnje tkole z enim padalcem pogovarjala, bi težko opisala kok negativnih čustev me je zbombardiralo po petih stavkih… ta je bil definitivno rekorder…. groza res. bog ne dej še kdaj slišat, kamo li videt…

ja, predvsem to, al se je nazadnje smejal v zibki, ko so ga tete žgečkale po podplatih… eni povejo mal dones mal jutr in to tko k da umirajo ….

ko sem se nazadnje tkole z enim padalcem pogovarjala, bi težko opisala kok negativnih čustev me je zbombardiralo po petih stavkih… ta je bil definitivno rekorder…. groza res. bog ne dej še kdaj slišat, kamo li videt…

No dragi moji, zdaj počasi pa jaz moram po opravkih.

Madona, še v življenju nisem bila cel dan za računalnikom, ampak Spider in Aleksandra sta me pa do konca omamila! :)))

Je pa fino, da malce previharim svoje možgane z novimi pogledi na ljubezen, na življenje s polno skledo smeha. 😉

Iskreno sta mi polepšala dan – hvala vama obema! 😉

boš dala za pir, pa bo :))))
lep dan, ene tri žarke sonca še zame užij, mam tadolgo danes…

boš dala za pir, pPSa bo :))))
lep dan, ene tri žarke sonca še zame užij, mam tadolgo danes…[/quote]

Absolutno, bom dala za pir, tebi Aleksandra na difu, tebi Spider pa na nebotičniku. ;)))

Držita se mi! 😉

Nas čakajo kakšne sankcije ? :))

Živali seveda nimajo na tisoče pogojev, ki bi bile povezane s parjenjem. Enostavno zadovoljijo le svoj nagon. V naši glavi pa se ob misli na parjenje, pojavi še ogromno drugih misli in asociacij, ki morajo biti zadovoljene. Če ne, občutimo blokado. Najprej so zahteve glede partnerja, ki mora biti lep, pa imeti denar…Potem človek ne sme imeti slabih izkušenj, na katere bi nas lahko asociiral trenutni partner.
Potem je tu še lastna samopodoba in z njo povezane misli, ki določajo kako oseba doživlja sebe v samem odnosu.
Ogromno podatkov in pogojev, ki tako enostavno zadevo zakomplicirajo do onemoglosti.

Če smo moški nekomplicirana bitja, potem naj tudi sama neha komplicirati.
Opazil sem, da imata veliko skupnega z Ronko. Mogoče je pri “sramežljivi” prav tako razlog samozavest in podzavestni strah pred moškimi v katerih vidi neko grožnjo.
Jaz je ne poznam, da bi poznal razlog. Mora sama prisluhniti sebi in svojim mislim, ki se pojavljajo takrat, ko bi rada kakšnega spoznala. Sigurno jo nekaj ustavi.
Morala bo preseči svoj strah, pa negativne misli in več tvegati.

In to, kako se bere, marsikaj pove o tebi kako doživljaš same besede.
Vem ,da je v tvojih besedah tudi malo cinizma…Ampak vseeno, če imaš problem, potem se ne ukvarjaš s tem, kako imajo drugi pošlihtano.
Kot sem napisal, razlog je treba iskati v sebi in kako imaš v svoji glavi pošlihtano, ne pa razmišljati ali je nek moški dovolj pameten, ali bo mogoče postal pijanec….In iskati razloge zakaj ni dovolj dober.
Saj lahko na vsakem najdeš napake, če želiš. Treba se je zavedati, da tudi ženska ni popolna in delati na tem, ne pa na drugih.

Seveda tudi tisti, ki so v vezi, nimajo vsega poštimanega v glavi in ni rečeno, da so srečni.
A če hoče ženska koga najti, se s tem ne sme obremenjevati.
Probleme rešuješ sproti. Če ne gre, pa greš naprej.

Ja ti boš že vedel.

Sramežljiva, ne kaj preveč upat na spiderja, ker on ženske 30+ v rl po moje niti ne pogleda.
Če rabiš družbo za šmarno goro, pa povej, jaz jo tudi iščem. Pa za speed dating se tudi lahko zmeniva…me zanima, kaki pacienti so tam…no jaz nisem izvzeta…da ne bo pomote 🙂 🙂

Robi, ti pa še bolj zbiraš podatke in delaš študije značajev, kot je bilo meni očitano 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Aleksandra ima prav tako moške že preštudirane v nulo.

