Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

Speed Dating/Hitri zmenki – Ljubljana

dobro, ni treba zdej kot tovorni vlak se zaletet vanj…… naj te malo zanese iz smeri, uno k zakriliš z rokami in ga kao v sili objameš – se ga oprimeš in pol naj ti ena tačka uide za njegovi dve in ga boš lih iz ravnotežja vrgla in posledično tut sebe in ko boš na njem, se mu zazri v oči in reč: moški se zmer pritožujejo, da smo ženske preveč pasivne, no men gre dones več kot dobro :)))

če bo slabo odreagiral je pač kmet, usekaj ga pol in naj gre sam na urgenco :))

dobro, ni treba zdej kot tovorni vlak se zaletet vanj…… naj te malo zanese iz smeri, uno k zakriliš z rokami in ga kao v sili objameš – se ga oprimeš in pol naj ti ena tačka uide za njegovi dve in ga boš lih iz ravnotežja vrgla in posledično tut sebe in ko boš na njem, se mu zazri v oči in reč: moški se zmer pritožujejo, da smo ženske preveč pasivne, no men gre dones več kot dobro :)))

če bo slabo odreagiral je pač kmet, usekaj ga pol in naj gre sam na urgenco :))[/quote]

Hahahahahahaha…veš kaj Aleksandra, ti pa to tok obvladaš, da si bom dala mikro bug slušalko v ušeska, jaz pa bom mela mikro kamero na sončnih očalih, tako da mi boš lahko govorila, kako in kam naj se nagnem, kam naj roke položim…

Si pa res od sile, zdaj si me pa res dodobra nasmejala 😉

Spider, ne bom šla v nobenem primeru, zdaj sem ravno gledala nek tv prispevek, in i can’t do it. Sej je vseeno, zdej bom vadila Aleksandrino točko z rolerji, tako da jo bom spomladi odigrala pri kakšnem revčku. 🙂

Če si lepa in mlada ne bo težav.:))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

če bo slabo odreagiral je pač kmet, usekaj ga pol in naj gre sam na urgenco :))[/quote]

Hahahahahahaha…veš kaj Aleksandra, ti pa to tok obvladaš, da si bom dala mikro bug slušalko v ušeska, jaz pa bom mela mikro kamero na sončnih očalih, tako da mi boš lahko govorila, kako in kam naj se nagnem, kam naj roke položim…

Spider, ne bom šla v nobenem primeru, zdaj sem ravno gledala nek tv prispevek, in i can’t do it. Sej je vseeno, zdej bom vadila Aleksandrino točko z rolerji, tako da jo bom spomladi odigrala pri kakšnem revčku. :)[/quote]

ja okol teorije sem optimum na dveh nogah, tko da me komot uporabiš. tut kako stransko vlogo sprejmem, v glavnih se pa slabo znajdem, ampak evo – sem na voljo. privoščim ljudem srečo in sem pripravljena na sodelovanje 🙂

Nisem ravno Heidi Klum, niti si ne želim biti, ker sem pač sama sebi unikat, kot si sam sebi ti in pač vsak posameznik sebi na tem svetu. 😉

Heidi Klum ni več ravno mlada…)))

Spider, ne bom šla v nobenem primeru, zdaj sem ravno gledala nek tv prispevek, in i can’t do it. Sej je vseeno, zdej bom vadila Aleksandrino točko z rolerji, tako da jo bom spomladi odigrala pri kakšnem revčku. :)[/quote]

ja okol teorije sem optimum na dveh nogah, tko da me komot uporabiš. tut kako stransko vlogo sprejmem, v glavnih se pa slabo znajdem, ampak evo – sem na voljo. privoščim ljudem srečo in sem pripravljena na sodelovanje :)[/quote]

Uf, ti bi se odlično znašla. Jaz se še lahko zabavam takole na forumu, če bi pa morala res speljati, da nekoga z rolerji zbijem na tla, bi se pa prej zabila v kakšno grmovje. 😉

