Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana
Ojla,
je kdo bil na kakšnem Speed datingu ali hitrem zmenku v Ljubljani, ki ga prirejao različni organizatorji in je RES spoznal partnerja?
Jaz bi šla, ampak že misel na to me pogreza v adijo sram. Pa vem, da ti dogodki niso sramotni, ampak, nekako mi izpevajo tisto kao “tebe pa noben noče, zato pa greš tja”.
Ne vem, nekako verjamem v tisto: “prava ljubezen sama pride”…
Samo nič ne pride. To je treba pravilno razumet. Je treba kaj migat in nardit za to. Se pravi, če iščeš možnost za nova poznanstva, je to lahko ena aktivnost, ki ti daje možnost, da se ljubezen potem res zgodi, če ti nekdo postane všeč. Če te zanima speed dating, potem pač to poskusi, ampak poskusi ne pričakovat preveč. Naj ti bo v zabavo ali pa za nabiranje izkušenj.
Spider, no bravo zate 😉
Marko, jaz migam, imam različne in številne aktivnosti, ampak, vsi moški okoli mene, ki jih spoznam, bodisi so prestari, bodisi zasedeni.
Tako da sem splošno nehala pričakovati, da namensko hodim nekam, da nekoga spoznam. Zdi se mi, da bolj ko “iščem”, bolj na “neprave” naletavam.
Ta Speed Dating se mi zdi zanimiv zaradi tega, ker tam so zagotovo (?) samski. Ampak, bi prej morala najti kako prijateljico, da gre z menoj, ker drugače ni šans, da grem, me je preveč sam, če bi tam recimo prišel moj sosed, ki je radio v naši okolici v slabem smislu.
loh išče nekadilca in sreča 7 kadilcev :))))
to je pač dobra oblika služenja denarja se mi zdi
neke take “motilce” kot so npr cigareti… v zvezi s tem bi lahko že v začetku razčistili, ampak potem bi ne imeli posla…
sem šla brat na eno stran, kjer to prirejajo… piše, da spoznaš do 5 moških npr v rangu 35-45 let in če je ona 35, pa pride 5 45 letnikov….. pol je to mal beda verjetno, ker je razlika kar velika
statistično gledano je to res sam za štos, sam moraš bit res dobro razpoložen, da se zabavaš ob tem, da ti dajo številko, koker na teku dobre volje :))))
da ne bom zdaj jaz odgovorna za tvojo samskost lepo prosim :))
lej, jaz se rada šalim, ampak tule sem pa resno mislila.
verjetno veš kak moški te zanima NPR – da mora bit enake višine kot ti, oz višji, da ne kadi, leta, neka primerna teža, izobrazba in podobno
to so take res osnovne stvari, ki se jih da ločit in tudi če že pride nekdo primeren ni nujno, da bo tukaj neka kemija
ko greš po ulici in jih srečaš 100 – nad kolikimi se navdušiš, da se tipa npr spomniš še 5 minut kasneje? in tukaj je ravno tako. sila velik uspeh ali pa obup, da se zapališ na enega od unih petih in jasno tudi on nate
način sigurno ni neumen, ker se ljudje težko spoznavamo izven svojega okolja, ampak v tem primeru preveč komercialno naravnan
Sam res, sploh nisem pomislila, kok je to dober biznis. No ja, zdaj pa res ne grem tja.[/quote]
Če si na meji, lahko rečeš, v kateri skupini bi rad bil.
Če je 35, je lahko v skupini 25-35 ali pa 35-45.[/quote]
ja 35 letna ženska dobi 25 letnega žrebčka 🙂 ok za kok časa, eno, dve noči???[/quote]
javascript:editor_tools_handle_i()
Žrebičkov ne rabim, belih konjev s princi jahači tudi ne, pač pa enega klasičnega, prijaznega moškega, ki se rad smeje in veliko pogovarja in je neobremenjen z svojim imidžem. Ampak, očitno je še to preveč, kar zahtevam od moških. 😉
Aleksandra, nič ne skrbi, nisi odgovorna za mojo samskost 🙂
Glede vizualnosti, nimam pretirnih meril (naj je blond ali ne), samo da je simpatičen. Kmalu bo pomlad, tako da bo sonček že naredil, da se zapeljem na rolerjih mimo kakšnega simpatičnega. 😉
Spider, ne razumem, kako ti je moj slog pisanja znan? Zaradi fraze? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.