Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
men je šmarna preobljudena… če že, potem grem zgodaj, preden začnejo une v zlatih supergah gor hodit….
jaz nisem bila pri stanki, dve prijateljici sta bili… obe bosta blazno dolgo živeli in našli bogatega in pametnega…..
možno vidiš, da je spider srečni izbranec…. ni ušel, potuhnil se je malo in opazuje, dela izračune :)))) potem pa sledi element presenečenja
tensta, če bi te povabu na kavo 🙂 spider, je kej na mojih prognozah?
men je šmarna preobljudena… če že, potem grem zgodaj, preden začnejo une v zlatih supergah gor hodit….
jaz nisem bila pri stanki, dve prijateljici sta bili… obe bosta blazno dolgo živeli in našli bogatega in pametnega…..
možno vidiš, da je spider srečni izbranec…. ni ušel, potuhnil se je malo in opazuje, dela izračune :)))) potem pa sledi element presenečenja
tensta, če bi te povabu na kavo 🙂 spider, je kej na mojih prognozah?[/quote]
Jaz imam najraje staro Ljubljano, ker uživam na pogledih na stare zgradbe. 😉 Kar se pa izrecno športa tiče, pa resnično rada plavam.
Glede Stanke res ne vem nič, razen da se je od 4 nas kolegic, vse uresničilo samo meni in še eni. Je pa res, da sva obe vzele njeno zgodbo kao “ja valjda, itak…”, no pa je potem bilo vse res.
Spider že ne more biti moj srčni izbranec, ker sploh ne vem kdo je. 🙂
A tako, zdaj balansira najine pogovore, da s tapravo šah-mat potezo zaključi? Spider, samo pazi, kdor računa, se tudi zaračuna. 😉
Kakšna kava, sej ma punco in je do ušes zaljubljen, mislim, blagor mu. 😉
Zaplete se, če ne poznamo postopka, kako delovati, da dosežemo pravi razultat.
Če bi neko situacijo znali pravilno rešiti ali tako delovati, da bi dosegli cilj, ne bi tisto bil problem.
Kar pomeni, da so nas neka prepričanja in znanje privedla v situacijo iz katere ne znamo potegniti željenega rezultata.
Kar pomeni, da so življenjske situacije in problemi vedno odsev naše notranjosti in naše osebnosti.
Če nekomu ni problem spoznavati ljudi, zablokira pa takrat, ko se je treba zbližati in preiti na intimno raven, potem to pomeni, da prepričanja, ki so odsev izkušenj, osebo pripeljejo v slepo ulico.
V ozadju je občutek, da reševanje te življenjske naloge ponuja napačen rezultat. Slabi občutki zaradi izkušenj, vedno predstavljajo neke vrste napačno rešitev.
Zato se vse ustavi na neki mrtvi točki. Oziroma ostane pri osamljenosti.
Naučiti se je treba, da čimmanj sodimo in premagamo strah. Strah pred zavrnitvijo, občutkom nizke samozavesti….
Takšna pričakovanja so pogosto preveč romantična. Za vse je namreč potrebna določena samoiniciativa in angažiranost, da se usmeriš k cilju in ne čakaš, da cilj pride sam od sebe k tebi. Pač čakati nekje, da pride “princ na belem konu” in te odpelje v svojo graščino, je učinkovito samo v pravljicah. 🙂
tensta, če bi te povabu na kavo 🙂 spider, je kej na mojih prognozah?[/quote]
Jaz imam najraje staro Ljubljano, ker uživam na pogledih na stare zgradbe. 😉 Kar se pa izrecno športa tiče, pa resnično rada plavam.
Glede Stanke res ne vem nič, razen da se je od 4 nas kolegic, vse uresničilo samo meni in še eni. Je pa res, da sva obe vzele njeno zgodbo kao “ja valjda, itak…”, no pa je potem bilo vse res.