Če bom pa kdaj zaljubljena in bom rabila taprav ljubezenski nasvet, se bom pa definitivno nate, dobro dušico, obrnila. 🙂

mam slepe pege in ta je ena od njih hahaaaa

kr se gospe klum tiče, bi se mogoče loh zgledovala po kaki slovenski micki… gospa mal slabo vidi – po sealu sodeč….

sem ti na voljo skratka :))))))

nimam kej delat dones in me tole kr zabava

Sej zato, zdej jih šteje 40, na reklamah pa 30. 😉 Zato pa pravim, da nočem biti Heidi Klum, ker jaz imam 30 let. :)Boljš met 30 let in “cute look”, kot pa 30 lepotnih posegov na sebi pri 40 letih. 😉

Prav maš.

Sej zato, zdej jih šteje 40, na reklamah pa 30. 😉 Zato pa pravim, da nočem biti Heidi Klum, ker jaz imam 30 let. :)Boljš met 30 let in “cute look”, kot pa 30 lepotnih posegov na sebi pri 40 letih. ;)[/quote]
Saj ni ovira tvoj videz, ampak to, da si sramešljiva in težje navežeš stike.
Marsikatera lastnost pri moških v tebi vzbudi negativne občutke, kar potem doživljaš kot, da nobeden ni dovolj dober.

Sej zato, zdej jih šteje 40, na reklamah pa 30. 😉 Zato pa pravim, da nočem biti Heidi Klum, ker jaz imam 30 let. :)Boljš met 30 let in “cute look”, kot pa 30 lepotnih posegov na sebi pri 40 letih. ;)[/quote]
Marsikatera lastnost pri moških v tebi vzbudi negativne občutke, kar potem doživljaš kot, da nobeden ni dovolj dober.[/quote]

mal si zatežil, veš to 🙂 :)))) ?

Marsikatera lastnost pri moških v tebi vzbudi negativne občutke, kar potem doživljaš kot, da nobeden ni dovolj dober.[/quote]

mal si zatežil, veš to 🙂 :)))) ?[/quote]

Robi, nisem sramežljiva in z lahkoto vežem stike. Taka sem po naravi in tako imam tudi službo. ;)Je pa res, da sem sramežljiva, ko mi pa nekdo hoče predstaviti nekoga, in da ta ve, da “iščem” nekoga oz. misel, da grem na Speed Dating. Pač mi je nerodno, da tako “javno iščem moškega” in bi se na Datingu verjetno počutila neprijetno.

Nimam problema s spoznavanjem moških, ampak v tem, da so vsi zasedeni ali prestari.

Vidiš usodo. Ti ne upaš, jaz sem že prej drugo zapecal, če ne bi bilo teh dveh dejavnikov, bi mogoče midva prišla skup na speed datingu.

In v čem je razlika ?
Rezultat je isti.
Pri enačbi lahko zamenjaš strani, pa to ne bo spremenilo rezultata.

Aja ? 🙂 Nisem vedel….

Ko gre za res, pridejo na plan naši najgloblji občutki in s tem težave. Saj niso brez razloga naši najgloblji, ampak z razlogom.

No, koliko pa si ti star?

Če…če…če…če bi si bila usojena v preteklosti, bi se res lahko spoznala. Jaz na Speed Dating ne grem, četudi ti punco pustiš. ;)Edino, če boš nekega letošnjega spomladnega dne rolal po Tivoliju… ;)Lahko me prepoznaš: črna očala (zaradi mikro kamere za Aleksandro) in bugom v ušesku (da sprejemam njena navodila, kako naj “podrem te”) 😉

32

Samo nisem Ljubljančan. res pa je, da sem precej v Ljubljani.:)))

Ojoj Robi…kako naj ti obrazložim. To je kot neke vrste prekletstvo. Če gremo s prijateljicami na Šmarno, bomo natanko na ta dan imele same fotre ali družine okoli sebe itd, vedno ista/podobna situacija.

