Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Jaz se na mon-u sproščam, pišem stvari, ki so pogosto konfuzne.. tako da, kdor si hoče ustvarit realno sliko od meni, me mora spoznat v živo..:)))

Eni se sproščajo tako…da nekoga trikrat okoli kepe…eni na facebook limajo 150 svojih nagih slik…eni se bašejo s čipsom…jaz pa svoje frustracije sprostim tukaj.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ok, bom se enkrat še v tvoje vlažne očke zazrla :))

Jp pajki.

ps; Me veseli, da ti sije sonček. Resnično. Te je prijetno brati, ko si zadovoljen. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aleksandra, glede na tvoj stavek: “…ko bereš tele forume itak se negativna energija kr zgrne nate, sploh okol zakonskega življenja so teme za bruhat…”, ravno zato sem malokrat na monu. Ker enostavno me odbijajo take teme, da se mi kar stemni ko to berem.

Glede The Secret, ja defnititivno grem premalo v globino vsaj od novega leta naprej. Drugače pa to resnično deluje, sicer relativno v veliki meri povsod, samo v ljubezni ne, ker na tem področju smo preveč neučakani – oz. sem jaz. 😉

Na plesni žurki pa ti jaz ne bi pustila gledati. Če sem lahko čisto vsakogar, ki je šel z mano na žurko, sprostila in ga “naučila migati” vsaj za zabavo, bi pa tud tebe. 😉

Dobri moški obstajajo, amapak kot si sama povedal, res v mali meri.

Kot praviš, svoboda je mogočna. Je tista, ki nam daje priložnost, da imamo prvo radi same sebe, da imamo lahko radi druge. 😉

ne obupuj dekle, mlado si še…))))

jo bom plavat peljala na dif….se ji bojo oči spočile in ne bo mela časa mislit velik 🙂

Aleksandra, v spodnji temi nekdo vabi na “alko užitke” :))))

OnDrink
Njo za …

21.02.12 13:58
Dekle/dama te morda mika sproščeno druženje ob kozarčku ali dveh…
Te občasno zamikajo tovrstni (alko) užitki? Sem iz Mb…

Škoda ker sem iz Lj…sicer bi mu pisala! :)))))))))))))

sem mu že jaz hahaaaaaa
ampak ne da bi šla pit z njim…..

jo bom plavat peljala na dif….se ji bojo oči spočile in ne bo mela časa mislit velik :)[/quote]

Hahahahaha…to Aleksandra! 😉

Spider bo skrbel za moj sluh, ti pa za moj vid. Kardiolog pa še pride! 😉

PS: Spider, nisem obupala, samo naveličala sem se. ;)))Ko me bo minili naveličanje, bom pa obupala. :)))))

sem mu že jaz hahaaaaaa
ampak ne da bi šla pit z njim…..[/quote]

Jah, jaz bi se šla rolat, ampak do MB bi prej crknla kot pa se prirolala. :)))

sem mu že jaz hahaaaaaa
ampak ne da bi šla pit z njim…..[/quote]

Jah, jaz bi se šla rolat, ampak do MB bi prej crknla kot pa se prirolala. :)))[/quote]

rolala bi ti do beograda, če bi se ti res rolalo :))))

Jah, jaz bi se šla rolat, ampak do MB bi prej crknla kot pa se prirolala. :)))[/quote]

rolala bi ti do beograda, če bi se ti res rolalo :))))[/quote]

Hahahahahahahahahahahahahaha….hahahahahahahahahahahahahahahaha…hahahahhahahahahahahahahahahahahahaha…

Rolala bi tud po zraku, če bi me v Mb čakal Russel Crowe (še iz mladih let)…
Mislim, da bi se moji koleščki spremenili v krila, jaz pa v superwoman! 😉

dej tale helij vn spust in prizemlji :)))))

zemlja kliče halo haha

Glej k si mu res pisala…hahahahaha…ampak jaz sem mislila, da mu boš pisala, da greš z veseljem na kozarček z njem! :)))))

ne se hecat no :)))))) rabiš podnapise al kako hahaaaaaa
tipa rabim za druge reči, ulijem se ga uspešno tut sama :))

Bom prizemljila, ko bom deca zagledala. 🙂

A obvladaš tudi, kako zapeacati iz balona? :)))