Spider že ne more biti moj srčni izbranec, ker sploh ne vem kdo je. 🙂
A tako, zdaj balansira najine pogovore, da s tapravo šah-mat potezo zaključi? Spider, samo pazi, kdor računa, se tudi zaračuna. 😉
Kakšna kava, sej ma punco in je do ušes zaljubljen, mislim, blagor mu. ;)[/quote]
plavanje je moja velika ljubezen…. od nekdaj že……
stara lj je fajn, ne vem zakaj ne grem večkrat gledat zgradbe, ampak očitno sem mal lena :))
spider je poln presenečenj, največkrat preseneti sam sebe koker sem ga dojela, ampak mislim, da zna tut okolice kej met od tega 🙂
Takšna pričakovanja so pogosto preveč romantična. Za vse je namreč potrebna določena samoiniciativa in angažiranost, da se usmeriš k cilju in ne čakaš, da cilj pride sam od sebe k tebi. Pač čakati nekje, da pride “princ na belem konu” in te odpelje v svojo graščino, je učinkovito samo v pravljicah. :)[/quote]
Definitivno se strinjam s teboj Matjaž. Mislim, da se mi ne da več razmišljati oz. angažirati, da moja samoiniciativa realizira končni cilj. Mogoče zato sem se prepustila usodi oz. temu razmišljanju “prava ljubezen sama pride…”. Torej, kar nekaj tarnam, da si želim, v bistvu pa sem pred tem že omagala. 😉
[/quote]
stara lj je fajn, ne vem zakaj ne grem večkrat gledat zgradbe, ampak očitno sem mal lena :))
spider je poln presenečenj, največkrat preseneti sam sebe koker sem ga dojela, ampak mislim, da zna tut okolice kej met od tega :)[/quote]
Jaz ravno študiram, da grem konec tedna v terme Snovik, ker so najbližje, pa res zadosti fine, predvsem zaradi vročega jacuzzija sredi ogromnega bazena s slapom. 🙂
Joj, stara Ljubljana je na spomlad in jesen najlepša. Jaz grem včasih kar sama brez časopisa na kofe v Mačka ob Ljubljanici in res se dobesedno naužijem vse te lepote in bliska od sonca, reke in šarmantnosti starih zgradb. Ej, prava masaža za srce in dušo. Res, toliko energije dobim, da kar pojem od nekega veselja še teden dni. 😉
Spiderja pa ne poznam, ker nisem stalna na forumu oz. ne berem vseh tem oz. ne sledim kdo in kaj piše. :)Vsekakor, sta oba na mojo odprto temo mi prav zares polepšala mi dan. 🙂
ma zdej sem se pa ujezila :)))))
ok, tko lepo smo bili razigrani dopoldan, da bi se kaj pametnega izcimilo – o tem brez veze razmišljat, blo je pa fajn – saj meni
no in potem smo dobili definicije in poglobljene študije…..
ne vem, če je kaka stvar v naravi bolj enostavna od parjenja, ampak pri ljudeh je pa to vse na glavo postavljeno
v naravi samci težijo okol samic, na šmarni pa tipi sam glave skup staknejo in buljijo in tle se neha in navadno je tudi zunaj podobna situacija
seveda, če njih vprašaš ne marajo agresivnih žensk, ampak od večine pa tut ni kej dost……
njihov stil osvajanja je tak, da ne obstaja
barbike pri katerih je treba pazit na vsako besedo, ker je to najbolj ogrožena sorta na tem planetu.
robi od tebe sem hotla konkretno na način, da poveš sramežljivki kaj naj npr naredi, ko na šmarni vidi tipa, ki ji je všeč…..
to kar si napisal se pa bere tako, da so v vezi samo tisti ljudje, ki imajo v svoji zavesti narejeno hudo generalko…… o pa ja :)))
in pol naprej gledano od sklenjenih vez jih v petih letih propade toliko, vara jih spet toliko….
pusti filozofijo lova – preprosto taktiko razloži – moški ste menda sila nekomplicirana bitja :))))))
spider je poln presenečenj, največkrat preseneti sam sebe koker sem ga dojela, ampak mislim, da zna tut okolice kej met od tega :)[/quote]
Jaz ravno študiram, da grem konec tedna v terme Snovik, ker so najbližje, pa res zadosti fine, predvsem zaradi vročega jacuzzija sredi ogromnega bazena s slapom. 🙂
Joj, stara Ljubljana je na spomlad in jesen najlepša. Jaz grem včasih kar sama brez časopisa na kofe v Mačka ob Ljubljanici in res se dobesedno naužijem vse te lepote in bliska od sonca, reke in šarmantnosti starih zgradb. Ej, prava masaža za srce in dušo. Res, toliko energije dobim, da kar pojem od nekega veselja še teden dni. 😉
Spiderja pa ne poznam, ker nisem stalna na forumu oz. ne berem vseh tem oz. ne sledim kdo in kaj piše. :)Vsekakor, sta oba na mojo odprto temo mi prav zares polepšala mi dan. :)[/quote]
aja, ti se bl namakaš pol :)) sem misla, da resno plavaš :))
Aleksandra, BRAAAAVOOOO, na post v katerem si se ujezila. 😉 Mislim, magnifikantno! 😉
Povedala si točno tako, kot jaz nisem znala kako. 😉
O ne, namakam se samo tako, drugače pa plavam na ful. Ampak res pa, da si nekako v teh bazenih bolj slabo dajem duška. To svojo strast razteram v slanem morju, kjer se lahko tudi potapljam. Drugače pa ti bazenčki, mi sami po sebi pa res pomenijo samo namakanje.
