Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Sploh ne vem kdo sta. Tudi jaz sem malo počekirala objave, blog. V 20minutah, ki sem jih porabila sem prišla do zaključka:
Tip je izbral dekle, za katero je mislil da bo plesala po njegovo,ona iskala nekoga ki bo skrbel zanjo (ne samo finančno, ampak tudi psihološko, varnost, mir,…).
Ker je bil psihično in verjetno verbalno preveč oster, nadvlajujoc je dekle povečevalo svoj beg (droge, delo-ker mu je hotela malo ugoditi)
Ugotovitev,ki jo jaz izvlečem tipična zgodba o nasilju – psihičnem (jaz tako rečem, ti nimaš pravo glasnika, jaz sem pameten, ti…), verbalnem (po moje je to njegov vsakdanji jezik), ekonomskem (jaz ne bom delal zate,zasluži si za prispevke-da se razumemo ok je da ženska prispeva, ampak včasih pač ne gre, odvisno na kak način ko spodbujas-glede na besednjak bolj z žaljivkami kot konstruktivno spodbudo,predlogi).
Ona tipična žrtev,ker se ni izteklo kot je upala išče izhode med njemu ugajajocim vedenjem, nasprotovanjem,zlomi same sebe,begom (molk, obsodbe,…).
Če bi ta dva ostala skupaj bi verjetno kdaj prišlo tudi do fizičnega nasilja.
On vsaj dokaj molči, on pa agresivno, nadvladujoce ne more iz svoje kože” tako kot jaz vidim”. Ne glede kje ona počne, umazano perilo se pere doma, z realnimi dokazi. Brez javnosti vokabularja, da te je sram brat, vohunjenjem (tipični nadzor nad žrtvijo z izgovorom)
Oba potrebujeta nujno terapijo individualno.
Ker zgodbo poznam 20 min, sem mogoče popolnoma brcnila mimo.

Men je pa on, cist hud. Ga ze kar nekaj casa spremljam. In tud zdi se mi cist normalen.
Verjamem pa da je dobr plen. Pazi na sebe M. Strup je v najlepsih embalazah. Ne vem kje smo zdaj, ampak tak dec kot je on, redkost.
Drzim pesti💪😘

Jaz bi rekla takole:
– ona itak ni diht, v življenju razen manekenstva ni naredila nič
– on je še večji bedak, da si je takšno omislil za resno ženo. O izbiri žensk, sori nima pojma.
– njej on očita kokain, a sam piše, kako sta se skupaj zadevala na medenih tednih, tako da sori, tudi oni ni nek biser.
– od kod njemu vsi ti podatki, datumi, ure, klici itd? To ti pove, da je kontrol frik in sem prepričana, da je tudi sam en težaaak sto na uro. Ženskam teži s tisto jadrnico in verjetno je malo prostora za njihove konjičke in želje. Nekje celo govori, kako je Karin želel prevzgojiti. WTF?
– bedak je že zato, ker vse to piše. A ne ve, da bo to nekoč bral njegov otrok, tudi hčerka, ki jo ima s Karin in kaj pričakuje od tega odnosa? Ja ati, ti kar pljuvaj po mamici, grdo govori o njej, jaz te bom pa mela rada………….. Kaj bi rad z vsem tem dosegel?
– zame sta oba kar neki; ona je mim, on si pa lahko tisti denar v rit zatlač. Nikakav je.

Mene zanima, kaj bi ona pocela, ce bi ji otroka vzel? Verjetno bi bila tiho kot rit.
Verjetno tepe cloveka tam ko najbolj boli, tisti, ki jo zagovarjajo.
Upam, res da to dozivimo, da oce dobi otroka. Me zanima njen odziv na to. Matr ste enostranski. Mislte da nam je moskim vseeno???? Mislite da nimamo enakih custev???? Tale primer s to zensko se mi prov obraca. Stereotip starlete , ja. Kako ste pa temu drugac rece. Nasilje nad njo my ass😂
Kakor vidim, si sama scenarij rise. No ja, al pa ma pomoc. Katastrofa na kaj si naletu stari….

👍

Z obema se strinjam.
To da je una ena gula ni niti vredno komentirat. Ce je vse res kar je napisano bi si zasluzla da ji otroka vzame.
Jaz vidim najvecji problem v njem. On kot persona v poslovnem svetu, star 50 let, da se se gre take scene. . . Halo !
Ce objavlja in razgalja svoje zasebno zivljenje.

Prvi pomislek je ; kaj vse je sposoben javno objavljat .

