Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

👍

Z obema se strinjam.
To da je una ena gula ni niti vredno komentirat. Ce je vse res kar je napisano bi si zasluzla da ji otroka vzame.
Jaz vidim najvecji problem v njem. On kot persona v poslovnem svetu, star 50 let, da se se gre take scene. . . Halo !
Ce objavlja in razgalja svoje zasebno zivljenje.

Prvi pomislek je ; kaj vse je sposoben javno objavljat .
[/quote]

“Stavil” na napačno žensko. Več kot damo sebe v odnos, več kot upamo, bolj kot se predamo v ljubezni, bolj kot se odpovedujemo zaradi odnosa … večja je na koncu notranja bolečina, žalost in jeza (tudi jeza nase), krivica… Vidi se, da se mu v notranjosti ogromno dogaja. Če ne bi tega transformiral na “papir”, bi verjetno mehurček počil. Kje, kaj, kako … Blog je koleteralna škoda na račun njegove duševne stiske z namenom lastne razbremenitve, katarze, ki bi se morala dogajati pri dobrem psihologu.
Verjamem, da bo po tej končani zgodbi veliko bolj zrel, da si najde žensko, kjer bo lepota igrala postransko vlogo. Kajti zdi se mi, da se je nalepil ravno na limanice lepote. Je pa že tako, da je v zrelem odnosu lepota postranskega pomena.

Učijo pa take zgodbe .. . Partnerja moramo izbirati premišljeno, verjamem, da je izbira ena najpomembnejših življenskih odločitev, s srcem in z glavo, predvem so pomembne skupne vrednote, kompatibilnost in razumevanje, skupni cilji, podobni pogledi …

Kakorkoli, srečno želim obema, predvsem pa si želim, da otrok ne bo orodje njunega boja.

Med njima je vse druga, kot partnerstvo pa odnosi.
Treba je skupej vlect, ne pa narazen. Kaj masta od tega razen unicenja. Brez veze. Pozabta vse skp sekirco zakopat.
Una na svoje on na svoje, vmes pa otroka vzgajita. A je tolk tezko. Tale javni linc je nepotreben.
Jebemu bozica, ne vem no, te dve ga tolk napadata, a to Sam zarad tega k je tip tezak? Ja v denarju! Se vid iz vesolja. Babje ravsanje. Ena bolj oskubljena od druge.
Sej veste- daboga imao, pa nemao. Klasika

“Stavil” na napačno žensko. Več kot damo sebe v odnos, več kot upamo, bolj kot se predamo v ljubezni, bolj kot se odpovedujemo zaradi odnosa … večja je na koncu notranja bolečina, žalost in jeza (tudi jeza nase), krivica… Vidi se, da se mu v notranjosti ogromno dogaja. Če ne bi tega transformiral na “papir”, bi verjetno mehurček počil. Kje, kaj, kako … Blog je koleteralna škoda na račun njegove duševne stiske z namenom lastne razbremenitve, katarze, ki bi se morala dogajati pri dobrem psihologu.
Verjamem, da bo po tej končani zgodbi veliko bolj zrel, da si najde žensko, kjer bo lepota igrala postransko vlogo. Kajti zdi se mi, da se je nalepil ravno na limanice lepote. Je pa že tako, da je v zrelem odnosu lepota postranskega pomena.

Učijo pa take zgodbe .. . Partnerja moramo izbirati premišljeno, verjamem, da je izbira ena najpomembnejših življenskih odločitev, s srcem in z glavo, predvem so pomembne skupne vrednote, kompatibilnost in razumevanje, skupni cilji, podobni pogledi …

Kakorkoli, srečno želim obema, predvsem pa si želim, da otrok ne bo orodje njunega boja.
[/quote]

Moje prepricanje je , sa bo ta otrok se kako orodje boja . Po vsem prebranem kar je pisaril , je tudi njegov prvi otrok orodje boja.
Iz mojega vidika tudi zato ker je on pri 50ih letih totalno neresen.
Zuranje, pijancevanje, zadevanje…. in vse to javno objavljanje….pisanje dnevnikiv, selfiji z drugimi ….
wtf. Taki se obnasajo najstniki. Pa se to tisti puhoglavci.
A je to obnasanje 50 letnika kateri se ima za nekega resnega poslovneza!? Iz mojega vidika ne. A je to obnasanje nekoga ki se zeli pokazat kot vzoren stars sposoben vzgajat otroke !? Pomoje ne!