Pri moškem iščeš tisto, kar pri sebi pogrešaš.
Odločnost, samozavest…..
Tisti mevžasti pa odsevajo lastnosti, ki jih pri sebi ne maraš.

A vedno najdemo sebi primernega partnerja. Če imamo o sebi preveč slabih mnenj, je potem logično, da tudi takšnega moškega ne bomo marali.
In ostaneš na suhem…..

Jaz sem že od nekdaj moral vse razmontirati, da sem videl, kako deluje…:)

Robi

Robi, mene je strah, med samimi samskimi ženskami sva tu, dobro, da nas ločuje internet. Veš, kako bi to navalile, kot čebele na med…. 😀

Aleksandra

Aleksandra, kje ti ti živiš? Rdečo krpo naj s sabo vzame (lahko tudi improvizira z rdečimi hlačkami), pa mu z njo pomaha pred nosom, tako kot bikoborec izzove razjarjenega bika, da ga razdraži, dobi njegovo pozornost.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ah seveda. Prvič, je tu še spider, drugič, kdo te je klical sem, in tretjič, katera išče vezanega tipa?
Poglej, tukaj smo poštene samske ženske (aleksanda, ti si tudi? nisem zasledila ), vi pa ne, me jasno povemo, kaj bi rade, nekatere celo znajo povedat, koliko kil in cm naj ima tip, vi pa si tukaj ne vem, bildate ego ali igrate psihiatre, hkrati pa pišete, da se z žensko itak nima kaj počet razen spat pa pogovarjat o parfumih…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Dobro jutro 🙂

Kr nekaj teksta se je nabralo…
Kot sem že napisala, mi smo se včeraj lepo zabavali, danes je klima že drugačna. Iz moje strani je bilo napisano malo za šalo in kr veliko zares, da ne bo izpadlo, da se ven vlečem 🙂
Seveda pa je treba brati tudi med vrsticami in če bi se lotila odpisovanja tebi Robi, bi nastala tole dolga kačaaaaaa, kr ni moj stil. V glavnem včasih so se ljudje kr našli, danes je to postala znanost, en kup ene teorije, moralne vrednote pa na psu.
Ni nujno, da ženska išče svoje nasprotje v moškem, lahko išče tudi svojo podobnost. Bi pa rekla, da kake mevže niso preveč zaželene med ženskami, kar seveda spet ne pomeni, da smo vse brez samozavesti …
Spregledali ste pa tisto, kar je Sramežljivka navajala kot osnovni problem – to da moški ne pristopajo k ženskam. Do karakterja še prišli nismo 🙂 – ne njenega, ne njegovega, govora je bilo zgolj o prvem stiku, tako da malo prehitevate za spremembo 🙂 Verjetno bo zdaj spet beseda o kaki energiji, ki jo dotična ženska oddaja….. pa imamo spet znanost 🙂
Se vam ne zdi, da malo preveč komplicirate?
Matjažek, lepo, da imaš Robija … in začneš uporabljat dvojino 🙂
V glavnem – spet preveč teorije…… treslo se brdo, rodio se miš.
Še en razlog za teme o tem zakaj Slovenke seksajo z »južnjaki« – ker jih hormoni in pogum še niso zapustili, v večini tut plešasti niso tok k Slovenci, pa še bi se kej najdlo…
No, zdaj pa le veselo spet k znanstvenim razlagam 🙂
Tam kjer sem prej živela, sem imela soseda južnjaka in on je vedno govoru, da med našimi Janezi kaj iskat je isto kot iskat dobrega delavca na Zavodu za zaposlovanje.

V teh temah je na koncu ponavadi tako, da se na kavi dobimo punce 🙂

Glede speed datinga pa nekako ne verjamem, da se tja ne infiltrirajo tudi vezani ljudje. In se kar strinjam z Aleksandro, da je uspešno predvsem za organizatorje, za udeležence pa verjetno malo manj.

Mene so take izjave čefurjev evdno zabavale. Ja, v vsem so boljši, itak, od nekdaj, da ne boš mislila, tud čefurke mi razlagajo, da so itak bolj primerne za žene, od Slovenk. Čefurji in čefurke so zase itak prepričani, da so najboljša stvar po namazanem kruhu.

Pa sem v bistvu malo njihov, samo njihovo frajerišenje me pa res pogreje. Kot tvoje izjave, da so čefurji..manj plešasti??? Ne vem, katere čefurje ti poznaš, smao povprečen Slovenec pa res bolje zgleda, od povprečnega njihovega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mene so take izjave čefurjev evdno zabavale. Ja, v vsem so boljši, itak, od nekdaj, da ne boš mislila, tud čefurke mi razlagajo, da so itak bolj primerne za žene, od Slovenk. Čefurji in čefurke so zase itak prepričani, da so najboljša stvar po namazanem kruhu.