Ti, samo ti pa res obvaldaš monove forumaše. Si prebrala Spiderjevo pesmico? Kakor si napovedala: presenečenje na polno! 😉
na monu me zanimajo ljudje, ki odstopajo od povprečja, ampak ne smejo bit preveč negativni oz trpet za pomanjkanjem moralnih vrednot (butaste in pokvarjene ljudi preziram)… in spider je tak zanimiv posebnež. preberem kar napiše in ko se podatki naberejo, se dela slika…..
na difu je čez vikend lepo zračno, tko da se da lepo tačke pretegnit, da ne boš čakala na poletje :))
Veš kaj mislim Aleksandra? Ti bi res bila ustvarjena za organizacijo vsevrstnih dogodkov za druženje. Res odlično poznaš delovanje in gibanje moških in žensk.
Mogoče pa zmenkarije res ne bi bile tako slabe? Definitivno bi lahko uspela, če bi odprla kak portal ala ona-on. 😉
Pa še inovativne tečaje rolanja bi lahko imela za stransko sorodno dejavnost. 😉 Res bi lahko bila huda podjetnica. 😉
ne bi mi šlo dobro….
ker bi vsakem še magnetno resonanco nardila preden bi ga s kom spoznala in če bi ugotovila, da laže bi bil hudič…..
mislim lej, kr bi pa nardila bi blo pa dobro :)))))) bi blo pa bl malo tega :))
kr se športa tiče, tle bi bla bolj uspešna. se pa vedno potrdudim, da bi koga skup spravila, če se mi zazdi, da bi to šlo, tko da mam neke gene hahaaa
ne bi mi šlo dobro….
ker bi vsakem še magnetno resonanco nardila preden bi ga s kom spoznala in če bi ugotovila, da laže bi bil hudič…..
mislim lej, kr bi pa nardila bi blo pa dobro :)))))) bi blo pa bl malo tega :))
kr se športa tiče, tle bi bla bolj uspešna. se pa vedno potrdudim, da bi koga skup spravila, če se mi zazdi, da bi to šlo, tko da mam neke gene hahaaa[/quote]
Torej, česar se lotiš, moraš delati pod rentgenom. 😉 Ampak, to je odlično za tiste, ki jih skupi spravljaš, vsaj veš, da bi sestavila idealen par. 😉
Kar se tiče športa, bi jaz bila uspešna samo v plesu, ker sem tega let profesionalno trenirala. Ostalo pa bolj za rekreacijo. Najslabše mi pa gre lov za moškimi. 😉 Še medveda bi sredi mesta prej najdla in ujela, kot moškega. 😉
Imaš gene, imaš vrhunsko razvit instinkt oz. 6 čut in kaj če ti bolj vrednega v življenju. 😉 Moj smrček bolj slabo voha, verjetno zato, ker mi srčna črpalka zadnje čase peša. 😉
kr se instinkta tiče maš prov, res sem koker ena žival…… precej nezanimivo, ker ti je vse jasno še preden usta odpre in kr je najhuj v večini primerov se ne motim….. kriza je to v večini primerov…. teoretično se sicer dobro sliši morda, praktično je jeba
plesanje, to je pa znanost zame :))) trenirala vse razen tega haha
se mi zdi, da tak moški, ki ga boš morala ti ulovit ni lih zate.
ti rabiš enega z mal več hormoni, k si mal več upa, koker letet dva kroga in počepnit.