Objavljanje vsega. In pomislek gre na njegovo poslovanje. Se pravi je tretinjski lastnik. Ce se ga znebijo iz podjetja. Bo objavljal v blogih in izsiljeval? Koliko bo kolateralnih zrtev . Podjetje z racunovodskimi programi…. on line. !?
!?

Veliko ljudi me je v zadnjih dneh opozorilo na to temo in po prebiranju vidim, da nas je kar nekaj bivših prijateljic (in ne po naši krivdi, krive le za napačen izbor prijateljic in komu zaupamo). Zanimivo. Moj notranji občutek me torej ni varal, igralka in prevarantka je Škufca.

Kot je Mertelj napisal, kljub večkratnim poskusom mirne rešitve (kar verjamem) Škufca še vedno vztraja pri svojem in se očitno ne zaveda, da samo sama sebi in ubogemu otroku škoduje. Žalostno.

Kako se lahko motimo o ljudeh za katere mislimo, da jih poznamo.

Moje prepricanje je , sa bo ta otrok se kako orodje boja . Po vsem prebranem kar je pisaril , je tudi njegov prvi otrok orodje boja.
Zuranje, pijancevanje, zadevanje…. in vse to javno objavljanje….pisanje dnevnikiv, selfiji z drugimi ….
A je to obnasanje 50 letnika kateri se ima za nekega resnega poslovneza!? Iz mojega vidika ne. A je to obnasanje nekoga ki se zeli pokazat kot vzoren stars sposoben vzgajat otroke !? Pomoje ne!

Objavljanje vsega. In pomislek gre na njegovo poslovanje. Se pravi je tretinjski lastnik. Ce se ga znebijo iz podjetja. Bo objavljal v blogih in izsiljeval? Koliko bo kolateralnih zrtev . Podjetje z racunovodskimi programi…. on line. !?
!?
[/quote]

Sveda, garaza za ferarija ma boljse izglede na trgu dela…😏
Oba objavlata, en ma kej pokazat, drug pa potem pati. Nej se slika ce ma kej pokazat. Eni jahte, drugi njivo krompirja al Kako ze to gre?

!?
[/quote]
S tem razmišljanjem se strinjam. Dodala bi samo še eno malenkost.
Če želi moški imeti otroke naj si najde bistro in sposobno žensko.
Kajti bolj ali manj vse zadnje raziskave kažejo, da se inteligenca deduje po materi.
Ženska, ki jo on imenuje “maternica” in kura in še kaj, če se sprašuje, če je otrok njegov, verjetno ni prav bistra.
Polomil ga je z izbiro “maternice” Zelo!

Cudno mi je, da je preden je sla se otroka izsilila. Men je to precejsen red flag.

Da se svetnik in grešnik ne najdeta skupaj, je jasno. Oba morata biti na podobnem nivoju, da sta sploh pristala skupaj, samo maščevalne metode izbirata različne.

Ni prav, da se otroka spreminja v orožje za medsebojno obračunavanje. Otrok ima pravico do očeta, tudi če bi bil največja baraba, ker starševska vloga ni enaka partnerski, saj ta zveza niti več ne obstaja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ko sva se poročila je imela ona 32, jaz pa 48 let. Torej 15 razlike. Uau…. penzioner se je poročil z najstnico 😀😀😀

In ja, kdorkoli je bil pred poroko pri nas lahko priseže, da je bila – preden jo je Daša “pobelila” za poroko – gospodinja in žena par excellence. Zato je tudi nihče ni pogruntal. ☹️

PS: če bi tripal na cashpicke bi jih kupoval na kile ne pa poročil. Ima se, može se. Tako poceni kot danes niso bile še nikoli 😉

Sorry, zatipkal – 16 let razlike. Grooooza 😀😀😀

Nujno potreben obravnave pri terapevtu psihi

Karin poznam samo na videz, ker sva pac obe iz istega kraja. O g. Andreju vem bore malo. Res pa je, da ko sem na njegovem blogu prebrala njuno Viber dopisovanje, sem dobila deja vu na zadnje 4 leta, ki sem jih prezivela z manipulatorskim sociopatom, ki mi je unicil dober del svojega odraslega zivljenja s konstantnim ponizevanjem, dretjem in tepezem.