Razumeš, kamorkoli se obrnem so zasedeni ali prestari. In to ni moj problem, to je splet slučajnih okoliščin. No, saj je vseeno, razumela se očitno ne bova oz. kaj ti jaz želim povedati in kar mi želiš povedati ti.. 😉

No, koliko pa si ti star?

Če…če…če…če bi si bila usojena v preteklosti, bi se res lahko spoznala. Jaz na Speed Dating ne grem, četudi ti punco pustiš. ;)Edino, če boš nekega letošnjega spomladnega dne rolal po Tivoliju… ;)Lahko me prepoznaš: črna očala (zaradi mikro kamere za Aleksandro) in bugom v ušesku (da sprejemam njena navodila, kako naj “podrem te”) ;)[/quote]

se mi zdi, da je iz mb……
ti, midve bi lahko kako poslovno enoto za forum nezvestoba odprle :)) bi lovile une gonjiče :))
mislim, da bi bla firma uspešna

Jaz pa mislim, da se zelo dobro razumeva.
Ti meniš, da je razlog za tvoj problem izven tebe, jaz pa, da je v tebi. 🙂

Pa še to…Ne verjamem v splet slučajnih okoliščin.
Vesolje je preveč determinirano in preveliko, da bi dopuščalo splet slučajnih okoliščin.

ja, sej ni čudno, da se pol ne najdemo, k je vesolje preveliko :))

Wooow, torej mogoče…pa se poznava…pa ne veva…vidiš, to je usoda. 🙂

Daj se malce opiši, toli da vem da bom “tapravega podrl”, seveda, v koliko boš brez punce. ::))

Uuuuuu, Aleksandra, to bi pa bil biznis! Ti bi manegirala vse naše podvige, mi pa bi bli akterji v glavnih vlogah. 😉

Vesolje je preveč determinirano in preveliko, da bi dopuščalo splet slučajnih okoliščin.[/quote]

Ok, če tako meniš, potem mi pa povej, kakšen je problem v meni in kako naj ga razrešim? 😉

In ja Aleksandra, zaradi XXXX…L velikosti vesolja, se potem ne najdemo. 🙂 Pa ti, si samska? 🙂

Vesolje je preveč determinirano in preveliko, da bi dopuščalo splet slučajnih okoliščin.[/quote]

Ok, če tako meniš, potem mi pa povej, kakšen je problem v meni in kako naj ga razrešim? 😉

In ja Aleksandra, zaradi XXXX…L velikosti vesolja, se potem ne najdemo. 🙂 Pa ti, si samska? :)[/quote]

tlele okol razrešitve tvojega problema se mi zdi, da se bo mal zapletlo….. ampak pustim, da me robi prijetno preseneti npr s kakim konkretnim navodilom, ne s kopico strokovnih izrazov in definicij……

in razumem tudi problem šmarne gore in podobnih lokacij :))

Tako ja, naj mi Robi pove navodilo, s tem da (me) ne zaplete še bolj. 😉

Mah ja, Šmarna gora li kjerkoli že, sej zato, pa ne hodim izrecno več tj z namenom “tam ga pa bom spoznala”, ampak pač da se imam fajn. 😉

V spodnji temi o jasnovidki Stanki, sem zasledila, da si tudi ti bila pri njej? No, ona mi je pred leti prerokovala in zgodilo se je vse kot je napovedala. Zdaj al je to naključje ali ne, ne vem, niti o tem ne razmišljam, ker sem vse to vzela za štos s kolegicami.

Je pa res, da mi je napovedala, da bom spoznala 2 leti starejšega moškega 2012, ki ne bo iz moje okolice. Misliš, da je to lahko Spider? ;)))))))) Joj, preveč sem ga hecala, da je kar ušel s foruma. 🙂

Spider, ne sekiri se, moj hec ti nič hudega noče. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close