Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Cortkanavrtnica… se opravicujem.
Vase zivljenje ocitno ni z vrtnicam postlano.
Ampak, KOKAIN V NOSECNOSTI.
Kje ste vi nasla zdej ne vem kaksno vaso preteklost. Ne razumem. In mislim da Karin ni bila porocena z vasim bivsim ampak z nekom drugim. Niti nima vasa zgodba nobene veze s tem… Ali pac?

jaz pa dam prav temu gospodu. Naj enkrat pride resnica na dan. Bolne, psihopatske, lažnive manipulatorke ščiti sistem.- Ni važno, če uničujejo otroke, družine, one so kot matere nedolžne, zaščitene. Kdor je res žrtev, ok, samo dosti pokvarjenk laže in podaja izmišljene ovadbe.

Tole pa podpisem anitttta

Poslušaj ti: a si ti strokovnjakinja s področja psihologije/sociologije in si morda opravila razgovor z go. Škufca, da si ji takole javno postavila diagnozo? Ali pa jo osebno poznaš, ti je pokazala dokumentacijo, da ima uradno diagnozo, da je, citiram tvoj zapis: bolna, pishopatska, lažniva manipulatorka ? Daj se malo zamisli, kaj si napisala, no.

Veš koliko psihopatov in sociopatov je pa ravno med javno prikazanimi uspešnimi poslovneži? Pojma nimaš 🙂

Najboljs jih je pa po Kamniku gledat. K prow igra s tistim vozickom. Pa se slika za IG. Bolano. Zrtev nasilja pa tko.😏

Tehtnica ima vedno dva konca. Sklepaš samo glede na videne/objavljene fotke na njegovem vlogu ? :D. A da je zato glupača? Jo poznaš osebno, da veš, da je in ji lahko rečeš glupača? No? Ok, lepite ji sloves gold diggerke, ker je bila manekenka, se je gibala v krogih, jkjer je naetiketirano lovaštvo, kokainarje in razvrat. Tudi ona je pa čistp komot le padla na šarm, lepe besede 50letnika – ki je verjetno jo tudi hotel, se trudil, da jo dobi. Je bila verjetno tudi ona njegov želeni ulov. Oba sta vsak sebe očitno vredna. Pri 50ih glava sivi rit nori, pravi slovenski pregovor. Ni vedno samo 20 let mlajša kriva da jo boste z lovačo in glupačo zmerjali. Ko se pa med poliže, je pa problem, ja. Ali pa ko se eden drugemu ne pusti upravljat kot na štrikcu. Njemu pri njegovih letih bi pa ja moralo biti jasno, da je spremenil v pridno gospodinjo takoj, ki bo tudi redno drgnila notranjost in zunanjost hiše, ne bo. Ker tega niti nikoli ni počela, se je ukvarjala za preživljanje z manekenstvom in tudi od nje ne more pričakovat, da bo čez noč postala pridna gospodinja skupnega doma. Ni ona iz take gnetilne mase, napačno si je izbral.

Ti fasada, tale Mertelj ni ka tvoj. Toti tvoj žarnice nea zna zamenat, Mertelj pa hiške na drevesih dela. Sam negovo insto glej.
Pa še nekaj, toti tvoj je po stolčkih plezal, tale ded si je pa svojo firmo naredo

Aja, pol je pa on hotu da puca, ona ugotovi da je nasilen pa spizdi, ga obtoži nasilja in hoce zase 1800/mesec ???? Če te prav razumem ona res ni golddiggerka.
ona se kurci po medijih, k on odgovori je pa pranje perila v javnosti?
A ni se clo njena mama novinarjem govorila samo to da nic ni dal. Da pa otrok ze eno leto ni fotra vidu je pa najpametnejša stvar k jo glupaca lahko dela. Na konc bo se dobil otroka – kaj ji boš pa pol reku? Einstein?

Čuj te ti- nèa se ti tu zajebavli pa nèa mi piši tu zaj tote tvóje litenije. Nèa se norca delaj. Ti te mojega bifšega nèa póznaš, tak da nèmreš vedet, kelko je bil kelki stolček vreden 🙂 Z njim sma poleg še dve firmi narèdla fkup. Hiše na drevi pa deca néa rabijo, so že télko vlka.

🙂
Cuj ti, fse si povedala. In o Skufci, sebi in totem tvojem

Beri si malo globje, ne tako površinsko njegov blog, leto, dve nazaj; tam kjer je objavljal, kar je Karin pisala, je njene zapiske javno objavljal – Karinina zgodba. Je javno objavljeno. Da take stvari stvari objavljaš, pa seciraš takole javno, to ni ravno diht.

Odgovoril sem ti na tisto prej, sedaj pa spreminjaš debato.
Kaj se ti pa ne zdi diht? Ona je srala po njem on je pa opisal to nasilje. A smo njeno plat izvedel? Obljublja jo že točno en let

Zakaj – da se boš ti na tem naslajal/a? Zakaj pa bi ti njeno plat moral/a javno izvedeti? Pa saj ni neumna, če je pametna, tega ne bo počela, za njen mir i njeno dobro.

Beri si njegovo objavo 28.5.2020 z naslovom Utišanje – še njegova odv. pisarna mu je svetovala, naj “neha” bloggat s pisanjem o Karin Škufca:

https://mertelj.eu/utisanje/

Tole je zapisal
Razmišljam kaj bi lahko povzročilo njen odhod? kje je moja krivda? Da sem vztrajal da si vsaj za socialo in si za prispevke zasluži sama? Da ponovno očisti tisto prekleto lisasto okno v dnevni sobi? Da mi je “morala noseča” 15 minut pomagati pri čiščenju meteornega jaška, da nama septembra, ko se vrneva z jadranja, ne odplakne pol hiše? Da sem ji na njene stalne prepire a kljub temu vztrajanje po sexu rekel da se mi gabi?