Ne leti na nobenega nic, ampak… Viber sporocila so pa taka, kot da jih je napisal on.

Lp

Grozno je tole javno pranje perila. vse to bo njun otrok enkrat lahko bral 😐.

Karin je bila kot srednjesolka mirna in tiha, ne prevec hudo bistra punca, svet manekenstva jo je spravil na cisto drugo pot.

Verjetno je stavila na denar pa se je ustela. Se mi smili, ko pomislim, kaj se zdajle dogaja v njeni zmedeni glavi. Ta gospod Martelj bi si pa ob vsem denarju lahko omislil gospodinjsko pomocnico in bi bil mir pri hisi.

Pac te je nategnila. Na blogu in tukaj ste pisali, da je Dasa prav tako kriva za razpad zakona itd… Pa se vi zavedate kako neumno je to? Nikoli ne more biti tretja oseba kriva. Vedno je razpad med dvema. Pri 32 letih te nihce ne more “pokvarit”. Si pac bil “pokvarjen”. Vi raje krivite druge ljudi (prijateljice, starse), kot da bi svojemu narcisodinemu egotu rekli: narobe sem jo ocenil. Vsi ki poznamo vsaj malo Skufco in sceno, vemo, da je bila taka ze prej (kot so vse te punce- rade imajo luksuzen lajf s cim manj dela in cim vec zabave). Pac vas je nategnila, da ste se zaljubili vanjo. Potem pa ste roznata ocala dali dol, nje se ni vec dalo pretvarjati in rezulat je tole. Karin ni prav brihtna, je pac zelela na hiter nacin, lepo zivljenje. Ja, pri teh letih se cas zensk, ki skuzijo z videzem, zacne iztekati. Sem pa cisto preprican, da ste vi tezek naricis z veliko teznjo po kontroli. Vase pisanje mi je bilo starsljivo, polno prikritega nasilja. Nujno si najdite pomoc. Lp

Pac te je nategnila. Na blogu in tukaj ste pisali, da je Dasa prav tako kriva za razpad zakona itd… Pa se vi zavedate kako neumno je to? Nikoli ne more biti tretja oseba kriva. Vedno je razpad med dvema. Pri 32 letih te nihce ne more “pokvarit”. Si pac bil “pokvarjen”. Vi raje krivite druge ljudi (prijateljice, starse), kot da bi svojemu narcisodinemu egotu rekli: narobe sem jo ocenil. Vsi ki poznamo vsaj malo Skufco in sceno, vemo, da je bila taka ze prej (kot so vse te punce- rade imajo luksuzen lajf s cim manj dela in cim vec zabave). Pac vas je nategnila, da ste se zaljubili vanjo. Potem pa ste roznata ocala dali dol, nje se ni vec dalo pretvarjati in rezulat je tole. Karin ni prav brihtna, je pac zelela na hiter nacin, lepo zivljenje. Ja, pri teh letih se cas zensk, ki skuzijo z videzem, zacne iztekati. Sem pa cisto preprican, da ste vi tezek naricis z veliko teznjo po kontroli. Vase pisanje mi je bilo starsljivo, polno prikritega nasilja. Nujno si najdite pomoc. Lp
[/quote]

Je totalen psihopat. Racunica na molznega bika z otrokom kot pri Dasi se ji ni izsla. Ni veliko psihopatov v Slo ampak ta je en izmed njih. Totalna smola.