Pa sem v bistvu malo njihov, samo njihovo frajerišenje me pa res pogreje. Kot tvoje izjave, da so čefurji..manj plešasti??? Ne vem, katere čefurje ti poznaš, smao povprečen Slovenec pa res bolje zgleda, od povprečnega njihovega.[/quote]

verjetno imajo močnejši ego in to je tisto kar te moti. plešasti so res manj :))
ni nujno, da vse kar napišem iz mojih izkušenj no :))

Pa sem v bistvu malo njihov, samo njihovo frajerišenje me pa res pogreje. Kot tvoje izjave, da so čefurji..manj plešasti??? Ne vem, katere čefurje ti poznaš, smao povprečen Slovenec pa res bolje zgleda, od povprečnega njihovega.[/quote]

Hmmm… tole pa spominja na Adija…

ps; Spider a veš, da rečejo severni sosedje nam, da smo čefurji?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aleksandra, sem tudi jaz opazila, da si moški ne upajo pristopit. Razen seveda izjem, ki ti že po par minutah zatežijo, da bi šla skupaj v savno. Neki normalni, vljudni, nevsiljivi, prijazni pristopi pa so tako hudo redki…
In pri moških iščem jaz podobnost, ne nasprotje :). Saj res nisem preveč samozavestna, moje samospoštovanje je na psu, ampak mevžasta pa vseeno nisem tako, da mevže bljak.

Metulka, to je pa tako ali tako jasno, da smo ženske bolj aktivne (tu mislim samo samske ženske in moške). Razno razne aktivnosti pa srečujem predvsem ženske (ne, ne hodim na aerorobiko ali kaj podobnega) :).

Spider, ne vem točno koga si mislil z besedo čefur, domnevam pa, da narode iz bivše Juge. Naj ti povem, da imaš povsem zgrešeno mišljenje o njih. Vsi po vrsti (razen Hrvatov) častijo Slovence, si želijo priti v Slovenijo oz. radi pridejo gor, nas imajo radi. In nikakor se ne smatrajo za nekaj boljšega, nas častijo tako nekak kot smo mi prepričani, da kar je nemško recimo pa je fajn.

sej v bistvu je najbolj žalostno to, da večina žensk niti ne zahteva ne vem kaj, ker so zahteve ob tej ponudbi skorajda utopične. ampak še tisto malo enostavno ne obstaja.
seveda potem nastopi teorija… in ko moški začnejo pridigat ženskam o njihovem razmišljanju, medtem ko še svojega večina ne razume, pol je to res zmešnjava :)))
namesto, da bi poslišali in kaj naredili v kolikor jim je…

dr rugelj je bil res malo poseben, vendar kar se strokovnosti tiče mu nihče ne more oporekat tukaj in če še toliko stvari vzamemo z rezervo, še vedno ostane ugly truth :))

Te samske ženske niso kar tako. Z vsakim tudi niso zadovoljne.
Če bi bil samski, bi ugotovil, da sem za prvo prestari, za drugo premali, za tretjo premalo lep, za četrto premalo pameten, za peto s premalo las…..

Pa berem, da je problem, ker moški več ne pristopajo do žensk….Zakaj pa bi morali ?
Če se vsepovsod borite za enakopravnost, pa še tu bodite enakopravne. Ne pa čakate kot kraljice, da boste lahko s prstom izbirale in pokazale kateri je pravi za vas.

Vsaka ženska deluje na svoj način in moški ne bo šel do vsake. Do nekatere greš, do druge ne. Odvisno kakšna je ženska.
In če ženska vidi, da jo tipi ne oblegajo, mora sama prevzeti iniciativo.
Ne pa potem zaradi lastne neodločnosti, kriviti moške.

Zato pa rabiš že malce razgledanosti, da veš kako nas severni sosedje imenujejo pa rabiš razgledanost 🙂 pa kdaj pa kdaj moraš pogledat izza plank :).

ps; Spider a veš, da rečejo severni sosedje nam, da smo čefurji?[/quote]

In koliko je možnosti, da se bosta dva, ki imata premalo samozavesti, sploh našla in pristopila drug do drugega ?

Zato iščeš takšnega, ki bo samozavesten in dovolj pogumen.
Razen, če pri sebi spremeniš pristop.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close