Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Se Karin Skufca iz gosenice razvija v veščo?

Spet je aktualen blog AM. Najprej sem jo se zagovarjala. Res no comment. Groza od zenske. Tole res ne pelje nikamor.
Poglejte na Mertljev blog

Oprosti, samo tudi tak moški v “drugi puberteti” pri 50ih, ki takole pisari svoj javni blog in doživlja javno osebno satisfakcijo, ker se ji tako maščuje ni psihično normalen, da javno pere svoje cote, no….. To se ne dela tako.

Pišem iz izkušnje, ker sem bila poročena s psihičnim manipulatorjem in tudi sedaj doživljam, njegovo maščevanje za dosego njegovih ciljev, ker mu ni še uspelo po njegovh začrtanih uničevalskih planih – je pa res, da bloga ne piše. Se ima pa za uspešnega poslovneža sicer. Si pa upam po spoznanju po njegovem načrtnem tolikoletnem prikrivanju njegovega dejanskega stanja, psihične in čustvene neiskrenosti samo zato, da je imel medij za širitev svojega genetskega materiala po njegovem okusu in posesivni izbiri za določeno obdobje po njegovem kalupu z namenom zatrditi, da je hud psihopat.

Ne vem kaj je z njima
Tudi Mertelj da se mu da se tem ukvarjati. Ona je pa tudi total odpuljena

o osebi, ki to počne. To je pritlehno in umazano dejanje malega človeka, ki ni sposobem dostojanstveno zaključit.
Tako da se bolj nagibam na stran tistega, ki to ne počne.

o osebi, ki to počne. To je pritlehno in umazano dejanje malega človeka, ki ni sposobem dostojanstveno zaključit.
Tako da se bolj nagibam na stran tistega, ki to ne počne.
[/quote]

Mali popravek: “on ni mali človek sicer, ker ima nek karierni backup sicer, pa denarna sredstva seveda in če je/bo potrebnolahko tudi tako vpliva za dosego svojih ciljev… Ampak on očitno je izbral javno pranje umazanega zakonskega perila.

V drugem primeru ( ne v tem Mertelj da ne bo pomote) pa je treba včasih iti v javnost, razkrinkati nepravilnosti, dati javnosti vedeti, kako se počne in delujejo določene inštitucije; opozoriti na to, kako se lahko zgodi krivica, če si “mali človek”, pa drugače pošten in želiš na pošten način brez manipulacij in pritiskov nasprotne strani zaključit neko življensko obdobje( da ne podkupuješ, ne uporabljaš vez in poznanstev za nepoštene zaključke ker mora biti tebi v prid, pa čeprav se pri tem poslužuješ kaznivih dejanj, ipd)….

Ne poznam teh ljudi in njihovega življenja.
Ampak kolikor vidim je posredi otrok. Pa očitno tudi lažne prijave, tako da je mogoče javno obljavljanje dejstev del obrambe in borbe za otroka.
Od droge odvisni so težek nasprotnik.
Pa očitno je bil gospid starejši in situiran, naj mu bo šola, zakaj ga je izbrala mlajša.

Kaj bi pa ti naredila, da ti nekdo takole ugrabi otroka. Pa , da ti obesi neresnice, da zabrise svoj drek.
Sm tud sama dozivela tole Karin, Sam v moski preobleki.
Haha, ta je samo objavla da je dozivela grozote, ki jih ne zna opisat. Tale njen bivsi zna za razliko nje opisat vse. A ves kdaj se to zgodi? Ko clovek resnicno trpi in ko isce odgovore. Lahko si bila v vezi z manipulatorjem, ampak ti ne verjamem, ker ga ne prepoznas.
Ce ti kdo ugrabi otroka, se boris!
Ce ti kdo naprti javne neresnice se branis.
Prej kaze, da je Ona bully. Se skriva za zrtvami nasilja.

Mali popravek: “on ni mali človek sicer, ker ima nek karierni backup sicer, pa denarna sredstva seveda in če je/bo potrebnolahko tudi tako vpliva za dosego svojih ciljev… Ampak on očitno je izbral javno pranje umazanega zakonskega perila.