Precej na hitr sta se poročila, po mojem mnenju, zaslepljena od tistih nekaj vrhunskih lastnosti, ki so vaju drugega na drugem privlačila in na podlagi katerih sta iluziorno sklepala o ostalih, ki pa se jih dejansko nista potrudila videti v pravi luči.
Ona je verjetno pričakovala lagodno razkošno življenje, ne pa življenje gospodinje. Zato je tud vzela bogatega (btw lahko dejansko tripaš na kešpi*ke, pa se tega sploh ne zavedaš). Ti si pričakoval, da boš v priznani lepotici našel svojo soul mate in hkrati (nad) povprečno žensko, ki je odlična na raznih področjih. Tudi vajin dosedanji način življenja (predvsem kariernega), je pač tako različen, da je logično, da bi drug drugega lahko popolnoma razumela in v tej luči sprejela.
Jasno je, da te je čist omrežila, še sedaj iščeš izgovore za nekatera njena dejanja (npr. Daša, ampak Dašo si je zbrala ona sama). Mislim, da je velika in pomembna naloga zate, da jo dokončno preboliš.
Kar se tiče otroka, sta oba ogromno zasrala do sedaj. Ne vem, zdi se mi, da je edini način, da to vsaj malo sanirata, da najprej ti njo preboliš,…prenehaš s tem stalnim pisanjem o njej, ki, roko na srce, presega mejo zdravega razuma.
Predlagam pomoč kakšnega strokovnjaka, ki bo imel nevtralen vpogled v zadevo in bo kot tak lahko tudi tebe izvlekel iz ekstrema v katerega si zašel.
Srečno.

Tako nekako je, …, le da je ni vozil s taksijem 😉 https://www.youtube.com/watch?v=m_9hfHvQSNo

Andrej vse dobro. Čez 15 let te bo vsa ponižna prosila za stike s hčerko. Še vedno je bilo tako … Vse se vrača, vse se plača!

Odgovor in pojasnitev celotne zgodbe kmalu na mojem blogu. Hvala za vaše branje in spremljanje.

Če si ne bi želela javnega cirkusa verjetno ne vi šla v medije s tem, ne bi že 19 mesecev ob takem riziku skrivala hčerinih zdravstvenih informacij, mi onemogočala stike, tožila in potem zavlačevala postopkov ker se ne odvijajo kot si želi, mar ne?

Kot dobro vemo v Sloveniji se kaka kazenska (ne družinska!) ovadba rada objavi. Verjetno se na takih mestih dobi odgovore o vseh vpletenih, mar ne?😉

Vsekakor bo 2021 pestro.

Psihopat? Mogoče. Žal sem že toliko videl v življenju da ne bom ničemur rekel nemogoče. Psihiatričnih obravnav bo še precej in se bo pokazalo.dovolj.

Hvala Bogu mi vsaj v službo ni potrebno več hoditi in bom lahko mirno vzgajal obe moji hčeri.
Amen!

Kako je bilo pa pri njemu? Takole morda?

https://www.youtube.com/watch?v=79xYf0kneAU

Avtorica “misst” je dobro opisala opažanja, precej realno, kot verjetno je bilo in je, na prejšnji strani.

Jaz bi pa pisala gospodu Mertlju, ima kje mail objavljen?

Hahahahaa končno je nekdo nategnil privatnika. On pa v jok in stok ter pisat blog da sam sebi dokaže svoj prav, ker mu bojo s tem tudi drugi štango držali. 😭

Gospod Mertelj, koliko ljudi ste v svoji privatniški karieri nategnili in pohodili, da ste prišli do bogastva? Ste šli preko trupel?

In seveda bo sedaj gospodična Škufca tista ta grda, ker ni pospravila cunj za sabo in, ker je jemala kokain ohohohoho. Pa še vse te trditve je napisal privatnik sam, ker revček ne prenese, da pa mu je nekdo v tem življenju le bil kos in se ga ne da kupit.

Kakopak, revčki delavčki tule gor boste pa držali z gospodarjem. Hahaha, Bič poka, gospodar se menja.

Bravo Karin Škufca, ne daj se!

Hahha.. true that…

Zakaj se je pa ločil od prve žene VV, k sta še zdej ful frenda in delata skupaj. Mogoče mu je zdej žal.

A pol je Skufca ze tatretja !? Sej z bivso
uno pred Skufco ma se eno in otroka. Pa tud kolobocije . Kolkor je kljocal po blogu lih nista frenda 😄

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close