En z denarjem bi moral prot CSD pa Sodisce vlozit tozbo, da se v nasi drzavi ne zagotovijo stiki.
To je nedopustno, da se nekdo takole nekaj zmisli in ne smes videt otroka.
Sej obstajajo tud nadzorovani stiki. Sam da je. Tole k pa ta njena familija pocne je pa gnusno. Bolano Smarca.😡

Točno tako. kaj vse je sposoben objaviti?

Torej naslednja njegova naj malo pazi 😛
Ker ta tipson si očitno vse zapiše, pa snema – fotografira, shrnajuje smse itd In ko ne bo več kot v raju, evo pade nov blog.

Skratka, meni sta oba debilna.
Ona je itak, postarana fukara (džankica, ki tamle na Euro šoli ima tečaje ličenja – jaka muda), ona pa uspešen poslovnež, ki se gre take stvari – pa dej no. K mon, tip je težak in tudi nima vseh klikerjev poštimanih.

Moj oče je bil pijanec, tepel je mamo in naju z bratom, pa so imeli sosedje, ki so ga “poznali” o njem izredno dobro mnenje. Vsakomur je pomagal, četudi ga ni prosil, doma pa nismo imeli kaj jesti, ker je sproti vse zapil.
Ko so izvedeli, kakšen je v resnici, so ga mnogi zagovarjali.
V tejle zgodbi se jez ne bi opredeljevala za nobeno stran, ker ju premalo poznam;
verjamem pa ne enemu, ne drugemu.

Moj oče je bil pijanec, tepel je mamo in naju z bratom, pa so imeli sosedje, ki so ga “poznali” o njem izredno dobro mnenje. Vsakomur je pomagal, četudi ga ni prosil, doma pa nismo imeli kaj jesti, ker je sproti vse zapil.
Ko so izvedeli, kakšen je v resnici, so ga mnogi zagovarjali.
V tejle zgodbi se jez ne bi opredeljevala za nobeno stran, ker ju premalo poznam;
verjamem pa ne enemu, ne drugemu.
[/quote]

Kdo je v tem primeru pijanec oz narkoman oz kdo je tepel koga oz kdo je vse sproti ‘zapil’? Js sm se opredelila , seveda.

Uboga otroka 🙁

Kako pa veš, da ni gospd Mertelj insceniral vse tole. Prazne flaše, kao maile – a so res maili.
Ali je samo insceniran lažni zapis.
Jaz vam naštepam 100 Merteljevih in vam jih pripnem .
Evo enega
From: Andrej Mertelj
Sent: Saturday, June 9, 2019 7:41 AM
To: ‘Karin Mertelj’
Subject: Zbil te bom u nulo
Uničil te bom, počakal te bom ko boš najmanj pričakovala

A je to resničen mail – NE

Halo! Unim piskam, k so po nocnih lokalih delale kariero, pa ves zasluzek v nos vlozile, mal pod nogam gori. Kriza COVID-19.
Une piske, k so pa pridne pa na kup dajejo, pa sparajo. No unim pa zdele nc ne manjka. Niti avto, niti bajta, niti mir. Ene ste se mele prej fajn, ene se mamo pa zdej fajn. Men recimo ni treba skrbet, ce mi bo kdo kej dal al pa da mi kaj pripada. Vse kar mi je pripadal, sm si sama zasluzila. Na kraj pameti mi pa ne bi padl, da bi koga z otrokom lovila. Ce ze ne bi mela spostovanja do svojega partnerja, bi pa brez problema mela do otroka vec socutja, kot do svojih zamer. 50 letnik gor al pa dol. Vsi smo ljudje. Moj stari oce se je drugic porocil, ko je bil star 81 let. Pa kaj! Njemu je blo dobr, nam pa tud.

Kolkr mam rad svoje otroke, pa ko pomislim, da jih ne bi smel videti… pa jaz bi bil tako zalosten, pa depresiven. Ne vem, pomoje me zlomi. Vse bi naredil za njih, razumete? Vse ostalo bi spregledal nekako, samo to pa res ne.😱

Že to, da tip kao piše “njen dnevnik” (čeprav poudarja, da je njegovo pisanje), pove vse. Ni imela niti najmanjše šanse, da sploh ugotovi, kako kaj napraviti tako, da bo njemu prav. Prav je storila, da je odšla in srečna vsaka, ki ga je/bo zgrešila.

Sem imela tipa, ki je bil steber družbe. Na zunaj pomemben, družaben, simpatičen, uglajen, vsi so se mu klanjali ali lezli v rit …ampak kakšne izpade je imel za štirimi stenami, ko mu je maska padla dol. Živ bog ne bi verjel. Malo pred razhodom mi je rekel, da me bo tako onemogočil, da ne bom več službe našla v Sloveniji. Hvala bogu, sem na skrivaj posnela par njegovih bolanih izpadov, tako da zdaj sodeluje in je priden. Bolje zanj.