Bom prizemljila, ko bom deca zagledala. 🙂

A obvladaš tudi, kako zapeacati iz balona? :)))[/quote]

če je dober pilot se loh nizko spusti in ga naskočiš :))) iz zraka
v balonu je bl ziher na kakih 800 m, ne more pobegnit 🙂

ne se hecat no :)))))) rabiš podnapise al kako hahaaaaaa
tipa rabim za druge reči, ulijem se ga uspešno tut sama :))[/quote]

Me je zanimalo, če ga boš preizkusila ali bi trznil? :)))

Veš kaj se mi zdi? Da je to temo odprl “nekdo”, da vidi, če bomo me, samske babe, ugriznile na povabilo. :)))

Sem se že dobila na drinko z mona z dvema puncama in fantoma in smo še danes krasni prijatelji. Ampak nismo šli na zmenk ampak na pizzo. 😉 In je blo ful dobr. Od nas 4 se je oblikoval par in je skupaj evo že več kot leto dni. 😉 Je pa res, da smo se kar nekaj časa tako dopisovali in se “spoznali” oz. si zaupali srečanje.

A takole, da zapnem na povabilo iz šusa iz vedra neba, no way babye! :)))

tut jaz sem najdla dobro prijateljico tukaj gor – res hvaležna zanjo, zelo jo imam rada, sva si zelo različni, ampak evo tut kej dobrega se najde na monu :))))

Joj, že dolgo se nisem s kom tako zapričal tu gor…celo večnost..

Ampak to je vse virtuala..če se z nekom na netu umameš, še ne pomeni, da se boš tudi v resnici..

Ja super! 🙂 Ja res, tud kakšna pozitivna lastnost se najde tukaj gor in to začudo od žensk, ki v večini pljuvajo na vsak post. 🙂

Sem odpisala Ondrinku, naj preizkusi še na drugem koncu mona srečo, kar si verjetno že prebrala. 🙂

jaz pa mislim, da v kolikor nima nekdo od dvojice računice, da potem se lahko ujameta.

jaz in ta gospodična recimo jo nisva imele :))))

če je to M in Ž, slej ko prej nekdo nekaj bi…. in potem se kao več ne ujameta

jaz pa mislim, da v kolikor nima nekdo od dvojice računice, da potem se lahko ujameta.

jaz in ta gospodična recimo jo nisva imele :))))

če je to M in Ž, slej ko prej nekdo nekaj bi…. in potem se kao več ne ujameta[/quote]

Spider, res je. Ne pomeni, da če se z nekom na netu ujameš, da se boš v resnici. Ampak to samo v primeru M&Ž, kot je Aleksandra napisala. Ker recimo, da se midva dobiva (to je primer, nič ne napeljujem) in zdaj oba drug od drugega pričakujeva, da kakor sva ful kul čvekala, da si bova tako tudi na prvi vtis všeč. In tukaj padejo zavese…če razočarava drug drugega.

Recimo, z mona smo se dobil 4, ratal je par, ostali smo krasni prijatelji. To pa zato, ker nismo ciljali da bo kdo komu vizualno všeč, ampak ker smo se res zajebaval po forumu in si pomagal itd.

Jaz in Aleksandra nimava računice in če bi šle na kofe bi se sigurano pogovarjale prvo o rolarjih, potem o plavanju, potem o plesu in žurkah in potem o vas moških. In verjamem, da bi bile na kavi najmanj 2h, ker če imava vezno besedo tukaj gor, bi jo na kavi samo še pletle naprej. 🙂

Je pa res, da ne greš na kofe po parih chatih, ampak ko si pač pridobiš določeno zaupanje, kar pride s časom.

men je npr vseeno kak tip ali bejba pride na kavo…. nič ne pričakujem od nikogar tko da…. če pa nekdo želi združiti prijetno s koristnim, potem je razočaranje hitro tu

tam okol dve uri si zadela ja :)))

No..Pred leti smo bili na Mladih ena kao družbica..In z eno bejbo sva se takole kao ful štekala v pogovoru..Pol pa smo se videli..Pa si nisva imela kaj dost za povedat…Sem bil kr razočaran..V živo med nama ni stekel pogovor..

Tako da, ni vedno razočaranje povezano s pričakovanjem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close