Ni se miu dalo seksat z njo? Je bil preveč zadet?
in ji rekel da se mu gabi????

Pol se pa sprašuje zakaj je šla in zakaj noče imeti nič z njim.

Daj Mertelj, umiri se. Objavljaš privatno korespondenco in prostodušno priznavaš kakšno pr*** si.

Spet pleteš in spet nova tema. Dej eno obdelan ne pa da sam skaces. Al ti tako hit argumentov zmanjka?

Zakaj bi sponzorusa objavila svojo zgodbo? Ker jo že eno leto obljublja. In ne me jebat da je ne bi trobila na polno če bi res kaj imela v rokah.

Kar pa se sexa in da se mu gabi tiče – model, a si ti sploh prebral kaj si napisal. Al si tud iz Šmarce. Tam imate zgleda resn problem z realnostjo

Bolano res z njegove strani, občudojoč sam sebe za nazaj in naprej očitno 24/7/365. https://mertelj.eu/26-6-2019-viber-povzetek/

Clovk je bil postoperativen , na zdravilih. Verjetno impotenten. Dej no. Ne obracaj njegovega pisanja. Js cist ga cist zastopim.
Ona zbezi, pobegne domov, namesto zdravniku in na policijo, da zbere dokaze. Najprej objavi javno zahtevek za 1800€\mes
Potem Decembra, par mescev kasneje se spomni druzinskega nasilja. In iz sebe dela zrtev. Zgleda mi lih da me naklada. Una prva naj bi po njegovem zivela z dilerjem, no na koncu so ga pred kratkim zaprli zarad ne vem kolk droge na domu. Ni ravno iz trte izvito tole njegovo bloganje. Naj se vidi kdo je kdo. Verjetno si ni upala niti misliti, kaj si bo skuhala s takim obnasanjem do cloveka kot je njen bivsi moz. Pac bo prisel stvari do dna. Po njeno, ce je ze zacela. Je pa ta Zgodba zanimiva in me zanima epilog. Iz cistega mira, da vidim Kako zdrava je razsodnost v nasi drzavi.

Če sem Karin prej še dajala benefit of doubt po zadnjem članku ni več dvoma. Lahko da je tip nor ampak napisat pa zna.

Da sploh ne govorim kako jo je scat peljal da je sama priznala in skače sedaj po svetu kot oskubljena kura. Vrhunsko!

S takim k se kej takega spomni ne bi češenj zobala. Sploh ne s takimi kartami kot jih zgleda ima tale gospa

Problem je, ker sodni izvedenci v sodnih procesih za psihološko ocenjevanje nekoga, pri katerem je potrebno preveriti določene osebnostne motnje ( narcis, psihopat, socioat), uporabljajo teste, ki so popolnoma neustrezni, zastareli, javno objavljeni na spletu in se jih da naučiti; narcisi z znaki psihopata in sociopata jih naštudirajo do potankosti, predno jih pišejo:

https://revijazarja.si/clanek/zgodbe/5f8484a860e5a/to-je-katastrofa-podnaslov-psiholoski-testi-krojijo-usodo-ljudi

Zakaj vrhunsko? Je pač njegova žrtev, on pa to spretno obrača in manipulira sedaj.

Psihični manipulatorji ne izbirajo sredstev – svoje žrtve, ki se jim uprejo in jih še niso uspeli uničiti, javno proglasijo za nore, zadrogirane, jih javnosti predstavljajo kot nore, celo lastnim otrokom govorijo, da je njihov tadrugi starš nor… Grozljivo je to. Imamtako izkušnjo, s psihopatom. V žlici vode bi te utopil, če bi te lahko, ker ne doseće svojega zastavljenega cilja. Obrača proti tebi, laže, obrača in ščuva otroke prote tebi, preko njihovih hrbtov. Grozljivka je to.

Ja, zgleda da ji je nasilno ta belga v nos tlačil

in potem svizec zavije čokolado

Shit. Res je ze cas, da se zakonodaja spremeni. Casi samo norih moskih so minili. Danes je vecina moskih brezjajcnih copat in neodraslih deckov. Kar nekatere cvetke s pridom izkoriscajo.
Hudic je tudi v zenski preobleki. Budimo realni, a nismo kao enakopravni.

Točno to je Mertelj sam zapisal, kaj ti ni jasno.
” Da sem ji na njene stalne prepire a kljub temu vztrajanje po sexu rekel da se mi gabi?”

Nobena operacija, nobena impotenca ni opravičilo za takšno izjavo, razen če z osebo, ki ji to rečeš, nočeš več imeti opravka.
Tip je najmanj sociopat.

Lahko da je imel samo pol k**** njenega teženja.
Ampak kaj hoces povedat: da je revi rekel da se mu gnusi ona pa od groze in užaljenosti takoj nos v puder?
In je vse ok in on sedaj kriv za sranje?

A ti maska škodi? Premal kisika v možganih?

Točno to je Mertelj sam zapisal, kaj ti ni jasno.
” Da sem ji na njene stalne prepire a kljub temu vztrajanje po sexu rekel da se mi gabi?”

Nobena operacija, nobena impotenca ni opravičilo za takšno izjavo, razen če z osebo, ki ji to rečeš, nočeš več imeti opravka.
Tip je najmanj sociopat.
[/quote]
Točno tako je. In še hvali se s tem nedopustnim, kretenskim obnašanjem.
Človek je zaverovan sam vase preko vsake meje. Sploh ne vidi, kako slab človek je.
Mogoče res zna služit denar, človečnosti pa ne premore nobene.
Ne to ni dober človek, in žal mi je katere koli ženske ki bi bila z njim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close