V drugem primeru ( ne v tem Mertelj da ne bo pomote) pa je treba včasih iti v javnost, razkrinkati nepravilnosti, dati javnosti vedeti, kako se počne in delujejo določene inštitucije; opozoriti na to, kako se lahko zgodi krivica, če si “mali človek”, pa drugače pošten in želiš na pošten način brez manipulacij in pritiskov nasprotne strani zaključit neko življensko obdobje( da ne podkupuješ, ne uporabljaš vez in poznanstev za nepoštene zaključke ker mora biti tebi v prid, pa čeprav se pri tem poslužuješ kaznivih dejanj, ipd)….
[/quote]

žal ostajam pri trditvi, da je mali človeček.
Če tega ne razumeš, ti ne morem pomagati.
Mali človeček z veliko denarja in vezami.
Umazano.

Vprašanje tebi: nevezano na dotičnega gospoda, da ne bo pomote: a ti misliš, da pa npr. drugi , ki so v javnosti znani kot uspešni situiranci in poslovneži so pa vsi OK? 🙂 Ti privoščim, da bi s kakšnim iz “ranga situiranih poslovnežev” živela za štirimi stenami, ga doma čakala, ko bi se ti privlekel s kakšanega službenega zaključenega posla ob 2eh zjutraj, pijan, ali pa še kaj drugega, z vonjavami enskih parfumov na sebi napirmer 🙂 Pa ko bi na domačem kavču potem cel vikend s kapuco na glavi zdravil “mačka”, pa ko se zate ne bi zrihtal, obril, od tebe zahteval da si spedenana v nulo ( od depi-pedi-mani), pa da ne bi šel k zobozdravniku, ko ga prosiš, da naj si gre popravit zobe, ker ima zadah zaradi gnilega zoba. Je lahko hud psihični pekel, ampak ti tega ne moreš vedeti – ker nisi tega doživljala. Ker ti poznaš samo fasado za javnost, s sliks iz javnosti morda; situiranost in ugled iz javnosti in taki tega seveda po tvoje niso sposobni 🙂 Oja, so. Ko bi stene lahko spregovorile kot priče. Sicer si pa pošteno napisala, da ne poznaš teh ljudi in življenja. Jaz ga.

žal ostajam pri trditvi, da je mali človeček.
Če tega ne razumeš, ti ne morem pomagati.
Mali človeček z veliko denarja in vezami.
Umazano.
[/quote]

Oja, dobro razumem, po tvojem zadnjem napisanem stavku.

Vprašanje tebi: nevezano na dotičnega gospoda, da ne bo pomote: a ti misliš, da pa npr. drugi , ki so v javnosti znani kot uspešni situiranci in poslovneži so pa vsi OK? 🙂 Ti privoščim, da bi s kakšnim iz “ranga situiranih poslovnežev” živela za štirimi stenami, ga doma čakala, ko bi se ti privlekel s kakšanega službenega zaključenega posla ob 2eh zjutraj, pijan, ali pa še kaj drugega, z vonjavami enskih parfumov na sebi napirmer 🙂 Pa ko bi na domačem kavču potem cel vikend s kapuco na glavi zdravil “mačka”, pa ko se zate ne bi zrihtal, obril, od tebe zahteval da si spedenana v nulo ( od depi-pedi-mani), pa da ne bi šel k zobozdravniku, ko ga prosiš, da naj si gre popravit zobe, ker ima zadah zaradi gnilega zoba. Je lahko hud psihični pekel, ampak ti tega ne moreš vedeti – ker nisi tega doživljala. Ker ti poznaš samo fasado za javnost, s sliks iz javnosti morda; situiranost in ugled iz javnosti in taki tega seveda po tvoje niso sposobni 🙂 Oja, so. Ko bi stene lahko spregovorile kot priče. Sicer si pa pošteno napisala, da ne poznaš teh ljudi in življenja. Jaz ga.
[/quote]

Se opravičujem, ključni popravek: ne dotičnih ljudi iz te teme, takih-podobnih iz podobnih krogov družbe, da ne bo pomote in napačnega razumevanja.

[/quote]

No, Mertelj niti konsistenten ni.
Najprej zapiše o otroku:
” S tem namenom spočeta, v take okoliščine rojena. Investicija, ne ljubezen.”

Nato pa:
“Štiri dni nazaj sem končno dobil rezultate testa očetovstva, za katerega sem moral tvojo mater tožiti

Če bi bil ta otrok za mater investicija, bi tožila ONA njega za očetovstvo.
Se ti ne zdi?

Še na svojem blogu sam Mertelj zapiše kako mu je težko, ko je nehal kaditi travo….