itak boš ratala umirjena, ko te bo prevzel in ne bo rabu skoz dominirat in bit tok zlo moški :)) navadno bolj umirjena od tipično ženstvenih žensk
ogni se tistih, ki po tleh jabolka pobirajo…. 🙂
(stanka.com)
Zakaj je v praksi tvoj instinkt jeba? Se mi zdi super, ker te noben ne more okol mezinca navijat. Edino, če veš, da ne moreš ali ne smeš ukrepat temu. 😉
Če je pa ples zate znanost, potem pa te moram pelat na kakšno plesno žurko! 😉 To je šele zabava. 😉
Joj, to si pa dobro opisala, kakšnega moškega jaz rabim. Natanko takega, z več hormoni, ki si odločne drzne. Mogoče pa zato “ne vidim” zase “pravega moškega”, ker na takega že lep čas nisem naletela, ampak samo na take (govorim za tiste 30-35let)ki so bodisi mamini sinčki ali preobremenjeni z videzom zagorelosti in modnih znamk na oblekah ali “lenuhih v dragih konjičkih”. 😉
No, to bi mi Robi moral napisati!)
Joj, Aleksandra naj božja ušesa uslišijo tvoje besede in mi pripeljejo že enkrt pravega deca! 😉
Ogniti pa se moram še mariskej in marsikoga. Mislim da je skrajni čas, da spremenim način življenja v miselnosti v skladju z zakonom privlačnosti (The Secret).
Upam, da se ne motim, ampak ti definitivno uživaš svoje življenje. Srčno upam, da ja. 😉
Zakaj je v praksi tvoj instinkt jeba? Se mi zdi super, ker te noben ne more okol mezinca navijat. Edino, če veš, da ne moreš ali ne smeš ukrepat temu. 😉
Če je pa ples zate znanost, potem pa te moram pelat na kakšno plesno žurko! 😉 To je šele zabava. 😉
Joj, to si pa dobro opisala, kakšnega moškega jaz rabim. Natanko takega, z več hormoni, ki si odločne drzne. Mogoče pa zato “ne vidim” zase “pravega moškega”, ker na takega že lep čas nisem naletela, ampak samo na take (govorim za tiste 30-35let)ki so bodisi mamini sinčki ali preobremenjeni z videzom zagorelosti in modnih znamk na oblekah ali “lenuhih v dragih konjičkih”. 😉
No, to bi mi Robi moral napisati!)
Joj, Aleksandra naj božja ušesa uslišijo tvoje besede in mi pripeljejo že enkrt pravega deca! 😉
Ogniti pa se moram še mariskej in marsikoga. Mislim da je skrajni čas, da spremenim način življenja v miselnosti v skladju z zakonom privlačnosti (The Secret).
Upam, da se ne motim, ampak ti definitivno uživaš svoje življenje. Srčno upam, da ja. ;)[/quote]
se trudim, tko k vsi….
the secret ja.. tam je tut velik vrat odprtih… deluje ja, ampak zanimivo kako je dost, če na negativno stvar enkrat pomisliš, pa je že tle, na pozitivne je treba pa iz nevem kerih globin srca in duše mislit in čakat…. tko da če pr teb recimo ne deluje, pol si šla ziher premal v globino :)))))
plesna žurka… ne vem kako bi to zgledalo. vi bi plesali, jaz bi vas pa gledala :))
na žalost je res malo dobrih moških. zase sicer vsi mislijo da so dobri, ampak resnica je drugačna in žalostna
mogoče je to obdobje, ko se vse preveč spreminja…in težko dohajamo. ampak nimaš kej falit, če ostajaš zvesta sama sebi in svojim željam.
ko bereš tele forume itak se negativna energija kr zgrne nate, sploh okol zakonskega življenja so teme za bruhat. seksa analno, da mu dela uslugo, da ne bi šou drugam, najdla je las in parfum od druge, ampak je on do otrok in nasploh ok, pa ne bo komplicirala, sama se ukvarja z otroki, če je pijan mu župco kuha, stera jo u k…., ona pa seksa zvečer z njim….
ej bejba, si prepričana, da bi ti blo to všeč :))))
ampak večina ma take težave…. pol je bla tema, če si kera upa provat njegovo zvestobo – itak da ne :))))) vemo kaj bi v 90% ratalo iz tega
dokler se npr površinsko družim z ljudmi v vezah in zakonih, mi delujejo npr lepo in zadovoljno, ko bolj spoznaš stvari… pa ne vem no, ne bi menjala. svoboda je mogočna….
Forum je zaprt za komentiranje.