Mertelj naj se malo v roke vzame , pa dobro premisli, kakšne ženske si izbira. Karin je pokvarjena, v Telekomu je samo gledala, s kom bo prijazna, prijazna je samo do tistih kjer ima korist. Lekcija lekcija, naj bo zadnja. Ker verjamem da ni enostavno.

Men je vseen cudno, kaksno novodobno nasilje je to, da ji zaradi tega pripada cel ‘ kos’ otroka, rekordna prezivnina, ga vrze v javnost, da vsi lahko glodajo, si dela sramoto na ig al je to samo igra in to vse v enem letu? Pol pa eni trdite da je ona zrtev? Navadna lovaca, cist nc druzga. Tud mene zanima, Kako se bo tole koncal. Tale punca se je pa ocenila res visoko. ‘Garaza za ferarija’🤦‍♂️😂🤣😂

http://www.filmofil.com/index.php/id/8006/karin_skufca-salome-nina_osenar-sanja_grohar

Ona je tih ker je on vse povedal. In nima kaj za dodat. Že za to svojo pravljico rabila 102 dni preden jo je spesnila za policijo. Nasploh je glupača precej počasna. Tip nasilen ona pa še 150 dni podpisuje tožbe proti njemu kot Karin Mertelj. Dejte me basat – rad bi videl tisto ko je bila res žrtev nasilja pa je potem še pol leta možev priimek nosilka ker ni imela 20€ za osebno? Hahahahahhaahhaaha
Ta je mislila nazaj pridt pa se ji ni pokoril. Še hujš, kontro jo je spustil. Zato ga pa tako sovraži da mu ne pokaže otroka. Ker je klical blef za njeno igro.
My 5 cent

Kar se pa njenega dnevnika tiče: če bi kdaj prebrala kaj več od Sylvia Steel bi vedela da je to dost klasičen literarni prijem. Platon je bil npr mojster za to. Kokoši…

Mertelj je dosegel svoje. Če se že ni sama sebe dovolj posrala, jo je Mertelj. In če jo je ni on dovolj, boste vi dokončali delo.

Verjetno res ne. Ampak dovolj dobro da normalno inteligenten človek razume kaj se je dogajalo. Za razliko od glupače ki ji še IG tekst pod sliko predstavlja celodnevni intelektualni napor. Poglej samo kakšne neumnosti piše – skurila belina mozak.

Huda. Ampak saj take je imel vedno. Škoda ker je bila kot piše samo za Skufco dražit:
https://mertelj.eu/andrejeva-zgodba-28-7-2019/

Tip je obseden z njo. Po prebranem se mi zdi, da misli, da je njegova edina naloga, da jo čustveno uniči, ker ni delala tako kot je on govoril. On sicer pravi, da to piše zarad otroka, ampak, kaj bo s tem naredil dobrega, da bo otroku razčlovečil mamo? Saj konc koncev jo je on zbral tako kot je, pa bi žihr takrat mal mislil, ko je z njo stopil pred oltar…

Pravi, da fizičnega nasilja sicer ni bilo. Je pa treba vedet, da je glede na zapisano, Karin odšla po vsega 4ih mesecih po medenih tednih. Kaj bi bilo, če bi v zlati kletki ostala eno leto? Grem stavit da bi tipu zagotovo enkrat počil film… Mentalnega nasilja pa je bilo ogromno.

Pa še nekaj je. Avtor vsega zapisanega je on sam. Kar sicer tudi veckrat poudari, ampak treba je slišat tudi zgodbo od Karin. Ki pa je seveda ne bomo, ker gospa Škufca ni tako samozavestna, pa tudi verjetno ima tezave s financami, tako, da sploh nima casa za pisanje.

Sicer me pa malo briga za vse te polne riti. Mi reveži mamo druge probleme in se sploh nimamo časa ukvarjat s takimi numnostmi.

Modus operandi prelestne Karin:
– sem v letih ko biološka ura vse hitreje bije
– lepota počasi bledi
– izobrazbe nimam
– kako do denarja?

Najdeš idiota s kupom denarja in slabo samopodobo!

GO, KARIN, GO!!!!!

ps:. ne poznam teh ljudi, čakam Dončića, da razbije Huston in sem slučajno zabluzil na te strani

Tale karin je ena velika razvajena kokoš, ampak tip je pa čisto obseden!!! Kaj ta piše, omg, celo dnevnik v njenem imenu. Bolano. To vsekakor JE nasilje.

Po napisanem v blogu sodeč, bi večino njunih težav in nesoglasij, rešila že dobra gospodinjska pomočnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close