Viharni, če ne bi doživela tako grozljivko iz bližine, ti ne bi verjela. Lažniva ciganka blati poštene ljudi kot blazna vešča, najhujše so težke manipulacije z otroci. Kure na socialni z izjemo ene normalne pravijo, da je odlična mati, da te kap zadane. Dobro, da so sodišča poštena in so zavrgli vse njene podle, lažnive, svinjske ovadbe. Problem je, ker imajo take pr*** vso podporo socialnih delavk, saj so te bebave in nesposobne prepoznati psihopatke.

No, Mertelj niti konsistenten ni.
Najprej zapiše o otroku:
” S tem namenom spočeta, v take okoliščine rojena. Investicija, ne ljubezen.”

Nato pa:
“Štiri dni nazaj sem končno dobil rezultate testa očetovstva, za katerega sem moral tvojo mater tožiti

Če bi bil ta otrok za mater investicija, bi tožila ONA njega za očetovstvo.
Se ti ne zdi?

Še na svojem blogu sam Mertelj zapiše kako mu je težko, ko je nehal kaditi travo….
[/quote]

Pa saj jaz razumem, no. Je bilo zapisano tako.

Med travo pa kokainom v nosecnostjo brez veze zgubljat besede, ti reala ti🤣
Ljubljanske golddiggerke, ki vam ni uspelo, sedaj jocete na mon-u. Ti ti moski, pa Kako ste lahko tako pokvarjeni?🤣
Sem zenska, ampak kaj takega pa res ne podpiram. Bimba realna. 🤣

Kako si drzneš vse v en in isti koš metat? Kako da smo kar vse gold diggerke? Če prideš v zvezo/zakon enakovredno partnerju, imaš plačo, prevozno sredstvo, nekaj prihranjenega na svojih računih, nisi nobena gold diggerka. Če mu omogočiš s strinjanjem in dogovorom, da dela kariero, ker vidiš, da je to njegov trenutni življenski cilj in da je oba sočasno ne bosta mogla, ker so otroc premajhni in da ne bodo rasli z varuškami ( gre za take službe, ki niso od 9ih do 17ih bajdevej, ko pride domov, sprazni kufre, naplni, obrne rit in gre naprej), nisi nobena gold diggerka. Če se odrečeš svoji karieri in se ukvarjaš z vsem ostalim ko njega ni, nisi nobena gold diggerka. NIsmo (bile) vse po poklicih “manekenke, nastavljačice, eskortice in iskalke suga daddijev kot svoje življenske priložnpsti”. Nekatere smo bile tudi plen nekaterih, ki so nac načrtno hoteli imeti, dobiti samo zase, pa bi se morali postavit v vrsto z ostalimi tekmeci. Want some more? Ja, res nismo vse bile stil takih, kot jih ti imenuješ gold diggerke in nas ti vse tukaj kar pomečeš v koš gold diggerk. Tu sei una Bimba, e vero.

Kako si drzneš vse v en in isti koš metat? Kako da smo kar vse gold diggerke? Če prideš v zvezo/zakon enakovredno partnerju, imaš plačo, prevozno sredstvo, nekaj prihranjenega na svojih računih, nisi nobena gold diggerka. Če mu omogočiš s strinjanjem in dogovorom, da dela kariero, ker vidiš, da je to njegov trenutni življenski cilj in da je oba sočasno ne bosta mogla, ker so otroc premajhni in da ne bodo rasli z varuškami ( gre za take službe, ki niso od 9ih do 17ih bajdevej, ko pride domov, sprazni kufre, naplni, obrne rit in gre naprej), nisi nobena gold diggerka. Če se odrečeš svoji karieri in se ukvarjaš z vsem ostalim ko njega ni, nisi nobena gold diggerka. NIsmo (bile) vse po poklicih “manekenke, nastavljačice, eskortice in iskalke suga daddijev kot svoje življenske priložnpsti”. Nekatere smo bile tudi plen nekaterih, ki so nac načrtno hoteli imeti, dobiti samo zase, pa bi se morali postavit v vrsto z ostalimi tekmeci. Want some more? Ja, res nismo vse bile stil takih, kot jih ti imenuješ gold diggerke in nas ti vse tukaj kar pomečeš v koš gold diggerk. Tu sei una Bimba, e vero.
[/quote]
Če te je špiknlo, si že biser, teh vas je danes več, kot še normalnih in vrednih.

Tele gospe tukaj pa niti brat ne znajo.
Če prav razumem je grelka postelj začela z javnostjo. In se on samo brani pred njenim napadi.
Glupača je tolk casa drkala da mu je pocil film – će se mene vprasa

No ocitno tukaj tako nije bilo.
Pozabu prej napisat – na tem blogu ma tud spisek kdaj je sponzorusa kaj objavila

Poznam, tako zivljenje😊 ga zivim.
Zdej pa eno vprasanje… dej povej se to, a nisi prej vedela, da ima tako sluzbo? Ali si pricakovala, da bo ko je spoznal tebe, pustil svoje delo in ostal pri tebi doma, ti izrocil kreditno kartico in ti plesal kot bos ti rekla?
Js se sprasujem kaksna so bila tvoja pricakovanja.? Ko se ze tako meces ven in si jemljes stvari tako k srcu. Matr dozivljas kot da si ti bila z Mertljem porocena.😂

[/quote]

🤣🤣 …. ful obvladata Italjanscino .

Berem tega” panteonovca”.. ( mi je zmanjkal knjig, po tv nic pametnega
Za enkrat pustim na strani zakokirano pegavo golazglavo. Njo pokomentiram kasneje.)

Me nekej zanima . Katera je njegova bivsa zena zakaj se je locil ?

Manipulativne babure, ki si ne zaslužijo imena matere, si lahko namislijo, karkoli jim že pač pade na pamet, če hočejo odtegnit otroka očeta, ker naš pravni sistem in CSD stoji za tem. Vedno se ji dodeli otroka, ne glede, kakšen psiho od koze je.

Ne vem, če smo tako moderni povsod, zakaj se pa potem tudi tu ne zgledujemo po švedskem modelu, ampak kar ostajamo v zastareli patriarhalni miselnosti, kjer je očetovstvo ovrednoteno le na finance oz. na darovanje sperme.
[/quote]
Kaj misliš, kdo se upira vsakršnim spremembam, kot bi jih hotel nekdo iz kože dajat? Misliš, da ni kar naprej pobud, predlogov, evropskih direktiv, ampak pri nas ne, to ne gre.

Nekdo ki mu vse ženske uidejo? Hm.
In pri 50.tih gre in išče toliko mlajšo žensko, ki je ne zna obdržat?

Čuden tip, res.

cortkanavrtnica, ker se mi ravno ljubi:

ko sva se spoznala, ni imel take službe, nikakor, 15 let ne. šele zadnjih 5 let…. Sploh kariere še ni imel takrat, je bil še gnetilna masa v rokah drugih, čist, so ga drugi šibali sem in tja. Doma hodil tudi mimo pregorene žarnice, je ni hotel videti, da mu je slučajno ni bilo treba zamenjeti; on ima za to v slubi operativce in tako je funkcioniral tudi doma – zadnji dve leti, ko ga je popolnoma odneslo na večih področjih.

Vse kar sem pričakovala je bilo samo to, da bo pošten, iskren do mene in do svojih otrok, da bo znal ceniti to, kar je imel na voljo več kot XX let od nas, da lahko danes sedi na stolčku, na katerem sedi. Na katerega je priplezal izključno preko hrbta svoje družine, odrekanja njegove družine in nastavljenosti s strani drugih, ne lastnih žuljev. Njemu ni bilo nikoli potrebno hoditi na razgovore za službo – je bil vedno nastavljen. Po omarah bi lahko imela vse sorte od zlatnine, dizajnerskih oblačil in obutve, v garaži vozilo za vsaj 50.000 eur, če bi bil on normalen in jaz materialistka; pa je bilo ravno obratno 🙂 Meni material ne pomeni nič; mu pa ničesar ne bom pustila, ker nisem v zakon prišla ne gola ne bosa, ne finančno, ne drugače.

Ja, poročena z nekom, ki je precej višje od g. Mertlja na lestvici slovenskih poslovnežev. Pa sem srečna, da sem se ga rešila, sicer še ne čisto, se mi po psihopatsko poizkuša maščevati, ker želim zaključiti po resnici in pravici, on pa se poslužuje nepoštenih dejanj za zaključek in prikrivanje marsičesa. Ni sproščanje na javnem foruu, samo toliko, da ti malo usteca tvoja predrzna zaprem; da boš nehala moralizirat in mislit, kako si duhovita s postavljanjem vprašanj. Drži se, upam, da te kaj podobnega ne čaka v tvojem primeru, čez kakšnih 10 let 🙂

O cloveku (kateremkoli), ki takole pere umazano perilo, si mislim vse najslabse. Se ga ni za dotaknit, upam, da imajo druge zenske oci in predvsem pamet. O njej nicesar ne vem, torej je zaradi mene vse res ali nic ali najverjetneje deloma res. Je to stvar dveh ljudi ( in ce ne znata resit sama se ustreznih institucij).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close